Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

mou leei o antras mou ex8es oti pernouse apo th monasthririou kai ekei giro ston ose eide polles kainourgies polukatoikies na exoun enoikiazete kai wraia einai ekei!lew makria apo mesa metaforas,leei giati??lew 8a kanoume pio eukolh thn rposvash sth mana sou kai den 8a ksekolaei meta!!

Kοριτσακι μου δε θα σου συνιστουσα τετοιες περιοχες.Στα ειπα και στο pm. θα τα πουμε και αναλυτικα.

δεν της ειπα τιποτα για την κουζινα γιατι ειμασταν ηδη καπως απο χθες.

εμενα δεν μπορουν να με πουν αχαριστη.εχω πολλα χερια δικα μου να τον κρατησουν.της λεω να ερθει για να μην παραπονιεται.ευτυχως εχω πολλες επιλογες

Δεν μου την κρατησε μεχρι τωρα και δεν προκειτε να την κρατησει και ποτε!!!!!

e sugnwmi twra,auto einai trelo,einai arwstia.paei kai kanei ti??kala kaneis tote kai krazeis re dimmaki.egw an to ekane auto 8a ton ekraza olh mera,8a ton eixa pe8anei sto doulema!dld douleuei olh mera,exei gunaika egkuo,pote paei k ekei?

Μη σκατε.Και ο δικος μου μερα παρα μερα εκει ειναι.Μεχρι και ρουχα εχει εχει και καμια φορα κανει μπανιο και αλλαζει στην μανουλα!!!!!Στην αρχη γινομασταν κ%$%# αλλα μετα βαρεθηκα να μαλωνω και τωρα πια δεν τους αναφερω ποτε.

'Ετσι είναι οι αγορομάνες κορίτσια,νιώθουν ανταγωνισμό με τις νύφες.Δεν το κάνουν απο κακία,αλλά απο σοκ,που χάνουν τα αγόρια τους!

Αν τα ηθελαν τα αγορια τους γι αυτες ας τα κρατουσαν μεσα στο βρακι τους να μην ταλαιπωρουσαν και εμας!!!! Κι εγω εχω μανουλα αλλα δεν κανω ετσι.Εχω συνηδητοποιησει πια οτι εχω δικη μου οικογενεια.Αυτοι ποτε θα απογαλακτιστουν και οι μανες τους ποτε θα το παρουν χαμπαρι?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!

και εμείς παρακαλάμε να βρεθεί καμιά για τον αδερφό του άντρα μου, να γλιτώσουμε... αλλά που! Αυτός είναι χειρότερος από τον άντρα μου, δηλαδή δεν καταλαβαίνει τί λάθος κάνουν οι γονείς του και τους έχει, ειδικά τη μαμά του, όλη μέρα μέσα στο σπίτι! πού να στεριώσει κοπέλα! Αφού μπαίνουν σπίτι του όλη την ώρα - οποιαδήποτε ώρα, χωρίς να ειδοποιούν όπως έχω καταλάβει, μόνοι τους με κλειδί! Σε σπίτι εργένη!!!!!! Ποια νορμάλ κοπέλα δε θα σηκωθεί να φύγει τρέχοντας!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημέρα κοριτσάρες!

και εμείς παρακαλάμε να βρεθεί καμιά για τον αδερφό του άντρα μου, να γλιτώσουμε... αλλά που! Αυτός είναι χειρότερος από τον άντρα μου, δηλαδή δεν καταλαβαίνει τί λάθος κάνουν οι γονείς του και τους έχει, ειδικά τη μαμά του, όλη μέρα μέσα στο σπίτι! πού να στεριώσει κοπέλα! Αφού μπαίνουν σπίτι του όλη την ώρα - οποιαδήποτε ώρα, χωρίς να ειδοποιούν όπως έχω καταλάβει, μόνοι τους με κλειδί! Σε σπίτι εργένη!!!!!! Ποια νορμάλ κοπέλα δε θα σηκωθεί να φύγει τρέχοντας!

καλά έχει πολύ γέλιο που μοιάζουν τόσο οι περιπτώσεις μας! Αφού διάβαζα κάτι περιστατικά στον άντρα μου και είχε πάθει πλάκα...

Καλημέρα κοριτσάρες!

