Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

'Οχι,εμένα ήθελε να τροποποιήσει ένα δωμάτιο και να έχει σε αυτό κούνια,ριλάξ,απ'όλα για...όταν θα κοιμάται εκεί το μωρό!:confused:

otan 8a koimate???ti einai to mwro na koimate apo dw kai apo ekei?pes ths mhn beneis s tosa eksoda gia mia for to xrono!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

emena an ths to afisw mia duo,8a bgalei kai gala na to 8hlasei!

κι εμένα μακάκα,κανονικά!! Εγώ της το είπα:σε λίγο θα κορώσεις!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

αχ κοριτσια τελικα εγω θεωρουσα καποια πραγματα που εκανε η πεθερα μου βλακειες και δεν εδινα σημασια και απο οτι βλεπω τα περισσοτερα τα εχουν κανει και σε σας.και μενα στην βαφτιση της μικρης ενω τους καλεσα ολους στο σπιτι να τους κερασω τους μισους τους πηρε στο σπιτι της γιατι λεει της το ζητησαν πριν τους το πω.και ετσι να ηταν αφου τους καλεσαμε καιηταν η δικη μας βαφτιση επρεπε να ερθουν και βγηκε και απο πανω μετα λεγοντας οτι την κοροιδεψαν δυο φιλες μου στην εκκλησια.την εγραψα κανονικα και προχωρησα παρακατω.απλως εγω ειμαι απο τον χαρακτηρα μου εξω καρδια και δεν θελω ναασχολουμαι με κακιες αλλα τελικα απο εδω καταλαβα οτι ολες ιδιες ειναι!!!μην χαλιεστε κοψτε τον αερα για τα μωρακια σας που ολες θελουν να κανουν κουμαντο και πατε παρακατω.ευτυχως ο αντρας δεν τον νοιαζει ουτε αν την δει,εγω τον τραβαω να παμε.ειμαι χαζη μου φαινεται....

φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

'Ετσι είναι οι αγορομάνες κορίτσια,νιώθουν ανταγωνισμό με τις νύφες.Δεν το κάνουν απο κακία,αλλά απο σοκ,που χάνουν τα αγόρια τους!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Είπα να μπω μια στιγμή πριν κοιμηθώ, γιατί με το ζόρι κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά, αλλά δεν αντέχω να μη γράψω πόσο πολύ συμφωνώ με όλες. Είναι απίστευτο πόσο ίδιες είναι. Lullaby και εμένα της φαινόταν φυσιολογικό να κρατάει το παιδί στο σπίτι της. Η ψυχή μου με έπιανε όταν καταλάβαινα τι σκοπούς είχε! Άσε που μου είχε ζητήσει το παιδί τριών μηνών να το πάρει στις διακοπές που θα πήγαινε με τις φίλες της!!!!!! Τα έχασα! Ψέλλισα... Εεεεεμ Θηλάζω ακόμα! Και ρε παιδιά κανένας δε βρέθηκε τότε να συμφωνήσει μαζί μου που δε μου άρεσε αυτό που είπε. Που κανονικά έπρεπε να την πάρει και να τη σηκώσει και να μην της το αφήσω ποτέ το παιδί, όχι που εγώ της το άφησα και δυο φορές. Ελάχιστη ώρα βέβαια αλλά εγώ το έχω μετανιώσει.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

'Ετσι είναι οι αγορομάνες κορίτσια,νιώθουν ανταγωνισμό με τις νύφες.Δεν το κάνουν απο κακία,αλλά απο σοκ,που χάνουν τα αγόρια τους!

Τι έχασε; Αφού εγώ του έλεγα να πάμε να τους δούμε. Αν δεν ήμουν εγώ δε θα βλεπ΄οντουσαν καθόλου.

Ax ναι κι εμενα 3 μηνων ηταν που μου πε να το παρει στο χωριο Χριστε μου πως αντεξα λεω ακομη....

