Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

skata,den pianei auto pou les!emena apo th mia h8ele na me steilei gia douleia kai apo thn allh kamarwne pou megalwse monh ta paidia ths kai den ta edine s kanenan,esena mallon einai pio logikh,emena einai teleios anisoroph.apo th mia authn oi goneis ths thn boh8ousan kai ths agorasan spiti kai h mana ths pou pernei suntaksh akoma th dinei lefta kai auth petaei bixtes oti pote den 8a paroume spiti,einai trelh auta pianoun se normal an8rwpous pou apla ligo ksefugan!

ουτε σε μενα πιανει Σελεστινακι :lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marlia kai egw to exw skeftei, alla de thelw na dhlhthriazw tis skepseis mou me tetoies upopsies giati einai polu upoulo pragma na vazeis logia na xwrizeis zeygari. Oti elege, elege sigoura den tithetai thema edw ta elege kai mprosta mou. To koryfaio "koplimento" ths htan oti to malli mou einai xrwma poutane. Opws akrivws to akous, etsi to eipe.

egw den 8elw na dhlhtiriasw th skepsh mou,alla thn pe8era!

rbOEp3.png

οσο διαβαζω αυτα που γραφετε θα αρχισω να θεωρω την πεθερα μου μια χαρα που δεν ειναι απο πανω μου.βρε κοριτσια μην τις αφηνετε να σας παιρνουν τον αερα,σταματηστε τις.δεν εχουν κανενα δικαιωμα να σας κανουν ετσι ουτε να σας μιλανε ετσι.η δικια μου μπορει να μιλαει απο πισω αλλα δεν δινω σημασια.αν οι αντρες σας δεν επηρρεαζονται μην σκατε και χαλιεστε αδικα.

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Διαφημίσεις

οσο διαβαζω αυτα που γραφετε θα αρχισω να θεωρω την πεθερα μου μια χαρα που δεν ειναι απο πανω μου.βρε κοριτσια μην τις αφηνετε να σας παιρνουν τον αερα,σταματηστε τις.δεν εχουν κανενα δικαιωμα να σας κανουν ετσι ουτε να σας μιλανε ετσι.η δικια μου μπορει να μιλαει απο πισω αλλα δεν δινω σημασια.αν οι αντρες σας δεν επηρρεαζονται μην σκατε και χαλιεστε αδικα.

δεν γνωρισες τη χοντρελο γιαυτο εισαι χαλαρη!αυτη δεν αφηνει κανεναν να ησυχασει!μαλλον η δικη σου ειναι αγια!χαχαχαχα!εγς ειμαι και νευρικη και δεν μπορω να μην δινω σημασια,θελω να τησ βουλωσω το ματι!

rbOEp3.png

εγκυος κοπελα ωρα ειναι να κυνηγας την χοντρελο να της βουλωσεις το ματι!!!στειλε τον αντρα σου να καθαρισει για σενα!φιλακια σε ολες παω για μαγειρεμα και νανι την μικρη (αν τα καταφερω)

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Εμενα δεν ηταν ποτε στη θεση μου γιατι απλα δεν ειχε πεθερα!Ο αντρας της και τα παιδια της μεγαλωσαν ολοι κοντα στο δικο της σοι,αυτη ειχε παντα τον ελεγχο και ειναι φοβερα γκρινιαρα και πιεστικη οποτε γνωριζοντας εμενα που ειμαι εξισου δυναμικη και υπερμαχος του"ο καθενας κουμαντο σπιτι του"τα βρηκε σκουρα περιμενε αλλο στυλ νυφης,την κλασσικη υποταγμενη νυφουλα...Και δεν ημουν καθολου κακια μαζι της απλα εθεσα τα ορια μου (αφου πρωτα τα ξεπερασε)και αυτο δεν της αρεσε καθολου...

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα άντιμετώπισα! Δηλαδή είχε συνηθίσει να τους κάνει όλους ό,τι θέλει (μαζί και τον άντρα μου) και τώρα νιώθει να χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της!

Εμένα έχει πλάκα,απο το άγχος της θέλει να ανανεώσει τις συνταγές της κ μας καλεί κ συνεχώς για φαγητό μπας κ τον κάνει τον δικό μου τον κοιλιόδουλο να πηγαίνει πάλι σπίτι της τρεις την ώρα. Αλλά και ο δικός μου δεν καταλαβαίνει ντιπ για ντιπ,μιλάμε ξαναμιλάμε κ μόλις πάμε 1-2 φορές να σου πάλι το δένει κ είμαστε κάθε μέρα εκεί...

Μία μέρα συζητούσαμε για φαγητό κ της εξήγησα με τι τρόπο του μαθαίνω-επιτέλους-νέες γεύσεις,κι οτι πλέον το μοβ λάχανο είναι η αγαπημένη του σαλάτα..μας καλεί οπότε και πάλι για φαγητό και η σαλάτα ήταν,φυσικά,μοβ λάχανο :lol:

Του λέω σε κάποια φάση:νιώθω ώρες ώρες οτι η μάνα σου είναι η πρώην γκόμενά σου που ακόμα σε διεκδικεί...κι εκείνος γελούσε λες και χαιρόταν!!!ντόινγκ!! και μου λέει "διορθώθηκε αρκετά δεν μπορείς να πεις!!"

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Marlia kai egw to exw skeftei, alla de thelw na dhlhthriazw tis skepseis mou me tetoies upopsies giati einai polu upoulo pragma na vazeis logia na xwrizeis zeygari.

