Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

και εγώ έτσι τους έλεγα να κανονίσουν με τον άντρα μου! Ο άντρας μου όμως τους είχε ήδη πει όχι γι'αυτό τα έλεγαν σε εμένα το πρόβατο! Αλλά μια του κλέφτη δυό του κλέφτη τώρα γίναμε μπίλιες και δεν τολμάνε να μου πουν τίποτα! Καλά οι δικοί μου το φυσάνε και δεν κρυώνει από τέτοιο βλήμα που ήμουν να μου γυρίσουν τα μάτια ξαφνικά και να μη σηκώνω κουβέντα δεν το περίμεναν ποτέ. Αλλά και εγώ δεν μπορώ να μου το συγχωρήσω μα πιά πόσο στην ονειροχώρα ζούσα! Με κοροϊδεύει ο άντρας μου ότι στο μυαλό μου υπάρχουν μόνο νεραϊδούλες και καρδούλες!

χαχαχααχαχα!και εγω που τον λεω να μην παμε,μου λεει εσυ φταις που τα κανονιζες,καλα να παθεισ!εγω που νομιζα οτι ειναι και φιλη μου και την επαιρνα για καφε και αυτη υπουλα υπουλα αρχησε να χωνεται και να εχι αποψη για ολα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!τις ιδιες βλακειες εκανα και γω.παμε μωρε κριμα ειναι...παρτους τηλ κλπ και τωρα τη λουζομαι.οταν ερχεται ακαλεστη της τη λεω και προχθες που ηρθε ημουνα για καφε και φυσικα δε γυρισα

yz0pp2.png

χαχαχααχαχα!και εγω που τον λεω να μην παμε,μου λεει εσυ φταις που τα κανονιζες,καλα να παθεισ!εγω που νομιζα οτι ειναι και φιλη μου και την επαιρνα για καφε και αυτη υπουλα υπουλα αρχησε να χωνεται και να εχι αποψη για ολα!!

η δικιά μου είναι μεγάλη, οπότε το φιλικό δεν έπαιζε, αλλά της έλεγα όποτε θέλετε να έρχεστε, εννοούσα πάρτε και ένα τηλέφωνο πρώτα... να νιώθετε σαν στο σπίτι σας... δεν εννοούσα κάνε ότι θέλεις στα ντουλάπια μου, πέτα τα πράγματά μου και φέρε τα δικά σου δε με πειράζει... και άλλα τέτοια! φταίω και εγώ που δεν ήμουν σαφής!:rolleyes: Αλλά όταν ο άλλος μένει σε άλλο σπίτι πας και μπαίνεις όποτε θέλεις; είμαι πολύ στον κόσμο μου που και στη μητέρα μου όταν πηγαίνω παίρνω ένα τηλέφωνο πρώτα;! δεν εννοώ ότι πηγαίνω επίσκεψη ή ότι είμαι ξένη αλλά μπορεί να έχει κανονίσει κάτι ή να λείπει... τόσο περίεργο τους φαίνεται πια;;;;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλημερα!!!!!τις ιδιες βλακειες εκανα και γω.παμε μωρε κριμα ειναι...παρτους τηλ κλπ και τωρα τη λουζομαι.οταν ερχεται ακαλεστη της τη λεω και προχθες που ηρθε ημουνα για καφε και φυσικα δε γυρισα

join the club! κάλλιο αργά παρά ποτέ πάντως!

της αφησα το παιδι σημερα να παω στο ιατρειο και γυρισα και με συγχησε.εκτις απο τις παρατηρησεις που τις κανει και η μαμα μου για να ειμαι δικαιη,της ειπα να μην κανει δουλειες.οχι ομως να μου βγαζει εξτρα.βρηκα μια κουζινα χαλια.ουτε το ποτηρι της στο πληντυριο δεν εβαλε.παντου καφεδες και γαλατα

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ δεν παίζεστε, σας διαβάζω κ δεν έχω κουράγιο να γράψω. Εκαψα εγγεφαλικά κύτταρα δεν εξηγείται αλλιώς. Με πέθανε χθες με πέθανε με φασολάδα η πεθερούλα. Είπα βαρυές κουβέντες του άντρα μου μες τους πόνους, του έσουρα παλιά και νέα μαζί.

Σήμερα σκάω, μη το τραβήξω κι άλλο. Πήρα και την πεθερά και την ενημέρωσα. Είχα μιλήσει πρίν με τη μάνα μου και με συμβούλεψε. Τεσπα με τον άντρα μου ακόμα δε μιλήσαμε και εύχομαι ναμην. Στο εξής αλλάζω. Από λόγια δεν παίρνει, το φαγητό του είναι μείζον θέμα μας αλλά δε μπορώ να αφήσω και να μας χωρίσει. Τσακωμοί τέρμα γι'αυτά.

Πως άντεξα και μίλησα και με τη πεθερά δεν ξέρω, πολλά κότσια. Τις ξεκαθάρισα πάντως αυτά που ήθελα, επανέρχομαι να σας διαβάσω δε μπορώ να γράφω άλλα, έχω κουραστεί τόσο πολύ τόσα χρόνια με το φαγητό του και τη ζήλεια τους.

-7.5 κιλά :D

της αφησα το παιδι σημερα να παω στο ιατρειο και γυρισα και με συγχησε.εκτις απο τις παρατηρησεις που τις κανει και η μαμα μου για να ειμαι δικαιη,της ειπα να μην κανει δουλειες.οχι ομως να μου βγαζει εξτρα.βρηκα μια κουζινα χαλια.ουτε το ποτηρι της στο πληντυριο δεν εβαλε.παντου καφεδες και γαλατα
:o:o:o και τί της είπες?

