Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

χαχαχα!! Εσκασε ε??

Καλα να παθει η καρακαξα! Αυτο με το να το παιζουν σουπερ μαγειρισσες!!

Εγω ειπα και το ξαναλεω, στη δικια μου εγω , δεν κανω τιποτα!

Ουτε χαλβα φαρσαλων που τον κανω ωραιο και του αρεσει του πεθερου!

να μαθει να μην με βγαζει κουσουρια!

ολα ωραια τα κανω και μετα εχω και παρατηρησεις!!

Απο το ζαχαροπλαστειο δεν μπορει να πει αν ειναι καλη η τουρτα!! Γιατι θα το παρουμε απο κει που παιρνει και εκεινη!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τωρα παλι τα θυμηθηκα! Προχτες στη γιορτη του πεθερου, εγω εκανα γλυκο να κερασει, την ρωτησα κιολας θελεις κατι αλλο να σε κανω?Επειδη ειναι και περιεργη παντα ρωτω! Οχι οχι λεει!

Και στο τραπεζι να παινευει την αλλη νυφη η οποια δεν ηταν..και ετσι εκανε και αλλιως! και φατε απο αυτα!Και αμα σας πω τι εφερε... Μια πιατελα με πατατοκροκετες ετοιμες κατεψυγμενες !! τις εψησε και τελος!

Το γλυκο μου εκει ...Στο τελος ειπε..α εκανε και η Ζωη!

με ηρθε να πεταξω την πιατελα απο το παραθυρο!

Διαφημίσεις

k egw 8elw sunhfada,na asxolite k mauth na afisei emena sthn hsuxia mou!!as pantreutei o kouniados thn kopela tou,10 xronia thn exei,poso pia??na asxolite k maythn,an kai hdh thn protimaei an kai den th blepei kai pote,alla thn exei apo mikrh,ara einai par8ena,emena me gnwrise 24 kai siga mhn eimoun(enoeite den eimoun)alla einai kalo koritsi afou htan kai prwtos ths,kalo den einai??

rbOEp3.png

α τη σπασικλω:lol::lol:

καλα εγω δεν εχω συνυφαδα γιατι ο κουνιαδος ειναι ψιλοπιτσιρικας ακομη ομως ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ οτι οταν αποκτησω κ να μην την χωνευει,μπροστα μου θα την παινευει στανταρ για να ζηλεψω...κ ειχα μια σκασιλαααααα μακαρι να βρει αλλη να ασχολειται να με αφησει ησυχη χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

και γω το σκεφτομουν αυτο με τη συνιφαδα αλλα ελα που τα τελευταια 2 χρονια ειναι η κολλητη μου!!στην οποια δε λεω τιποτα για να μην εχει προκαταληψη.γιατι μικρος που ειναι ο κοσμος πριν τα ειχε με το γιο της νονας του νυν.και παρολο που δεν εχουν σχεσεις νονα και βαφτισιμιος , οταν το ανακαλυψανε η πεθερα μου τους θυμηθηκε και τους καλεσε σπιτι . ..

yz0pp2.png

εγω αληθεια το κοριτσι που θα παρει ο κουνιαδος μου για γυναικα ,το λυπαμαι ειλικρινα κοριτσια.εκτος εαν ειναι καμια καπατσα κ την βρει κ απο κεινη η πεθερα:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

emena o kouniados mou einai megalos mamouxalos kai h dikia tou polu baremenh afou o antras mou tous koroideuei,ase pou den exoun kamoia epafh kai einai k sthn hlikia mou autos.den tairiazoun ka8olou.den th lupamai ka8olou thn melontikh sunifada mou,an ginei bebea giati einai arpagmenh.to mono pou me stenaxwrei einai oti 8a brei thn pe8era mou ekpaideumenh apo mena kai den 8a katalabei pote ti exw perasei egw!8a exei bgalei olo to axth h pe8era s emena kai h allh 8a ta brei mia xara!

rbOEp3.png

Ρε θα τη στρωσεις εσυ την πεθερα αλλα αυτη θα θελει να εξουσιασει καποιον και αμα τη βρει προχειρη θα βγαλει τα απωθημενα της πανω σε κεινη μετα...

na to parei o kouniados to koritsi,na glitwsei to alo koritsi!!

rbOEp3.png

α τη σπασικλω:lol::lol:

καλα εγω δεν εχω συνυφαδα γιατι ο κουνιαδος ειναι ψιλοπιτσιρικας ακομη ομως ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ οτι οταν αποκτησω κ να μην την χωνευει,μπροστα μου θα την παινευει στανταρ για να ζηλεψω...κ ειχα μια σκασιλαααααα μακαρι να βρει αλλη να ασχολειται να με αφησει ησυχη χαχαχα

κι εγώ το ίδιο φαντάζομαι,απίστευτο,μες στο μυαλό μου είστε :tongue:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...