Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

H palia kale, h kainourgia den tha tolmouse na sxoliasei alla pisteyw me sympathei giati thn prwhn tou antra mou thn pernouse genees dekateseris.

Καλημέρα φιλενάδες!

χτες που δεν προλάβαινα να γράψω είχα σκεφτεί ότι χαλαρά αυτή σας χώρισε με τον πρώην! Μπράβο που τώρα είσαστε καλά και εννοείται ότι τα αγόρια μας φταίνε που δεν βγαίνουν μπροστά να μας σώσουν από τα νύχια τους! selestina ο άντρας σου όμως καθάρισε μιά χαρά!

Ελένη με το καλό να γυρίσετε, αλλά απόλαυσε τα καλά της Αγγλιάς όσο είσαι εκεί και μην επικεντρώνεις στο κλίμα γιατί είναι όπως και να το κάνουμε το αδύνατο σημείο της!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν τα ελεγε και η δικια μου μπροστα στον γιο της , ηξερα να την χειριστω μια χαρα.Το κακο ειναι οτι μπροστα του ηταν μεσα στην καλοσυνη και στην γλυκα και τα ελεγε και τα εκανε ολα μετα.Και το χειροτερο ηταν οτι μετα μ'εβγαζε και τρελη και ψευτρα εμενα!!!!!!

Βεβαια ακομα χειροτερο ειναι οτι ο γιοκας της δεν μπορει να διανοηθει οτι η μανουλα κανει ποτε κατι κακο!!!!!!

Αυτο ειναι που δεν παλευεται με τιποτα.

Εμάς μας βγάζει όλους τρελλούς και κακούς και ότι δεν τη θέλουμε και αυτή η άγια μόνο να βοηθήσει θέλει για να μην κουράζομαι... έχει πει και για να μην κουράζεται ο γιός της που με βοηθάει! Να έρχεται δηλαδή στο σπίτι και να κάνει το κομμάτι του γιού για μην κουράζεται το χρυσό μου... δε θα ενοχλεί!

Εμάς μας βγάζει όλους τρελλούς και κακούς και ότι δεν τη θέλουμε και αυτή η άγια μόνο να βοηθήσει θέλει για να μην κουράζομαι... έχει πει και για να μην κουράζεται ο γιός της που με βοηθάει! Να έρχεται δηλαδή στο σπίτι και να κάνει το κομμάτι του γιού για μην κουράζεται το χρυσό μου... δε θα ενοχλεί!

Στα γεννεθλια της κορης μου, ειμουν εγω η κακια που δεν την πηρα τηλεφωνο να της πω να ερθει για να σβησουμε τα κερακια ασχετα αν δεν μου μιλαει εδω και μηνες χωρις να ξερω το γιατι και ασχετα που δεν πηρε καν να ευχηθει ουτε στην γιορτη της μικρης λιγο καιρο πριν ουτε τωρα στα γεννεθλια!!!!!!! Τι να λεμε τωρα!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Στα γεννεθλια της κορης μου, ειμουν εγω η κακια που δεν την πηρα τηλεφωνο να της πω να ερθει για να σβησουμε τα κερακια ασχετα αν δεν μου μιλαει εδω και μηνες χωρις να ξερω το γιατι και ασχετα που δεν πηρε καν να ευχηθει ουτε στην γιορτη της μικρης λιγο καιρο πριν ουτε τωρα στα γεννεθλια!!!!!!! Τι να λεμε τωρα!!!!

σε έχω... η πεθερούμπα στόλιζε το σπίτι της αγόραζε τούρτα κεράκια και τα σχετικά! οργάνωνε πάρτυ γενεθλίων για τα παιδιά μου, χωρίς να μας ενημερώσει και μετά αν δεν πηγαίναμε εκεί να γιορτάσουμε τα γενέθλιά τους μας έπαιρνε τηλέφωνο ο πεθερός και μας έβριζε που η πεθερά κουράστηκε τόσο και εμείς δεν πήγαμε και μας περιμένανε... Είδε και έπαθε ο άντρας μου να με πείσει ότι δεν του είχαν πει ούτε εκείνου τίποτα και απλά είναι τρελλοί!

Κάθε φορά στα γενέθλια των παιδιών κάτι παλαβό μας κάνουν... έχουν κάνει και άλλα! Αλλά κυρίως αυτό που περιμένανε χωρίς λόγο ότι θα πηγαίναμε εκεί να γιορτάσουμε τα γενέθλια!!!!!

Καλημερα κοριτσακια!

Εμενα η δικια μου ειναι ο τυπος της υπουλης δηλαδη κι αυτη τα λεει πιο πολυ οχι μπροστα στο γιο της αλλα σε εμενα οταν ειμαι μονη και οταν ηθελε κατι παντα εβαζε μπροστα τον πεθερο τον οποιο πιπιλαγε.Και πολλα ψεμματα.

