Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηρα και εγώ τηλ μολις αλλά μου έιπαν τον οδηγό εγκυμοσύνης ότι θα παραλαβω οχι βαλιτσάκι με δειγματα το ίδιο λεμε????

Δεν ξερω πενυ μου εγω το βαλιτσακι ζητησα!! Οτι και να ειναι κακο δεν κανει!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Σου ειπαν οτι δεν θα εχει δειγματα??

Ναι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν πλέον μονο ο οδηγός εγκυμοσύνης και σε 2 μηνες θα τον παραλαβω. Θα δειξει τι ειναι αυτό το πράγμα.

Βρηκα σήμερα ένα φοβερο τικεράκι και το έβαλα στο blog μου αλλά δεν μπορώ ρε γμτ να το βάλω και εδώ....

http://mycraftcenter.blogspot.com/

Κοιτάξτε δεξια. Δεν έιναι τέλειο??????Κολυμπαει!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν πλέον μονο ο οδηγός εγκυμοσύνης και σε 2 μηνες θα τον παραλαβω. Θα δειξει τι ειναι αυτό το πράγμα.

Βρηκα σήμερα ένα φοβερο τικεράκι και το έβαλα στο blog μου αλλά δεν μπορώ ρε γμτ να το βάλω και εδώ....

http://mycraftcenter.blogspot.com/

Κοιτάξτε δεξια. Δεν έιναι τέλειο??????Κολυμπαει!!!!

Αχ τι καλο που ειναι??? Κολυμπαει το ψυχακι μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλο που ειναι??? Κολυμπαει το ψυχακι μου...

Δεν μπαινει ρε γαμωτο και εδώ....Μια γλύκα είναι!!!! Τι έχω παθει βρε κορίτσια. Θελω να γεννησω!!!!! Να δω τη μπουμπουκα μου!!!Τι καλα που θα ηταν να ήμασταν στο μηνα μας τώρα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δεν μπαινει ρε γαμωτο και εδώ....Μια γλύκα είναι!!!! Τι έχω παθει βρε κορίτσια. Θελω να γεννησω!!!!! Να δω τη μπουμπουκα μου!!!Τι καλα που θα ηταν να ήμασταν στο μηνα μας τώρα!!!!

Και εγω ανυπομωνω αλλα ολα στην σειρα τους...Σκεφτομαι να περασει το Πασχα και να αρχισω να κανω ψωνια!!!Αχ τρελενομαι μονο στην ιδεα!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

http://www.morphbabyface.gr/includes/babies/99e87dd9d919d14fca181f625a68af319dca3a391f56bcff66a64efedb92d31f.jpg#.T3BLGOU8pWk.facebook Μπηκα στην libero και εχει μια εφαρμογη πως θα ειναι το μωρακι μας...Φτυστο εγω ειναι!!! χαχαχχαχα ..Η μυτουλα βγηκε λαθος αλλα μαλλον κατι εκανα στραβα...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Και εγω ανυπομωνω αλλα ολα στην σειρα τους...Σκεφτομαι να περασει το Πασχα και να αρχισω να κανω ψωνια!!!Αχ τρελενομαι μονο στην ιδεα!!!

