Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Α και φυσικα ουτε εχει ρωτησει πως παει το παιδι τωρα που το εμαθε...

Ντιμι μην τρομαζεις καλο με αυτα που ακους θα τη βρεις την ακρη θα τα τακτοποιησεις και ας χαλαστουνε θα τους περασει θα τσαντιστουν αλλα θα καταλαβουν οτι δεν χαριζεις καστανα και θα το παρουν αποφαση.

έλεος...ο άντρας σου τί λέει για αυτό? Το παρατήρησε?

Τρομάζω πολύ, φοβάμαι μη τσαντιστεί και ο άντρας μου, έτσι προσκολλημένος που είναι εκεί. Γι'αυτό τον προετοιμάζω αλλά και το πολύ αναμάσημα δεν κάνει καλό.

Χθες λέγαμε ότι θα έχουμε μια λέξη συνθηματική, όταν μου τη βαράει και παίρνω το παιδί και απομονώνομαι, να ξέρει αν το κάνω επειδή πρέπει να θηλάσει (πχ) ή επειδή μου την έχουν βαρέσει οι συγγενείς του/μου.

Σκεφτόμουν τί ωραία τί καλός ο αντρούλης μου, επιτέλους καταλαβαίνει.

Ναι καταλαβαίνει αλλά με πολλές μάχες και όχι όλα.

Από τη μια τα λόγια δε βοηθούν από την άλλη προετοιμάζουν. Λεπτές οι ισορροπίες γμτ

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koιτα ο δικος μου ειναι πολυυυυ χαλαρος ουτε τα παρατηρει αυτα παρα μονο εαν του πω κατι εγω...αλλα δεν του λεω τιποτα παρα μονο αν γινει κανα χοντρο.Εκτος εαν τωρα πηρε τον ιδιο για να ρωτησει,δεν ξερω δεν ρωτησα καν.

Παντως να ξερεις κι εγω ακομη και που δεν πολυχαμπαριαζε ουτε ειναι κολλημενος στη μανα του,οταν ηταν να γεννηθει ο γιος μου τον ειχα προετοιμασει και φυσικα τα ειδε και στην πορεια μονος του οτι εκ των πραγματων με αυτη τη μανα που εχει,ετσι επρεπε να πραξουμε για την ψυχικη υγεια μου.Κι ο δικος σου θα τα συνειδητοποιησει ειμαι σιγουρη.

Κι εγω στην ιδια εχω μιλησει ουκ ολιγες φορες αλλα παντα μετα κανει τα δικα της(ενταξει τα χοντρα τα κοψε μετα απο χε....σιμο)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μιλάμε σας ακούω τόση ώρα και...ανατριχιάζω!!

Απο τη μία νιώθω λίγο κάπως,σκεπτόμενη οτι απο τη χαρά τους τα κάνουν όλα,οτι θέλουν να συμμετέχουν,οτι το παιδί τους ξαναζωντανύει κ νιώθουν οτι έχουν έναν νέο σκοπό,οτι έχουν κάπου να προσφέρουν.

Μετά όμως σκέφτομαι οτι η ιδέα να "μοιράζομαι" το μεγάλωμα του παιδιού μουακόμα και με τη μάνα μου,με φρικάρει απίστευτα! Τις φαντάζομαι,μαμά και πεθερά, να θέλουν να έχουν άποψη στο φαί,στα βαφτίσια,σε όλα.Πώς θα την παλέψω δεν ξέρω! Ας πούμε την πρώτη μέρα που θα της δώσω την κρεμούλα της θέλω να είμαστε εγώ και ο άντρας μου-κανείς άλλος.Είναι εγωιστικό?

Είναι όντως πολύ πολύ λεπτές οι ισορροπίες κ πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι τόσο μάγκας για να τις κρατήσει! Ο πατέρας μου μου είχε πει κάποτε,οτι η διπλωματία είναι το παν,κι οτι μάγκας είσαι άμα καταφέρεις να γίνεται το δικό σου,αλλά να τα έχεις και καλά με τον άλλον δηλ χωρίς να τσακωθείς. Αυτό ρε παιδιά όμως είναι να το'χεις!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εγώ δηλ΄δή δεν θα ήθελα να τσακωθώ με κανέναν και θα ήθελα να είμαστε μια παρέα όλοι μαζί!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερα κι απο μενα!!!

Καλε τι εγωιστικο ειναι να θες να κανεις στο παιδακι σου πρωτη καποια πραγματα?

