Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

μην ανησυχείς αν είσαι προετοιμασμένη είναι αλλιώς τα πράγματα. Μπορεί να μη μαλώσετε καν.
Για το παιδί θα σφαχτούμε. Εχω αλλάξει πολύ.

Τόσο καιρό δε με άγγιζε τίποτα.

Τώρα που είναι να έρθει το παιδί και τα βλέπω αναβουν τα λαμπάκια μου.

Κι ας μην έκαναν τίποτε παραπάνω ή χειρότερο οι καυμμένοι,

εγώ άλλαξα.

Και που να γίνω και μάνα...χαμός θα γίνει σου λέω :-(

Εχω γίνει πολύ κτητική, προστατευτική, προληπτική, σιχασιάρα, και όλα όσα είχα πριν και τα κουκούλωνα για να μη με πουν υπερβολική.

το μόνο που μας σώζει είναι να εμπεδώσει ο άντρας μου 5 πράγματα εγκαίρως και να με βαστάει η μαμά μου με τις συμβουλές της.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό που το βάζεις? Ενώ εμείς οι άχρηστες που δεν καθαρίζουμε κάθε μέρα έχουμε το σπίτι και λάμπει μονίμως, περίεργο έτσι :rolleyes:

Και το πιο περιέργο είναι ότι την δικαιολογούσα μέχρι πρότινως. Δεν ξέρω την έβλεπα αλλιώς, τώρα τους σιχάθηκα όλους. Ολους!

Βρε δε μας παρατάνε...

Οταν μου κολλούσε ο άντρας μου, ότι έχει τα παιδιά μέσα (τα εγγόνια) και γι'αυτό είναι βρώμικα, του λέω κι εμένα η μάνα μου 3 εγγόνια έχει όχι 2 και το σπίτι λάμπει μονίμως!

Και τί σπίτι, τί να λέμε τώρα.

Αλλά βλέπεις εμένα μεγάλωσε η μάνα μου Αθήνα και γι'αυτό είναι καθαρή και με ωραίο σπίτι. Εδώ προφασίζονται ότι στα χωριά έτσι έμαθαν.

Ε εμένα το παιδί μου θα μάθει έτσι? Εδώ ανατριχιάζω και που σκέφτομαι όταν θα πρέπει να πάμε εκεί και το παιδί θα πιάνει πράγματα.

μπορείς να κόψεις τις επικίνδυνες σχέσεις μέχρι να πάνε τα παιδιά 4 και 5 όπως κάναμε εμείς... ε και τώρα τουλάχιστον για λίγη ώρα πήγαμε και δε φοβόμουν τί θα βάλουν στο στόμα τους! Τώρα που το σκέφτομαι είναι περισσότερος ο καιρός που είχαμε κόψει εντελώς τις διπλωματικές σχέσεις!:wink::-D

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

εγώ άλλαξα.

Εχω γίνει πολύ κτητική, προστατευτική, προληπτική, σιχασιάρα, και όλα όσα είχα πριν και τα κουκούλωνα για να μη με πουν υπερβολική.

το μόνο που μας σώζει είναι να εμπεδώσει ο άντρας μου 5 πράγματα εγκαίρως και να με βαστάει η μαμά μου με τις συμβουλές της.

τις συμβουλές της μανούλας σου please κάνε τις μια κόπια και εδώ... τις χρειάζομαι! Η δικιά μου μανούλα στον κόσμο της!

εγώ άλλαξα.

Χα ......κατσε να γεννησεις και θα δεις.Εγω μεχρι και αγκαλια να την επαιρναν εκνευριζομουν!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

