Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

15-08-07_1946.jpg

Έτσι ήταν τα ποδαράκια μου το τελευταίο τρίμηνο στην πρώτη εγκυμοσύνη!!!!! Δεν μου έμπαινε κανένα παπούτσι παρα μόνο ένα ζευγάρι σαγιονάρες! Ήταν το καλοκαίρι του 2007 που είχε τους καύσωνες+οτι και εγώ είχα πάρει πολλά κιλά..! Έκανα συνέχεια εξετάσεις για λεύκωμα, αλλά ευτυχώς δεν είχα! Η φώτο είναι μια μέρα πριν γεννήσω! Μόλις γέννησα τα ποδαράκια μου επανήλθαν αμέσως!

Ax Πάρο μου! Έτσι εμένα ήταν τα πόδια μου ακριβώς έτσι στην Ταυλάνδη!!! Δεν μπορούσα να περπατήσω η δύσμοιρη!!! Τώρα που γύρισα στα κρύα είναι λίγο πρησμένα αλλά είμαι σίγουρη οτί θα αρχίσω να υποφέρω όταν αρχίσουν οι ζέστες!! Εντάξει!! Δεν υπάρχει αυτό έτχι! Μέχρι και οι πατούσες από κάτω πονάνε!!!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σημειώσω οτι στα κανονικά μου είμαι 53 κιλά, γιατί όποιος δει αυτή τη φώτο θα νομίζει οτι είμαι τουλάχιστον 150!!!!!!

Ναι παιδί μου! είσαι πετίτ!!!! αδυνατούλα!!!! σε έχω δεί στο φεισμπουκ! και εγώ κορίτσια! αλήθεια λέω είμαι 58 κιλά στα κανονικά μου! χιχιχιχι!! και τα πόδια μου έτσι ήταν!!! Είναι απίστευτο!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Καλησπερα!!!Εδώ και δυο μερες δεν έχω μπει στο σπίτι παρα μονο για ύπνο. Τι ωραιες μερες!!!

Η αληθεια είναι ότι στο τέλος της εγκυμοσύνης μας ετσι θα γίνουμε σχεδόν όλες. Η Αννα με τη διατροφήπ ου κανει θα τη γλιτώσει πιστεύω. Εμενα δεν με γνώριζαν γνωστές μου στο δρόμο απο το πρήξιμο. Εν τω μεταξύ στο σαγόνι μου είχα μια κοκκινιλα λες και επρόκειτο να φυτρώσει μουσι. Αντε τώρα να είσαι στον μηνα σου και να πρέπει να βάφεσαι για να βγεις εξω καθε μερα. Μολις γεννησα ξεκοκκινησε αμεσως. Παντως τώρα που θα είναι καλοκαιρι θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Λιγο η ζέστη ,λίγο το πρήξιμο ,λιγο η μεση , λιγο η κοιλια που νομίζεις θα πεσει στο πατωμα θα παρακαλαμε να γεννησουμε

χαχαχαχα! Είσαι φοβερή!!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

με εχει παρει απο κατω... πολυ αγχος στη δουλεια!!!

Ναι βρέ παιδάκι μου μην αγχώνεσαι! Έχεις πολύ δουλειά; Εγώ έχω αρχίσει και μετράω αντίστροφα μέχρι την ημερομηνία που θα σταματήσω και βοηθάει! Κατα τα άλλα ναι να μην αγχώνεσαι βρέ! Γιατί τόσο πολύ; Σε πιέζουνε; Πάλι καλά που η δικιά μου είναι ευαίσθητη με αυτά τα πράγματα και με πρήζει λίγο! Δεν με τρέχει πολύ! Μήπως να κάνεις καμιά νύξη σε κανέναν εκεί να χαλαρώσουν λίγο μαζί σου;

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Βρε toulipaki γράψτους όλους και μην αγχώνεσαι! απόλαυσε την περίοδο της εγκυμοσύνης! Μετά θα μας λείψουν τα κλωτσιματάκια στην κοιλίτσα!!!!!

Πάντως κορίτσια στον μικρό μου γεννήθηκε Ιανουάριο και είχα πάρει πάλι πολλά κιλά δεν είχα πρηστεί! Όχι τπτ άλλο αλλά το καλοκαίρι βρίσκεις μια σαγιονάρα και κάνεις την δουλειά σου, το χειμώνα????? Μπότα για ελέφαντα???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδιαααα!!!! Και εγώ σήμερα είπα να δουλεψω λιγάκι γιατί τα χω φορτώσει στον κοκκορα και θα αρχισουν να χτυπανε τα τηλ για να παραδώσω τη δουλεια οπου να ναι

Πεννυ μακαρι να την γλιτωσω αλλα ειδικα εγω με το ζαγχαρο κυησης εχω μεγαλυτερες πιθανοτ για πρηξιμο μαμωτο μου,μαλλον προς τπ τελος με βλεπω να μην με αφηνουν να τρωω τιποτα,θα ζω με αερα κοπανιστο χοχοχοχο!!!

Αντε και εγώ που έλεγα εσύ με τετοια διατροφή σιγά να μην πρηστεις!!Παντως διαιτολογος μου έιχε πει ότι μπορεις να περιορίσεις το πρήξιμο αποφευγοντας το αλατι και όταν δεν τρως λιπαρα κλπ

Σκεφτομαστε θετικα!! Με τα ουλα εχω και εγω ενα προβληματακι..Δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου σε οδοντιατρο και εχω πολυ καλη παστα που λεμε..Αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη ολο ματωνουν, μου ειπε ο γιατρος ομως οτι ειναι λογικο..Την παρασκευη εχω και εγω μηνιαια επισκεψη και την περιμενω πως και πως!!!