Οχι βεβαια,κι εγω οτι ηθελα να κανω εγω πρωτη με το γιο μου το κανα και φυσικα η πεθερα με ειχε πρηξει στην αρχη δηλαδη ειχε ενα υφος 'α εγω θα του τα κανω ολα εγω θα του τα παρω ολα "και φυσικα της εξηγησα και της ξεκαθαρισα οτι αυτα θα τα κανει η μαμα.Κι εγω μια χαρα δεν ηθελα να τσακωθω και ουτε τσακωθηκα απλα καποιοι ανθρωποι αν δεν κανεις αυτο που θελουν εκεινοι,κρατανε υφος και μουτρα,η δικια μου ετσι ειναι μιρλα χωρις ποτε λογο και μαλιστα οσες φορες τη ρωτησα τι της εχω κανει εκανε τη χαζη και σε εχω σαν παιδι μου κτλ...οτι να ναι...

Ομως το γεγονος οτι πεθανε ο μπαμπας μου κι 6 μερες μετα μου εστελνε μυνηματα οτι και καλα γιορταζουν και τι χαρα με το εγγονι που χε τη γιορτη του μαζι με τον πεθερο μου,παππους και εγγονος,δεν μπορω ακομη να το καταπιω ρε παιδια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

einai kapoia pragmata elina mou,pou den ksexniounte.kai kala na sou kanei o alos,paradeigma leme twra,den boreis na sugxoreseis!egw opws k esu oso k na prospa8isei,oti k na kanei,pou kai na paei na kanei kati h dikia mou den to kanei gia kalo,alla gia na xw8ei,den borw na ksexasw thn hmera pou htan edw spiti mou k mou elege na paw gia douleia na parei to mwro spiti otan gennh8ei kai ths eksigousa oti h douleia pou ekana eixe spasto wrario kai to mwro den 8a to blepw kai htan ksepatoma kai den 8a exw kouragio kai elege "emena ti m exeis,8a to exw egw spiti mou,8a to perneis to bradu,diko sou einai den sto trwme"kai ths eipa den prokeite na doulepsw para mono an to paidi mou paei paidiko klp kai 8a brw mia prwinh an einai toso anagh kai ti me eixe pei re su...."KAI TI EISAI,ZWON NA KA8ESE SPITI?KANEIS DEN 8A SE SEBETE AN TEBELIAZEIS"!!8a pei emena pou duleuw 15 xronia kai eimai 27 kai auth den doulepse pote?

rbOEp3.png

Ασε κοριτσι μου την ανοητη να λεει ζωον ειναι αυτη οχι εσυ,εγω δουλευω απο μικρο κοριτσι και σταματησα εδω και 4χρονια γιατι ειχα τη δυνατοτητα.Απο τη στιγμη που μπορω να μεινω σπιτι θα μεινω σπιτι να μεγαλωσω τα παιδια μου και οχι καθολου ζωον δεν αισθανομαι ισα ισα ειναι και μαγκια μουγιατι κι αυτο δουλεια ειναι και μαλιστα πολυ απαιτητικη,να μεγαλωνεις μονη σου χωρις ουσιαστικη βοηθεια τα παιδια σου.Πολλες φορες της ξεφευγει και μου πεταει με κακια "καλα πως αντεχεις και δεν εχεις αναγκη να βγεις εξω τοσα χρονια με το παιδι συνεχεια ουτε εναν καφε με μια φιλη.Της λεω οχι δεν νιωθω την αναγκη νιωθω καλα μαζι με το παιδι μου συνεχεια και αν θελω βλεπω και τις φιλες μου με το παιδι μαζι δεν εχω προβλημα.Και μια αλλη φορα στις αρχες που τα χα παιξει και το χε μαθει απο τον αντρα μου εστελνε μυνηματα τυπου ελα εδω στο χωριο να κατσεις μαζι μας οσο θες να ξεκουραστεις ο πεθερος σου λεει ΕΓΩ θα το χω το μωρο....ΧΑχχαχα λες κι εγω δεν εχω εδω μανα εαν χρειαστω πρεπει να παω στο χωριο της να ξεκουραστω και να κραταει αυτη το γιο μου και καλα απο ενδιαφερον για μενα...χαχαχα