kala re treles,mpainw kai egw na dw minhmatakia kai blepw to xaos!diabolaki kalws hr8es sthn parea mas,8a er8ei to ninaki sou sthn wra tou,mhn stenaxoriesai kserei auto!kala 8elw na tis skotwsw oles.elina kai oti to fusika twra 8a leei oti to 8hlazeis 2 xronwn,oti kai na kanoume pote den einai ikanopoihmenes.dimmi sth foto einai o stamaths??kala rena pws 8a ginei na xalastoun k emena kai na mhn ksanapathsoun??egw otan gennhsw den 8elw kanenan na erxete na blepei to mwro kai na 8elei na to pernei agalies,na er8ei h pe8era kai o pe8eros kai oi goneis mou,alla auto to pane ela ka8e mera pou sigoura 8a kanei h pe8era mou,den 8a to anteksw,ase pou 8a 8elei na ferei olo ths to soi,mia ton enan mia ton alo gia na dixnei to mwro.alla den katalabe kala,egw mexrh na sarantisei 8a apagoreusw na kanei ta dika ths.koritsia diabazw kai ta dika sas,skeftomai kai th dikia mou kai ta exw parei polu.ante apo ekei!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

kala re treles,mpainw kai egw na dw minhmatakia kai blepw to xaos!diabolaki kalws hr8es sthn parea mas,8a er8ei to ninaki sou sthn wra tou,mhn stenaxoriesai kserei auto!kala 8elw na tis skotwsw oles.elina kai oti to fusika twra 8a leei oti to 8hlazeis 2 xronwn,oti kai na kanoume pote den einai ikanopoihmenes.dimmi sth foto einai o stamaths??kala rena pws 8a ginei na xalastoun k emena kai na mhn ksanapathsoun??egw otan gennhsw den 8elw kanenan na erxete na blepei to mwro kai na 8elei na to pernei agalies,na er8ei h pe8era kai o pe8eros kai oi goneis mou,alla auto to pane ela ka8e mera pou sigoura 8a kanei h pe8era mou,den 8a to anteksw,ase pou 8a 8elei na ferei olo ths to soi,mia ton enan mia ton alo gia na dixnei to mwro.alla den katalabe kala,egw mexrh na sarantisei 8a apagoreusw na kanei ta dika ths.koritsia diabazw kai ta dika sas,skeftomai kai th dikia mou kai ta exw parei polu.ante apo ekei!

Δεν δεχτηκα κανεναν μεχρι να σαραντησω.Στην δε κλινικη ενω της ειχα πει οτι δεν θελω κανεναν ( ειδικα με την καισαρικη , ορεξη για επισκεψεις δεν ειχα).Σαν να της ειπα πες μεχρι και στον "τρελο του χωριου" να ερθει.

Την τακτοποιησα βεβαια καλα γιατι δεν δεχτηκα μεσα στο δωματιο κανεναν και την εβγαζε κι αυτη με τους γνωστους της στον διαδρομο, οι οποιοι ουτε εμενα ειδαν και εννοειται ουτε το μωρο!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Δεν δεχτηκα κανεναν μεχρι να σαραντησω.Στην δε κλινικη ενω της ειχα πει οτι δεν θελω κανεναν ( ειδικα με την καισαρικη , ορεξη για επισκεψεις δεν ειχα).Σαν να της ειπα πες μεχρι και στον "τρελο του χωριου" να ερθει.

Την τακτοποιησα βεβαια καλα γιατι δεν δεχτηκα μεσα στο δωματιο κανεναν και την εβγαζε κι αυτη με τους γνωστους της στον διαδρομο, οι οποιοι ουτε εμενα ειδαν και εννοειται ουτε το μωρο!!!!!!

τον τρελο του χωριου!!χαχαχαχααχαχχααχχαχαχαχαχααχ!!παθαινω!!χαχαχαχαχα και εμενα τετοια ειναι η ατιμη.θα φερνει κοσμο να διχνει το μωρο σαν αξιοθεατο!την σκεφτομαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.ανοιγει το στομα και δεν ξερει τι λεει!εγω παντως εχω καταλαβει οτι παθαινει στη ζηλεια,απο αυτο τα κανει ολα,ειμουν με ενα "γιατι?" αλλα τελευταια το ξεκαθαρησα στο μυαλο μου!

rbOEp3.png

μπορείς να κόψεις τις επικίνδυνες σχέσεις μέχρι να πάνε τα παιδιά 4 και 5 όπως κάναμε εμείς... ε και τώρα τουλάχιστον για λίγη ώρα πήγαμε και δε φοβόμουν τί θα βάλουν στο στόμα τους! Τώρα που το σκέφτομαι είναι περισσότερος ο καιρός που είχαμε κόψει εντελώς τις διπλωματικές σχέσεις!:wink::-D
εμ δεν μπορώ. ήδη έχω τον κανακάρη τους (άντρα μου) να προειδοποιεί ότι θέλει την πίτα δια 2!