Εγώ πάντως τέτοιου τύπου παράπονα δεν τολμάω να τα πω πουθενά, μόνο στον άντρα μου και την άδερφή μου! Θα μου έρθει κατακέφαλα η απάντηση ότι είμαι και αχάριστη που δεν είμαι και ευχαριστημένη που μου κράτησε το παιδί και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

pios antras paei ka8hmerina apo tus goneis tou??emena o dikos mou oute 8elei na patisei,ase pou egw h xazh ton eserna gia fagito na ton dei ligo h mana tou!xazh egw,oso ta 8umamai moutzonomai kai twra phre aera kai apetei apo emena na phgainoume ka8e sabbato!
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

χαχαχαχαχ δεν παίζεστε, σας διαβάζω κ δεν έχω κουράγιο να γράψω. Εκαψα εγγεφαλικά κύτταρα δεν εξηγείται αλλιώς. Με πέθανε χθες με πέθανε με φασολάδα η πεθερούλα. Είπα βαρυές κουβέντες του άντρα μου μες τους πόνους, του έσουρα παλιά και νέα μαζί.

ωχ το κάνω και εγώ αυτό! Μα να μην ξεχνάω τίποτα!!!

Διαφημίσεις

δεν της ειπα τιποτα για την κουζινα γιατι ειμασταν ηδη καπως απο χθες.

εμενα δεν μπορουν να με πουν αχαριστη.εχω πολλα χερια δικα μου να τον κρατησουν.της λεω να ερθει για να μην παραπονιεται.ευτυχως εχω πολλες επιλογες

yz0pp2.png

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

e sugnwmi twra,auto einai trelo,einai arwstia.paei kai kanei ti??kala kaneis tote kai krazeis re dimmaki.egw an to ekane auto 8a ton ekraza olh mera,8a ton eixa pe8anei sto doulema!dld douleuei olh mera,exei gunaika egkuo,pote paei k ekei?

rbOEp3.png

ωχ το κάνω και εγώ αυτό! Μα να μην ξεχνάω τίποτα!!!

Δε μπορώ να ξεχάσω, ξεχνάω όσα λύνονται με κουβέντα και αλληλοκατανόηση και προχωραω. Οταν με γράφουν και επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που με πληγώνουν ΔΕΝ ξεχνάω και θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά. Το είπα και αυτό μες τα νεύρα μου. Και το κακό είναι πως δε χριεαζόταν να πώ τίποτε. Στο τσακ είμασταν για νοσοκομείο, η εικόνα μιλούσε μόνη της...Αυτά τα λάθη κάνω.

marlia εγώ σε κανένα δε θατα λέω με το παιδί τα παράπονα, στους ίδιους φάτσα κάρτα. Μέχρι τότε θα πρέπει να με δασκαλέψετε κι εσείς και η μάνα μου αλλιώς με βλέπω να χωρίζουμε με το παιδί και τους γονείς του που θα του κάνουν ό,τι θέλουν.

Πάντως σαν πρόχειρη λύση έχω το να τα πώ ντόμπρα, κι αν παρεξηγηθούν καλύτερα. Η μάνα μου βέβαια σιγά μη συμφωνήσει με αυτό.

Σου λέι είναι γονείς του και θα παρεξηγηθεί κι αυτός. Ξυδάκι όλοι! Αχ κορίτσια τα δύσκολα έρχονται σαςδιαβάζω και τρέμω!

Πως άντεξα και μίλησα και με τη πεθερά δεν ξέρω, πολλά κότσια. Τις ξεκαθάρισα πάντως αυτά που ήθελα, επανέρχομαι να σας διαβάσω δε μπορώ να γράφω άλλα, έχω κουραστεί τόσο πολύ τόσα χρόνια με το φαγητό του και τη ζήλεια τους.

μπράβο πάντως που μίλησες στην πεθερά, εγώ ούτε να την κοιτάξω στα μάτια δεν έχω το κουράγιο! Με τίποτα δε θα τα κατάφερνα να κάτσω και να της μιλήσω λογικά, θα μου πει κανένα παλαβό και θα με τρελλάνει! και ποτέ χωρίς τον άντρα μου μπροστά! Δεν κατάλαβα τί είπες για το φαγητό, αλλά ξέχνα το μή χαλιέσαι!

e sugnwmi twra,auto einai trelo,einai arwstia.paei kai kanei ti??kala kaneis tote kai krazeis re dimmaki.egw an to ekane auto 8a ton ekraza olh mera,8a ton eixa pe8anei sto doulema!dld douleuei olh mera,exei gunaika egkuo,pote paei k ekei?

προχθες δε σας είπα που πήρε απανωτά τηλέφωνα η πεθερά, δεν είχε πάει ο γιόκας της από εκει αλλά πήγε κατευθείαν τον καφέ του και τους έγραψε και ανησύχησε η πεθερούλα! Κατα τα άλλα πήρε γιατί είχε άσχημο προαίσθημα.

Εχει κόλλημα με τη μάνα του, εγώ έχω κόλλημα με αυτόν, ε δε θα βγεί σε καλό. Αντε να βγεί το παιδί να έχω κόλημα με αυτό, αλλά εκεί κούνια που τους κούναγε αν δε γίνονται όπως τα θέλω όλα. Τον γιόκα τους ας τον κάνουν ό,τι θέλουν, ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΟΧΙ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...