Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!:tongue:

Σήμερα είμαι σαν κοτόπουλο...δεν ξέρω αν με αποσυντόνισε τόσο πολύ η αλλαγή ώρας αλλά σέρρρρρνομαιαιαιαιαι! Έχω κάτι μέρες τώρα που ξυπνάω στις 5 το πρωί (υπεύθυνος θεωρείται ο άντρας μου που σηκώνεται εκείνη την ώρα για δουλειά και μου δίνει το σίδηρό μου παρεμπιπτόντως!) και σήμερα είχα τον ασήκωτο! Συνήθως ξυπνάω από μόνη μου 8.30 με 9 το πρωί(δουλεύω από το σπίτι) αλλά σήμερα δεν άκουσα ούτε ξυπνητήρια, ούτε τηλέφωνα -7 φορές με πήρε ο άντρας μου, δίπλα το τηλέφωνο στο αυτί μου και εγώ πέταγα αετό! τρελάθηκε ο άνθρωπος...σου λέει κάτι έπαθε αυτή! Στις 11 σηκώθηκα η μοσχάρα και μόλις τον πήρα τηλέφωνο μόνο που δε με σκυλόβρισε ο κακομοίρης! Έτοιμος ήταν να φύγει από τη μονάδα να έρθει σπίτι...:rolleyes:

Ένιγουέη, κι εγώ έχω πρόβλημα με τα ούλα μου εδώ και δύο βδομάδες με αιμορραγίες και χαλάρωση που λένε και τα άλλα κορίτσια αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μετά την εγκυμοσύνη θα περάσει. Απαλό βούρτσισμα και ένα ήπιο αντισηπτικό 1-2 φορές την εβδομάδα.

Πφφφ, δεν έχω όρεξη για τίποτα σήμερα...έχω βγει εκτός προγράμματος και δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου!

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα εγκυουλες..τι κανετε;;;;;

εγω ησυχασα σημερα απο το θεμα πρηξιμο-ασπιρινες!!!!πηγα στην γιατρο μου και αποκλεισαμε το θεμα λευκωμα(βεβαια τεταρτη θα κανω και μια καλλιεργεια).αυριο θα παω και σε εναν αγγειοχειρουργο να κανω ντοπλερ αγγειων να αποκλεισουμε και το παθολογικο κομματι και μου ειπε κομμενα τα αλμυρα,περπατημα για να κινειται το πελμα και να γινεται κυκλοφορια και οταν ξαπλωνω τα ποδια σηκωμενα πανω απο την ευθεια της καρδιας!!!!η στιγμη ομως που τα ξεχασα ολα ειναι οταν μου εκανε υπερηχο και ακουσα την καρδουλα της..κοιμοταν του καλου καιρου η κυρια!!!!! :P

χαλαλι ομως ολα αυτα αρκει να ειναι καλα η μπουμπου μου!!!!! :D

3k9Ap3.png

tv85p3.png

Δεν μπαινει ρε γαμωτο και εδώ....Μια γλύκα είναι!!!! Τι έχω παθει βρε κορίτσια. Θελω να γεννησω!!!!! Να δω τη μπουμπουκα μου!!!Τι καλα που θα ηταν να ήμασταν στο μηνα μας τώρα!!!![/QUOT

χιχιχιχιχιχι! Ναι! ανυπόμονη!!!! Αλλά ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!:tongue:

Σήμερα είμαι σαν κοτόπουλο...δεν ξέρω αν με αποσυντόνισε τόσο πολύ η αλλαγή ώρας αλλά σέρρρρρνομαιαιαιαιαι! Έχω κάτι μέρες τώρα που ξυπνάω στις 5 το πρωί (υπεύθυνος θεωρείται ο άντρας μου που σηκώνεται εκείνη την ώρα για δουλειά και μου δίνει το σίδηρό μου παρεμπιπτόντως!) και σήμερα είχα τον ασήκωτο! Συνήθως ξυπνάω από μόνη μου 8.30 με 9 το πρωί(δουλεύω από το σπίτι) αλλά σήμερα δεν άκουσα ούτε ξυπνητήρια, ούτε τηλέφωνα -7 φορές με πήρε ο άντρας μου, δίπλα το τηλέφωνο στο αυτί μου και εγώ πέταγα αετό! τρελάθηκε ο άνθρωπος...σου λέει κάτι έπαθε αυτή! Στις 11 σηκώθηκα η μοσχάρα και μόλις τον πήρα τηλέφωνο μόνο που δε με σκυλόβρισε ο κακομοίρης! Έτοιμος ήταν να φύγει από τη μονάδα να έρθει σπίτι...:rolleyes:

Ένιγουέη, κι εγώ έχω πρόβλημα με τα ούλα μου εδώ και δύο βδομάδες με αιμορραγίες και χαλάρωση που λένε και τα άλλα κορίτσια αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μετά την εγκυμοσύνη θα περάσει. Απαλό βούρτσισμα και ένα ήπιο αντισηπτικό 1-2 φορές την εβδομάδα.

