Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

μπράβο πάντως που μίλησες στην πεθερά, εγώ ούτε να την κοιτάξω στα μάτια δεν έχω το κουράγιο! Με τίποτα δε θα τα κατάφερνα να κάτσω και να της μιλήσω λογικά, θα μου πει κανένα παλαβό και θα με τρελλάνει! και ποτέ χωρίς τον άντρα μου μπροστά! Δεν κατάλαβα τί είπες για το φαγητό, αλλά ξέχνα το μή χαλιέσαι!

είμαι συγχισμένη, όλο δε θέλω να τα πώ και όλο και σας τα λλέω μπερδεμένα, δεν είναι τίποτε φοβερό, απλά δεν φουσκώνει τα φασόλια η γυναίκα και με φολάρει κάθε φορά. Με έπιασαν από τις 12 το βράδυ μέχρι 5 το πρωί ασταμάτητοι πόνοι στα έντερα να ουρλιάζω απότον πόνο.

Τώρα το τί πρήξιμο μου έχουνκάνει με τα φαγητά τους δεν λέγεται σε μια παράγραφο.

Μου βρωμάνε όλα, με ανακατεύουν σχεδόν όλα, ποντάρω πολλές φορές σε αυτούς για φαι και μένουμε νηστικοί.

Γιατί δεν μιλάς στην πεθερά? Οχι ότι αλλάζει κάτι, πολύ απλά δεν καταλαβαίνουν.

Ούτε οι γιοί τους τελικά.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

. Αντε να βγεί το παιδί να έχω κόλημα με αυτό, αλλά εκεί κούνια που τους κούναγε αν δε γίνονται όπως τα θέλω όλα. Τον γιόκα τους ας τον κάνουν ό,τι θέλουν, ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΟΧΙ.

esti se 8elw!!ftou ftou,emena h dikia mou exei ola ta skata,alla ton antra mou den borei na ton pei koubenta,ton arxizei sth mourmoura kai autos kleinei to thl,afou pernei emena giati leei oti den to sikwnei o dikos mou!thn exei x@@@ kai mou leei o antroulhs mou"afou egw thn exw grammenh,esu ti skas?"!alla egw ta pernw eukola,den borw na mhn dinw shmasia!

rbOEp3.png

δεν της ειπα τιποτα για την κουζινα γιατι ειμασταν ηδη καπως απο χθες.

εμενα δεν μπορουν να με πουν αχαριστη.εχω πολλα χερια δικα μου να τον κρατησουν.της λεω να ερθει για να μην παραπονιεται.ευτυχως εχω πολλες επιλογες

αυτό είναι το πρόβλημα και το δικό μας, ότι έχω πολλές επιλογές ενώ ήθελε εκείνη να έχει το παιδί...γι ανα μας πατήσει τελείως μετά μέσα στο σπίτι μας...είσαι τυχερή, να το θυμάσαι!!! Ομως θα υποφέρεις...

φασόλια η γυναίκα και με φολάρει κάθε φορά. Με έπιασαν από τις 12 το βράδυ μέχρι 5 το πρωί ασταμάτητοι πόνοι στα έντερα να ουρλιάζω απότον πόνο.

.

auto pou eixa pa8ei k egw prox8es,den 8umase pou sou elega?eixa pe8anei ston pono,alla den kserw ti me peirakse,apla trela8hka ston pono!

rbOEp3.png

Δε μπορώ να ξεχάσω, ξεχνάω όσα λύνονται με κουβέντα και αλληλοκατανόηση και προχωραω. Οταν με γράφουν και επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που με πληγώνουν ΔΕΝ ξεχνάω και θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά. Το είπα και αυτό μες τα νεύρα μου. Και το κακό είναι πως δε χριεαζόταν να πώ τίποτε. Στο τσακ είμασταν για νοσοκομείο, η εικόνα μιλούσε μόνη της...Αυτά τα λάθη κάνω.

marlia εγώ σε κανένα δε θατα λέω με το παιδί τα παράπονα, στους ίδιους φάτσα κάρτα. Μέχρι τότε θα πρέπει να με δασκαλέψετε κι εσείς και η μάνα μου αλλιώς με βλέπω να χωρίζουμε με το παιδί και τους γονείς του που θα του κάνουν ό,τι θέλουν.