Και εγώ ποτε μου δεν έχω πάει οδοντιατρο!!φτου φτου

Μονο περυσι έκανα εναν καθαρισμο και μου είπε η οδοντιατρος μακαρι το παιδί να εχει παρει απο εμενα. Ξερει ο Θεος τι κανει γιατί έιμαι τόσο φοβιτσιαρα που θα ήμουν μονιμα λιποθυμη αν χρειαζόταν κατι.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ Σ/Κ.

ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΩ... ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

με εχει παρει απο κατω... πολυ αγχος στη δουλεια!!!

Γιατί πουλάκι μου σε εχει παρει απο κατω??Σκεψου πως όπως νιωθεις εσύ επηρρεαζεις και το μωρο.

Καλα αντι να σε έχουν στα όπα οπα στη δουλεια σε αγχώνουν? Γυναικα που να χει περάσει εγκυμοσυνη δεν υπάρχει εκει?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κορίτσια! Βρε toulipaki γράψτους όλους και μην αγχώνεσαι! απόλαυσε την περίοδο της εγκυμοσύνης! Μετά θα μας λείψουν τα κλωτσιματάκια στην κοιλίτσα!!!!!

Πάντως κορίτσια στον μικρό μου γεννήθηκε Ιανουάριο και είχα πάρει πάλι πολλά κιλά δεν είχα πρηστεί! Όχι τπτ άλλο αλλά το καλοκαίρι βρίσκεις μια σαγιονάρα και κάνεις την δουλειά σου, το χειμώνα????? Μπότα για ελέφαντα???

Εγώ έιχα γίνει τουμπανο παντως που γεννησα Φλεβάρη. Πλακώθηκα στα λιπαρά τα Χριστουγεννα, ισως να έκαναν κατακράτηση και τα πρεπαρ που έπαιρνα τότε και έγινα μπαλονι.Δεν εμπαινα σε παπουτσια μονο τα αθλητικά και αναγκαστηκα πήρα κατι μπαλαρίνες τις οποιες μπαινοβγαζα ευκολα. Μετά δε την εγκυμοσύνη ανεβηκα ένα νουμερο σε παπουτσι μονιμα!! Ποσα πεταξα και φτου και απο την αρχή!!Οντως το καλοκαιρι θα την γλιτώσουμε με ενα ζευγαρι σαγιοναρες

Ja5zp3.png

D42op3.png

χαχαχαχαχαχα!!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

Κοριτσια υπομονη και να τρωμε ελαφρια οσο γινεται (τα λεω σε εσας για να τα ακουω κι εγω):tongue::tongue::tongue: Αυριο θα κανω καμπυλη ζακχαρου και γενικες..Την καμπυλη με μια επαναληψη ευτυχως!!! Αντε να δουμε..

Καλημερουδια κοριτσακιαααα :D:D:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Μολις παρηγγειλα το βαλιτσακι της mothercare!!! Σε 40-45 εργασιμες θα ειναι εδω...Τι καλα;););)

A! Αλήθεια; Θα σου το στείλουν σπίτι σου; Εάν έχεις εύκαιρο το νούμερο δεν το γράφεις μία να κάνω και εγώ καμιά κίνηση; και τί τους είπες; πώς το ζητάς δλ; Γειά σας θέλω το βαλιτσάκι της mothercare; Θα καταλάβουν; xixixi! Η χαζή!!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

A! Αλήθεια; Θα σου το στείλουν σπίτι σου; Εάν έχεις εύκαιρο το νούμερο δεν το γράφεις μία να κάνω και εγώ καμιά κίνηση; και τί τους είπες; πώς το ζητάς δλ; Γειά σας θέλω το βαλιτσάκι της mothercare; Θα καταλάβουν; xixixi! Η χαζή!!!

8001182800...Ειναι πολυ εξυπηρετικοι..Εγω τους ειπα οτι εχω ακουσει για το βαλιτσακι που στελνουν στις μελλουσες μητερες και οτι ειμαι στην 24η βδομαδα!! Και αμεσως η κοπελα με ρωτησε τα στοιχεια μου...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

8001182800...Ειναι πολυ εξυπηρετικοι..Εγω τους ειπα οτι εχω ακουσει για το βαλιτσακι που στελνουν στις μελλουσες μητερες και οτι ειμαι στην 24η βδομαδα!! Και αμεσως η κοπελα με ρωτησε τα στοιχεια μου...

καλημερα κοριτσακια!κ εγω τηλ το πρωι,βεβαια επεσα σε μια ξυνη αλλα δεν πειραζει βγαλαμε ακρη!οποτε θα ρθει οπως μου ειπε σε 40εργασιμες δηλ γυρω στις 23/5!εχουμε ακομαααααααα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ωραία! Θα πάρω και εγώ να δώ! Ευχαριστώωωω!!!

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

καλημερα κοριτσακια!κ εγω τηλ το πρωι,βεβαια επεσα σε μια ξυνη αλλα δεν πειραζει βγαλαμε ακρη!οποτε θα ρθει οπως μου ειπε σε 40εργασιμες δηλ γυρω στις 23/5!εχουμε ακομαααααααα!!!!

Αννα εγω γραφτηκα και σε διαφορες αλλες οπως την pampers την librero και τις επιθυμιες...Μου ειπαν οτι στελνουν διαφορα κουπονια και δειγματα..Χθες οι επιθυμιες εστειλαν στην μαμα μου 3 κουπονια των 5 ευρω το καθενα για pampers...Τα πηρα βεβαια:tongue::tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...