Πφφφ, δεν έχω όρεξη για τίποτα σήμερα...έχω βγει εκτός προγράμματος και δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου!

χαχαχα! με έκανες και γέλασα!! Τον κακομοίρη θα τον κοψοχόλιασες!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΜΕΤΡΑΩ Κ ΓΩ ΜΕΡΕΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ, ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΟΩΡΑ Κ ΕΧΩ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΤΕΙ... ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!!!

ΠΕΝΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!

874692bea1.png

Διαφημίσεις

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΜΕΤΡΑΩ Κ ΓΩ ΜΕΡΕΣ, ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ, ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΟΩΡΑ Κ ΕΧΩ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΤΕΙ... ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!!!

ΠΕΝΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!

Τουλιπακι μην επηρεαζεσαι κοπελα μου..Σταματα την δουλεια και αρχισε να βλεπεις ρουχαλακια μπεμπε να ξεχαστεις!! Η φιλη σου ειναι καλα, το μωρακι της???

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

ΠΕΝΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!

Τουλιπακι μην σκεφτεσαι αρνητικα γιατι δεν καταφερνεις τιποτα..περασα και εγω απο αυτη την φαση και πιστεψε με δεν αξιζει να χανεις αυτες τις ομορφες στιγμες για ασχημες σκεψεις!!!!σταματα την δουλεια και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!ξεκινα να κανεις ερευνα αγορας για το παιδακι σου και τωρα που φτιαχνει ο καιρος αλλαξε και εσυ την ψυχολογια σου και ολα θα ειναι καλα!!!!

Κατα τα αλλα καλημερααααα εγκυουλες!!!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα...εγω κλασσικα στο ποδι απο τις 6 η ωρα...ποσο λυπαμαι τον αντρα μου οταν στριφογυριζω στο κρεβατι....:(

3k9Ap3.png

tv85p3.png

Καλημερα περα για περα!! Ετοιμαζομαι να πιω αυτην την βλακεια για την καμπυλη ζακχαρου..Το κοιταω το ξανα κοιταω αλλα...Ειναι και 200ml, τουλαχιστον εχει γευση πορτοκαλι...Μπορει να μην ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται...

Μανικαρ γιατι ξυπνας τοσο πρωι??Εγω αν δεν υπαρχει λογος να σηκωθω καλες 11 ξυπναω:tongue::tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημερα περα για περα!! Ετοιμαζομαι να πιω αυτην την βλακεια για την καμπυλη ζακχαρου..Το κοιταω το ξανα κοιταω αλλα...Ειναι και 200ml, τουλαχιστον εχει γευση πορτοκαλι...Μπορει να μην ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται...

Μανικαρ γιατι ξυπνας τοσο πρωι??Εγω αν δεν υπαρχει λογος να σηκωθω καλες 11 ξυπναω:tongue::tongue::tongue:

καλημερααααααα...ωχ πες μας εντυπωσεις..εγω παω αυριο πρωι αλλα εμενα μου εχει γραψει για 75 ml....αχχχχχχ σε νιωθω..μονορουφι πιες το!!!!!!!

δεν ξερω..ξυπναω χωρις να το θελω..το ματι γαριδα...και οταν ξυπνησω την νιωθω την ζουζουνα να κλωτσαει..ασε και οταν γεννηθει θα την ξυπναω και εγω οτι ωρα θελω...αντιποινα...χαχαχα

3k9Ap3.png

tv85p3.png

καλημερααααααα...ωχ πες μας εντυπωσεις..εγω παω αυριο πρωι αλλα εμενα μου εχει γραψει για 75 ml....αχχχχχχ σε νιωθω..μονορουφι πιες το!!!!!!!

