Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

CAFE Μανουλες Ιουλιου 2012

rioula

Recommended Posts

καλησπερα κοιλουμπιτσες!!!!πω πω βλεπω αρχισαμε να σκεφτομαστε κ τον τοκετο ε?εμενα αν κ ειμαι ψυχακιας εγκυμονουσα οπως εχω ξαναπει χεχεχεχε αυτο δεν με χαλαει-αγχωνει καθολου!ας φτασω πρωτα ο θεος στο μηνα μου κ ας γεννησω οπως να ναι!το μωρακι μου να ναι καλα κ δεν με νοιαζει τιποτα!βεβαια στην δικη μου περιπτωση κυριως λογω διαβητη κυηση κ ηπαρινης πρεπει να παω προγραμματισμενα κ το αρχικο πλανο για τις 38βδομαδες,εκτος κ αν ειναι μεγαλυτερος αρκετα κ παμε καμμια βδομαδα νωριτερα!εχουμε ακομα χρονο μπροστα μας!

προς το παρον σκεφτομαι μονο πως αυριο κλεινω τις 25βδομαδες,δηλ αλλη μια νικη γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

κατα τάλλα σημερα ειχα ραντεβου με τον διαβητολογο,ολα καλα κ συνεχιζουμε ετσι την αγωγη μας-διατροφη!μου ειπε οτι αν συνεχισω ετσι θεωρει οτι θα παρω γυρω 4-5κιλα που στην ουσια ειναι μωρο,αμνιακο υγρο,πλακουντας,στηθος κτλ οποτε μια χαρα κορμαρα η μανουλα χαχαχαχαχαχα!!!!!

οσο για το πασχα εμεις φετος δεν θα παμε πουθενα.φοβαμαι να ειμαι εκτος πολης,οποτε οικογενειακα(με πεθερικα,γονεις,αδερφια) εδω!!!του χρονου γεροι να ειμαστε ολοι μαζι παρεα με τον στρουμφουλη θα τα γιορτασουμε στο χωριο μας!!!

αυτα τα νεα μας,φιλακια!!

ginam μπραβο για τα υπεροχα νεα,καλη συνεχεια να εχουμε!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η περινεοτομη γινεται στον φυσιολογικο τοκετο οταν το μωρο δυσκολευεται να βγει..Σκιζουν λιγο την μητερα για να βοηθησουν το μωρο...Αλλα απο οτι ξερω δεν ποναει καθολου μιας και το σημειο ειναι ηδη μουδιασμενο απο τους πονους!!!

A! Ναι κατάλαβα! σε μία φίλη μου κάνανε και ξέρω οτί πονάς μετά όμως!!:roll:

Αλλά ναι τέλος πάντων! Ναι δεν έχει σημασία στην πραγματικότητα γιατί εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα και θα κάνουμε οτιδήποτε για αυτό! Όπως επίσης οδύνες δεν θέλω να μου κάνουνε! Ξέρω οτί θα εκνευριστώ! Αλλά σκέφτομαι οτί μία μέρα θα είναι, και αυτό! Μάλιστα! οκ! Εντάξει! θα δείξει! χεχε! Έχω την αίσθηση οτί θα συζητήσουμε πολύ για εκείνην την μερα που θα έρθει!

It΄s like a red red rose that newly spred in June..

It΄s like a melody that sweetly played in tune..

And i will love you still my dear..

Till all the seas gone dry..

Till all the seas gone dry my dear

and the rocks melt with the sun..

UCjsp3.png

wWxsp2.png

[/url]4TUkp3.png

A! Ναι κατάλαβα! σε μία φίλη μου κάνανε και ξέρω οτί πονάς μετά όμως!!:roll:

Αλλά ναι τέλος πάντων! Ναι δεν έχει σημασία στην πραγματικότητα γιατί εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα και θα κάνουμε οτιδήποτε για αυτό! Όπως επίσης οδύνες δεν θέλω να μου κάνουνε! Ξέρω οτί θα εκνευριστώ! Αλλά σκέφτομαι οτί μία μέρα θα είναι, και αυτό! Μάλιστα! οκ! Εντάξει! θα δείξει! χεχε! Έχω την αίσθηση οτί θα συζητήσουμε πολύ για εκείνην την μερα που θα έρθει!

Αν αρχισουμε να μιλαμε για την ωρα του τοκετου δεν προκειτε να τελειωσουμε ποτε!! Θα υπαρχουν τοσες διαφορετικες γνωμες..Το τι ποναει και τι δεν ποναει ειναι υποκειμενικο..Ο πονος δεν μετριεται οποτε με το καλο να ερθει εκεινη η ωρα και οπως ειπες μια μερα ειναι, ισως η πιο ομορφη στην ζωη μας..Οποτε μετα θα θυμομαστε οτι φεραμε στον κοσμο αυτο το πλασματακι και οχι οτι πονεσαμε!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

καλημερα κοιλουμπιτσες(βεβαια μεσημεριασε πλεον,αλλα λεμε τωρα χιχιχι)!!!!να περασετε ολες ενα σουπερ σαββατοκυριακο κ οσες μπορειτε βολτουλα κ για μας τις κοτουλες που το μονο που κανουμε ειναι να κλωσσαμε χαχαχαχαχα!!!