Πάντως σαν πρόχειρη λύση έχω το να τα πώ ντόμπρα, κι αν παρεξηγηθούν καλύτερα. Η μάνα μου βέβαια σιγά μη συμφωνήσει με αυτό.

Σου λέι είναι γονείς του και θα παρεξηγηθεί κι αυτός. Ξυδάκι όλοι! Αχ κορίτσια τα δύσκολα έρχονται σαςδιαβάζω και τρέμω!

Φιλενάδα, μή στενοχωριέσαι! Σιγά μη χωρίσεις με τον αντρούλη για τους #%#%γερους που δενέχουν τί να κάνουν και ασχολούνται με εσάς! Εγώ γκρινιάζω όχι για να σας τρομάξω, αλλά για να τα βγάλω και από μέσα μου, γιατί περνάτε και εσείς τα ίδια πανω κάτω και βρίσκω κατανόηση που ας πούμε η μαμά μου δεν τη δείχνει!

Και εγώ πάντως λέω ακριβώς τα ίδια με εσένα, αφού κόλλησα! κάθε φορά που μαλώνουμε το ίδιο του λέω... ότι ξεχνάω αυτά που συζητάμε και τα λύνουμε... τα άλλα τα κουβαλάω προίκα σε κάθε καινούριο καυγά! Και συμφωνώ ότι πρέπει να τα λέμε στα ίσια στους καλούς μας! Βέβαια και η μητέρα μου διαφωνεί σε αυτό, αλλά νομίζω ότι εγώ με τον άντρα έχουμε καλύτερη σχέση γιατί βασίζεται στην ειλικρίνεια και όχι στα τερτίπια. Δεν ξέρω βέβαια αν έχω δίκιο - μή λέω και μεγάλες κουβέντες. Πάντως μην τρέμεις, γέλα με τα κατορθώματα των δικών μας και μίλα ειλικρινά με τον άντρα σου! πες του πως νιώθεις! ελπίζω να βοηθάω και να έχω και δίκιο μή σου λέω αρλούμπες!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

esti se 8elw!!ftou ftou,emena h dikia mou exei ola ta skata,alla ton antra mou den borei na ton pei koubenta,ton arxizei sth mourmoura kai autos kleinei to thl,afou pernei emena giati leei oti den to sikwnei o dikos mou!thn exei x@@@ kai mou leei o antroulhs mou"afou egw thn exw grammenh,esu ti skas?"!alla egw ta pernw eukola,den borw na mhn dinw shmasia!
ουυυ κι εμάς συνέβεναν αυτά, και νόμιζα δεν έχω μαμάκια άντρα...Πάντως έχει δίκιο ο δικός σου! Πάω να χαπακωθώ τώρα που ηρέμησε το στομάχι λίγο :lol: μπλιαχ αυτός ο σίδηρος ρε κορίτσια

ουυυ κι εμάς συνέβεναν αυτά, και νόμιζα δεν έχω μαμάκια άντρα...Πάντως έχει δίκιο ο δικός σου! Πάω να χαπακωθώ τώρα που ηρέμησε το στομάχι λίγο :lol: μπλιαχ αυτός ο σίδηρος ρε κορίτσια

poion perneis??egw ferro sanol,den me peirazei,mia xara eimai!

rbOEp3.png

Η δικια μου, ζηλευει!

Επειδη καναμε εμβολιο, δεν ηθελα να δω τα ανηψια του ανδρα μου, γιατι ολη την μερα στην πεθερα, πανε και σχολειο..και τη λεω την πεθερα οτνα με ειπε να παω, τη λεω δε μπορω να ερθω θα κανουμε εμβολιο!

χτες ομως ηρθε η αδερφη της πεθερας(εκεινη που μιλαμε στο τηλ καθεμερα , δεν μενει εδω)

με τον ανδρα της για μια εξεταση!Την λεω ''να φερετε τη θεια να μας δει εγω δεν μπορω να ερθω, δουλευει και ο γιος σου μεχρι αργα''Αμεσως λεει να δεν πειραζει απο το τηλ να τα πειτε, ο θειος θα παει στο γιατρο, μακρυα μακρυα! Τη λεω καλε τι λες, στο ιατρειο θα παει για τα αγγεια του..να τους φερετε λεω εγω παλι!Στο τελος με λεει ''καλα καλα εμεις θα τους το πουμε αν θελουν να ερθουν..'