Εμεις πριν το μωρο ειχαμε θεμα για τον αντρα μου,θυμηθηκε οτι της λειπει απο κοντα της οταν πια παντρευτηκε να φανταστειτε κοιταγε φωτογραφιες κι εκλαιγε λες και εκλαιγε τον μακαριτη Χριστε μου.Το γεγονος οτι ο αντρας μου ειχε ανεξαρτητοποιηθει απο τα 15 του και οτι ειχε φυγει εκτος πολης απο τα 19 του δεν παιζει ρολο!!Την επιασε ο πονος οταν αποφασισε να παντρευτει και κλαμμα και μιζερια και ολο σποντες και υπονουμενα οτι δεν τον βλεπει συχνα και οτι δεν την παιρνει συχνα τηλεφωνο και να πιπιλισμα στον πεθερο για να τα λεει εκεινος στον αντρα μου κτλ...

Οποτε ερχοταν ολο ανταγωνισμο ετρεχε μεχρι να του δωσει το μπουφαν του αμα εβγαινε ο αντρας μου για 2 λεπτα στον κηπο να κανει μια δουλεια μη και κρυωσει ο μπεμπης βεβαια αυτος της την ελεγε και δε το φοραγε αλλα θελω να σας πω ολο τον ειχε οτι εκεινη τον ποναει γιατι ειναι η μανουλα.Μετα το μωρο μετατοπιστηκε ολη η τρελα εκει τωρα μας πρηζει για το μωρο βεβαια εγω τα χω ξεκοψει προ πολλου αλλα καποια πραγματα δεν κοβονται...

Ασε που ολο πεταγε υπονουμενα οταν ειμασταν μονες φυσικα οτι ο αντρας μου τωρα με το παιδι επειδη το εχει καψουρα μεγαλη εμενα με βαζει σε δευτερη μοιρα κτλ.Οτι να ναι σας λεω.

Καποια ειχε πει για τα γλυκα που δεν εκανε στην εγκυμοσυνη να τρωει ,ε εγω που ξερει οτι 2 χρονια κανω διατροφη για τις αλλεργιες του γιου μου με χει γραμμενη και συνεχεια φερνει πραγματα και γλυκα που εννοειται δεν μπορω να φαω,για τον αντρα μου και φερνει για εναν λοχο στο τελος τα πεταμε.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

pwww!rena egw pantws se zhleuw pou den erxete,makari na xalastei kai h dikia mou mazi mou kai na mhn plisiazei to mwrro mou,alla auth nomizei einai diko ths,am de pou 8a to afhsei!!marlia emena authxws o pe8eros mou einai polu kalos,alla ti ta 8eleis,auth kobei kai rabei!o antras mou apantaei k exei pei k se emena na nhn rhn afinw,na thn apantaw,ela omws pou ta xontra den ta leei brosta tou giati 8a thn parei k 8a th sikwsei!!

rbOEp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Εμενα η δικια μου ειναι ο τυπος της υπουλης δηλαδη κι αυτη τα λεει πιο πολυ οχι μπροστα στο γιο της αλλα σε εμενα οταν ειμαι μονη και οταν ηθελε κατι παντα εβαζε μπροστα τον πεθερο τον οποιο πιπιλαγε.Και πολλα ψεμματα.

Εμεις πριν το μωρο ειχαμε θεμα για τον αντρα μου,θυμηθηκε οτι της λειπει απο κοντα της οταν πια παντρευτηκε να φανταστειτε κοιταγε φωτογραφιες κι εκλαιγε λες και εκλαιγε τον μακαριτη Χριστε μου.Το γεγονος οτι ο αντρας μου ειχε ανεξαρτητοποιηθει απο τα 15 του και οτι ειχε φυγει εκτος πολης απο τα 19 του δεν παιζει ρολο!!Την επιασε ο πονος οταν αποφασισε να παντρευτει και κλαμμα και μιζερια και ολο σποντες και υπονουμενα οτι δεν τον βλεπει συχνα και οτι δεν την παιρνει συχνα τηλεφωνο και να πιπιλισμα στον πεθερο για να τα λεει εκεινος στον αντρα μου κτλ...

Οποτε ερχοταν ολο ανταγωνισμο ετρεχε μεχρι να του δωσει το μπουφαν του αμα εβγαινε ο αντρας μου για 2 λεπτα στον κηπο να κανει μια δουλεια μη και κρυωσει ο μπεμπης βεβαια αυτος της την ελεγε και δε το φοραγε αλλα θελω να σας πω ολο τον ειχε οτι εκεινη τον ποναει γιατι ειναι η μανουλα.Μετα το μωρο μετατοπιστηκε ολη η τρελα εκει τωρα μας πρηζει για το μωρο βεβαια εγω τα χω ξεκοψει προ πολλου αλλα καποια πραγματα δεν κοβονται...

