Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Έπαιρναν τηλέφωνο τον άντρα μου για να ρωτήσουν για κάτι, ό,τι παλαβό είχαν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό τους! Τους έλεγε ο άντρας μου όχι, γιατί έτσι ήθελε! Καπάκι έπαιρναν τηλέφωνο εμένα! Δε μου έλεγαν ότι ο καλός μου είχε ήδη απαντήσει, εγώ τους τα μάσαγα, γιατί τότε ήμουν ακόμα βόδι και ντρεπόμουν να τους προσβάλω π.χ. όχι μη φέρετε φαγητό, όχι δε χρειαζόμαστε ντουλάπα για το παιδί το δωμάτιο έχει ντουλάπα, όχι δε χρειαζόμαστε να έρθετε να καθαρίσετε το σπίτι. (μην τυχόν μου πει κανείς τί καλή πεθερά - δουλειές ήθελε να σου κάνει!)

Όταν συζητήσαμε με τον άντρα μου το θέμα, μου είπε να μην σηκώνω το τηλέφωνο! Τότε και αυτοί πήραν τηλέφωνο τη μαμά μου και της έκαναν παράπονα ότι δε σηκώνω το τηλέφωνο! Έχω να λέω τελικά πάρα πολλά!

re su apisteuto kai emena me to thl.etsi kanei,pernei ton antra mou,tous grafeis kai pernei emena kai me fernei pro tetelesmenou monimos kai den borw na arnh8w!kai meta leei o dikos mou "kala giati eipes nai"!enoeite den 8elei na ka8arisei alla na xw8ei sto spiti sou glukia mou,egw eixa apololhsh sthn arxh kai em voh8ouse h mama mou kai eipe mia mera apo monh ths"aurio na peis th mama sou na mhn er8ei 8a er8w na se kanw egw douleies"ma mou egw,den xreiazete,apanthsh"egw sto lew"hr8e pou les,sfougrise xwris na skoupisei,den xreiazete eipe ka8ara einai,bolta oi trixes apo ta makrua malia mou,me thn idia sfougaristra bghke kai ekane to balkoni eno ths eixa pei h roz mesa h prasinh ekso,eixe apopsh gia ola,me ekane kai na klaiw,to 8ema to eixa anaferei kai pio palia.kai genika meta phre polu aera pou akoma prospa8w na kopsw,bebea douleies htan h prwth kai teleutaia fora pou ekane spiti mou,aaa eixe ksana er8ei,mia h8ele taxa na kanei patzouria kaimeta apo duo meres na kanei tzamia kai ta eixa parei giati ebrhske olo eukairies na mpainobgainei kai na leei taxa me kalo tropo tis kakies tis to paliofidi kai elega egw oxi se parakalw me ferneis se duskolh 8esh kai elei EGW 8A ER8W kai monimos einia egw auto egw ekeino.oust apo kei!den borw na th kseftomai ekneurizomai giati akomh den teleiwsa mazi ths!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα θα κανεις ντιμι ! Μακρυα!

Και εγω δεν ηθελα κανεναν! Μα κανενα! Ερχοταν μονο η αδερφη μου και ο μπαμπας μου! Επλεναν 100 φορες τα χερια τους και με πανουλα παντα!

Και επειδη η αδερφη μου εχει ασθμα και μπουκωνε η μυτη καλου κακου δεν ερχοταν καμμια βδομαδα!

Τ α πεθερικα δεν πατησαν γιατι κοιτουσαν τα ανηψια και τους ειχα απαγορεψει να τα φερουν!!

ΚΑι επισης το μωρο το ειδαν τα ανηψια του οτνα ηταν 2 μηνων! και παλι τα εβαζα και τα βαζω να πλενουν τα χερια τους!

Εγω ημουν μονη μου, μαμα δεν εχω, εδω και 2 χρονια, ειχα τον ανδρα μου και μια χαρα! η πεθερα βεβαια ειπε, αλλα τη λεω, οχι μια χαρα ειμαι μονη!!

Και τωρα που το θυμηθηκα!

Με πηρε τηλ σημερα να με πει, να δινω στο μωρο καμμια φορα μονο τραχανα η μακαρονια! δεν πειραζει λεει αμα δε φαει κρεας! τη λεω ρωτησα τη γιατρο ειπε οχι!

λεει ε ναι! δεν ειπα το αντιθετο ,αλλα αυτη παλι το χαβα της!!