δεν ξερω..ξυπναω χωρις να το θελω..το ματι γαριδα...και οταν ξυπνησω την νιωθω την ζουζουνα να κλωτσαει..ασε και οταν γεννηθει θα την ξυπναω και εγω οτι ωρα θελω...αντιποινα...χαχαχα

Χαχαχχαχαχχα....μολις το ημια!!! Δεν ηταν τοσο χαλια..Αλλα παρολο που ειμαι γκυκατζου ηταν σαν πετιμεζι και ατελειωτο...Σε 10 λεπτα παω να μου παρουν αιμα...Αχ και αυτο το αιμα, δεν μου βρισκουν φλεβες!!! :tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ναταλάκι καλά αποτελέσματαααα!:tongue: Εγώ έχω λίγες μέρες ακόμα...λογικά θα μου πει να την κάνω μετά τις 9 Απριλίου που θα με δει ο γιατρός μου.

Τουλιπάκι μην αγχώνεσαι και μην επηρεάζεσαι από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Κάθε ένας έχει και μια θλιβερή ιστορία να σου διηγηθεί κι εσύ θα φρικάρεις...να θυμάσαι ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είσαι υγιέστατη, το ίδιο και το μπεμπίνι σου και όλα θα πάνε καλά!

Είδα κάτι φανταστικά καλοκαιρινά φορέματα εγκυμοσύνης για κάθε μέρα στο amazon αλλά ήταν πανάκριβα την τύχη μου!:lol: 90? ένα φόρεμα; Μόνο εγώ δε μπορώ να διαθέτω τόσα πολλά για ένα μόνο ρούχο, ρε κορίτσια; Και πατάνε στο ότι δεν έχουμε και πάρα πολλές επιλογές τώρα και βαράνε τις τιμές στο Θεό.

Τουλάχιστον έχει μεγάλη ποικιλία και όλο και κάτι βρίσκεις και σε πιο λογικές τιμές. Δεν ήταν τόσο ωραία όσο αυτό το μακρύ, αεράτο που μου γυάλισε αλλά τέλος πάντων...ας μην τα πάρω πρωινιάτικα! :rolleyes:

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Καλημέρα!

Ναταλάκι καλά αποτελέσματαααα!:tongue: Εγώ έχω λίγες μέρες ακόμα...λογικά θα μου πει να την κάνω μετά τις 9 Απριλίου που θα με δει ο γιατρός μου.

Τουλιπάκι μην αγχώνεσαι και μην επηρεάζεσαι από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Κάθε ένας έχει και μια θλιβερή ιστορία να σου διηγηθεί κι εσύ θα φρικάρεις...να θυμάσαι ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είσαι υγιέστατη, το ίδιο και το μπεμπίνι σου και όλα θα πάνε καλά!

Είδα κάτι φανταστικά καλοκαιρινά φορέματα εγκυμοσύνης για κάθε μέρα στο amazon αλλά ήταν πανάκριβα την τύχη μου!:lol: 90? ένα φόρεμα; Μόνο εγώ δε μπορώ να διαθέτω τόσα πολλά για ένα μόνο ρούχο, ρε κορίτσια; Και πατάνε στο ότι δεν έχουμε και πάρα πολλές επιλογές τώρα και βαράνε τις τιμές στο Θεό.

Τουλάχιστον έχει μεγάλη ποικιλία και όλο και κάτι βρίσκεις και σε πιο λογικές τιμές. Δεν ήταν τόσο ωραία όσο αυτό το μακρύ, αεράτο που μου γυάλισε αλλά τέλος πάντων...ας μην τα πάρω πρωινιάτικα! :rolleyes:

Μαρακι μου να 'σαι καλα, σ'ευχαριστω!! Και σε σενα καλα αποτελεσματα και σε ολες τις κοπελες!!! Και εγω δεν δινω τοσα πολλα λεφτα για ρουχα...Με 90? προτιμω να παρω 2ή3 παρα 1...Και ειναι και πολυ δυσκολες εποχες..Εγω ευτυχως μπαινω ακομα στα ρουχαλακια μου, το καλοκαιρι μονο με φορεματακια και με μαγιο θα κυκλοφορω;););)

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Οχι ρε γμτ είχα γράψει ένα κατεβατό και κατι πατησα και το έχασα. Παμε παλι απο την αρχή....

Ξανα καλημερα σας!!!

Τουλιπακι μην αγχωνεσαι πουλάκι μου ολα καλα θα πανε με την φίλη σου!! Δεν είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταια που της συμβαίνει κατι τετοιο. Πιστη να έχει και θετική σκεψη!Και εμενα με πηρε προχτες τηλ μια κοπέλα αγνωστη που διαβασε μια αναρτηση σχετικά με την παλλινδρομη που είχα στο μπλογκ μου να μου πει τον πονο της....Και εκεινης η κατασταση είναι πολύ χειρότερη απο τη δικη μου αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Δεν το αφησα να με επηρρεασει και να με παρει απο κατω αν και θα μπορούσε λόγω ιστορικού.