9892a30fbd.png

καλημερα κοιλουμπιτσες(βεβαια μεσημεριασε πλεον,αλλα λεμε τωρα χιχιχι)!!!!να περασετε ολες ενα σουπερ σαββατοκυριακο κ οσες μπορειτε βολτουλα κ για μας τις κοτουλες που το μονο που κανουμε ειναι να κλωσσαμε χαχαχαχαχα!!!

Χαχαχχαχχαχα Αννα με εκανες και γελασα!!! Εχει εναν υπεροχο ηλιο εξω..Καθομαι στο μπαλκονι και απολαμβανω τον χυμο μου με την μπεμπα μου!!! Καλησπερα κοριτσακια :D:D:D

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμενα!!! Τι κανετε κοιλίτσες??? Εγώ χτες όλη μερά ήμουν με πονοκέφαλο!!Οχι ντεπόν δεν πηρα!!! Μαζόχα λεμε!!

Σημερα έχει πολύ όμορφο καιρό εδώ!!! Ελπίζω αυριο που θα βγούμε βολτίτσα να μην χαλάσει. Να παιξει λίγο το παιδάκι μας.

Οσον αφορά τον πόνο της γέννας ειναι καθαρά υποκειμενικο. Εγώ είμαι πολύ φοβιτσιαρα και φυγόπονη. Μιλαμε μπορεί να λιποθυμησω αν δω σύριγγα. Στον γιατρό μου είχα δώσει το ελευθερο για καθε μορφή αναισθησιας και όλα μαζί αν θέλει. Και όμως οι πόνοι αντεχονταν με τις τεχνητές αναπνοες που μου εμαθε η μαια. Εντάξει όταν έφτασε τελεία διαστολή δηλ 10 δεν παλεύονταν. Οταν όμως γεννας σε 40' δεν κανεις ούτε επισκλήριδιο ούτε τίποτα. Μετά μου είπε ο γιατρός μου πως αν μου έκανε επισκλήριδιο δεν θα μπορούσα να βοηθησω και θα γένναγα ώρες αργότερα. Με σκίσανε την ώρα που έβγαινε ο Κωσταντής (νομίζω παντα το κανουν για να μην σκιστεις ατσαλα) αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως . Ουτε στα ραμματα δεν μου έκαναν αναισθησια και ποναγα πολύ λιγο.Αν δεν ήταν η μανα μου μεσα την ώρα που γενναγα κανεις δεν θα το πίστευε ότι γέννησα χωρις επισκληρίδιο. Τωρα που είναι και το δεύτερο ούτε που το σκεφτομαι .Μια άλλη φίλη μου δεν πόναγε καθόλου παλι. Ολα σχετικά είναι. Το μονο που κανει καλό τον τελευταιο καιρό έιναι το πολύ περπάτημα. Εγώ περπάταγα πολύ γιατί μου αρέσουν οι βόλτες.

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλησπερα κοιλουμπιτσες!!!!πω πω βλεπω αρχισαμε να σκεφτομαστε κ τον τοκετο ε?εμενα αν κ ειμαι ψυχακιας εγκυμονουσα οπως εχω ξαναπει χεχεχεχε αυτο δεν με χαλαει-αγχωνει καθολου!ας φτασω πρωτα ο θεος στο μηνα μου κ ας γεννησω οπως να ναι!το μωρακι μου να ναι καλα κ δεν με νοιαζει τιποτα!βεβαια στην δικη μου περιπτωση κυριως λογω διαβητη κυηση κ ηπαρινης πρεπει να παω προγραμματισμενα κ το αρχικο πλανο για τις 38βδομαδες,εκτος κ αν ειναι μεγαλυτερος αρκετα κ παμε καμμια βδομαδα νωριτερα!εχουμε ακομα χρονο μπροστα μας!

προς το παρον σκεφτομαι μονο πως αυριο κλεινω τις 25βδομαδες,δηλ αλλη μια νικη γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

κατα τάλλα σημερα ειχα ραντεβου με τον διαβητολογο,ολα καλα κ συνεχιζουμε ετσι την αγωγη μας-διατροφη!μου ειπε οτι αν συνεχισω ετσι θεωρει οτι θα παρω γυρω 4-5κιλα που στην ουσια ειναι μωρο,αμνιακο υγρο,πλακουντας,στηθος κτλ οποτε μια χαρα κορμαρα η μανουλα χαχαχαχαχαχα!!!!!

οσο για το πασχα εμεις φετος δεν θα παμε πουθενα.φοβαμαι να ειμαι εκτος πολης,οποτε οικογενειακα(με πεθερικα,γονεις,αδερφια) εδω!!!του χρονου γεροι να ειμαστε ολοι μαζι παρεα με τον στρουμφουλη θα τα γιορτασουμε στο χωριο μας!!!