Δηλαδή θα μένει το παιδί με τη νταντά στης μαμάς μου για να θηλάσω τις βραδυνές ώρες δουλειάς? Ε θα πρέπει πριν να το έχει δεί και η μαμά του!

Ετσι άρχισαν τα απανωτά εγγεφαλικά μου προσφάτως, και μάλλον γι'αυτό άλλαξα! Ακουσα τα άπειρα δηλαδή...βέβαια τα συζητήσαμε και δήθεν βγάλαμε άκρη, όμως την επόμενη μέρα κιόλα μου ξέφυγε ότι δε μπορώ να σπαζοκεφαλιάζω πως θα είναι η πίτα στα 2.

Επειεδή θα δουλεύω θα πρέπει να τρέχω και στην πεθερά? Να το παίρνει αυτός να το πηγαίνει! Αλλά εκεί πέταξα και ότι "φυσικά θα θηλάζω και δε θα μπορείς να το πάρεις"

Και στο καπάκι του είπα πως και στο σπίτι δε θέλω κανένα μέχρι να σαραντήσω. αν είναι να μη βοηθάνε και να μου δημιουργούν προβλήματα...και να πρέπει και να καθαρίζω και να παρεξηγούνται κιόλα που θα είμαι βιδωμένη και δε θα τους μιλάω.

Οποιος θέλει να κάνει ένα φαγητό ας έρθει του λέω. Οι άλλοι έξω. Αλλά ας το κάνουν σπίτι τους το φαγητό κι ας το στέλνουν όπως τώρα, και να έρχονται επίσκεψη σαν άνθρωποι, όχι ακάλεστοι και στα κλεφτά και μες τη βρώμα. (αυτό ίσως να μη το είπα αλλά το ξέρει ότι το πιστεύω)

Επέμενε λοιπόν με τη πίτα δια 2 και του είπα πως οι δικοί μου και καθαροί είναι, και ακάλεστοι δε θα έρθουν και ακόμα κι αν μου έρθουν βρώμικοι, άρρωστοι, ακάλεστοι, έχω το θάρρος να τους αντιμετωπίσω.

Ενώ τους δικούς του οφείλει να τους αντιμετωπίσει εκείνος. Αλλά που.

Αν δε το κάνει εκείνος θα το κάνω εγώ και για τους δύο. Αντε γιατί πολλά μας τα λένε και από πράξεις 0.

Του είπα βέβαια πως έτσι που θα είμαι μες το άγχος αν έχω ανάγκη τη μάνα μου τί θα πεί πίτα δια 2?

Θα πρέπει να φέρνω και τη μάνα του για να είναι ευχαριστημένος?

Ξεχνα το του λέω, θα κάνω ό,τι έχω ανάγκη και όπως μου βγεί και τόλμα να μιλήσεις!

Σας λέω του τα είπα χοντρά :(

Χα ......κατσε να γεννησεις και θα δεις.Εγω μεχρι και αγκαλια να την επαιρναν εκνευριζομουν!!!!!!!!

ωχ ωχ και στην σκέψη...Παναγιά μου βοήθα μας :-(

egw otan gennhsw den 8elw kanenan na erxete na blepei to mwro kai na 8elei na to pernei agalies,na er8ei h pe8era kai o pe8eros kai oi goneis mou,alla auto to pane ela ka8e mera pou sigoura 8a kanei h pe8era mou,den 8a to anteksw,ase pou 8a 8elei na ferei olo ths to soi,mia ton enan mia ton alo gia na dixnei to mwro.alla den katalabe kala,egw mexrh na sarantisei 8a apagoreusw na kanei ta dika ths.koritsia diabazw kai ta dika sas,skeftomai kai th dikia mou kai ta exw parei polu.ante apo ekei!
τα ίδια σκέφτομαι κι γω και συγχίζομαι!