Κι εμενα τον εχασε τον μπεμπη τον αντρα μου που εχει φυγει τοσα χρονια απο το σπιτι την πηρε ο πονος οταν βρεθηκε γυναικα που τον εκανε να σοβαρευτει.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αχ κοριτσια τελικα εγω θεωρουσα καποια πραγματα που εκανε η πεθερα μου βλακειες και δεν εδινα σημασια και απο οτι βλεπω τα περισσοτερα τα εχουν κανει και σε σας.και μενα στην βαφτιση της μικρης ενω τους καλεσα ολους στο σπιτι να τους κερασω τους μισους τους πηρε στο σπιτι της γιατι λεει της το ζητησαν πριν τους το πω.και ετσι να ηταν αφου τους καλεσαμε καιηταν η δικη μας βαφτιση επρεπε να ερθουν και βγηκε και απο πανω μετα λεγοντας οτι την κοροιδεψαν δυο φιλες μου στην εκκλησια.την εγραψα κανονικα και προχωρησα παρακατω.απλως εγω ειμαι απο τον χαρακτηρα μου εξω καρδια και δεν θελω ναασχολουμαι με κακιες αλλα τελικα απο εδω καταλαβα οτι ολες ιδιες ειναι!!!μην χαλιεστε κοψτε τον αερα για τα μωρακια σας που ολες θελουν να κανουν κουμαντο και πατε παρακατω.ευτυχως ο αντρας δεν τον νοιαζει ουτε αν την δει,εγω τον τραβαω να παμε.ειμαι χαζη μου φαινεται....

φιλακια κοριτσια

Έτσι ήμουν και εγώ και το μετανιώνω. Σε εμάς άλλαξαν δραματικά τα πράγματα όταν κάποια στιγμή χρειαστήκαμε πραγματικά βοήθεια και έπρεπε να βοηθήσουν για λίγο καιρό και οι δύο γιαγιάδες και έπρεπε και να είναι πειθαρχημένες σε αυτά που τους λέγαμε. Ο λόγος ήταν σοβαρός, υγείας των μωρών. Εκεί λοιπόν δε μας έπαιρνε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Πραγματικά κινδύνευαν τα μωρά και εκέινοι το χαβα τους. Έτσι γίναμε μπίλιες εμείς.

Ax ναι κι εμενα 3 μηνων ηταν που μου πε να το παρει στο χωριο Χριστε μου πως αντεξα λεω ακομη....

Κι εμενα τον εχασε τον μπεμπη τον αντρα μου που εχει φυγει τοσα χρονια απο το σπιτι την πηρε ο πονος οταν βρεθηκε γυναικα που τον εκανε να σοβαρευτει.

Άσε φιλενάδα μπλέξαμε!

Διαφημίσεις

Εγω να σας πω και κατι επειδη την ξερω ποσο περιμενει ανταλλαγματα και για οτι κανει για μας,δεν θελω καθολου να πεφτω στην αναγκη της.

Και πιο παλια με το δωματιο του γιου μου ειχε ενα αυταρχικο υφος οτι εγω θα του το αγορασω και τετοια κι εγω της ελεγα οχι εμεις θα το παρουμε γιατι εμεις ειμαστε γονεις του.Και τωρα παλι που του πηραμε δωματιο αλλο επεμενε την αλλη φορα να της πω ποσο εχει οταν παω να το παρω και να μου στειλει τα λεφτα και της λεω "δεν σας λεω τιποτα τι ειναι αυτα κανει τοσο δωστε μου τοσο και τετοια χαζα τα χουμε ξαναπει,αυτα τα παιρνουμε εμεις του γιου μας εχουμε να τα παρουμε ενταξει."Και επεμενε αυτη καιμου λεγε να του παρετε κατι αλλο εσεις.και της λεω οχι αυτα θα του παρουμε.χαχαχα

ποσο μου την εσπαγε δε λεγεται.