Και εγώ ακομα χαζευω απο ψώνια τίποτα. Δεν αγχώνομαι. Λεω να παμε μια μερα στο factory να της παρω ρουχαλακια για τις εξοδους της και φανελάκια,πιτζαμακια κλπ από το Τζαμπο. Ολα τα υπόλοιπα τα εχω.Απλά πρέπει να τα ξεθαψω, να τα πλύνω σιγά σιγά να μην μου πεσουν μαζεμενα στο τέλος. Αντε και να δω που θα το βάλω όλο αυτό το ρουχομανι. Εν τω μεταξυ τι νουμερο να παρεις????? Ο γιος μου γεννηθηκε 2950 μου έλεγαν όλοι παρε 3 μηνων και επλεε!!Μου έλεγαν μην παρεις πολλά γιατί θα σε γεμισουν με δώρα και όλα τα δώρα ήταν για χρόνου και πανω!! Και αν η μπουμπου βγει στρουμπουλο??? Θα περιμένω κι άλλο για ρουχα να δουμε πως θα εξελιχθει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Και εγώ ακομα χαζευω απο ψώνια τίποτα. Δεν αγχώνομαι. Λεω να παμε μια μερα στο factory να της παρω ρουχαλακια για τις εξοδους της και φανελάκια,πιτζαμακια κλπ από το Τζαμπο. Ολα τα υπόλοιπα τα εχω.Απλά πρέπει να τα ξεθαψω, να τα πλύνω σιγά σιγά να μην μου πεσουν μαζεμενα στο τέλος. Αντε και να δω που θα το βάλω όλο αυτό το ρουχομανι. Εν τω μεταξυ τι νουμερο να παρεις????? Ο γιος μου γεννηθηκε 2950 μου έλεγαν όλοι παρε 3 μηνων και επλεε!!Μου έλεγαν μην παρεις πολλά γιατί θα σε γεμισουν με δώρα και όλα τα δώρα ήταν για χρόνου και πανω!! Και αν η μπουμπου βγει στρουμπουλο??? Θα περιμένω κι άλλο για ρουχα να δουμε πως θα εξελιχθει.

Εγω θα παρω λιγα μεχρι 3 μηνων και λιγα μεγαλυτερα..Εχω βρει διαφορα site στο ιντερνετ που εχει ας πουμε 10 φανελακια 30 ευρω...Καλα μου φαινονται...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

http://www.morphbabyface.gr/includes/babies/99e87dd9d919d14fca181f625a68af319dca3a391f56bcff66a64efedb92d31f.jpg#.T3BLGOU8pWk.facebook Μπηκα στην libero και εχει μια εφαρμογη πως θα ειναι το μωρακι μας...Φτυστο εγω ειναι!!! χαχαχχαχα ..Η μυτουλα βγηκε λαθος αλλα μαλλον κατι εκανα στραβα...

χαχαχαχα γλυκα είναι!! Το είδα στο fb αλλά δεν ήξερα τι είναι!Ειμαι περίεργη τι θα βγει σε εμενα. Παντως στον υπέρηχο όσο μας άφησε να τη δουμε γιατί έβαζε τα χερια μπροστά στη 3D μου φαίνεται ότι έμοιαζε στον άντρα μου και αυτή. Ο γιος μου είναι φτυστός οο άντρας μου μονο τα ματια μου πηρε

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγω θα παρω λιγα μεχρι 3 μηνων και λιγα μεγαλυτερα..Εχω βρει διαφορα site στο ιντερνετ που εχει ας πουμε 10 φανελακια 30 ευρω...Καλα μου φαινονται...

για βαλε κανενα λινκ να χαζέψω

Ja5zp3.png

D42op3.png

χαχαχαχα γλυκα είναι!! Το είδα στο fb αλλά δεν ήξερα τι είναι!Ειμαι περίεργη τι θα βγει σε εμενα. Παντως στον υπέρηχο όσο μας άφησε να τη δουμε γιατί έβαζε τα χερια μπροστά στη 3D μου φαίνεται ότι έμοιαζε στον άντρα μου και αυτή. Ο γιος μου είναι φτυστός οο άντρας μου μονο τα ματια μου πηρε

Κατι ειναι και αυτο...Αν το κανεις ανεβασε το να δουμε ποιον θα μοιαζει!!! :D:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=550

http://www.letoshop.gr/default.asp?prOrder=3&prOrderBy=0&ct=1110225&pg=1&pid=39&la=1 Αν βρω και τα αλλα θα τα ανεβασω..Εχω αποθηκευσει ενα σωρο εταιριες και δεν τα βρισκω τωρα!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...