Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Paidia xwris na thelw na pareksigithw, de ftaine oi petheres, ftaine oi gioi pou den tis vazoun sth thesi tous.

O dikos mou o prwhn htan megas xalvas kai as to epaize o antras o polla varys.

eleni mou pws ta pernate ekei?ehw sto londino exw er8ei panw apo 7 fores!th prwth trela8hka th deuterh etsi kai etsi meta to eixa bare8ei alla eprepe na phgainw!!auth th mountada mwre pws thn antexete??twra 8a mou peis sunh8eia einai!esu pou meneis?

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα βρε selst να μαι που ήρθα!!χαχαχαχα εδώ είστε πολλές!! περιμλενω να ακολυσω για το τραπέζι!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλημέρα κορίτσια! Έχω τα δύο από τα μικρά αρρωστούλικα (λίγο ο λαιμάκος τους μόνο - μάλλον κάτι ελαφρό περνάμε - μακάρι μακάρι) και δεν μπορώ να γράψω και πολλά μόνο να πω ότι Ελίνα τα λες πολύ ωραία και selestina είσαι πολύ τυχερή που θα σου δώσει η μανούλα συμβουλές για το θηλασμό! Μην τυχόν αφήσεις την κακιασμένη να πει τίποτα, θα έχει τα νεύρα της φουλ που θηλάζεις, να είσαι έτοιμη να ακούσεις τρελές μπαρούφες!

Ποιά είπε για την άχνη; και εμένα τα έκαναν αυτά! Είναι μουρλέεεεεεεες!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημέρα κορίτσια! Έχω τα δύο από τα μικρά αρρωστούλικα (λίγο ο λαιμάκος τους μόνο - μάλλον κάτι ελαφρό περνάμε - μακάρι μακάρι) και δεν μπορώ να γράψω και πολλά μόνο να πω ότι Ελίνα τα λες πολύ ωραία και selestina είσαι πολύ τυχερή που θα σου δώσει η μανούλα συμβουλές για το θηλασμό! Μην τυχόν αφήσεις την κακιασμένη να πει τίποτα, θα έχει τα νεύρα της φουλ που θηλάζεις, να είσαι έτοιμη να ακούσεις τρελές μπαρούφες!

Ποιά είπε για την άχνη; και εμένα τα έκαναν αυτά! Είναι μουρλέεεεεεεες!

Ναι.....γι αυτο την αλλη την εγγονη της η πεθερα μου την εκανε 5 χρονων παιδακι να φοραει 9 νουμερο ρουχα.Ολα τα ξερουν αυτες πια.Οταν ακουω ειδικα να λενε ..."ναι...εμεις εκεινα τα χρονια απ'ολα σας διναμε και αυγο απο 4 μηνων.Τι παθατε?".......Την ειπα μια μερα ...εκεινα τα χρονια και απο γριπη πεθαινανε αλλα εσυ τωρα που εξελιχτηκε η επιστημη, τα χαπια 10 - 10 τα κατεβαζεις!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

axaxaaaxxaa!!8umamai gia thn adunath anhpsia!axxaxaxaaxaxa!!ase kai h pe8era mou terastia kai ama deite ti katebazei,8a pa8ete,ta piata bouna!ti na pw,einai kai 48 xronon gunaika kai den th noiazei ka8olou pou einai faklana kai o pe8eros mou polu wraios antras kai an thn akouseis,egw an mou elege o antras mou gia ta kila 8a ekana kabga!a re kahmene pe8ere pantofla pou trws!!auth an to afisw to mwro mou s authn san thn anipsia sou rena 8a to kanei!!xaaxxaaxx

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια η πεθερα μου σας το χω ξαναπει νομιζω ,ταιζε τον αντρα μου 3 μηνων 3 αυγα μελατα με τυρι τριμμενο μεσα και πατατες τηγανιτες και ψωμι.Ολα μεσα.Καταλαβαινετε....

Εγω εκ των πραγματων προσεχω τη διατροφη του πολυ αφου εχει αλλεργιες ο μικρος και ετσι δεν μπορει να πει τιποτα.Το τι μπουγατσα εχει φαει ο αντρας μου και τριγωνα πανοραματος απο μωρο δεν λεγεται.Τον σωζει το υψος του μονο αυτο σας λεω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσια η πεθερα μου σας το χω ξαναπει νομιζω ,ταιζε τον αντρα μου 3 μηνων 3 αυγα μελατα με τυρι τριμμενο μεσα και πατατες τηγανιτες και ψωμι.Ολα μεσα.Καταλαβαινετε....

Εγω εκ των πραγματων προσεχω τη διατροφη του πολυ αφου εχει αλλεργιες ο μικρος και ετσι δεν μπορει να πει τιποτα.Το τι μπουγατσα εχει φαει ο αντρας μου και τριγωνα πανοραματος απο μωρο δεν λεγεται.Τον σωζει το υψος του μονο αυτο σας λεω...

axxaxaxaaxxaaxa!!!!8reftarei ton eixe,oxi san esena pou den to taizeis!!xaxaaxaxxaxxaxa!emena o antras mou kserei mono kreas me patates,kreas me ruzi,kreas me makaronia!ola t alla den einai fagita!!

rbOEp3.png

axxaxaxaaxxaaxa!!!!8reftarei ton eixe,oxi san esena pou den to taizeis!!xaxaaxaxxaxxaxa!emena o antras mou kserei mono kreas me patates,kreas me ruzi,kreas me makaronia!ola t alla den einai fagita!!

