Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ειχα βαλει 10 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη.Εχασα τα 2 κιλα στον ενατο μηνα οποτε μολισ γεννησα πηγα σπιτι μου με τα κιλα μου.Προσεχα βεβαια την διατροφη μου εκτος απο τις τελευταιες 10 μερες που ετρωγα οτι μ...... μπορειτε να φανταστειτε!!!!!!:lol:

εχει γενεθλια σημερα συμφωνα με το τικερακι?να τη χαιρεστε!!!

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ εγώ δηλαδή δεν έχω καμμία ελπίδα μιλάμε!! Τώρα που περιοόρισα το βραδυνό κάτι ίσως γίνει..

Ρε παιδιά στο θέμα μας..Το θέμα μας κοντεύει να μου γίνει έμμονη ιδέα..μήπως επηρεάζομαι απο αυτά που λέμε-λέτε??!!:lol:

Βλέπω εφιάλτες..οτι πάω στην πεθερά επίσκεψη..κι αυτή λέει μου παίρνει συνεχώς το μωρό απο τα χέρια! Δεν μ'αφήνει να το ταίσω,να το νανουρίσω,τπτ..άλλη φορά είδα οτι είχα μείνει παράλυτη (!!) κι εκείνη μου πήρε το μωρό να το πάει σπίτι της γτ λέει εγώ δεν μπροούσα να το φροντίσω..και να φωνάζω εγώ "μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη" ή "φέρε πίσω το μωρό μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ":lol::lol::lol:

Αυτό ήταν.Ανπαλέφταμπολ.

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

αχχααχχαχαα!κ εγω αν φαω τισ πεθερας θα ρεψω!ολα ανοστα!κ εγω 3 κιλα εβαλα,αντε 4!!καπου διαβασα οτι στο θηλασμο χανεισ τα κιλα,γιατι το λοιπος τησ εγκυμοσυνης μετατρεπεται σ ενεργεια που παει στο γαλα κι το παιρνει το μωρο!γιαυτο λενε βαζεισ εξτρα κιλα,για το σκοπο αυτο!σημερα η γλυκια μου,με πηε τηλ ναμ ου πει οτι μιλουσε με την κοπελα του αλλου γιου κ τησ ειπε οτι εκανα τελεια μηλοπιτα κ ειπε εκεινη οτι η μαμα τησ κανει καταπληκτικη κ ολοι το λενε και η πεθερα τη ζητησε να την κανει!!!καταλαβατε????

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ εγώ δηλαδή δεν έχω καμμία ελπίδα μιλάμε!! Τώρα που περιοόρισα το βραδυνό κάτι ίσως γίνει..

Ρε παιδιά στο θέμα μας..Το θέμα μας κοντεύει να μου γίνει έμμονη ιδέα..μήπως επηρεάζομαι απο αυτά που λέμε-λέτε??!!:lol:

Βλέπω εφιάλτες..οτι πάω στην πεθερά επίσκεψη..κι αυτή λέει μου παίρνει συνεχώς το μωρό απο τα χέρια! Δεν μ'αφήνει να το ταίσω,να το νανουρίσω,τπτ..άλλη φορά είδα οτι είχα μείνει παράλυτη (!!) κι εκείνη μου πήρε το μωρό να το πάει σπίτι της γτ λέει εγώ δεν μπροούσα να το φροντίσω..και να φωνάζω εγώ "μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη" ή "φέρε πίσω το μωρό μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ":lol::lol::lol:

Αυτό ήταν.Ανπαλέφταμπολ.

χαχαχααχ!εφιαλτικη πεθερα!ρε μας εχουν κανει ψυχολογικα!!κ εσυ εισαι που συνεχεια τη δικαιολογεις και τα βρησκεις μαζι τησ!

rbOEp3.png

και τι να κάνω ρε?το προσπαθώ!! 'Αμα κάνω το νου της θα χάσω και το δίκιο μου στο τέλος...

y5yep3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?

Μπαίνω αρκετές φορές και σας διαβάζω αλλά περισσότερο γράφω σε άλλο θέμα.

Υπομονή και μην δίνεται πολύ σημασία γιατί χαλάει η δική σας ψυχολογία και δεν αξίζει.

Σήμερα άκουσα στις ειδήσεις ....δεν ξέρω αν το ακούσατε πως μία νυφη σκότωσε την πεθερά της και σας σκέφτηκα. Δεν πιστεύω να ναι καμμία από σας ε?..:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

http://www.star.gr/ellada_kosmos/127001 xaxaaxxaaxax!!ειναι αθωα!ΑΘΩΑ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩΩΩ!!

Σκιάχτηκα!!Φύλαγέ μας Παναγία μου!!

selestina σου έστειλα πμ,δες το γρήγορα να δω τι θα κάνω με την μηλόπιτα!!

y5yep3.png

Σκιάχτηκα!!Φύλαγέ μας Παναγία μου!!

selestina σου έστειλα πμ,δες το γρήγορα να δω τι θα κάνω με την μηλόπιτα!!

καλε,δεν μου ειπες πως εγινε η μηλοπιτα!

rbOEp3.png

Φοβερή η μηλόπιτα,εύκολη συνταγούλα κ ελαφριά-και ωραία στην εμφάνιση!'Εμεινε μόνο 1 κομμάτι (!)

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...