με λεει εγω το λεω για ταξιδι! την λεω και ταξιδι να παω, παλι ταπερακι με το φαγακι του θα παρω! ενταξει?

το βουλωσε και το εκλεισε!!!

Ε ναι!! Πως και δε με πεταξε για την αλλη νυφη...

αλλα εγω δε χαμπαριαζω πλεον!

Τελος η καλη Ζωη!!

Μιλαω οταν θελω!!

Αιντε γιατι εχουν κανει ενα σωρο μ@@@ αλλα αυτο με το μπαμπα μου δεν το ανεχομαι!

Διαφημίσεις

έτσι είναι και γι'αυτό τόσο καιρό είμαι μαζεμένη και τους δικαιολογώ. Τώρα ασχολούνται με το μωρό μου, ακόαμ δε βγήκε, και δε το αντέχω.

Πώς είναι στην Αγλλία? Είχα έρθει μικρούλα, κάπου έκτη δημοτικού, και ακόμα θυμάμαι το μουσείο φυσικής ιστορίας με τους δεινόσαυρους!

Εμείς έχουμε χάλια καιρό εδώ, εδώ και βδομάδες, εκεί?

Φιλιά στον Μπεν, τον μπιγκ μπεν :lol:

Allo Londino allo oi alles perioxes an me ennoeis Dimmi mou...Kryo, mouxla, kai synnefia edw pera, mia apli synithismeni mera diladi!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημερα ολη μερα!!

Ελενη και εδω ειναι σημερα μουχλα, κρυο και το παει για βροχη!

Δε ριχνει ενα χιονι!!

Ποσο εισαι?

Απλα κλεισε τα αυτια σου και μην ακους!

Γιατι ετσι την πατησα εγω, τους ακουγα μαλωνα αλλα στην τελικη αυτοι στον κοσμο τους και εγω να κλαιω!

οποτε...γραψτους!!:D

Καλημερα κοριτσακια..

Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω οσα θελω γιατι εχω και τον γιο μου λιγο αρρωστουλη και με χει τρελανει...

Ντιμι σε καταλαβαινω κι εγω ακριβως ετσι σκεφτομουν,χαλαρωσε ομως τωρα και μην πονοκεφαλιαζεις αλλο για δαυτους..Στην πραξη θα ειναι πιο απλα ,θα σας οδηγησουν οι καταστασεις και θα δει κι ο αντρας σου οτι εκ των πραγματων δεν μπορει να μοιραστει η πιτα στα 2...

Δεν μπορει να γινει αυτο.Τι παει να πει η πιτα στα 2?Τι ειναι το μωρο τροπαιο?Θα κοιταξεις εσυ που εισαι η μανα του πως νιωθεις πιο ανετα κατσε να δεις πως θα ναι με το θηλασμο και ποσο πολυ δεν γινεται να εχεις πανω απο το κεφαλι σου πεθερα και σοι και θα αναθεωρησει και ο αντρας σου.Δεν γινονται αυτα οσο και να του πιπιλανε το κεφαλι.Εσυ θα αποφασισεις γιατι ειναι μια πολυ ιδιαιτερη κατασταση η λοχεια.Αν χρειαζεσαι την μητερα σου δεν θα απολογηθεις σε κανεναν ειναι η μητερα σου κι αυτη θα χρειαστεις στο σπιτι και στο μαιευτηριο ακομη.Δεν θα δωσεις λογαριασμο ουτε θα πιεστεις.Οσο το μωρο ειναι τοσο μικρο,δεν εχεις να μοιρασεις τιποτα,προεχει η δικη σου ψυχικη ηρεμια.Θ αξεκαθαρισεις σε ολους τη θεση σου και μην νιωσεις καθολου ασχημα.Κανεις το σωστο.

Εγω δεν την αφησα την πεθερα ουτε στο μαιευτηριο να ερθει και δεν το μετανιωσα ποτε και τωρα πρωτα ο Θεος να πανε ολα καλα,δεν θα ερθει και παλι.

Ετσι γινεται απο παντα η κορη εχει αναγκη την μανα της κι οχι την πεθερα της.Εχω νυφη και ξερω.Οταν γεννησε και τα δυο της παιδια δεν πηγε η δικια μου μανα στο σπιτι της να την φροντισει αλλα η δικη της.Και φυσικα το θεωρησε η μαμα μου απολυτα φυσιολογικο ειναι δυνατον να απαιτουμε να μοιραζεται κατι τετοιο?

