Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

εγώ ξεσκονίζω και σας κοιτάω παράλληλα!! :wink:

Αμάν πια λυσσάξατε,θα με κολάσετε πάλι :lol::lol::lol:

καλέ δε φταίμε! με το που γράφει κάποια κάτι μου έρχονται απανωτά 10 τουλάχιστον κατορθώματα της πεθερούμπας!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pwww!rena egw pantws se zhleuw pou den erxete,makari na xalastei kai h dikia mou mazi mou kai na mhn plisiazei to mwrro mou,alla auth nomizei einai diko ths,am de pou 8a to afhsei!!marlia emena authxws o pe8eros mou einai polu kalos,alla ti ta 8eleis,auth kobei kai rabei!o antras mou apantaei k exei pei k se emena na nhn rhn afinw,na thn apantaw,ela omws pou ta xontra den ta leei brosta tou giati 8a thn parei k 8a th sikwsei!!

κανε τα ιδια κι εσυ ρε κοριτσι, να την απαντας χοντρα οταν δεν ειναι μπροστα ο αντρας σου και μετα να την βγαζεις τρελη!!!!!!

ΧΑχαχα Σελεστινακι μου καλα ειμαι εσυ?

Αχ ετσι κ η δικια μου ποσες φορες στις αρχες τον ακουγα οταν ερχοταν απο κατω απο την πιλοτη τον αντρα μου να μιλαει σε εντονο υφος στο τηλ μαζι της και να της τη λεει γιατι τον επρηζε με μενα...

Μετα τα θυμουνται ολες ...εμενα στις αρχες στην πρωτη φορα που ηρθαν σπιτι του αντρα μου κι εμενα κι εγω μαζι του πελον,μου λεγε για τις πρωην του λες και με ενοιαζε...Επιτηδες φυσικα.

Σου εχω καλυτερο.......εμενα φροντισε καποια στιγμη να μου δειξει και ολες τις φωτογραφιες με ολες τις πρωην.....να εχω αναλυτικη και εικονικη αποψη ντε!!!!!!!

Αχ ναι αυτό το είχα ξεχάσει που όταν έρχονταν στο σπίτι μας έφερναν και άσχετα ψώνια, χωρίς να ρωτήσουν τίποτα! Και δεν μπορούσα να κατάλάβω γιατί το έκαναν... έμπαιναν στο σπίτι και πήγαιναν στο ψυγείο και έβαζαν μέσα τυριά π.χ. και εγώ δεν ήξερα τί να τους πω... έμενα κάγκελο!

Όχι πείτε μου πώς τους βάζεις στη θέση τους;;;;;; Τί να πεις;;;;;;;

Δεν την εχω αφησει ποτε.....οσο μιλουσαμε τελος παντων να βαλει ουτε νερο μονη της στο σπιτι μου, ποσο μαλλον να ανοιξει ψυγειο.Αυτο το καταλαβε απο την αρχη οτι ειναι ξενη εκει μεσα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

axaxxaxaa!reeeee!kala lew einai idies!emena den mouedikse fotos giati o dikos mou den eixe alla oti onoma akouge spiti frontise na mou to pei!!!ex8es hr8e o gabros ths hlektrologos na mou kanei mia priza,auth den hksere oti hr8e,me pernei shmera thl eimoun anebasmenei se mia karekla ka8ariza ena tzami,den katebhka na to sikwsw den hksera pios einai,pernei ksana paw sikwnw,giati den to sikwneis mou leei,apantaw etsi kai etsi,aaa leei,meta leei,kala re tade,giati den mou eipes oti hr8e o tade ex8es,na sou pw giati,na er8w kai egw ekei!!na kaneis ti lew.eprepe na me pareis na mou to peis ksana leei,mou to eipe h aderfh mou shmera kai lew,den pame kala tipota den mu eipan!axxaxxxa!!!lew den hksera oti eprepe na to pw!!axxaxaxa!!8a me trelanei auth!!xaaxxaxaaxaa

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Σου εχω καλυτερο.......εμενα φροντισε καποια στιγμη να μου δειξει και ολες τις φωτογραφιες με ολες τις πρωην.....να εχω αναλυτικη και εικονικη αποψη ντε!!!!!!!