Στα λεει αυτα για να χει αυτη το πανω χερι στην ανατροφη του.Και να σου πω κι εμενα η νυφη μου στον πρωτο της γιο δουλευε σπαστο ωραριο κι εβλεπε το παιδι το βραδυ ξερεις τι μανικι ηταν και για αυτην και για τον ανιψιο μου?αστα να πανε αλλα δεν ειχε αλλη επιλογη...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

auth,den exei dulepsei pte,o pe8eros mou phgainei sto magazi tou ka8e mera prwi apogeuma kai kuriakes k auth bariete,ta paidia ths thn kanan kai leei na 8a exw to eggoni diko mou spiti kai epeidi blepei oti den 8a ths perasei to diko ths,anoigei to stoma kai leei oti na nai,auto eixe ginei otan eimoun 2 mhnwn,akoma bixtes petaei!den mas periseuoun ta xrhmata,alla protimw na mhn exw na faw,para n afhsw to mwro mou s authn kai me tis blakeies pou leei kai me pismose,an mia sto 3 mhno eixa skopo n to afhsw na kanw kati,twra den exw skopo n to afhsw oute 10 lepta!ex8es pou me hr8e spiti xwris na parei thl!!ka8omoun wraia wraia me th mama mu,eixa na th dw kai kairo kai xtupaei to koudouni k einai auth!etsi akalestei!auto mas eleipe twra na erxete xwris na eidopoiei ka8e treis kai ligo!

rbOEp3.png

Ασε τωρα πια ουτε κι εμας περισσευουν:confused:

Κ αυτο το ακαλεστη καθε τρεις κ λιγο να το κοψεις ειδικα τωρα που θα γεννησεις κ θα χρειαζεσαι ξεκουραση θα με θυμηθεις εγω οταν θηλαζα ουτε την πορτα δεν μπορουσα να παω να ανοιξω γιατι ηταν νεογεννητο,γιατι θηλαζε 200 ωρες αρχικα κ δεν κοβουμε το γευμα του νεογεννητου για ΚΑΝΕΝΑ λογο γιατι αποκοιμιοταν και δεν μπορουσα να το ξυπνησω κτλ κτλ...

Μια δυο θα την καταλαβει προετοιμασε τη απο τωρα...

Κι εγω θυμαμαι που ηταν 3 μηνων το μικρο μου και μου λεγαν να τους το δωσω στο χωριο να το κρατησουν αυτοι.Ακομη λεω πως δεν τους εβρισα Χριστε μου...Διανοησαι τι μακακια πεταξανε???

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ασε τωρα πια ουτε κι εμας περισσευουν:confused:

Κ αυτο το ακαλεστη καθε τρεις κ λιγο να το κοψεις ειδικα τωρα που θα γεννησεις κ θα χρειαζεσαι ξεκουραση θα με θυμηθεις εγω οταν θηλαζα ουτε την πορτα δεν μπορουσα να παω να ανοιξω γιατι ηταν νεογεννητο,γιατι θηλαζε 200 ωρες αρχικα κ δεν κοβουμε το γευμα του νεογεννητου για ΚΑΝΕΝΑ λογο γιατι αποκοιμιοταν και δεν μπορουσα να το ξυπνησω κτλ κτλ...

Μια δυο θα την καταλαβει προετοιμασε τη απο τωρα...

Κι εγω θυμαμαι που ηταν 3 μηνων το μικρο μου και μου λεγαν να τους το δωσω στο χωριο να το κρατησουν αυτοι.Ακομη λεω πως δεν τους εβρισα Χριστε μου...Διανοησαι τι μακακια πεταξανε???

nai,an einai dunaton??ti einai to mwro na to paroun??kanena paixnidi?egw to 8ewrw tragiko,ektos otan uparxei oikonomikh anagh,alla oles oi ales periptwseis,pou pane gia douleia oi mhteres kai afhnoun ta mwra s giagiades kai lene,siga mhn kleisto sto spiti h t afhnoun giati lene kai egw an8rwpos eimai kai 8elw na paw 3hmero,na bgw gia poto,na kanw th zwh mou klp klp!as me kraksei opios 8elei den me noiazei,gia mena einai oti pio geloio kai opios 8elei na kanei th zwh tou as mhn kanei paidia!diabaza k ena 8ema sto alo forum kai mou hr8e twra olo auto!

rbOEp3.png

Κι εγω σε περιπτωσεις που δεν γινεται αλλιως ενταξει λεω τι να γινει θα το αφησει η μαμα και φυσικα δεν το χαιρεται κι αυτη να το αφηνει.Αλλα ετσι απλα για να μην πιαστει ο πωπος μου να το παρκαρω,το θεωρω απαραδεκτο.Ναι ειναι κουραση ναι καποιες στιγμες φρικαρεις αλλα τα ξεχνας ολα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...