Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλησπερα!να μπω στην παρεα σας?αν και τα δικα μου πεθερικα αναλογικα με τα δικα σας ειναι πιο λαιτ κατασταση!!!

η πεθερα ερχεται συχνα και τον κραταει και οταν δουλευω και δεν μπορει η μαμα μου.βεβαια ανακατευεται στα παντα και επειδη σε εμενα δεν την παιρνει τα λεει στο γιοκα της.ευτυχως που και αυτος τη βαζει στη θεση της.και στο παιδι εχουν παρει πολλα και εχουν δωσει πολλα λεφτα.

ο πεθερος μου ομως δεν ερχεται και απαιτει να πηγαινουμε εμεις το μωρο εκει καθε βδομαδα πραγμα που δεν γινεται.δεν μπορω καθε σκ να το χαλαω για τον πεθερο.επισης παρολο που δεχτηκα να βγαλω το ονομα του πεθερου δεν του καλαρεσε γιατι θα τα βγαλω και τα 2(2 εχει ο πεθερος)και οχι μονο αυτο που προτιμαει εκεινος.μεχρι που ειπε οτι δε θα ερθει στη βαφτιση

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pw kai egw th mama mou pou leei "krhma einai kai auth,mana einai,thn xreiazese"!kai mou gurnane ta muala!kai ta pernw kai egw kai t akouei h mana mou"den xriazomai kanenan,monh mou"!

Μπορεί να χρειάζομαι βοήθεια, αλλά αυτά που κάνει αυτή δεν είναι βοήθεια, αυτή είναι επικίνδυνη και καλά που την καταλάβαμε! Αλλά που να φανταστώ στην αρχή! Μα καλά μόνος του μεγάλωσε ο άντρας μου;

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

rena twra eida auto me th ntoulapa pou protines to katasthma,black red white!kai egw leuka 8elw na parw kai oxi paidikh ntoulapa,na ths parw katey8eian tetrafilh!sth 8essalonikh exei auto to katasthma?ase pou emeis den exoume parei oute trapezaria kalh oute sun8esh kai ta 8elw epishs se leuko h laka h ksulo leuko den me peirazei m aresei,an exei kai s auta kales times 8a m endiefere!

rbOEp3.png

καλησπερα!να μπω στην παρεα σας?αν και τα δικα μου πεθερικα αναλογικα με τα δικα σας ειναι πιο λαιτ κατασταση!!!

η πεθερα ερχεται συχνα και τον κραταει και οταν δουλευω και δεν μπορει η μαμα μου.βεβαια ανακατευεται στα παντα και επειδη σε εμενα δεν την παιρνει τα λεει στο γιοκα της.ευτυχως που και αυτος τη βαζει στη θεση της.και στο παιδι εχουν παρει πολλα και εχουν δωσει πολλα λεφτα.

ο πεθερος μου ομως δεν ερχεται και απαιτει να πηγαινουμε εμεις το μωρο εκει καθε βδομαδα πραγμα που δεν γινεται.δεν μπορω καθε σκ να το χαλαω για τον πεθερο.επισης παρολο που δεχτηκα να βγαλω το ονομα του πεθερου δεν του καλαρεσε γιατι θα τα βγαλω και τα 2(2 εχει ο πεθερος)και οχι μονο αυτο που προτιμαει εκεινος.μεχρι που ειπε οτι δε θα ερθει στη βαφτιση

kalos thn,ela kai esu,oses pe8eroplhktes euprosdektes!!

rbOEp3.png

ti les re???den ntrepete?oute na thn ksanabaleis sto spiti sou.alh8eia den katalaba ti enoouses,den ftanei to mualo mou ekei!akou ths fanikan polla!kai einai kai manes re,sa den ntreponte!ta phra twra.

και υποτίθεται ότι πρασπαθούσε πολύ για να κάνει τα παιδιά της με θεραπείες και γιατρούς και δεν ξέρω και εγώ τι! Έτσι κάνει μια γυναίκα που λαχταράει να κάνει παιδιά! Δε νομίζω!!!!!!!!!!!! και καλά που τα θυμήθηκα για να τα έχω έτοιμα όταν τολμήσουν να ξαναζητήσουν επαφές! Αφού τα κορίτσια ειδικά δε θέλω ούτε να τα ακουμπάνε!

Διαφημίσεις

rena twra eida auto me th ntoulapa pou protines to katasthma,black red white!kai egw leuka 8elw na parw kai oxi paidikh ntoulapa,na ths parw katey8eian tetrafilh!sth 8essalonikh exei auto to katasthma?ase pou emeis den exoume parei oute trapezaria kalh oute sun8esh kai ta 8elw epishs se leuko h laka h ksulo leuko den me peirazei m aresei,an exei kai s auta kales times 8a m endiefere!

εχει στο δρομο του ωραιοκαστρου που εχει πολλα επιπλαδικα μαζεμενα

και στο δρομο του φοινικα πηγαινοντας για χαλκιδικη αν δεν κανω λαθος

yz0pp2.png

καλώς την! πες του ότι αν είναι να μην έρθει να βγάλετε άλλο όνομα! και θα συνέλθει πιστεύω!

και υποτίθεται ότι πρασπαθούσε πολύ για να κάνει τα παιδιά της με θεραπείες και γιατρούς και δεν ξέρω και εγώ τι! Έτσι κάνει μια γυναίκα που λαχταράει να κάνει παιδιά! Δε νομίζω!!!!!!!!!!!! και καλά που τα θυμήθηκα για να τα έχω έτοιμα όταν τολμήσουν να ξαναζητήσουν επαφές! Αφού τα κορίτσια ειδικά δε θέλω ούτε να τα ακουμπάνε!

