Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Selestinaki καλημερα κοπελα μου!Πλακα πλακα προσεξα οτι εχουμε περιπου μια βδομαδα διαφορα στην εγκυμοσυνη μαζι θα γεννησουμε!!Ελα μην ανυσηχεις θα τα λεμε και τοτε και θα σε συμβουλευω εγω οταν θα σου κανει μακακιες με το μωρο που τα χω και φρεσκα απο το γιο μου!!Α και που σαι κατσε ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις τωρα που εχεις ενα,εδω να δεις μια ομορφια που ειμαι εγκυος σερνομαι και να χω και τον μικρο να βγαζει κυνοδοντες και να ποναει και μαζι να ναι αρρωστος και να χουμε ξενυχτια εδω και καμια βδομαδα!!Αλλα ολα τα συνηθιζεις δεν γινεται αλλιως,λειτουργεις οπως σου επιτρεπουν οι καταστασεις!:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουαχαχαχαχαχα!! τιραντάκι! ΠΡΟΣΟΧΗ! κι αυτές το ίδιο σκέφτοται όμως! Εγώ έκανα το λάθος να πάρω το ίδιο στολίδι τα Χριστούγεννα και αυτή το πρόσεξε και κοιτούσε λοξά (οτι και καλά ζήλεψα!) τι είμαστε εμείς οι γυναίκες..........................................

ναι αλλά αν έχει αυτή κάτι εγώ δεν αγοράζω ίδιο με τίποτα γιατί μου θυμίζει το απαίσιο γούστο της!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

ναι αλλά τότε μέχρι και εγώ που δεν ακουγόμουν έβγαλα νύχια! μη φοβάσαι τίποτα... αυτή πρέπει να φοβάται... μην απλώσει κανα χέρι στο παιδί και το χάσει. Εντωμεταξύ - δύσκολο βέβαια - δεν ξέρεις μπορεί και να αλλάξει με τη γέννηση του μωρού. Τί είπα ε; καλά μή βαράτε!

Χειροτερες γινονται.Εκει πια γινεσαι πεθεροκτονος!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

auto pou lete 8a me piasei to mhtriko kai den 8a 8elw n takoubaei,hdh apo twra mono pou skeftomai oti 8a mpainei sto spiti mou me 8rassos giati 8a einai to paidi tou paidiou ths den 8a rwtaei 8a phgainei kai 8a to pernei to beloudino mou kai 8a kanei ta dika ths,ekei einia pou k emena 8 akousei th fwnh mou!!!den 8elw na to akoubaei auth,kserw einai kakia auto pou lew,alla toso pou t exei kanei tsourekia,mou lene merhkes oti mhn xalas th sxesh giati 8a th xreiasteis na sou krathsei to paidi,egw protimw na mou ginei o k@@@ @@@ para na mou krathsei auth to paidi,den 8a kanw tipota kai den 8a paw pou8ena,8a to perw mazi mou,8a einai kai kalokairi,alla s auth den to dinw!mou leei"ksereis pws perimenw egw auto to mwro"NA 8a pareis tetia pou eisai!neuriazw pou ta skeftomaiaiaiaiaiaiai!!

rbOEp3.png

Εισαι καλα παιδι μου?Ποιος εχει δικαιωμα εκτος απο τον μπαμπα να παιρνει το παιδι χωρις να ρωταει?Το υφος σου θα την κανει να μαζευτει μην την αφησεις να σου παρει τον αερα απο την αρχη γιατι το χασες το παιχνιδι μετα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

auto pou lete 8a me piasei to mhtriko kai den 8a 8elw n takoubaei,hdh apo twra mono pou skeftomai oti 8a mpainei sto spiti mou me 8rassos giati 8a einai to paidi tou paidiou ths den 8a rwtaei 8a phgainei kai 8a to pernei to beloudino mou kai 8a kanei ta dika ths,ekei einia pou k emena 8 akousei th fwnh mou!!!den 8elw na to akoubaei auth,kserw einai kakia auto pou lew,alla toso pou t exei kanei tsourekia,mou lene merhkes oti mhn xalas th sxesh giati 8a th xreiasteis na sou krathsei to paidi,egw protimw na mou ginei o k@@@ @@@ para na mou krathsei auth to paidi,den 8a kanw tipota kai den 8a paw pou8ena,8a to perw mazi mou,8a einai kai kalokairi,alla s auth den to dinw!mou leei"ksereis pws perimenw egw auto to mwro"NA 8a pareis tetia pou eisai!neuriazw pou ta skeftomaiaiaiaiaiaiai!!