άκου! μα δε δείχνουν και έλεος τέλος πάντων!

Δεν την εχω αφησει ποτε.....οσο μιλουσαμε τελος παντων να βαλει ουτε νερο μονη της στο σπιτι μου, ποσο μαλλον να ανοιξει ψυγειο.Αυτο το καταλαβε απο την αρχη οτι ειναι ξενη εκει μεσα.

Εμ για κάτι τέτοια λέω ότι ήμουν μέγα ζώον στην αρχή! Δεν της έλεγα τίποτα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

κοριτσια εχετε τραβηξει πολλα .και εγω εχω παραπονα αλλα το πιο χοντρο που εχει κανει ηταν οταν γεννησα την μικρη με καισαρικη που σηκωθηκε και πηγε ταξιδακι ενω ηξερε ενα μηνα πριν ποτε ειχαμε κανονισει.τι να πεις να πεσουμε στο ιδιο επιπεδο με το δικο τους?δεν αξιζει τον κοπο κοριτσια.η ζωη ειναι πολυ μικρη για να καθομαστε και να ασχολουμαστε μαζι τους.προτιμω να περναω καλα και ειμαστε οκ οσο δεν τα σκεφτομαι.ασε που οταν τα σκεφτεσαι χαλιεμαι.

βεβαια δεν ειναι λιγες οι φορες που τα σκεφτομαι και τα παιρνω στο κρανιο και θελω να παω να της τα ψαλω για διαφορα που εχει κανει αλλα μετα λεω δεν βαριεσαι.αφου δεν μου κανει κουμαντο στο σπιτι μου ας κανει οτι θελει.

βρε selestina δεν εγραφες ελληνικα?ποτε μου το γυρισες παλι σε αυτα και βλεπω και παθαινω να τα διαβασω.μην ξεχνας οτι ειμαι και ασχετη με τα κομπιουτερ.φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Και σε μένα έλεγε πολλά για τις πρώην,και καλά για να έχω έναν μπούσουλα..συννενοημένες είναι όλες τους?? :confused:

Πάντως ρε παιδιά αυτό με την κακία δεν μπορώ να το καταλάβω..κακία γιατί? Γυναίκες είναι και αυτές,παιδιά έκαναν,νύφες έγιναν,κάποτε δηλαδή ήταν στη θέση μας! Δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλες είναι κακές και γι'αυτό τα κάνουν,κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει!

Εμένα η δικιά μου μου είπε μια φορά,"όταν γίνεις γιαγιά κι εσύ,θα καταλάβεις.Νιώθεις περισσότερη χαρά ακόμα κι απο όταν έκανες δικό σου παιδί".

Εγώ πάντως κάνω και το άλλο,και με έχει βοηθήσει πολύ κορίτσια,με αποτέλεσμα! Αντιστρέφω τους ρόλους,στρέφοντας τη συζήτηση σε εκείνη. Δηλαδή την ρωτάω:πώς ένιωσες όταν έκανες το πρώτο σου παιδί? 'Ηθελες να το κρατάς συνεχώς? 'Ησουν προστατευτική? 'Ηθελες να το μοιράζεσαι?

Παιδιά έτσι μπαίνει στη θέση μου και μόνη της μου είπε οτι πιο μεγάλη χαρά δεν υπάρχει,οτι η μάνα δεν θέλει να δίνει το παιδί σε κανέναν κι οτι μάλλον εγώ που είμαι κ πιο μεγάλη,δεν θα αφήνω κανέναν να το πιάνει! 'Ολα αυτά τα είπε μόνη της,δηλ όταν μιλούσε για το πώς βίωσε η ίδια την μητρότητα..φοβερό? Για δοκιμάστε το..