αυτα τα νεα μας,φιλακια!!

ginam μπραβο για τα υπεροχα νεα,καλη συνεχεια να εχουμε!!!

Κορμάρα η μαμα!!! Καλε εσύ θα χασεις κιολας!!Μπράβο βρε κουκλίτσα!!!

Οταν λες προγραμματισμενα εννοεις για καισαρική ή με τεχνητους?

Και εμεις Πασχα εδώ θα κανουμε. Μαζευονται όλοι οι φίλοι μας απο Αθηνα εδώ καθε χρόνο και τα περνάμε σουπερ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κορμάρα η μαμα!!! Καλε εσύ θα χασεις κιολας!!Μπράβο βρε κουκλίτσα!!!

Οταν λες προγραμματισμενα εννοεις για καισαρική ή με τεχνητους?

Και εμεις Πασχα εδώ θα κανουμε. Μαζευονται όλοι οι φίλοι μας απο Αθηνα εδώ καθε χρόνο και τα περνάμε σουπερ!!

να σου πω δεν ξερω καθολου αν θα παμε για καισ ή οχι,αλλα σιγουρα θα ναι προγραμματισμενα κ στην καλυτερη με τεχνητους!

9892a30fbd.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μόλις γύρισα από τη βόλτα μου, ήπιαμε με το Νίκο καφέ στον ήλιο -πήραμε και το πρώτο μας βιβλίο για νέους γονείς και μελετούσαμε άλλοτε γελώντας, άλλοτε φρικάροντας ολίγο με αυτά που διαβάζαμε(να δείτε πώς γουρλώσαν τα μάτια του όταν διάβαζε για τον αφαλούλη των μωρών που πέφτει!:lol:) και γενικά ήταν υπέροχα!

Χτες πάλι γυρνούσα από το μεσημέρι για ψώνια, μετά φαγητό και μετά σινεμά και κατέληξα σπίτι στις 11 το βράδυ κομμάτια-έχω-γίνει-κι-έχεις-την-ευθύνη! Η μέση μου, τα πόδια μου, η μήτρα μου...όλα με πονούσαν! Άμα βγαίνω λίγο από το πρόγραμμά μου και δεν ξαπλώνω λίγο είμαι σαν ερείπιο μετά. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά σιγά και τι ψώνισα! Χαζομάρες...τρεις μπλούζες σε large, δύο ζακέτες και δύο φόρμες.

Α, και κλείσαμε και το ταξιδάκι μας...τελικά θα πάμε Καρπενήσι! Έχω κάτι χρόνια να πάω και ανυπομονώ!:D

Πώς είναι τα μπεμπάκια μας σήμερα;:tongue:

No one will ever know the strength of my Love for you. After all you're the only one who knows what my Heart sounds like from the inside...

dev201pfs__.png

Καλημερα κοριτσαρες...Που χαθηκατε???Μολις εφτιαξε ο καιρος τσουπ ολες εξω σαν τα σαλιγγαρια!! Χαχαχαχα καλα να περασετε σημερα..Μεγαλη γιορτη, χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν...

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ χρονια πολλα!να περασουμε τελεια σημερα!!!περιμενω πως κ πως το σημερινο μενου,ειναι το αγαπημενο μου!φιλακια σε ολες!

9892a30fbd.png

Καλησπέρα και απο μένα!!! Χρόνια Πολλά!!!!

Είμαι Τουρκία στον αντρούλη μου και απολαμβάνω ησυχία και ξεκούραση!!!

Για το αεροπλάνο μην αγχώνεστε! Εγώ μπήκα και όλα μια χαρά ήταν! Απλά διάβασα οτι απο την 32η εβδομάδα, χρειάζεται χαρτί απο τον γιατρό! Οπότε ρώτα τον γιατρό σου και αυτός θα σου πει! Εγώ τον ρώτησα πριν ταξιδέψω και εννοείται μου έδωσε το οκ!

Όσο για τον τοκετό η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική άποψη! Εγώ γέννησα και τα 2 παιδάκια μου φυσιολογικά! Ευτυχώς ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα το 80% καταλήγει σε καισαρική τομή.. Βολεύει τους γιατρούς οπότε κάνουν χειρουργεία και ξεμπερδεύουν σε 15'.. Οι πρωτομανούλες πιέστε για φυσιολογικό τοκετό! Γιατί μετά η ανάρρωση της καισαρικής είναι δράμα...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλησπερα εγκυουλες..χρονια πολλα απο την ημερα!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα..γιατι θελω την θετικη σας ενεργεια!!!

ξεκινησα προοληπτικα ασπιρινη λογω πρηξιματος στο αριστερο μου ποδι απο την παρασκευη το βραδυ και αυριο πρωι θα παω στην γιατρο μου να με δει...

βασικα εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι λογω βαρους και ορθοστασιας απλα επειδη η γιατρος ηθελε να ειναι σιγουρη μου ειπε και ξεκινησα να πινω...ουφφφ αντε να περασει η μερα να δω οτι ολα ειναι καλα γιατι θα σκασωωωωωω :(

3k9Ap3.png

tv85p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...