Οπως ειπε και η Ρενα ο αντρας σου θα ηθελε τον πατερα σου η τον δικο του?Μην τρελαθουμε!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

έτσι είναι κι έχετε δίκιο απλά στο τέλος οι παρεξηγήσεις είναι δεδομένες! Εγώ πχ θα δυσκολευτώ να πάω πχ ταξίδι γιατί ναι μεν θα μαι πιο σίγουρη να το αφήσω στη μάνα μου αλλά έτσι θα παρεξηγηθεί η πεθερά μου και σίγουρα θα έχουμε προβλήματα! Εδώ παρεξηγήθηκε που δεν ερχόταν στο γυναικολόγο που θέλαμε να πηγαίνουμε σαν ζευγάρι μόνοι μας!

Δεν θέλουν να νιώθουν στην απέξω,έτσι το παίρνουν..αχ,στο μαιευτήριο,τι μου θυμίζεις!!! Εγώ κανέναν δεν θέλω εκεί,θέλω να μένω μόνη μου με το μωρό..!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εμ απο κει ξεκιναει το πρπβλημα...Γιατι να παρεξηγηθει η πεθερα δεν καταλαβαινω γιατι να νιωθει στην απεξω ειναι μια φυσιολογικη κατασταση ετσι ειναι τι να κανουμε χρονια τωρα οι κορες εχουν βοηθεια απο τις μανες τους περισσοτερο.Αυτα μου τη δινουνε με μερικες πεθερες κανουν ναζια βαζουν τον εγωισμο τους κ βαζουν βαρος στο ζευγαρι.Ελεος πια....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

myfavouritelullaby!!kalos to koritsi!!pou eisai re filenada?ti kanei h korakla??emeis shmera 8a pame ekei gia fagito,kouragio mana!!xaxaxxaaxa!!mas ksegelase h atimh,exoun internet spiti kai alaksan etairia kai eprepe na paei o antras mou na to perasei,me thn eukairia na fame kai ekei,mhn mas xasoun apo pelates.8a mazepsw tis m@@@@ pou 8a pei na sas tis metaferw meta!

rbOEp3.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!!!

σας διαβαζω καιρο τωρα κ ειπα να μπω στην παρεα σας !!!

δεν ειμαι κ τοσο βαρια περιπτωση οσο εσεις αλλα θα σας πω την ιστοριουλα μου κ οσο μπορω θα συμμετεχω

λοιπον εχω κι εγω μια πεθερα καλα να ναι αλλα απο μακρια κι αγαπημενες

ειναι πολυ ισχυρογνομων χωνεται παντου κ παντα εχει μια δικαιολογια για οοοοτι κι αν της πεις .....παντα φταιει καποιος αλλος κι οχι αυτη

ειναι χοντροκεφαλη και αγυριστο κεφαλι....θα κανει το δικο της ο κοσμος να γυρισει αναποδα

μιλαμε με τον αντρα μου για το αν θα βγουμε εξω κ πεταγεται κι αυτη στην κουβεντα

παντα ρωταει τιιι ποιοοοος σε μια κουβεντα που δεν προλαβε να ακουσει ονομα

αλλα κανεις δεν της απανταει χα!! χα!!

εχει τρελη αδυναμια στον μεγαλο της γιο κ στην γυναικα του κι ας μη το παραδεεται

ολο εκεινος ειναι ο καημενος με τα πολλα τα εξοδα τα πολλα αγχη της δουλειας και τα πολλα μαγειρεματα κ σιδερωματα κ πλυσιματα και και και...

αλλα ο μεγαλος την εχει βρει την λυση 'κλαιγεται' τον λυπουνται κ ο μηνας εχει 9...

ενω εμεις κερδισαμε το τζοκερ και ειμαστε οκ...

παρασκευη μεσημερι ειναι στο εξοχικο του και κανουν κουρα ομορφιας

ο "καημενος " ε!!!

ενω ο καλος μου τρεχει κ δεν φτανει απο δουλειες κ σαββατο αργα το απογευμα αν καταφερουμε να φτασουμε στην θαλασσα παλι καλα θα λεμε

επισης οτι πει η μεγαλη νυφη ειναι νομος...παντα την ρωταει την συμβουλευετε σε ολα και καθε μερα μα καθε μερα μιλουν στο τηλεφωνο

οτι κι αν κανω εγω θα με συγκρινει μαζι της

το κακο πιο ειναι

οτι ο καλος μου ειναι 3 αδερφια

με τον μεσαιο κανουμε πολυ παρεα κ με την γυναικα του ταιριαξαμε πολυ κ ριχνουμε γερο θαψιμο σε πεθερα κ την αγαπημενη της νυφουλα

εμεις τα 2 ζευγαρια λοιπον τρωμε πολυ γκρινια για να πηγαινουμε καθε κυριακη να τρωμε εκει...