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

κοριτσια εχετε τραβηξει πολλα .και εγω εχω παραπονα αλλα το πιο χοντρο που εχει κανει ηταν οταν γεννησα την μικρη με καισαρικη που σηκωθηκε και πηγε ταξιδακι ενω ηξερε ενα μηνα πριν ποτε ειχαμε κανονισει.τι να πεις να πεσουμε στο ιδιο επιπεδο με το δικο τους?δεν αξιζει τον κοπο κοριτσια.η ζωη ειναι πολυ μικρη για να καθομαστε και να ασχολουμαστε μαζι τους.προτιμω να περναω καλα και ειμαστε οκ οσο δεν τα σκεφτομαι.ασε που οταν τα σκεφτεσαι χαλιεμαι.

βεβαια δεν ειναι λιγες οι φορες που τα σκεφτομαι και τα παιρνω στο κρανιο και θελω να παω να της τα ψαλω για διαφορα που εχει κανει αλλα μετα λεω δεν βαριεσαι.αφου δεν μου κανει κουμαντο στο σπιτι μου ας κανει οτι θελει.

βρε selestina δεν εγραφες ελληνικα?ποτε μου το γυρισες παλι σε αυτα και βλεπω και παθαινω να τα διαβασω.μην ξεχνας οτι ειμαι και ασχετη με τα κομπιουτερ.φιλακια κοριτσια

Και δεν χαίρεσαι που δεν είναι πάνω απο το κεφάλι σου,να θέλει να σου κάνει κουμάντο σε όλα και να διεκδικεί το μωρό? Τρελή είσαι???!!!!!!:confused::confused::confused:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

axaxxaxaa!reeeee!kala lew einai idies!emena den mouedikse fotos giati o dikos mou den eixe alla oti onoma akouge spiti frontise na mou to pei!!!ex8es hr8e o gabros ths hlektrologos na mou kanei mia priza,auth den hksere oti hr8e,me pernei shmera thl eimoun anebasmenei se mia karekla ka8ariza ena tzami,den katebhka na to sikwsw den hksera pios einai,pernei ksana paw sikwnw,giati den to sikwneis mou leei,apantaw etsi kai etsi,aaa leei,meta leei,kala re tade,giati den mou eipes oti hr8e o tade ex8es,na sou pw giati,na er8w kai egw ekei!!na kaneis ti lew.eprepe na me pareis na mou to peis ksana leei,mou to eipe h aderfh mou shmera kai lew,den pame kala tipota den mu eipan!axxaxxxa!!!lew den hksera oti eprepe na to pw!!axxaxaxa!!8a me trelanei auth!!xaaxxaxaaxaa

Για να σε μαγειρεψει καλε! Για να τον περιποιηθει τον ανθρωπο!! Μιας και δεν εισαι καλη νοικοκυρα!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Και δεν χαίρεσαι που δεν είναι πάνω απο το κεφάλι σου,να θέλει να σου κάνει κουμάντο σε όλα και να διεκδικεί το μωρό? Τρελή είσαι???!!!!!!:confused::confused::confused:

καλε αυτο λεω!!!! οτι επειδη δεν την εχω πανω στο κεφαλι μου δεν με νοιαζει τι κανει.ας κανει οτι θελει αρκει να μην ενοχλει εμενα.

βεβαια ξερω οτι πισω απο την πλατη μου με στολιζει αρκετα ειδικα επειδη δεν δουλευω αλλα τωρα που εχω την μικρη δεν μιλαει πια.αερα εχει και η δικια μου αλλα ποιος της δινει σημασια.σας το ξαναλεω,η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολουμαι με αυτην.

εσας ομως σας παρακανουν κουμαντο κοριτσια οι δικες σας και νομιζω οτι πρεπει να τους κοψετε την φορα.

και η δικια σου τα ιδια ειναι?

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Και σε μένα έλεγε πολλά για τις πρώην,και καλά για να έχω έναν μπούσουλα..συννενοημένες είναι όλες τους?? :confused:

Πάντως ρε παιδιά αυτό με την κακία δεν μπορώ να το καταλάβω..κακία γιατί? Γυναίκες είναι και αυτές,παιδιά έκαναν,νύφες έγιναν,κάποτε δηλαδή ήταν στη θέση μας! Δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλες είναι κακές και γι'αυτό τα κάνουν,κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει!