για τη δικιά μου λέω τώρα: αφού δε θέλει να πλένει τα χέρια της γιατί να θέλω να τα ακουμπάει;;;;;;;;; ουστ!

Εγω παντως κοριτσια οταν βλεπω οτι κανει κατι στο παιδι πχ τον παιζει καπως που εγω που τον ξερω βλεπω οτι δυσανασχετει η κανει ατι που δεν μου αρεσει παω και της τον παιρνω κατευθειαν και της λεω μην το κανετε αυτο.θα με βριζει απο μεσα της στανταρ αλλα δεν με νοιαζει καθολου ειδικα για το παιδι μου βγαινουν αβιαστα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω παντως κοριτσια οταν βλεπω οτι κανει κατι στο παιδι πχ τον παιζει καπως που εγω που τον ξερω βλεπω οτι δυσανασχετει η κανει ατι που δεν μου αρεσει παω και της τον παιρνω κατευθειαν και της λεω μην το κανετε αυτο.θα με βριζει απο μεσα της στανταρ αλλα δεν με νοιαζει καθολου ειδικα για το παιδι μου βγαινουν αβιαστα!!!

ωχ τι μου θύμισες!

re koritsia,den kserw an eimai swsth,peite mou an exw la8os,alla to neogennhto sthn arxh,pou den exei kanei ta embolia tou,den 8elw na to aggaliazei kaneis,ektos fusika apo ton antra mou,autoi den katalabainoun,nomizoun einai kanena paixnidi.ase pou 8a 8elei na kanei perifora to soi ths pou einai kai polloi na diksei to eggini ths.egw omws den 8elw me tipota na erxonte edw.as megalwsei ligo kai 8a to parei kai aggalia kai 8a er8oun kai oi 8eies tou antra mou na to doun!alla to spastiko einai oti,oti kanei h anipsia ths 8elei na to kanw kai egw.egw pou 8elw na 8hlasw kai 8a to kanw kai den 8elw oso borw na dosw etimes kremes alla na tis ftiaksw egw paw stoixhma oti me koroideuoun olh thn wra!auth nomizei 8a exei gala kai tetia auth nomizei oti 8a tou kanei auth ola ta fagita....eimai sigourh!

rbOEp3.png

etsi 8a kanw kai egw!nai nai,etsi!!elina to deutero koritsaki den einai??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

re koritsia,den kserw an eimai swsth,peite mou an exw la8os,alla to neogennhto sthn arxh,pou den exei kanei ta embolia tou,den 8elw na to aggaliazei kaneis,ektos fusika apo ton antra mou,autoi den katalabainoun,nomizoun einai kanena paixnidi.ase pou 8a 8elei na kanei perifora to soi ths pou einai kai polloi na diksei to eggini ths.egw omws den 8elw me tipota na erxonte edw.as megalwsei ligo kai 8a to parei kai aggalia kai 8a er8oun kai oi 8eies tou antra mou na to doun!alla to spastiko einai oti,oti kanei h anipsia ths 8elei na to kanw kai egw.egw pou 8elw na 8hlasw kai 8a to kanw kai den 8elw oso borw na dosw etimes kremes alla na tis ftiaksw egw paw stoixhma oti me koroideuoun olh thn wra!auth nomizei 8a exei gala kai tetia auth nomizei oti 8a tou kanei auth ola ta fagita....eimai sigourh!

έλα μην ανησυχείς τόσο! θα έχεις στήριγμα και τον παιδίατρο! θα σε συμβουλεύει και αυτός τί επιτρέπεται και τί όχι! Μιάς φίλης μου ο παιδίατρος έβαλε στη θέση τους τις πεθερογιαγιάδες μιά χαρά! Τους βούτηξε το μωρό από τα χέρια τους και το έδωσε στη φίλη μου και τους την είπε κιόλας! αυτή η κακομοίρα με διακόσια πτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό δεν είχε την πυγμή όταν ήταν φρεσκομανούλα να πει τίποτα και πήρε πολύ θάρρος από τον γιατρό της να κάνει αυτά που πίστευε αυτή!

Καλε ας σε κοροιδευουν οσο θελουν θα δεις εσυ θα σαι απορροφημενη τοσο με το μωρο σου που δεν θα δινεις σημασια.Δεν θα το κανει περατζαδα η πεθερα το μωρο τοσο μικρο εννοειται δεν θα το αφησεις και ειδικα στην αρχη με τοσο θηλασμο δεν θα υπαρχει χρονος ουτε να στο παιρνει ουτε τιποτα.θα δεις ολα καλα θα πανε.