καλέ ποιός μιλάει για υποψίες! κρίνοντας από τις δικές μας πεθερούμπες εννοούσα φάτσα φόρα ότι τα έλεγε!

Oti elege, elege sigoura den tithetai thema edw ta elege kai mprosta mou. To koryfaio "koplimento" ths htan oti to malli mou einai xrwma poutane. Opws akrivws to akous, etsi to eipe.

χαχαχαχαχα α γειά σου, αυτά εννοούσα! εντάξει έπιασε κορυφή!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

auta pianoun se normal an8rwpous pou apla ligo ksefugan!

θα συμφωνήσω!!! η δικιά μου ξέρει ήδη πολύ καλά ότι αυτά που θέλει να κάνει είναι παλαβά και ψάχνει τρόπο ή να τα κάνει κρυφά ή να το πασάρει και καλά σαν βοήθεια ή να κλαφτεί μήπως και της κάνουμε τη χάρη ή κάπως αλλιώς τέλος πάντων να περάσει το δικό της! Δεν τα κάνει δηλαδή κατά λάθος από τη λαχτάρα της!

Διαφημίσεις

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα άντιμετώπισα! Δηλαδή είχε συνηθίσει να τους κάνει όλους ό,τι θέλει (μαζί και τον άντρα μου) και τώρα νιώθει να χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια της!

Εμένα έχει πλάκα,απο το άγχος της θέλει να ανανεώσει τις συνταγές της κ μας καλεί κ συνεχώς για φαγητό μπας κ τον κάνει τον δικό μου τον κοιλιόδουλο να πηγαίνει πάλι σπίτι της τρεις την ώρα. Αλλά και ο δικός μου δεν καταλαβαίνει ντιπ για ντιπ,μιλάμε ξαναμιλάμε κ μόλις πάμε 1-2 φορές να σου πάλι το δένει κ είμαστε κάθε μέρα εκεί...

Μία μέρα συζητούσαμε για φαγητό κ της εξήγησα με τι τρόπο του μαθαίνω-επιτέλους-νέες γεύσεις,κι οτι πλέον το μοβ λάχανο είναι η αγαπημένη του σαλάτα..μας καλεί οπότε και πάλι για φαγητό και η σαλάτα ήταν,φυσικά,μοβ λάχανο :lol:

Του λέω σε κάποια φάση:νιώθω ώρες ώρες οτι η μάνα σου είναι η πρώην γκόμενά σου που ακόμα σε διεκδικεί...κι εκείνος γελούσε λες και χαιρόταν!!!ντόινγκ!! και μου λέει "διορθώθηκε αρκετά δεν μπορείς να πεις!!"

Αυτό πάλι που αντιγράφουν ό,τι κάνουμε ?!?!?!?!?!?!?!? να τη δεις τη δικιά μου τη μπεμπέκα το καλοκαίρι με τιραντάκι!

Αυτό πάλι που αντιγράφουν ό,τι κάνουμε ?!?!?!?!?!?!?!? να τη δεις τη δικιά μου τη μπεμπέκα το καλοκαίρι με τιραντάκι!

μουαχαχαχαχαχα!! τιραντάκι! ΠΡΟΣΟΧΗ! κι αυτές το ίδιο σκέφτοται όμως! Εγώ έκανα το λάθος να πάρω το ίδιο στολίδι τα Χριστούγεννα και αυτή το πρόσεξε και κοιτούσε λοξά (οτι και καλά ζήλεψα!) τι είμαστε εμείς οι γυναίκες..........................................

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

kalhmera koritsares mou!!egw eimai ligo egkyos kai me plakwnei to paploma,exei k kryo!trabaw kai egw diafora,exete kai eseis ta dika sas,emena auto pou me fobizei perisotero einai oti akoma den eida tipota,otan gennh8ei to mwro mou,ekei 8a ginei o xamos,ekei 8a deite ti 8a mou kanei

rbOEp3.png

kalhmera koritsares mou!!egw eimai ligo egkyos kai me plakwnei to paploma,exei k kryo!trabaw kai egw diafora,exete kai eseis ta dika sas,emena auto pou me fobizei perisotero einai oti akoma den eida tipota,otan gennh8ei to mwro mou,ekei 8a ginei o xamos,ekei 8a deite ti 8a mou kanei

ναι αλλά τότε μέχρι και εγώ που δεν ακουγόμουν έβγαλα νύχια! μη φοβάσαι τίποτα... αυτή πρέπει να φοβάται... μην απλώσει κανα χέρι στο παιδί και το χάσει. Εντωμεταξύ - δύσκολο βέβαια - δεν ξέρεις μπορεί και να αλλάξει με τη γέννηση του μωρού. Τί είπα ε; καλά μή βαράτε!

Μη σκας.Κι εμεις μετα τη γεννηση της μπεμπας κοψαμε τις διαπροσωπικες σχεσεις......εκει θα σε πιασει κι εσενα τρελα και θα σε ενοχλουν και πιο πολλα πραγματα.Θα εχεις και την κουραση , θα προσπαθεις και να προσαρμοστεις, θα σε πιασει και το μητρικο σου........εεεε ρεεεε γλεεεντιαααααααα!!!!!! Ενα θα σου πω : οσο ακομα μιλουσαμε , ακομα και αγκαλια να την επαιρνε την κορη μου , νευριαζα.Ηθελα να της την αρπαξω απο τα χερια.....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...