Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

Καλησπερα εγκυουλες..χρονια πολλα απο την ημερα!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα..γιατι θελω την θετικη σας ενεργεια!!!

ξεκινησα προοληπτικα ασπιρινη λογω πρηξιματος στο αριστερο μου ποδι απο την παρασκευη το βραδυ και αυριο πρωι θα παω στην γιατρο μου να με δει...

βασικα εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι λογω βαρους και ορθοστασιας απλα επειδη η γιατρος ηθελε να ειναι σιγουρη μου ειπε και ξεκινησα να πινω...ουφφφ αντε να περασει η μερα να δω οτι ολα ειναι καλα γιατι θα σκασωωωωωω :(

Μην ανησυχεις κοπελα μου σιγουρα απο το βαρος θα ειναι...Εχεις παρει πολλα κιλα?? Ξερω οτι πρεπει να τα εχεις ψηλα οταν πρηζονται..Προσπαθησε να βαζεις ενα μαξιλαρι οταν ξαπλωνεις!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην ανησυχεις κοπελα μου σιγουρα απο το βαρος θα ειναι...Εχεις παρει πολλα κιλα?? Ξερω οτι πρεπει να τα εχεις ψηλα οταν πρηζονται..Προσπαθησε να βαζεις ενα μαξιλαρι οταν ξαπλωνεις!!

Καλησπερα natalaki εχω παρει 10 κιλα και απο οσο με βλεπω ειναι ολα στην κοιλια..το βραδυ βαζω μαξιλαρια και το πρωι ξεπριζονται..οπως και σημερα και μετα βγηκα για φαγητο και εγιναν τουμπανοοοο!!!!!!!

ευτυχως που το κοριτσακι μου ειναι ζωηρουλη και με ηρεμει!!!!!

3k9Ap3.png

tv85p3.png

15-08-07_1946.jpg

Έτσι ήταν τα ποδαράκια μου το τελευταίο τρίμηνο στην πρώτη εγκυμοσύνη!!!!! Δεν μου έμπαινε κανένα παπούτσι παρα μόνο ένα ζευγάρι σαγιονάρες! Ήταν το καλοκαίρι του 2007 που είχε τους καύσωνες+οτι και εγώ είχα πάρει πολλά κιλά..! Έκανα συνέχεια εξετάσεις για λεύκωμα, αλλά ευτυχώς δεν είχα! Η φώτο είναι μια μέρα πριν γεννήσω! Μόλις γέννησα τα ποδαράκια μου επανήλθαν αμέσως!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

15-08-07_1946.jpg

Έτσι ήταν τα ποδαράκια μου το τελευταίο τρίμηνο στην πρώτη εγκυμοσύνη!!!!! Δεν μου έμπαινε κανένα παπούτσι παρα μόνο ένα ζευγάρι σαγιονάρες! Ήταν το καλοκαίρι του 2007 που είχε τους καύσωνες+οτι και εγώ είχα πάρει πολλά κιλά..! Έκανα συνέχεια εξετάσεις για λεύκωμα, αλλά ευτυχώς δεν είχα! Η φώτο είναι μια μέρα πριν γεννήσω! Μόλις γέννησα τα ποδαράκια μου επανήλθαν αμέσως!

Καλησπερα,ομολογω οτι με καθησυχασες λιγο αν και τα εχασα λιγο..ειχες πααααρα πολυ πρηξιμο!!!εμενα δεν ειναι τοσο..νιωθω απλα σαν να φοραω 1 νουμερο μικροτερο παπουτσι οταν πριζονται!!!!

3k9Ap3.png

tv85p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια υπομονη πρεπει να κανουμε..Εγω ευτυχως ειμαι ακομα στο +2 και δεν εχω κανενα προβληματακι αλλα το καλοκαιρι ειναι κοντα..Θα πρηζομαστε θα λαχανιαζουμε..Ευτυχως ολα μεχρι τον Ιουλιο..Τον Αυγουστο θα ειμαστε κορμαρες :tongue::tongue::tongue::tongue:

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

15-08-07_1946.jpg

Πραγματικα επειδη σε εχω δει και στις φωτο δεν πιστευω οτι αυτα ειναι τα δικα σου ποδια!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

πω πω Παρος η φωτο σου με σοκαρε!αχ ελπιζω να μην πρστουμε ετσι,ευτυχως μεχρι τελους Ιουνιου πρωτα ο θεος θα εχω γεννησει οποτε θα αποφυγω τις πολλες ζεστες...