Την ειχα πει την γυναικα, να ερθετε να με δειτε και το μωρο, με λεει η γυναικα, αμα με φερουν θα ερθω! Παει ο ανδρας μου αποτην πεθερα το μεσημερι, και του λεει η θεια κρυφα, να πει στον μπαμπα του να τη φερει σε εμενα !

Το κανει ο ανδρας μου, και τελικα ερχονται, δινουν και λεφτα στο μωρο! αμα ητνα η πεθερα(δεν ηταν γιατι κρατουσε τα παιδια) θα εσκαγε, γιατι στα αλλα δε δινει..

αυτό είναι το πρόβλημα και το δικό μας, ότι έχω πολλές επιλογές ενώ ήθελε εκείνη να έχει το παιδί...γι ανα μας πατήσει τελείως μετά μέσα στο σπίτι μας...είσαι τυχερή, να το θυμάσαι!!! Ομως θα υποφέρεις...

δεν εχω σκοπο να υποφερω.χθες του ειπα οτι πρεπει να διαλεξει.η θα μεγαλωσουμε το παιδι οπως θελουμε εμεις χωρις τις παρεμβασεις καμιας γιαγιας(γιατι και με τη μαμα μου μαλωνω)η θα το μεγαλωσω μονη μου και μετα τα 18 ας διαλεξει το παιδι που θα παει.

yz0pp2.png

auto pou eixa pa8ei k egw prox8es,den 8umase pou sou elega?eixa pe8anei ston pono,alla den kserw ti me peirakse,apla trela8hka ston pono!
Είχες τόσες ώρες πόνο ρε συ και τόσο έντονο? Πρέπει να το ψάξεις ρε καλό μου αν δε ξέρεις από τί είναι...

ε σκέψου να ήξερες ότι φταίει ο άντρας σου και η πεθερά, δε θα τους τα έσουρνες ενώ πονούσες? φταίω κι γω δεν έπρεπε...τεσπα.

Διαφημίσεις

είμαι συγχισμένη, όλο δε θέλω να τα πώ και όλο και σας τα λλέω μπερδεμένα, δεν είναι τίποτε φοβερό, απλά δεν φουσκώνει τα φασόλια η γυναίκα και με φολάρει κάθε φορά. Με έπιασαν από τις 12 το βράδυ μέχρι 5 το πρωί ασταμάτητοι πόνοι στα έντερα να ουρλιάζω απότον πόνο.

Τώρα το τί πρήξιμο μου έχουνκάνει με τα φαγητά τους δεν λέγεται σε μια παράγραφο.

Μου βρωμάνε όλα, με ανακατεύουν σχεδόν όλα, ποντάρω πολλές φορές σε αυτούς για φαι και μένουμε νηστικοί.

Γιατί δεν μιλάς στην πεθερά? Οχι ότι αλλάζει κάτι, πολύ απλά δεν καταλαβαίνουν.

Ούτε οι γιοί τους τελικά.

Στην πεθερά ούτε μιλάω ούτε πηγαίνουμε γιατί μου έχουν μιλήσει πολύ άσχημα μπροστά στον άντρα μου και τους γονείς μου! και από τότε ούτε οι γονείς μου τους μιλάνε - ευτυχώς γιατί όλη μέρα στα τηλέφωνα ήταν και λέγανε τα παράπονά τους για εμένα - μέχρι που είδαν με τα ΄μάτια τους ποιοί είναι και με πίστεψαν και οι γονείς μου που δε με πίστευαν.

αυτό και εμείς!

Είχες τόσες ώρες πόνο ρε συ και τόσο έντονο? Πρέπει να το ψάξεις ρε καλό μου αν δε ξέρεις από τί είναι...

ε σκέψου να ήξερες ότι φταίει ο άντρας σου και η πεθερά, δε θα τους τα έσουρνες ενώ πονούσες? φταίω κι γω δεν έπρεπε...τεσπα.

ω κοριτσάκι! τί τράβηξες! έλα πέρασε, πρόσεχε στο εξής! με τις παλαβές που έχουμε μπλέξει!

το βρισκω πολυ καραμελα αυτο.δηλαδη αν του εκανε κατι η δικη μου μαμα και εγω την εγραφα θα εκανε το ιδιο και αυτος η θα τσατιζοταν?

νομίζω ότι ο δικός μου θα μου απαντήσει ότι δε θα τον ένοιαζε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...