Ασε που ολο πεταγε υπονουμενα οταν ειμασταν μονες φυσικα οτι ο αντρας μου τωρα με το παιδι επειδη το εχει καψουρα μεγαλη εμενα με βαζει σε δευτερη μοιρα κτλ.Οτι να ναι σας λεω.

Καποια ειχε πει για τα γλυκα που δεν εκανε στην εγκυμοσυνη να τρωει ,ε εγω που ξερει οτι 2 χρονια κανω διατροφη για τις αλλεργιες του γιου μου με χει γραμμενη και συνεχεια φερνει πραγματα και γλυκα που εννοειται δεν μπορω να φαω,για τον αντρα μου και φερνει για εναν λοχο στο τελος τα πεταμε.

Μια από τα ίδια. Ο άντρας μου μένει μόνος του από τα 19 και ούτε που μίλαγαν στο τηλέφωνο καλά καλά και στα 30 του βρήκε να αρχίσει να ανησυχεί μήπως δεν τον ταΐζω (ντόινγκ) καλά!

Καλα κι εμενα με τις δουλειες δηθεν για να βοηθησει αλλα τωρα που εχω το παιδι ουτε που τη νοιαζει εαν θελω βοηθεια (που δεν θελω)καθεται αραχτη για να παιζει αυτη μαζι του κατα τα αλλα ηταν που ηθελε να με βοηθαει να μην κουραζομαι αλλα εχει βρει τον μαστορα της γενικα δεν περιμενε οτι θα χει τετοια νυφη που θα μιλαει νομιζε θα χει κανα βοδι που θα της λεει ολο ναι, ηξερα οτι θελει να κανει επιθεωρηση και να χωνεται απλα οχι για να βοηθησει.Την ξερω απεξω κι ανακατωτα.Εχω στο παρελθον πολλες φορες προσπαθησει να την πλησιασω να λυσουμε τα θεματα μας δηλαδη της εχεω πει στα ισα τι με ενοχλει κτλ και οτι εαν εχει κατι να μου το λεει να το λυνουμε αλλα δεν της αρεσει η ευθυτητα κοριτσια χαλιεται οταν ειμαι καθαρη και εξηγουμαι θελει τον υπογειο τροπο.Το χω παρατηρησει αυτο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

pwww!rena egw pantws se zhleuw pou den erxete,makari na xalastei kai h dikia mou mazi mou kai na mhn plisiazei to mwrro mou,alla auth nomizei einai diko ths,am de pou 8a to afhsei!!marlia emena authxws o pe8eros mou einai polu kalos,alla ti ta 8eleis,auth kobei kai rabei!o antras mou apantaei k exei pei k se emena na nhn rhn afinw,na thn apantaw,ela omws pou ta xontra den ta leei brosta tou giati 8a thn parei k 8a th sikwsei!!

Δε βγάζεις άκρη. Δεν παίζονται! και εμένα μου έλεγε ο άντρας μου να της απαντάω όπως θέλω, αλλά δε μου έβγαινε τότε και εμένα και την πατήσαμε.

Μια από τα ίδια. Ο άντρας μου μένει μόνος του από τα 19 και ούτε που μίλαγαν στο τηλέφωνο καλά καλά και στα 30 του βρήκε να αρχίσει να ανησυχεί μήπως δεν τον ταΐζω (ντόινγκ) καλά!

χαχαχ ναι κλασσικα εμενα ειναι και αθλια μαγειρισσα εντωμεταξυ και σκαει επειδη ο αντρας μου εκθειαζει τη μαγειρικη μου χχααχ

σας ειχα πει το θεικο που ηρθε 6 ωρες δρομο με το αυτοκινητο φερνοντας ζυμωμενα μπιφτεκια (οχι απο καταψυξη)απο την αδερφη της για να φαει ο γιος της επειδη λεει ηταν τα αγαπημενα του:confused:Κι ολα αυτα γιατι την χαλαγε που μαγειρευα καλα εγω χαχαχαχχαχα