πωπωπω καλέ τα θυμήθηκα και φούντωσα!!!!! Να να να πως κολάζεσαι!

Εδω εχει selestinaki.Θα περασω αν θελεις απο εβδομαδα να παρω καταλογο και να στον στειλω.Εχουν και σελιδα βεβαια

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

καλώς την! πες του ότι αν είναι να μην έρθει να βγάλετε άλλο όνομα! και θα συνέλθει πιστεύω!

μονο το αλλο θα εβγαζα αλλα δεν αρεσει στον αντρα μου.τον πεθερο τον λενε αντωνη - αγγελο.εγω ηθελα αγγελος σκετος,ο αντρας μου ηθελε μαξιμος(οτι να ναι)και τελικα ειπα αντε μεγαλος ανθρωπος ειναι , πρωτο εγγονι ειναι, με πρηξανε και οι γονεις μου να το βγαλω.ε οχι να τα ακουσω κιολας!!!

τωρα αρχισαν να με πρηζουν γιατι δε θα κανω τραπεζι και εχουν υποχρεωση

ο πεθερος ειναι ιταλος και δε θα ερθει κανενας.η πεθερα ειναι σερραια και οι συγγενεις της δεν χωνευουν τον ιταλο.στο γαμο ηρθαν 4 ατομα.ποιες ειναι οι υποχρεωσεις της....

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

xxaaxaxxaxa!!kai egw den th 8elw konta sto mwro mou,na exei apopsh gia ola k na mou spaei ta neura,ti na kanw na thnn 8umwsw na mhn ksanapathsei?shmera pou me phre thl kai me zalise 10 wres me tis blakeies ths,arxhsa kai egw taxa anemelh na lew,oti h8ele na er8ei h gunaika tou baba mou gia kafe kai den thn afhsa giati exei arrwsto to mwro kai ths lew emena 8a me deis ksana otan h beba 8a ginei ena kai arxhsa na lew monh mou gia na thn parei xabarh,auta pou legame prox8es,oti egw den 8elw kanenan spiti mexrh to mwro na megalwsei,mexrh na kanei embolia kai kaneis den 8a to pernei agalia ektos ths mamas tou kai tou baba tou,den exoun kamia douleia!kai mou leei,uperbaleis bre,an 8elei kapoion na to dwrisei den 8a er8ei??kai lew,an 8elei na to dorisei sth bafthsh!kai kati tetia elega,xixixixii,prepei na thn epsasa ta neura alla mallon to epiase to uponooumeno!ths lew,kserw eimai paraksenh alla douleua se farmakeio 3 xronia kai exw dei polla,na kolane to mwro oi aneu8unoi suggeneis kai na trexoun meta oi manes!

rbOEp3.png

Εδω εχει selestinaki.Θα περασω αν θελεις απο εβδομαδα να παρω καταλογο και να στον στειλω.Εχουν και σελιδα βεβαια

bhka sth selida kai 8a ta dw!an aksizoun kai einai oso fthna les,na paw.basika otan metakomisoume 8essalonikh alla kalo einai na ta psaxnw!an einai toso fthnh h ntoulapa oso eipes mia xara!

rbOEp3.png

μονο το αλλο θα εβγαζα αλλα δεν αρεσει στον αντρα μου.τον πεθερο τον λενε αντωνη - αγγελο.εγω ηθελα αγγελος σκετος,ο αντρας μου ηθελε μαξιμος(οτι να ναι)και τελικα ειπα αντε μεγαλος ανθρωπος ειναι , πρωτο εγγονι ειναι, με πρηξανε και οι γονεις μου να το βγαλω.ε οχι να τα ακουσω κιολας!!!

τωρα αρχισαν να με πρηζουν γιατι δε θα κανω τραπεζι και εχουν υποχρεωση

ο πεθερος ειναι ιταλος και δε θα ερθει κανενας.η πεθερα ειναι σερραια και οι συγγενεις της δεν χωνευουν τον ιταλο.στο γαμο ηρθαν 4 ατομα.ποιες ειναι οι υποχρεωσεις της....

Α να τα απίστευτα... έτσι έγιναν και σε εμάς... να σου πω και τη συνέχεια! Τελικά εμείς δεν πειστήκαμε και δεν κάναμε τραπέζι και έκαναν αυτοί μόνοι τους σε μία ταβέρνα με τους συγγενείς τους. Μόνοι τους χωρίς εμάς και το μωρό! και μούτρα!!!!! Οπότε ούτε ευχαριστημένοι ήταν και ας είχαμε βγάλει και το όνομα!

Α να τα απίστευτα... έτσι έγιναν και σε εμάς... να σου πω και τη συνέχεια! Τελικά εμείς δεν πειστήκαμε και δεν κάναμε τραπέζι και έκαναν αυτοί μόνοι τους σε μία ταβέρνα με τους συγγενείς τους. Μόνοι τους χωρίς εμάς και το μωρό! και μούτρα!!!!! Οπότε ούτε ευχαριστημένοι ήταν και ας είχαμε βγάλει και το όνομα!

εμεις θα κανουμε μονο τους γονεις μας και την κουμπαρα.και γω αυτο της ειπα.αν δε θες μην ερθεις και κανε μονη σου τραπεζι τους 4 συγγενεις.στραβωσε αλλα χε..κα!!!

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...