Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Kαλημερα κι απο μενα!!!

Καλε τι εγωιστικο ειναι να θες να κανεις στο παιδακι σου πρωτη καποια πραγματα?

Οχι βεβαια,κι εγω οτι ηθελα να κανω εγω πρωτη με το γιο μου το κανα και φυσικα η πεθερα με ειχε πρηξει στην αρχη δηλαδη ειχε ενα υφος 'α εγω θα του τα κανω ολα εγω θα του τα παρω ολα "και φυσικα της εξηγησα και της ξεκαθαρισα οτι αυτα θα τα κανει η μαμα.Κι εγω μια χαρα δεν ηθελα να τσακωθω και ουτε τσακωθηκα απλα καποιοι ανθρωποι αν δεν κανεις αυτο που θελουν εκεινοι,κρατανε υφος και μουτρα,η δικια μου ετσι ειναι μιρλα χωρις ποτε λογο και μαλιστα οσες φορες τη ρωτησα τι της εχω κανει εκανε τη χαζη και σε εχω σαν παιδι μου κτλ...οτι να ναι...

Ομως το γεγονος οτι πεθανε ο μπαμπας μου κι 6 μερες μετα μου εστελνε μυνηματα οτι και καλα γιορταζουν και τι χαρα με το εγγονι που χε τη γιορτη του μαζι με τον πεθερο μου,παππους και εγγονος,δεν μπορω ακομη να το καταπιω ρε παιδια...

αχ αυτά αυτά τα "μούτρα" και τα "στραβομουτσουνιάσματα"! αχ αυτό το "έχω σαν παιδί μου!" αχ αυτός ο ανταγωνισμός με το παιδί!αχ αυτά τα απωθημένα!!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ επρεπε να την απαντησεις,δεν ειμαι ζωον!!

Εσυ εισαι ζωον με 2 ποδια και ο πεθερος γαιδαρος με 4 ποδια , για να μπορεις να του καθεσαι στην πλατη!!

ελεος!!

xaaxaxxa!!koritsia egw mia mera 8a th brisw.sas to lew na to kserete!k exw k asxhmo stoma an ekneuristw pragmatika!

rbOEp3.png

nai,an einai dunaton??ti einai to mwro na to paroun??kanena paixnidi?egw to 8ewrw tragiko,ektos otan uparxei oikonomikh anagh,alla oles oi ales periptwseis,pou pane gia douleia oi mhteres kai afhnoun ta mwra s giagiades kai lene,siga mhn kleisto sto spiti h t afhnoun giati lene kai egw an8rwpos eimai kai 8elw na paw 3hmero,na bgw gia poto,na kanw th zwh mou klp klp!as me kraksei opios 8elei den me noiazei,gia mena einai oti pio geloio kai opios 8elei na kanei th zwh tou as mhn kanei paidia!diabaza k ena 8ema sto alo forum kai mou hr8e twra olo auto!

Συμφωνώ απόλυτα με Selestina..όταν κάνεις το παιδί συνειδητοποιημένα

και το θες,δεν σου λείπουν ούτε οι βόλτες ούτε τα ριλάξ.Εκτός κι αν το έκανες για να τυλίξεις κάποιον.Αλλιώς βρίσκεις τρόπο να τα κάνεις όλα με το μωρό σου!

Επίσης μια άλλη κοπέλα είπε οτι η ανατροφή ενός παιδιού είναι "δουλειά" και μάλιστα πολύ δύσκολη και φυσικά έχει δίκιο , αφού ένα παιδί εκτός απο το να το ντύσεις/ταίσεις/νανουρίσεις/καθαρίσεις,θέλει κ πολύ προσωπικό χρόνο,αφιερωμένο σε συζήτηση και παιχνίδια,για να αναπτύξει κ κάποιες δυνατότητες..και να έχει καλή επικοινωνία με τους γοννείς.'Ολα αυτά της μάνας είναι,τι νομίζετε?

Απλά μερικές μερικές,βρίσκονται στο κατώφλι της εμμηνόπαυσης ή την έχουν μόλις περάσει,κι επειδή δεν έχουν τι να κάνουν θέλουν να μας πάρουν τα παιδιά μας!