Μια απο τα ιδια ......μονο ετοιματζιδικα και μονο κρεας.Και ολα μεσα στα λιπη, και ολα τηγανητα.............ακριβως το αντιθετο απο αυτα που τρωω εγω

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μια απο τα ιδια ......μονο ετοιματζιδικα και μονο κρεας.Και ολα μεσα στα λιπη, και ολα τηγανητα.............ακριβως το αντιθετο απο αυτα που τρωω εγω

festibal xolisterinhs!!xaaxax!egw an mou peis anamesa apo rebu8ia kai brizoles ta rebu8ia 8a faw!tis proales phga sthn pe8era kai eixe mosxari me makaronia(thganito)kai bamies apo thn proigoumenh kai zhthsa bamies,giati maresoun polu!

rbOEp3.png

eleni mou pws ta pernate ekei?ehw sto londino exw er8ei panw apo 7 fores!th prwth trela8hka th deuterh etsi kai etsi meta to eixa bare8ei alla eprepe na phgainw!!auth th mountada mwre pws thn antexete??twra 8a mou peis sunh8eia einai!esu pou meneis?

selestina opws ta afhses etsi kai einai akoma mesa sth mountada kai th mizeria.

Opws les einai synitheia gia allous isws emena mou th dinei olo kai pio polu. Pote tha fygoume Panagia mou kai na mhn ksanagyrisoume.

Esy giati irthes an epitrpetai?

Paidia, ayto gia tis kakiasmenes petheres, oloi to kseroume oti tous vgainei olh h zhlia, alla ayto lew oti px twra molis paei na pei malakia h pethera mou o antras mou tha th valei sth thesi ths ki etsi den exoume kanena provlima.

Antitheta o prwhn mh sou pw fovotan na milisei gia ayto kai eixame osa provlimata eixame. Eytyxws diproswpi h pethera mou den htan, sta lege ola sta moutra, alla prosvalle omws kai polu kai mprosta se allous.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

selestina opws ta afhses etsi kai einai akoma mesa sth mountada kai th mizeria.

Opws les einai synitheia gia allous isws emena mou th dinei olo kai pio polu. Pote tha fygoume Panagia mou kai na mhn ksanagyrisoume.

Esy giati irthes an epitrpetai?

Paidia, ayto gia tis kakiasmenes petheres, oloi to kseroume oti tous vgainei olh h zhlia, alla ayto lew oti px twra molis paei na pei malakia h pethera mou o antras mou tha th valei sth thesi ths ki etsi den exoume kanena provlima.

Antitheta o prwhn mh sou pw fovotan na milisei gia ayto kai eixame osa provlimata eixame. Eytyxws diproswpi h pethera mou den htan, sta lege ola sta moutra, alla prosvalle omws kai polu kai mprosta se allous.

sou esteila se pm giati erxomoun!!emena h dikia mu re su den ta leei brosta sto gio,ta leei apo s mena,prox8es eipe ston antra mou"twra pou 8a er8ei to mwro na deite pou 8a malwnete sunexeia"lew"giati na malwsoume?emeis 8 agaph8oume perissotero me to mwro"kai leei"nomizeis,o ka8enas 8a leei oxi to mwro etsi oxi to mwro alios,mhn kaneis auto ekeino"kai apanthse o glukos mou"pas kala?den paizei na malwnoume,egw eimai polu sumfwnws me ths apopseis ths gunaikas mou"!parta mwrh!auth 8a 8ele na malwsoume h atimh,to perimenei pws kai pws,alla egw otan phgainoume ekei h otan einai auth brosta,olo agapes eimai me ton antra mou kai ama ti deite pws me koitaei 9a pa8ete!

rbOEp3.png

Ki emena elege diafora mprosta sto gio alla opws eipa aytos de milouse!

Opote pali egw eprepe na vgw h kakia, an kai den epefta pote toso xamhla oso tha ithele giati efhrmoza to gnwsto systhma "eiserxomenes- ekserxomenes".

Mia fora eixa adynatisei kapws kai mou elege oti pws adynatises etsi, xalase to proswpo sou! 25 xronwn kopela kai kala "espasa". Ekana thn trelli, ti na elega, afou iksera oti mia xara htan to derma mou..

Eleni

bd5c7983f7.png

Ki emena elege diafora mprosta sto gio alla opws eipa aytos de milouse!

Opote pali egw eprepe na vgw h kakia, an kai den epefta pote toso xamhla oso tha ithele giati efhrmoza to gnwsto systhma "eiserxomenes- ekserxomenes".

Mia fora eixa adynatisei kapws kai mou elege oti pws adynatises etsi, xalase to proswpo sou! 25 xronwn kopela kai kala "espasa". Ekana thn trelli, ti na elega, afou iksera oti mia xara htan to derma mou..

auta h palia pe8era h,h kainourgia??

rbOEp3.png

Αν τα ελεγε και η δικια μου μπροστα στον γιο της , ηξερα να την χειριστω μια χαρα.Το κακο ειναι οτι μπροστα του ηταν μεσα στην καλοσυνη και στην γλυκα και τα ελεγε και τα εκανε ολα μετα.Και το χειροτερο ηταν οτι μετα μ'εβγαζε και τρελη και ψευτρα εμενα!!!!!!

Βεβαια ακομα χειροτερο ειναι οτι ο γιοκας της δεν μπορει να διανοηθει οτι η μανουλα κανει ποτε κατι κακο!!!!!!

Αυτο ειναι που δεν παλευεται με τιποτα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...