Εμένα η δικιά μου μου είπε μια φορά,"όταν γίνεις γιαγιά κι εσύ,θα καταλάβεις.Νιώθεις περισσότερη χαρά ακόμα κι απο όταν έκανες δικό σου παιδί".

Εγώ πάντως κάνω και το άλλο,και με έχει βοηθήσει πολύ κορίτσια,με αποτέλεσμα! Αντιστρέφω τους ρόλους,στρέφοντας τη συζήτηση σε εκείνη. Δηλαδή την ρωτάω:πώς ένιωσες όταν έκανες το πρώτο σου παιδί? 'Ηθελες να το κρατάς συνεχώς? 'Ησουν προστατευτική? 'Ηθελες να το μοιράζεσαι?

Παιδιά έτσι μπαίνει στη θέση μου και μόνη της μου είπε οτι πιο μεγάλη χαρά δεν υπάρχει,οτι η μάνα δεν θέλει να δίνει το παιδί σε κανέναν κι οτι μάλλον εγώ που είμαι κ πιο μεγάλη,δεν θα αφήνω κανέναν να το πιάνει! 'Ολα αυτά τα είπε μόνη της,δηλ όταν μιλούσε για το πώς βίωσε η ίδια την μητρότητα..φοβερό? Για δοκιμάστε το..

skata,den pianei auto pou les!emena apo th mia h8ele na me steilei gia douleia kai apo thn allh kamarwne pou megalwse monh ta paidia ths kai den ta edine s kanenan,esena mallon einai pio logikh,emena einai teleios anisoroph.apo th mia authn oi goneis ths thn boh8ousan kai ths agorasan spiti kai h mana ths pou pernei suntaksh akoma th dinei lefta kai auth petaei bixtes oti pote den 8a paroume spiti,einai trelh auta pianoun se normal an8rwpous pou apla ligo ksefugan!

rbOEp3.png

Για να σε μαγειρεψει καλε! Για να τον περιποιηθει τον ανθρωπο!! Μιας και δεν εισαι καλη νοικοκυρα!:lol::lol::lol::lol:

den eimai kai san auth den 8a ginw toso teleia!!axaaxxaaxax!!egw h kakia nufh den 8elw tetio aggelo!!

rbOEp3.png

Εμενα δεν ηταν ποτε στη θεση μου γιατι απλα δεν ειχε πεθερα!Ο αντρας της και τα παιδια της μεγαλωσαν ολοι κοντα στο δικο της σοι,αυτη ειχε παντα τον ελεγχο και ειναι φοβερα γκρινιαρα και πιεστικη οποτε γνωριζοντας εμενα που ειμαι εξισου δυναμικη και υπερμαχος του"ο καθενας κουμαντο σπιτι του"τα βρηκε σκουρα περιμενε αλλο στυλ νυφης,την κλασσικη υποταγμενη νυφουλα...Και δεν ημουν καθολου κακια μαζι της απλα εθεσα τα ορια μου (αφου πρωτα τα ξεπερασε)και αυτο δεν της αρεσε καθολου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

χτες που δεν προλάβαινα να γράψω είχα σκεφτεί ότι χαλαρά αυτή σας χώρισε με τον πρώην! Μπράβο που τώρα είσαστε καλά και εννοείται ότι τα αγόρια μας φταίνε που δεν βγαίνουν μπροστά να μας σώσουν από τα νύχια τους! selestina ο άντρας σου όμως καθάρισε μιά χαρά!

Ελένη με το καλό να γυρίσετε, αλλά απόλαυσε τα καλά της Αγγλιάς όσο είσαι εκεί και μην επικεντρώνεις στο κλίμα γιατί είναι όπως και να το κάνουμε το αδύνατο σημείο της!

Marlia kai egw to exw skeftei, alla de thelw na dhlhthriazw tis skepseis mou me tetoies upopsies giati einai polu upoulo pragma na vazeis logia na xwrizeis zeygari. Oti elege, elege sigoura den tithetai thema edw ta elege kai mprosta mou. To koryfaio "koplimento" ths htan oti to malli mou einai xrwma poutane. Opws akrivws to akous, etsi to eipe.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...