Μαρακι μαλλον απο το βαρος κ την ορθαστασια ειναι,αλλα προληπτικα καλα εκανε ο γιατρος κ σου εδωσε ασπαρινη!

ευτχυως κ εγω μεχρι τωρα ειμαι +1 οποτε προς το παρον ολα καλα!

φιλακια μικρες!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλησπερα,ομολογω οτι με καθησυχασες λιγο αν και τα εχασα λιγο..ειχες πααααρα πολυ πρηξιμο!!!εμενα δεν ειναι τοσο..νιωθω απλα σαν να φοραω 1 νουμερο μικροτερο παπουτσι οταν πριζονται!!!!

Δεν έγιναν αμέσως έτσι! Προσπάθησε όσο μπορείς να τα έχεις ψηλά και να μην κουράζεσαι! Εγώ τον τελευταίο μήνα που έκανα και 1.5 χιλιόμετρο την ημέρα για να γεννήσω πιο εύκολα ένιωθα οτι θα σκιστούν.. Αφού πάταγα το δέρμα με το δάχτυλο μου και έμενε η λακούβα..!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπερα!!!Εδώ και δυο μερες δεν έχω μπει στο σπίτι παρα μονο για ύπνο. Τι ωραιες μερες!!!

Η αληθεια είναι ότι στο τέλος της εγκυμοσύνης μας ετσι θα γίνουμε σχεδόν όλες. Η Αννα με τη διατροφήπ ου κανει θα τη γλιτώσει πιστεύω. Εμενα δεν με γνώριζαν γνωστές μου στο δρόμο απο το πρήξιμο. Εν τω μεταξύ στο σαγόνι μου είχα μια κοκκινιλα λες και επρόκειτο να φυτρώσει μουσι. Αντε τώρα να είσαι στον μηνα σου και να πρέπει να βάφεσαι για να βγεις εξω καθε μερα. Μολις γεννησα ξεκοκκινησε αμεσως. Παντως τώρα που θα είναι καλοκαιρι θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Λιγο η ζέστη ,λίγο το πρήξιμο ,λιγο η μεση , λιγο η κοιλια που νομίζεις θα πεσει στο πατωμα θα παρακαλαμε να γεννησουμε

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ Σ/Κ.

ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΩ... ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΤΑ ΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ" ΤΟΣΟ, ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ Κ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!

874692bea1.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ Σ/Κ.

ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΩ... ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΤΑ ΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ" ΤΟΣΟ, ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ Κ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!

Σκεφτομαστε θετικα!! Με τα ουλα εχω και εγω ενα προβληματακι..Δεν εχω παει ποτε στην ζωη μου σε οδοντιατρο και εχω πολυ καλη παστα που λεμε..Αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη ολο ματωνουν, μου ειπε ο γιατρος ομως οτι ειναι λογικο..Την παρασκευη εχω και εγω μηνιαια επισκεψη και την περιμενω πως και πως!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Τoulipaki γιατι επεσες βρε κοριτσακι??ειπαμε στην εγκυμοσυνη μπορουν να μας συμβουν τα πιο περιεργα!εγω με τα ουλα δεν εχω θεμα αλλα με την γλωσσα απο την αρχη μεγαλο!δηλ εχω ας πουμε καποις πληγες κ οποτε οταν τρωω νιωθω καυσιμο...δραμα η υποθεση αλλα κ παλι ας ειναι καλα τα νινακια,ας μην εχουμε σοβαρα θεματα κ ολα θα φτιαξουν μετα!!!

Πεννυ μακαρι να την γλιτωσω αλλα ειδικα εγω με το ζαγχαρο κυησης εχω μεγαλυτερες πιθανοτ για πρηξιμο μαμωτο μου,μαλλον προς τπ τελος με βλεπω να μην με αφηνουν να τρωω τιποτα,θα ζω με αερα κοπανιστο χοχοχοχο!!!

9892a30fbd.png

με εχει παρει απο κατω... πολυ αγχος στη δουλεια!!!

αχ αυτο το αγχος θα μας στειλει καμμια ωρα!!!λοιπον μανουλα ξεχνα τα ολα κ κανε focus στο μπεμπακι σου,η σκεψη του κ μονο θα σε κανει να χαμογελας:D:D:D:D!!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...