σωστή! Βρε εσύ μια χαρά τα πας, δεν έχεις και τύψεις κιόλα, εγώ μέχρι πρότινως απολογόμουν κιόλα του άντρα μου. Τώραδεν έχει τέτοια. Από κει είναι η πόρτα όποιου δε του αρέσει. Ναι είναι γονείς του αλλά αν δε σεβαστούν όσα θα ζητήσω πρόβλημα τους!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

dimmi symfwnw se ola,apolyta!rena kai egw th mama mou 8elw alla exei 13 xronwn ton aderfo mou mesa sthn trela kai eimai sigourh oti 8a blepei h trelh th mana mou na erxete kai 8a sfynwnei kai auth kai 8a mou er8ei trela.

Βαλε τον καλο σου να τα ξεκαθαρισει.Πες του οτι ειχα πει κι εγω στον δικο μου."Λεχωνα γυναικα, χρειαζομαι βοηθεια , θα εχω αιμοραγια, θα ειμαι με το β@@ απ'εξω ολη μερα να θηλαζω, θα ειμαι με τις πυζαμες, θα εχω νευρα, θα ειμαι κουρασμενη, θελω ηρεμια.Την μανα μου οτι και να την πω, δε θα παεξηγηθω, και θα νιωθω ανετα.Εσυ στη θεση μου με τον πατερα μου θα εισουν πιο ανετα απ'οτι με τον δικο σου?"

Του εδωσα να καταλαβει οτι οι πρωτες μερες εναι πολυ σημαντικες για μενα , οτι θελω να την χαρω, να την χορτασω, να την μαθω , κλπ και οτι χρειαζομαι να ειμαι πανω απ'ολα ηρεμη.

Ευτυχως βεβαια η δικια μου παρεξηγηθηκε και δεν πατουσε αλλα ηδη την συγχιση την ειχα παρει στην γεννα (θυμασαι που εγω γεννουσα και αυτη ωριοταν στον αντρα μου να παει να τραβηξει το αμαξι για να μην τον γραψουν!!!!!!!!! Θεαααααααα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Βαλε τον καλο σου να τα ξεκαθαρισει.Πες του οτι ειχα πει κι εγω στον δικο μου."Λεχωνα γυναικα, χρειαζομαι βοηθεια , θα εχω αιμοραγια, θα ειμαι με το β@@ απ'εξω ολη μερα να θηλαζω, θα ειμαι με τις πυζαμες, θα εχω νευρα, θα ειμαι κουρασμενη, θελω ηρεμια.Την μανα μου οτι και να την πω, δε θα παεξηγηθω, και θα νιωθω ανετα.Εσυ στη θεση μου με τον πατερα μου θα εισουν πιο ανετα απ'οτι με τον δικο σου?"

Του εδωσα να καταλαβει οτι οι πρωτες μερες εναι πολυ σημαντικες για μενα , οτι θελω να την χαρω, να την χορτασω, να την μαθω , κλπ και οτι χρειαζομαι να ειμαι πανω απ'ολα ηρεμη.

Ευτυχως βεβαια η δικια μου παρεξηγηθηκε και δεν πατουσε αλλα ηδη την συγχιση την ειχα παρει στην γεννα (θυμασαι που εγω γεννουσα και αυτη ωριοταν στον αντρα μου να παει να τραβηξει το αμαξι για να μην τον γραψουν!!!!!!!!! Θεαααααααα

8umamai nai!mwre egw ta eipa apo twra auta,alla o antras mou 8a einai sth douleia kai erxete spiti 5 olh thn upoloiph mera,auth 8a erxete monh ths giati den neiw8ei.egw ta petaksa plagia kai s auth oti ton prwto kairo me to 8hlasmo kai to byzi opws les ap eksw kai mexrh na ma8oume me to mwro h mia thn allh 8elw apoluth hsuxia kai kanenan na mpainobgainei,twra ti katalabe den kserw!