Ναι,να χαίρεσαι,ναι να συμμετέχεις,αλλά μέχρι ένα σημείο.Αν θες να γεμίσεις το χρόνο σου,άρχισε κλακέτες ή μαθήματα ζωγραφικής.αμάν πια!

y5yep3.png

χωρις να θελω να παρεξηγηθω νομιζω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτες.εγω εχω την τυχη για 1 χρονο να μην δουλευω.παρολο που εχω παρα πολλα χερια επελεξα να πηγαινω παντου με το αυτοκολλητακι μου(ακομα και 2μερο στο βουνο το πηραμε).παρολαυτα υπαρχουν ωρες που τον αφηνω στη μαμα μου η στην πεθερα μου και βγαινω για καμια ωρα μονη μου να χαλαρωσω.

υπαρχουν κοπελες που χρειαζονται περισσοτερο χρονο για να ειναι ηρεμες.γιατι ευτυχισμενη μαμα=ευτυχισμενο παιδι.δεν ειναι κακο νομιζω

yz0pp2.png

Χαχαχα κλακετες θα πω να αρχισει η δικη μου μπας κ της περασει.Σημειωστε οτι εμμηνοπαυση εχει απο τα 37!!!!!!Αλλα ακομη την χτυπαει η κλιμακτηριος στο κεφαλι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

χωρις να θελω να παρεξηγηθω νομιζω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτες.εγω εχω την τυχη για 1 χρονο να μην δουλευω.παρολο που εχω παρα πολλα χερια επελεξα να πηγαινω παντου με το αυτοκολλητακι μου(ακομα και 2μερο στο βουνο το πηραμε).παρολαυτα υπαρχουν ωρες που τον αφηνω στη μαμα μου η στην πεθερα μου και βγαινω για καμια ωρα μονη μου να χαλαρωσω.

υπαρχουν κοπελες που χρειαζονται περισσοτερο χρονο για να ειναι ηρεμες.γιατι ευτυχισμενη μαμα=ευτυχισμενο παιδι.δεν ειναι κακο νομιζω

Δεν μιλαμε βρε για κατι τετοιο αλλα για μονιμες καταστασεις και μαμαδες που το χουν κανονικα παρκαρισμενο καταλαβες με ποια εννοια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δεν μιλαμε βρε για κατι τετοιο αλλα για μονιμες καταστασεις και μαμαδες που το χουν κανονικα παρκαρισμενο καταλαβες με ποια εννοια...

οκ!σορρυ για αυτο εγραψα χωρις παρεξηγηση

yz0pp2.png

Salitsa μου εγώ μαζί σου,εννοείται αν έχεις έναν άνθρωπο νορμάλ και μπορείς,γιατί να μην πας μια βόλτα να ξελαμπικάρεις? Αλλά αν είναι να πας μια βόλτα και μετά να παίρνουν αέρα κ να θέλουν να το έχουν συνεχώς τότε αναγκαστικά το παίρνεις παντού μαζί σου..........

y5yep3.png

Salitsa μου εγώ μαζί σου,εννοείται αν έχεις έναν άνθρωπο νορμάλ και μπορείς,γιατί να μην πας μια βόλτα να ξελαμπικάρεις? Αλλά αν είναι να πας μια βόλτα και μετά να παίρνουν αέρα κ να θέλουν να το έχουν συνεχώς τότε αναγκαστικά το παίρνεις παντού μαζί σου..........

τι ειναι καλε το παιδι μου αξεσουαρ να το εχουν συνεχως???μη με φουντωνεις παλι βραδιατικα και θυμηθω την πεθερα!!!

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

Salitsa εγώ αν της το αφήσω,2 χρονών,θα γυρίσω κι θα το βλέπω να κάνει μετάνοιες το μωρό...εμένα ήθελε να φτιάξει και παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της!!ντόινγκ!!

y5yep3.png

τι ενοεις παιδικο?κανονικο??γιατι και μενα εχουν απο ενα ρηλαξ και πολυ ειναι

'Οχι,εμένα ήθελε να τροποποιήσει ένα δωμάτιο και να έχει σε αυτό κούνια,ριλάξ,απ'όλα για...όταν θα κοιμάται εκεί το μωρό!:confused:

y5yep3.png

simfwnw s ola ta sxoleia pou diabasa,perissotero edw!kai egw an eixa enan normal an8rwpo na to afisw gia mia wra sto toso na pio ena kafe na kselabikarei to kefali mou,giati an8rwpos eimai k egw!alla emena den m aresei otan to kanoun susthma k to paidi olh mera me giagiades!alla an den exeis normal an8rwpo kai to afiseis mia fora k parei aera k meta 8elei na se g@@ k apo panw.den paw pou8ena koritsia,ka8omai spiti,to afhnw to apogeuma mia wra ston antra mou k paw kapou!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...