Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις θα κανουμε μονο τους γονεις μας και την κουμπαρα.και γω αυτο της ειπα.αν δε θες μην ερθεις και κανε μονη σου τραπεζι τους 4 συγγενεις.στραβωσε αλλα χε..κα!!!

και εμείς είμασταν αλλού μόνο με τους κουμπάρους και πολύ λίγους καλούς φίλους και περάσαμε σούπερ - και αυτοί μαζί με τα γερόντια... καλά να πάθουν!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Εδω εχει selestinaki.Θα περασω αν θελεις απο εβδομαδα να παρω καταλογο και να στον στειλω.Εχουν και σελιδα βεβαια

euxaristw mwro mou,mono pou to eipes!exei mia polu wraia ntoulapa,leukh laka me stroggula xeroulia,alla den blepw timh!

rbOEp3.png

Σελεστινα θα στο φιλαει κιολας εε??

αυτο που κανουν ειναι να το φιλανε στα χερια! και εντωμεταξυ τα χερια ειναι το πρωτο πραμα που βαζουν τα μικρα στο στομα!

την βλεπω την καλη σου να μετακομιζει σε εσας!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σελεστινα θα στο φιλαει κιολας εε??

αυτο που κανουν ειναι να το φιλανε στα χερια! και εντωμεταξυ τα χερια ειναι το πρωτο πραμα που βαζουν τα μικρα στο στομα!

την βλεπω την καλη σου να μετακομιζει σε εσας!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bliax kai emena pou me blepei ka8e fora me filaei gamo thn tuxh mou kai twra me thn egkymosunh den 8elw na filaw kanenan!an metakomisei s emena,meta 8a metakomisw egw s esena!!perimene!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Αθάνατες πεθερές! Ολα τα θέματα έχουν κολλήσει, μόνο οι πεθερόπληκτες επιβιώσαμε :lol: Δε μας λυπάται ούτε ο server να μας κλείσει να λυτρωθούμε!

Χθες 3-4 απανωτά τηλ της πεθεράς βραδυάτικο, μόλις είχαν φύγει επισκέψεις που είχα.

Δεν τα σήκωσα. Μου τη βάρεσε. Στο τελευταίο υποκρίνομαι λαχανιασμένη φωνή και λέω "ναιιιιι???????" έλα λέει που είστε τί κάνετε? Ανησύχησα! Που είμαστε λέω? Απότ ομπάνιο με βγάλατε. Ο Γιάννης που είναι μου λέει, έξω λέω, θα του πω να σας πάρει πίσω.

Σε ευχαριστώ λέει αγάπη μου.

Ερχεται λοιπόν ο Γ σπίτι και του λέω, πήρε 800 τηλέφωνα απανωτά η μαμά σου στα καλά καθούμενα (δεν παίρνει ποτέ μόνο άμα θέλει κάτι ή να γκρινιάξει ή να αγγαρέψει τον άντρα μου, σπάνια δηλαδή παίρνει για καλό, ή αν είναι γιορτή κτλ).

Λέω λοιπόν του άλλου, πάρε την πίσω, κάτι θα έγινε για να πάρει τόσες φορές.

Την παίρνει και ήθελε λέει απλά να δείτ ί κάνουμε γιατί είχε άσχημη διαίσθηση!

Λεω καλά τί χαζά είναι αυτά, και πρέπει να μας πεθάνει επειδή είχε άσχημη διαίσθηση?

Μετά έτυχε και μου είπε πως δεν πήγε από τους γονείς του να τους δεί χθες και του λέω "να η αιτία που έπαιρνε! Δεν πήγες και ανησύχησε!" Ελπίζω να έπιασε το υπονούμενο. ΑΜΑΝ πια αυτή η εξάρτηση από το γιό!

Τί κάνετε εσείς πως έιστε? Τί νέα από το μέτωπο? :lol:

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

palio grousouza,akou na pei asxhmh diais8hsh se egkuo gunaika!oust apo ekei gantemw!kai emena an den to sikwnw(epitides kai egw)pernei,pernei apanota!!

χμ δεν το είχα σκεφτεί έτσι, εμάς όλο προαισθήματα έχει, αφού και γίνει κάτι :lol:

Βέβαια το πέτυχε με το μωρό ότι θα της πάω χαρούμενα νέα το Σεπτέμβρη, σε αυτό δεν την αδικώ!

Κοντός ψαλμός, έρχεται και το μωρό, και τότε θα έχει "θήλαζα δεν μπορούσα, κοιμόμασταν μας ξυπνήσατε, τον άλλαζα και δε μπορούσα"

Είμαι σίγουρη πως θα παίρνει 100 τηλ τότε (γιατί θα έχει φάει ήδη την πόρτα να μην έρχεται απροειδοποίητα) και φυσικά στα 99 τηλ δε θα το σηκώνω κι αν το σηκώνει ο καλός της εγώ θα φωνάζω "δε μπορώ τώρα!"