Ε ....... τωρα συγνωμη, σ'αυτη την περιπτωση ποιος φταιει? Εργενης πραμα και εχει δωσει κλειδι στην μαμα και να την αφηνει να μπαινει ετσι μεσα ............ελεοοοοοςςςςςςςς!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Ε ....... τωρα συγνωμη, σ'αυτη την περιπτωση ποιος φταιει? Εργενης πραμα και εχει δωσει κλειδι στην μαμα και να την αφηνει να μπαινει ετσι μεσα ............ελεοοοοοςςςςςςςς!!!!!!

Άσε δεν καταλαβαίνει τίποτα! Γι' αυτό από εκεί δεν υπάρχει ελπίδα! Σιγά μη βρει κοπέλα! και όχι τίποτα άλλο αν βρει και του φύγει το πιθανότερο είναι ότι θα της ρίξει και το φταίξιμο του χωρισμού! Αϊντέεεεεεε! Ούτε που θα βάλει μυαλό!

Άσε δεν καταλαβαίνει τίποτα! Γι' αυτό από εκεί δεν υπάρχει ελπίδα! Σιγά μη βρει κοπέλα! και όχι τίποτα άλλο αν βρει και του φύγει το πιθανότερο είναι ότι θα της ρίξει και το φταίξιμο του χωρισμού! Αϊντέεεεεεε! Ούτε που θα βάλει μυαλό!

ωχ ωχ! ρε κορίτσια πείτε μου είναι όλες οι οικογένειες έτσι και εγώ ζούσα στον κόσμο μου ή πήγα και έπιασα το "λαχείο";

Οπως και εμεις φταιμε παντα και ποτε "η μανουλα"...!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα κοριτσακια!!!

Σεέστινακι μην σκας τωρα απο δω και περα θα μπαινουν κιλακια παιρνει βαρος το μωρακι αρκει βεβαια να μην τα παιρνουμε 10-10 καθε μηνα χαχαχα

αποκλειεται ομως ειναι ο σωματοτυπος που παιζει ρολο κ δεν θα χεις προβλημα ουτε συ...

Εγω εχθες εφαγα πολυ φαγητο για τα δεδομενα μου παιδια πειναγα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ετσι ακριβως Ελινα!! Σκοπος να μην τα βαλεις ολα μαζι!!

Εγω παλι..συλφιδα ημουν!! αχαχαχα! Μονο 27 κιλα εβαλα!

μετα κοπων και βασανων εχω ακομα 4!:lol::lol:

Προσεχε λοιπον γιατι τα ρημαδια δε φευγουν ευκολα!!!

ααα! Σε εχω μια ιδεα! πες την πεθερα να μαγειρευει !! θα τρως ελαχιστα!!:lol:

Διαφημίσεις

XAXAXA θα λιμοκτονησω μετα!!!

Πλακα πλακα ναι θελει μια καλη διατροφη χωρις υπερβολες βεβαια.Εγω στο τελος τα πηρα τα περισσοτερα μετα τον 7ο δηλαδη αλλα ετυχως ηταν ολα "χρησιμα"

Τωρα εχω βαλει 2-3 μεχρι στιγμης.Νορμαλ σχετικα ετσι και στον γιο μου ημουν.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κι εγώ δεν έβαλα πολλά,μόνο 11,και είμαι 4,5 μηνών :lol:

Είχα πάρει 15 και 16 και όσα έμειναν μετά τις γέννες τα έχανα 1 κιλό περίπου το μήνα. Κούκλες θα είσαστε και αφού θηλάζετε θα αδυνατίσετε αργά και ωραία - κατά τη γνώμη μου - χωρίς καμία επίπτωση στο σώμα, ούτε βέβαια και στο στήθος! από τη δική μου εμπειρία μιλάω - νομίζω ότι έχω δίκιο! Για να σκάνε και οι ακατανόμαστες... ο θηλασμός δε χαλάει τίποτα!

Ειχα βαλει 10 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη.Εχασα τα 2 κιλα στον ενατο μηνα οποτε μολισ γεννησα πηγα σπιτι μου με τα κιλα μου.Προσεχα βεβαια την διατροφη μου εκτος απο τις τελευταιες 10 μερες που ετρωγα οτι μ...... μπορειτε να φανταστειτε!!!!!!:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...