Και γενικα μια συμπεριφορα του στυλ οτι μονο αυτη ειναι γιαγια και η μανα μου δεν υπαρχει.Να δειτε ποσο κακια την πιανει οταν βλεπει πραγματα που φερνει η δικη μου στο παιδι τα αγνοει επιδεικτικα και οτι του παιρνω εγω τα ιδια ,μονο τις μπουρουχες της χαιρεται.Τι να σας πω αφηστε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Θα σας πω τα καινουρια επεισοδια μολις επιβεβαιωθει οτι εχω κοριτσακι.γερο να ναι το πουλακι μου...Αλλα εκει να δειτε ξινιλα κ θα γινει χαμος θα γινω ακομη πιο σκυλα ετσι κ τολμησει να ξεχωριζει τα παιδακια μου λογω φυλλου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω να σας πω και κατι επειδη την ξερω ποσο περιμενει ανταλλαγματα και για οτι κανει για μας,δεν θελω καθολου να πεφτω στην αναγκη της.

Και πιο παλια με το δωματιο του γιου μου ειχε ενα αυταρχικο υφος οτι εγω θα του το αγορασω και τετοια κι εγω της ελεγα οχι εμεις θα το παρουμε γιατι εμεις ειμαστε γονεις του.Και τωρα παλι που του πηραμε δωματιο αλλο επεμενε την αλλη φορα να της πω ποσο εχει οταν παω να το παρω και να μου στειλει τα λεφτα και της λεω "δεν σας λεω τιποτα τι ειναι αυτα κανει τοσο δωστε μου τοσο και τετοια χαζα τα χουμε ξαναπει,αυτα τα παιρνουμε εμεις του γιου μας εχουμε να τα παρουμε ενταξει."Και επεμενε αυτη καιμου λεγε να του παρετε κατι αλλο εσεις.και της λεω οχι αυτα θα του παρουμε.χαχαχα

ποσο μου την εσπαγε δε λεγεται.

Και γενικα μια συμπεριφορα του στυλ οτι μονο αυτη ειναι γιαγια και η μανα μου δεν υπαρχει.Να δειτε ποσο κακια την πιανει οταν βλεπει πραγματα που φερνει η δικη μου στο παιδι τα αγνοει επιδεικτικα και οτι του παιρνω εγω τα ιδια ,μονο τις μπουρουχες της χαιρεται.Τι να σας πω αφηστε...

egw danisthka apo mia filh mou ena likno giati h krebatokamara mas einai polu mikrh k den xoraei krebataki mwrou kai 8a pername mexrh na metakomoisoume parkokrebato.hr8e ex8es pou sas eipa aprohdopoihth kai ths to ediksa kai leei,aaa mia xara,den xriazete krebati to mwro,mexrh ena xronon 8a einai edw tou perneis mia k kalh kanoniko!ntoun!ths lew,den xoraei edw,mono gia mexrh to polu 4mhnwn,"oxi kaneis la8os,xwraei"den xoraei mama ths lew,den 8a borei to mwro na gurisei!aaaa leei meta kai tetia k euthxws htan h mama mou k den sunexisei thn apopsh ths!shmasia den exei ti leei k ti nomizei,alla pou se bazei sth diadikasia na ekshgeis monimos kai exei apopsh gia ola.dld 8a mas pei ti 8a paroume??ase pou ektos apo ton jumbo pou 8elei na pame mazi na pswnisei gia to eggoni ths,den thn akousa na prosferete gia kati alo pou pragmatika kostizei!

rbOEp3.png

Θα σας πω τα καινουρια επεισοδια μολις επιβεβαιωθει οτι εχω κοριτσακι.γερο να ναι το πουλακι μου...Αλλα εκει να δειτε ξινιλα κ θα γινει χαμος θα γινω ακομη πιο σκυλα ετσι κ τολμησει να ξεχωριζει τα παιδακια μου λογω φυλλου.

8a 8elei kai onoma!!!xxaaxax!aliws na deis ksinila!egw kai pou ths to bgazw me sundiasmeno k alo na deite!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...