Θα παίρνω τη μάνα μου η ίδια ώστε να μη πολυπαίρνει και να τί ωραία που θα περάσουμε!

Κι ας τολμήσει να πεί ο καλός μου ότι κάνω διακρίσεις και θέλω μόνο τη μάνα μου, θα ανοίξω την πόρτα και θα τον στείλω σπίτι του, γιατί ναι θα θέλω τη μάνα μου και λογαριασμό δε θα δώσω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Καλά ξέρετε βέβαια πως θα τους κάνω να τρέχουν και να μη φτάνουν, την πρώτη φορά που θα έρθουν απροειδοποίητα (εντάξει θα έχουν ήδη δεί το μωρό φυσικά), ναι μεν θα τους ανοίξω αλλά θα πάρω και το παιδί στο δωμάτιο του και θα κάτσω και μαζί του. Καιμετά ας τολμήσουν ναμου πουν τίποτε! Ειδικά ο σύζηγος!

Εύχομαι να μην είναι καν ο άντρας μου σπίτι και να έρθουν να μου παλουκωθούν στο σαλόνι κι γω να τους αφήσω σύξιλους και να πάω μέσα με το παιδί επειδή "είναι ώρα να φάει" :lol::lol: Ε ρε γλέντια!

Οπως καταλαβαίνετε δεν τους σώζει τίποτε και το καλό που τους θέλω να μη με προκαλέσουν και να είναι διακριτικοί και διαλλακτικοί, γιατί εγώ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ, και προετοιμάζω ήδη το σύζηγο γι΄'αυτό.

-7.5 κιλά :D

δυναμικη σε βρισκω και καλα θα κανεις να εισαι ετσι απο την αρχη και να ξεκαθαρισεις τα πραγματα.ετσι επρεπε να κανω και εγω η χαζη,dimmy!!!

ακου εκει ασχημη διαισθηση.......αντε να μην πω τιποτα.

χτες ειμασταν στα γενεθλια του ανηψιου του αντρα μου και ηρθε η πεθερα η οποια γιορταζε χθες και οταν τη πηρα τηλεφωνο ηταν χαλια και αρρωστη!!δεν σταματησε να μιλαει και οταν την ρωτησα τι κανει ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι λιγο καλυτερα.ηταν για γελια η κατασταση κοριτσια αλλα τι να πεις !!!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

κοιτα η δικια μου ειναι καλη αν σκεφτω αυτα που γραφετε οτι σας κανουν οι δικες σας!αλλα και αυτη εχει τα ελαττωματα της που κατα καιρους βγαινουν ,τωρα τελευταια μολις αισθανθει λιγο αρρωστη πεφτει στο κρεβατι και ειναι χαλια χαλια χαλια.δεν αντεχεται η κατασταση της!!!αφου λες οτι ολοι εχουμε προβληματακια αλλα δεν κανουμε και ετσι....ασε καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο θα γραψω και αλλα.μονο να σου πω οτι στην κηδεια του πατερα μου δεν ηρθε και ηρθε μονο στα σαραντα γιατι λεει ηταν αρρωστη και εγω εμαθα οτι μια χρα ηταν απλως της ειχε πεσει η ψυχολογια.ουτε να σκεφτει αν χρειαζοταν ο γιος υποστηριξη η εγω και εγω η ηλιθια ολο τον αυγουστο που ηταν ξαπλα ετρεχα με την μικρη και της μαγειρευα και την βοηθουσα αφου δεν μπορουσε να σηκωθει και η κουνιαδα μου δουλευε και δεν ηταν εκει το μεσημερι.ας πηγαινε η κορη της η αλλη ,η ας μαγειρευαν απο το προηγουμενο βραδυ.αλλα αφου υπηρχα εγω χαζες ηταν να κουραζονται ?και οταν γεννησα την μικρη με καισαρικη η πεθερα ηταν ταξιδι αναψυχης με τον εγγονο λες και γεννουσε μια ξενη οχι η γυναικα του γιου της.και το κανονισε ενω ηξερε ποτε ακριβως θα γεννουσα.αλλα δεν θα καθομαι να ασχολουμαι με τις βλακειες της.εχει κανει και αλλα τετοια εξυπνα που θα σας πω αλλη φορα.τωρα παω να την πεσω γιατι κανει ψοφοκρυο.καληνυχτα και πολλα φιλακια .

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...