Πηγαν και στα σκυλια τα μπιφτεκια τελικα χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera elina mou!!ti kaneis??re kai eidies einai oles pia?kai emena o antras mou spoudaze xronia sthn a8hna kai oute patouse spiti tou,afou otan arxhsame na gnwrizomaste kalutera egw eixa dikia mou garsoniera kai emena monh kai hr8e o an8rwpos egatasta8hke ekei kai den patouse bdomades spiti tou kai den sikwne oute ta thl.fantasou(egw tote den thn hkserw,eixame mono sxesh)twra pou apetei na phgainoume ka8e sabbatokuriako gia fagito kai pali o antras mou den 8elei na phgainei(giati oreksh tous exei,h gunaikoula tou mageireuei kai kalutera)auth apotoma klegete,fusika mono s emena,oti den blepei to gio ths kai to paidi ths kai san na leei oti egw ftaiw.mwrh tosa xronia o gios sou s exei xesmenh kai twra sou eleipse?

rbOEp3.png

Καλα κι εμενα με τις δουλειες δηθεν για να βοηθησει αλλα τωρα που εχω το παιδι ουτε που τη νοιαζει εαν θελω βοηθεια (που δεν θελω)καθεται αραχτη για να παιζει αυτη μαζι του κατα τα αλλα ηταν που ηθελε να με βοηθαει να μην κουραζομαι αλλα εχει βρει τον μαστορα της γενικα δεν περιμενε οτι θα χει τετοια νυφη που θα μιλαει νομιζε θα χει κανα βοδι που θα της λεει ολο ναι, ηξερα οτι θελει να κανει επιθεωρηση και να χωνεται απλα οχι για να βοηθησει.Την ξερω απεξω κι ανακατωτα.Εχω στο παρελθον πολλες φορες προσπαθησει να την πλησιασω να λυσουμε τα θεματα μας δηλαδη της εχεω πει στα ισα τι με ενοχλει κτλ και οτι εαν εχει κατι να μου το λεει να το λυνουμε αλλα δεν της αρεσει η ευθυτητα κοριτσια χαλιεται οταν ειμαι καθαρη και εξηγουμαι θελει τον υπογειο τροπο.Το χω παρατηρησει αυτο.

εννοείται, έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Εμένα όμως έχω καταλάβει ότι αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν μπορώ πια να μείνω μακρυά από αυτή τη συμπεριφορά. όταν χώνεται τόσο πολύ πρέπει κάτι να κάνεις να αντιμετωπίσεις τον κίνδυνο και αυτό σημαίνει να πέσεις στο επίπεδο να ασχοληθείς με το κατιναριό που δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαστεί ούτε συζητήσω! όχι να βρώ και πως θα την αντιμετωπίζω!

χαχαχ ναι κλασσικα εμενα ειναι και αθλια μαγειρισσα εντωμεταξυ και σκαει επειδη ο αντρας μου εκθειαζει τη μαγειρικη μου χχααχ

σας ειχα πει το θεικο που ηρθε 6 ωρες δρομο με το αυτοκινητο φερνοντας ζυμωμενα μπιφτεκια (οχι απο καταψυξη)απο την αδερφη της για να φαει ο γιος της επειδη λεει ηταν τα αγαπημενα του:confused:Κι ολα αυτα γιατι την χαλαγε που μαγειρευα καλα εγω χαχαχαχχαχα

axaxxaxaxaxaxax!!!re su kai egw mageireuw polu kala kai sunexeia kanw nees suntages apo to internet kai auth pou peneuete mia zwh gia th mageirikh ths(kreas me patates,kreas me makaronia,kreas me ruzi)exei skasei pou egw mageireuw kala kai o dikos mou trelenete pou olo piramatizomai kai den trwme ta idia kai mia fora egw to oufo th zhthsa gia na thn parw me to kalo na katalabei oti den pame kontra na er8ei na kanoume mazi mia dikia ths suntagh kai me to pou teleiwse 8a erxotan mia filh mou gia kafe kai mou leei dwse sth filh sou na dokimasei na dei th noikokura eisai kai den to hksere!ths lew ti les mama?emena oi files mou tosa xronia pou emena monh mou s emena etrwgan,mexrh kai oi maneis tous kseroun ti noikokura eimai!akou "kai den to hkseran"kai lew,ah sixtir hli8ia,esu den paizese me tipota pia!

rbOEp3.png

ΧΑχαχα Σελεστινακι μου καλα ειμαι εσυ?

Αχ ετσι κ η δικια μου ποσες φορες στις αρχες τον ακουγα οταν ερχοταν απο κατω απο την πιλοτη τον αντρα μου να μιλαει σε εντονο υφος στο τηλ μαζι της και να της τη λεει γιατι τον επρηζε με μενα...

Μετα τα θυμουνται ολες ...εμενα στις αρχες στην πρωτη φορα που ηρθαν σπιτι του αντρα μου κι εμενα κι εγω μαζι του πελον,μου λεγε για τις πρωην του λες και με ενοιαζε...Επιτηδες φυσικα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ω ναι ίδιες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...