rbOEp3.png

8umamai nai!mwre egw ta eipa apo twra auta,alla o antras mou 8a einai sth douleia kai erxete spiti 5 olh thn upoloiph mera,auth 8a erxete monh ths giati den neiw8ei.egw ta petaksa plagia kai s auth oti ton prwto kairo me to 8hlasmo kai to byzi opws les ap eksw kai mexrh na ma8oume me to mwro h mia thn allh 8elw apoluth hsuxia kai kanenan na mpainobgainei,twra ti katalabe den kserw!

δε θα της ανοιγεις και τελιωσε.εμενα οταν επαιρνε 100 τηλεφωνα ανα 5 λεπτα στο τελος σταματησα να απανταω και στον αντρα μου ελεγα , αλλαζα το μωρο, επλενα το μωρο, κοιμιζα το μωρο.....ευτυχως ειναι και διοροφο το σπιτι.........δεν ακουγα...!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

δε θα της ανοιγεις και τελιωσε.εμενα οταν επαιρνε 100 τηλεφωνα ανα 5 λεπτα στο τελος σταματησα να απανταω και στον αντρα μου ελεγα , αλλαζα το μωρο, επλενα το μωρο, κοιμιζα το μωρο.....ευτυχως ειναι και διοροφο το σπιτι.........δεν ακουγα...!!!!!!

Έπαιρναν τηλέφωνο τον άντρα μου για να ρωτήσουν για κάτι, ό,τι παλαβό είχαν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό τους! Τους έλεγε ο άντρας μου όχι, γιατί έτσι ήθελε! Καπάκι έπαιρναν τηλέφωνο εμένα! Δε μου έλεγαν ότι ο καλός μου είχε ήδη απαντήσει, εγώ τους τα μάσαγα, γιατί τότε ήμουν ακόμα βόδι και ντρεπόμουν να τους προσβάλω π.χ. όχι μη φέρετε φαγητό, όχι δε χρειαζόμαστε ντουλάπα για το παιδί το δωμάτιο έχει ντουλάπα, όχι δε χρειαζόμαστε να έρθετε να καθαρίσετε το σπίτι. (μην τυχόν μου πει κανείς τί καλή πεθερά - δουλειές ήθελε να σου κάνει!)

Όταν συζητήσαμε με τον άντρα μου το θέμα, μου είπε να μην σηκώνω το τηλέφωνο! Τότε και αυτοί πήραν τηλέφωνο τη μαμά μου και της έκαναν παράπονα ότι δε σηκώνω το τηλέφωνο! Έχω να λέω τελικά πάρα πολλά!

εμ δεν μπορώ. ήδη έχω τον κανακάρη τους (άντρα μου) να προειδοποιεί ότι θέλει την πίτα δια 2!

Δηλαδή θα μένει το παιδί με τη νταντά στης μαμάς μου για να θηλάσω τις βραδυνές ώρες δουλειάς? Ε θα πρέπει πριν να το έχει δεί και η μαμά του!

Ε καλά τώρα! Άσε θα σε δει πώς θα είσαι αμέσως μετά τη γέννα που ουσιαστικά αναρρώνεις και κάνεις αγώνα να βρεις το ρυθμό σου και να καταλαβαίνεις το μωράκι σου και θα καταλάβει που δε θέλεις κανένα στα πόδια σου! Εγώ που με τη μαμά μου δε μπορώ να συννενοηθώ ούτε αυτήν δεν ήθελα! Χρειάζεσαι απόλυτη ηρεμία και αν θες βοήθεια, χρειάζεσαι κάποιον που δε ντρέπεσαι και δε σε ταράζει! Δεν μπορεί θα το καταλάβει πιστεύω από το μαιευτήριο πόσο ευαίσθητη θα είσαι και πόσο υπερπροστατευτική με το μωρό σου! Όταν είχα τα μωρά νεογέννητα δεν ήθελα να τα ακουμπάει κανένας. Μόνο τον άντρα μου άφηνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...