Και εγώ ξερω να σου πω περιπτωση φίλης μου που μετά ααπο 3 εξωσωματικές εμεινε εγκυος φυσιολογικά , επαθε αποκολληση, εκατσε 9 μηνες στο κρεβάτι , επαθε προεκλαμψια και γέννησε στον 8ο ενα μπαρμπουνι 2,5 κιλα που εκατσε 10 μερες θερμοκοιτίδα και τώρα έιναι ένας μπαρμπουναρος 10 μηνων και 10 κιλα!! Αυτή η κοπέλα τι θα έπρεπε να κανει ? Να πηδηχτεί απο το παραθυρο??? χαχαχα

Ολα καλα θα πανε θα δεις!!!

Ο μικρός μου εχει βγάλει κατι σαν συγκαμα αναμεσα στα μπουτάκια του αλλά δεν πρέπει να έιναι σύγκαμα. τηλ στην παιδιατρο και μου είπε αν και δεν μπορεί να κανει διαγνωση απο το τηλ της ακουγεται η περιγραφή σαν μυκητες μου είπε.....Αλλο παλι και τουτο....Το απογευμα είμαστε αρον αρον για Κορινθο στην παιδιατρο.Ελπίζω μονο να μην συνδεεται με το σκυλι αυτή η κατασταση....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οχι ρε γμτ είχα γράψει ένα κατεβατό και κατι πατησα και το έχασα. Παμε παλι απο την αρχή....

Ξανα καλημερα σας!!!

Τουλιπακι μην αγχωνεσαι πουλάκι μου ολα καλα θα πανε με την φίλη σου!! Δεν είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταια που της συμβαίνει κατι τετοιο. Πιστη να έχει και θετική σκεψη!Και εμενα με πηρε προχτες τηλ μια κοπέλα αγνωστη που διαβασε μια αναρτηση σχετικά με την παλλινδρομη που είχα στο μπλογκ μου να μου πει τον πονο της....Και εκεινης η κατασταση είναι πολύ χειρότερη απο τη δικη μου αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Δεν το αφησα να με επηρρεασει και να με παρει απο κατω αν και θα μπορούσε λόγω ιστορικού.

Και εγώ ξερω να σου πω περιπτωση φίλης μου που μετά ααπο 3 εξωσωματικές εμεινε εγκυος φυσιολογικά , επαθε αποκολληση, εκατσε 9 μηνες στο κρεβάτι , επαθε προεκλαμψια και γέννησε στον 8ο ενα μπαρμπουνι 2,5 κιλα που εκατσε 10 μερες θερμοκοιτίδα και τώρα έιναι ένας μπαρμπουναρος 10 μηνων και 10 κιλα!! Αυτή η κοπέλα τι θα έπρεπε να κανει ? Να πηδηχτεί απο το παραθυρο??? χαχαχα

Ολα καλα θα πανε θα δεις!!!

Ο μικρός μου εχει βγάλει κατι σαν συγκαμα αναμεσα στα μπουτάκια του αλλά δεν πρέπει να έιναι σύγκαμα. τηλ στην παιδιατρο και μου είπε αν και δεν μπορεί να κανει διαγνωση απο το τηλ της ακουγεται η περιγραφή σαν μυκητες μου είπε.....Αλλο παλι και τουτο....Το απογευμα είμαστε αρον αρον για Κορινθο στην παιδιατρο.Ελπίζω μονο να μην συνδεεται με το σκυλι αυτή η κατασταση....

Πενυ μου περαστικα στο ζουζουνακι σου...Μπορει να ερεθιστικε απο κατι και τα παιδακια δεν καταλαβαινουν και το ξυνουν και το κανουν χειροτερα...Ολα καλα θα ειναι, καμια αλοιφουλα θα δωσει ο γιατρος..Να μου το φιλησεις το πουλακι μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημέρα!

Οντως είναι υπερβολικα τα λεφτά και εγώ δδεν τα έδινα και ειδικά μεσω ιντερνετ. Παντως όσες παρουμε πολλά κιλα που δεν χανονται απο τη μια μερα στην αλλη, μετά το εξαμηνο επανερχεται το σώμα, τα ρουχα της εγκυμοσύνης φοριουνται και μετα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που την έβγαλα κυριως με φόρμες γιατί τα θεωρουσα πεταμενα λεφτα μετά όταν γύριασα στη δουλεια δεν είχα τι να φορέσω μεχρι να επανελθω. Ενω αν είχα παρει ρούχα εγκυμοσύνης θα τα φοραγα και μετά και τωρα στη 2η

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...