Κ ι εμενα ολο το παιζει οτι καμαρωνει για το θηλασμο αλλα μονο στον αντρα μου μπροστα σε μενα ολο και καμια μακακια θα πεταξει τυπου "η γειτονισσα που της ειπα οτι θηλαζει ακομη το παιδι μου πε πωπω φανταρος θα παει και ακομη θηλαζει"κι εγω γελαω με τις πλαγιες μπουρδες της και την μπριζωνω ακομη πιο πολυ οταν της λεω α καλα ο μικρος θα θηλαζει κ με το μωρο μαζι μια χαρα.

Ασε που μια φορα τολμησε να που πει σε μηνυμα επειδη ειχε πει ο αντρας μου οτι εχω κουραστει πολυ σε καποια φαση πριν κανα χρονο ππου ο μικρος ηταν στα ντουζενια του και με ετρεχε τρελα και μου εστελνε κατι μηνυματα του στυλ ενταξει κοψτο το γαλα τωρα να ξεκουραστεις φτανει τοσο που το θηλασες να δουμε τι θα πει κι ο παιδιατρος για τον θηλασμο που θα τον πατε τωρα και την πηρε και την σηκωσε αλλα με το γαντι.Αφηστε που ο παιδιατρος ειναι υπερ του θηλασμου για οσο θελει το παιδι κ αυτη φρικαρε ακομη πιο πολυ.Σημειωστε οτι ο πατερας της θηλασε εως τα 5:cool:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλε ας σε κοροιδευουν οσο θελουν θα δεις εσυ θα σαι απορροφημενη τοσο με το μωρο σου που δεν θα δινεις σημασια.Δεν θα το κανει περατζαδα η πεθερα το μωρο τοσο μικρο εννοειται δεν θα το αφησεις και ειδικα στην αρχη με τοσο θηλασμο δεν θα υπαρχει χρονος ουτε να στο παιρνει ουτε τιποτα.θα δεις ολα καλα θα πανε.

Κ ι εμενα ολο το παιζει οτι καμαρωνει για το θηλασμο αλλα μονο στον αντρα μου μπροστα σε μενα ολο και καμια μακακια θα πεταξει τυπου "η γειτονισσα που της ειπα οτι θηλαζει ακομη το παιδι μου πε πωπω φανταρος θα παει και ακομη θηλαζει"κι εγω γελαω με τις πλαγιες μπουρδες της και την μπριζωνω ακομη πιο πολυ οταν της λεω α καλα ο μικρος θα θηλαζει κ με το μωρο μαζι μια χαρα.

Ασε που μια φορα τολμησε να που πει σε μηνυμα επειδη ειχε πει ο αντρας μου οτι εχω κουραστει πολυ σε καποια φαση πριν κανα χρονο ππου ο μικρος ηταν στα ντουζενια του και με ετρεχε τρελα και μου εστελνε κατι μηνυματα του στυλ ενταξει κοψτο το γαλα τωρα να ξεκουραστεις φτανει τοσο που το θηλασες να δουμε τι θα πει κι ο παιδιατρος για τον θηλασμο που θα τον πατε τωρα και την πηρε και την σηκωσε αλλα με το γαντι.Αφηστε που ο παιδιατρος ειναι υπερ του θηλασμου για οσο θελει το παιδι κ αυτη φρικαρε ακομη πιο πολυ.Σημειωστε οτι ο πατερας της θηλασε εως τα 5:cool:

pianeis pateras??o dikos mou mexrh 2,5 o babas mou kai egw mexrh 1,5,eimaste soi pou trwme ths mamas mas to buzaki,xaaxxaxa!giati na xalasoume twra thn paradosh?auth den 8hlase kan,kanena paidi ths kai zhleuei!xxiixixiix!h giagia mou pou 8hlase kai ta 3 paidia ths leei na mhn to lew giati 8a me matiaksoun kai 8a mou kopei to gala!oti na nai!!axaxaxaaxax

rbOEp3.png

Ναι ετσι μας ειχαν πει στην αυχενικη δυο γιατροι τωρα θα δουμε στη β επιπεδου αλλα κι εγω ετσι πιστευω κοριτσακι εχω:P

koritsares re!!xaxaxaxxa!!kai egw twra to agaphsa san koritsi,elpizw na mhn mou to alaksoun giati exei kai onoma to louloudaki mou kai to fwnazoume me to baba ths!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...