εεε ομως εχω βαρεθει τα πηγαινε ελα κοιμομαστε κ κανα σαββατο και τα καλοκαιρια μενουμε αρκετα συχνα και κουραστηκα

οταν τους λεμε γιατι ολο εμεις να ερθει κ ο μεγαλος στο χωριο μια κυριακη λεει η πεθ "ααααα που να ερθουν!!!!!!!! εχουν δουλεις....."

αλλα θελω να το φωναξω καμια μερα κ να τις πω ναι αλλα καθε παρασκευη για την θαλασσα εχουν χρονο ε!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Βαλε τον καλο σου να τα ξεκαθαρισει.Πες του οτι ειχα πει κι εγω στον δικο μου."Λεχωνα γυναικα, χρειαζομαι βοηθεια , θα εχω αιμοραγια, θα ειμαι με το β@@ απ'εξω ολη μερα να θηλαζω, θα ειμαι με τις πυζαμες, θα εχω νευρα, θα ειμαι κουρασμενη, θελω ηρεμια.Την μανα μου οτι και να την πω, δε θα παεξηγηθω, και θα νιωθω ανετα.Εσυ στη θεση μου με τον πατερα μου θα εισουν πιο ανετα απ'οτι με τον δικο σου?"

Του εδωσα να καταλαβει οτι οι πρωτες μερες εναι πολυ σημαντικες για μενα , οτι θελω να την χαρω, να την χορτασω, να την μαθω , κλπ και οτι χρειαζομαι να ειμαι πανω απ'ολα ηρεμη.

Ευτυχως βεβαια η δικια μου παρεξηγηθηκε

Θεά όντως :D:D δεν καταλαβαίνουν ρε παιδιά μία οι πεθερές!

Πάντως μου άρεσε πολύ το ξεκαθάρισμα που έκανες και θα σε αντιγράψω αν μου επιτρέπεις!

makari να παρεξηγηθεί και η δικιά μου!!!!

egw ta petaksa plagiakai s auth oti ton prwto kairo me to 8hlasmo kai to byzi opws les ap eksw kai mexrh na ma8oume me to mwro h mia thn allh 8elw apoluth hsuxia kai kanenan na mpainobgainei,twra ti katalabe den kserw!
τίποτα!
Έπαιρναν τηλέφωνο τον άντρα μου για να ρωτήσουν για κάτι, ό,τι παλαβό είχαν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό τους! Τους έλεγε ο άντρας μου όχι, γιατί έτσι ήθελε! Καπάκι έπαιρναν τηλέφωνο εμένα! Δε μου έλεγαν ότι ο καλός μου είχε ήδη απαντήσει, εγώ τους τα μάσαγα, γιατί τότε ήμουν ακόμα βόδι και ντρεπόμουν να τους προσβάλω π.χ. όχι μη φέρετε φαγητό, όχι δε χρειαζόμαστε ντουλάπα για το παιδί το δωμάτιο έχει ντουλάπα, όχι δε χρειαζόμαστε να έρθετε να καθαρίσετε το σπίτι. (μην τυχόν μου πει κανείς τί καλή πεθερά - δουλειές ήθελε να σου κάνει!)

κι γω βόδι τελείως δυστηχώς! Τώρα άρχισα να ξυπνάω!

Κι εμένα μου έλεγε για τις δουλειές, και πρό γάμου και μετά. Χα! Αυτό μας έλειπε.

Χρειάζεσαι απόλυτη ηρεμία και αν θες βοήθεια, χρειάζεσαι κάποιον που δε ντρέπεσαι και δε σε ταράζει! Δεν μπορεί θα το καταλάβει πιστεύω από το μαιευτήριο πόσο ευαίσθητη θα είσαι και πόσο υπερπροστατευτική με το μωρό σου! Όταν είχα τα μωρά νεογέννητα δεν ήθελα να τα ακουμπάει κανένας. Μόνο τον άντρα μου άφηνα!
Ηδη είμαι απόλα και δε βλέπω να καταλαβαίνει και πολλά.

Δηλαδή καταλαβαίνει αλλά όχι πάντα! Οποτε μας αρέσει. ¨οταν είναι για τη μανούλα του δεν καταλαβαίνει!

