Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση το χω ξεκαθαρισει οτι το μωρο αυτο οτι και να ναι θα εχει το ονομα της μητερας μου και δεν αλλαζει αυτο!!
etsi etsi!!8a skasei h kakourga!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

αχ αυτά αυτά τα "μούτρα" και τα "στραβομουτσουνιάσματα"! αχ αυτό το "έχω σαν παιδί μου!" αχ αυτός ο ανταγωνισμός με το παιδί!αχ αυτά τα απωθημένα!!!![/QUOTE]

σαν να τα γραφω εγω!!!!υμφωνω και επαυξανω!!!

το θεμα ειναι να σε καταλαβαινει ο αντρας σου και να βλεπει καποια πραγματα....γιατι αυτοι δεν θαλλαξουν ποτε... με εχουν κουρασει ολοι τους τρομερα, καληνυχτα

Διαφημίσεις

Εγω να σας πω και κατι επειδη την ξερω ποσο περιμενει ανταλλαγματα και για οτι κανει για μας,δεν θελω καθολου να πεφτω στην αναγκη της.

Και πιο παλια με το δωματιο του γιου μου ειχε ενα αυταρχικο υφος οτι εγω θα του το αγορασω και τετοια κι εγω της ελεγα οχι εμεις θα το παρουμε γιατι εμεις ειμαστε γονεις του.Και τωρα παλι που του πηραμε δωματιο αλλο επεμενε την αλλη φορα να της πω ποσο εχει οταν παω να το παρω και να μου στειλει τα λεφτα και της λεω "δεν σας λεω τιποτα τι ειναι αυτα κανει τοσο δωστε μου τοσο και τετοια χαζα τα χουμε ξαναπει,αυτα τα παιρνουμε εμεις του γιου μας εχουμε να τα παρουμε ενταξει."Και επεμενε αυτη καιμου λεγε να του παρετε κατι αλλο εσεις.και της λεω οχι αυτα θα του παρουμε.χαχαχα

ποσο μου την εσπαγε δε λεγεται.

Και γενικα μια συμπεριφορα του στυλ οτι μονο αυτη ειναι γιαγια και η μανα μου δεν υπαρχει.Να δειτε ποσο κακια την πιανει οταν βλεπει πραγματα που φερνει η δικη μου στο παιδι τα αγνοει επιδεικτικα και οτι του παιρνω εγω τα ιδια ,μονο τις μπουρουχες της χαιρεται.Τι να σας πω αφηστε...

καλησπερούδια!!!

Ανταλλάγματα ακούω και δεν μ'αρέσουν..λες κι εγώ να έχω τέτοια???!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

koritsares ti kanete?egw molis twra fugan apo dw ta pe8erika!euthxws eixa kanei mia wraia mhlopita prin,pou pragmatika bghke super kai tos kerasa kai pe8ana sta geloia leei o pe8eros thn pe8era mou"h nufh sou kanei kalutera pragmata apo esena"kai leei auth"egw pote ekana tetio gluko"kai leei"pws afou exeis kanei kati paromoio me mhla" kai leei auth"oxi,oxi kaneis la8os pote"kai leei pws thn ekanes?kai elega egw suntagh kai leei ka8e fora pou ths dinw mia dikia mou suntagh leei"aaaa egw 8a ebaza miso apo auto oxi ena,aaa egw 8a ebaza etsi auto oxi etsi"ti na sou pw lew,8a alaksw th suntagh?euthxws den ekatsan polu.o pe8eros mou einai polu kalos pantws,kamia sxesh!polu kaloproeretos an8rwpos k me humor.pou eblekse me auth??

rbOEp3.png

Ax me aytes tis syntages ..K emena h pethera eixe skasei me to keik sokolata pou eftiaxna kai ithele na to kanei me to diko ths tropo.

Vre kali mou gala fresko vazoun oxi leei einai pio wraio to evapore (mpliax).

E lew kai egw kan to me ton tropo sou kai an to fane na mou tryphseis th myth. kai to kanei me ton tropo ths kai fysika phge sta skoupidia!

Eleni

bd5c7983f7.png

xaxaxa Ο πεθερος την εσκασε την δικια σου!!!Μου θυμισες οταν με πρωτογνωρισαν που εφτιαξα χαλβα σιμιγδαλενιο,φαγητο και καφε κτλ και περιποιουμουν τον πεθερο και αυτος ελεγε συνεχεια πολυ ωραιο το ενα πολυ ωραιο το αλλο κι αυτη στο τελος δεν αντεξε και της ξεφευγει ολο κακια "ε καλα κι εσυ ολο οτι κανει η Ελινα ειναι ωραιο αμαν"

χχαχαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...