Σήμερα πάλι είχαμε ασυνεννοησία το τρίπτυχο πεθερά-νύφη-γιός, ξέσπασα υπερβολικά πολύ,

αυτό τους το έχει πάρει, στα απλά πράγματ ασυνεννοησία!

Πχ πήγε εκεί έφαγε και δεν το είπε ενώ στο δρόμο έκανα ψώνια για να μαγειρέψω και ενώ μίλησα και με τη πεθερά τρομάρα μου. Αφήστε γιατί τα χω με τη πεθερά πάλι αλλά βαριέμαι να τα γράφω. Πάντως έχω γίνει κι γω...με το παραμικρό πια ξεσπάω βρε κορίτσια. Αλλά στο εξής δεν την ξαναπαίρνω, να μου κοπεί το χέρι αν την ξαναπάρω. Αλλά φταίει και ο δικός μου, έφυγε με κλειστό κινητό.

με λεει εγω το λεω για ταξιδι! την λεω και ταξιδι να παω, παλι ταπερακι με το φαγακι του θα παρω! ενταξει?

το βουλωσε και το εκλεισε!!!

σωστή!

Να σου πω, πως και είχες απαγορέψει να έρθουν που είχαν τα ανήψια? Πως το πήραν?

Ε ναι!! Πως και δε με πεταξε για την αλλη νυφη...

αλλα εγω δε χαμπαριαζω πλεον!

Τελος η καλη Ζωη!!

Μιλαω οταν θελω!!

Αιντε γιατι εχουν κανει ενα σωρο μ@@@ αλλα αυτο με το μπαμπα μου δεν το ανεχομαι!

τί είπαν για το μπαμπά σου? :eek:

Απλα κλεισε τα αυτια σου και μην ακους!

Γιατι ετσι την πατησα εγω, τους ακουγα μαλωνα αλλα στην τελικη αυτοι στον κοσμο τους και εγω να κλαιω!

οποτε...γραψτους!!:D

σοφό!
έτσι είναι κι έχετε δίκιο απλά στο τέλος οι παρεξηγήσεις είναι δεδομένες! Εγώ πχ θα δυσκολευτώ να πάω πχ ταξίδι γιατί ναι μεν θα μαι πιο σίγουρη να το αφήσω στη μάνα μου αλλά έτσι θα παρεξηγηθεί η πεθερά μου και σίγουρα θα έχουμε προβλήματα! Εδώ παρεξηγήθηκε που δεν ερχόταν στο γυναικολόγο που θέλαμε να πηγαίνουμε σαν ζευγάρι μόνοι μας!

Δεν θέλουν να νιώθουν στην απέξω,έτσι το παίρνουν..αχ,στο μαιευτήριο,τι μου θυμίζεις!!! Εγώ κανέναν δεν θέλω εκεί,θέλω να μένω μόνη μου με το μωρό..!

και μετά ξυπνήσαμε! Ποιό ταξίδι? Και ταξίδι που πάμε, πηγαίναμε δηλαδή προ κρίσης, λένε εμείς θέλουμε μόνο το νησί γι'αυτό δε πάμε πουθενά! Ολος ο κόσμος γι'άυτους είναι το νησί!

εχει τρελη αδυναμια στον μεγαλο της γιο κ στην γυναικα του κι ας μη το παραδεεται

ολο εκεινος ειναι ο καημενος με τα πολλα τα εξοδα τα πολλα αγχη της δουλειας και τα πολλα μαγειρεματα κ σιδερωματα κ πλυσιματα και και και...

αλλα ο μεγαλος την εχει βρει την λυση 'κλαιγεται' τον λυπουνται κ ο μηνας εχει 9...

ενω εμεις κερδισαμε το τζοκερ και ειμαστε οκ...

παρασκευη μεσημερι ειναι στο εξοχικο του και κανουν κουρα ομορφιας

ο "καημενος " ε!!!

ενω ο καλος μου τρεχει κ δεν φτανει απο δουλειες κ σαββατο αργα το απογευμα αν καταφερουμε να φτασουμε στην θαλασσα παλι καλα θα λεμε

έτσι κι εμείς, ίδια περίπτωση! Μόνο που χώρισε ο αδελφός, ακόμα χειρότερα τα πράγματα :mad:
axoy!!!! πολλα εγραψα σορρυ κοριτσια!!! εχω κι αλλα να πω αυριο ομως!!
εδώ είμαστε να τα λέμε να μην αποτρελαθούμε!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...