Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Αμα σου πω τι μου λεγανε εμενα που αργουσα να κανω παιδι , θα φριξεις!!!!Μεχρι που εμαθαν οτι εχει προβλημα ο γιος τους και δεν τολμησαν να ξαναμιλησουν ......μετα απο ενα σωρο ευτραπελα βεβαια.

Θα ερθει κοπελα μου με το καλο το μωρακι, μη συγχιζεσε, μην αγχωνεσε και μη στεναχωριεσε.

ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ.....ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΦΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΑΝΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑΤΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ........Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΗΛ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ......ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ΜΥΛΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΝΕΤΑΙ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου θυμισες την δικια μου τωρα και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.Πρωτη μερα που πηγα σπιτι απο την κλινικη μου ηρθε σπιτι να δει την κορη μου ενω ειχε την εγγονη (την οποια κραταει ολη μερα) με 39 πυρετο και συναχι.Οταν ειπα πως δεν κανει να ερχομαστε σε επαφη με παιδακια ακομα και με αρρωστους ανθρωπους γιατι αν παθει κατι το πουλακι μου θα καταληξουμε νοσοκομειο, παρεξηγηθηκε και δεν ξαναπατησε.Ο δε πεθερος μου που ηρθε σε λεχουδι 4 ημερων κατευθιαν απο το καφενειο και βρομοκοπουσε τσιγαριλες και ποτηλες παρεξηγηθηκε γιατι του ειπα να πλυνει τα χερια του και του εδωσα πανουλα να βαλει επανω του αν ηθελε να την παρει. Μου ειπε μαλιστα οτι την ειχα πολυ μη μου απτου την κορη μου λες και ηταν κανενα μεγαλο παιδι.Αναγκαστηκα και του απαντησα κι αυτου οτι το μωρο δεν ειναι παιχνιδι, ουτε ειναι αστεια αυτα και πως αν παθει κατι .....νοσοκομειο θα παμε.Και φυσικα απο τοτε δεν ξαναπατησε ουτε αυτος!!!!!!!

σα να βλέπω τα δικά μου πεθερικά τί θα λένε, κι ότι εμείς τα μεγαλώσαμε στα χωράφια τα εγγόνια μας και δε πάθανε τίποτε.

Παιδιά όταν θα έρθουν να δουν το μωρό στο σπίτι (στο μαιευτήριο τους γλιτώνω μάλλον εκτός κι αν κουβαληθούν Αθήνα) θα βγάλουν παπούτσια, θα πλυθούν στο μπάνιο, θα τους περιφρουρήσω αν είναι κρυωμένοι, και φυσικά αν σκάσουν όλοι μαζί με τα εγγόνια τους (εκείνοι τα μεγαλώνουν)

δε θα αφήσω να πιάσουν το μωρό τα μικρά.

Θα έχω ρωτήσει πρίν την παιδιάτρο και θα τους έχω πεί τηλεφωνικά τί είπε η παιδίατρος.

Πρίν όλα αυτά.

Αν μου έρθουν απροειδοποίητα, όπως στη γιορτή με 39 πυρετό του ανδρός μου,

θα τους έχω στην πόρτα 1 ώρα μέχρι να περάσουν τον έλεγχο, κι όποιος παρεξηγηθεί θα μου κάνει μεγάλη χάρη!

Μακάρι κι εμένα να παρεξηγιόντουσαν και να απομακρυνόντουσαν!

Μεταβολή και έξω!

Αλλά που, αφού δεν καταλαβαίνουν, τί να λέμε τώρα.

Και φαντάζομαι τη πεθερά, "εγώ τα προσέχω αυτά σιγά μην αφήσω να πάθει κάτι το νεογέννητο"

και μετά να κάνει τα αντίθετα.

Στη γιορτή βέβαια έφυγαν κάποτε αφού δεν τους άφηνα να κουνήσουν, μη και μη ήμουν. Σπίτι τους ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Ο άντρας μου όμως τσαντίστηκε και θεώρησε φυσιολογικό το να έρθουν ακάλεστοι και το να έρχονται και με το μωρό έτσι!!!!

έτσι άρχισαν όλα αυτή τη φορά, από το πότισμα του εγγεφάλου του που του έχουν κάνει!

Πέρασα μαρτυρικές μέρες αλλά του τα ξεκαθάρισα.

¨Οταν με το καλό θα έρθει το μωρό και θα είναι να κατέβουμε στο νησί θα έχει υποστεί εκείνος πλύση εγγεφάλου από μένα.

Να είναι και προετοιμασμένος τί θα απαιτώ για να μπεί κάποιος σπίτι μας. Γιατί αυτή τη φορά θα επιβάλω αυτό που θέλω και πρέπει, για το μωρό μου. Εξαρχής!

Σορυ για το σεντόνι βρε κορίτσια, και μόνο που τα σκέφτομαι τρελαίνομαι. Λεχώνα να έχω κι αυτούς πάνω απότ ο κεφάλι μου.

:(

-7.5 κιλά :D

Ο δε πεθερος μου που ηρθε σε λεχουδι 4 ημερων κατευθιαν απο το καφενειο και βρομοκοπουσε τσιγαριλες και ποτηλες παρεξηγηθηκε γιατι του ειπα να πλυνει τα χερια του και του εδωσα πανουλα να βαλει επανω του αν ηθελε να την παρει. Μου ειπε μαλιστα οτι την ειχα πολυ μη μου απτου την κορη μου λες και ηταν κανενα μεγαλο παιδι.Αναγκαστηκα και του απαντησα κι αυτου οτι το μωρο δεν ειναι παιχνιδι, ουτε ειναι αστεια αυτα και πως αν παθει κατι .....νοσοκομειο θα παμε.Και φυσικα απο τοτε δεν ξαναπατησε ουτε αυτος!!!!!!!

Α "ωραία" δεν τα έκαναν μόνο οι δικοί μου ε; Εμένα έρχονταν με τα διακόσια λεωφορεία και τρένα - δεν ξέρω γιατί δεν πήραν το αυτοκίνητό τους - και ήθελαν να ταΐζουν τα παιδιά στο στόμα τα φρούτα με τα χέρια χωρίς να πλένουν τα χέρια τους γιατί ήταν λέει καθαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ωχ συγχίστηκα πάλι!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΡΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ.....ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΦΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΑΝΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑΤΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΥΡΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ........Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΗΛ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ......ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ΜΥΛΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΝΕΤΑΙ

αρα ίσως τη γλιτώσεις εσύ καλή μου που θα έρθει το παιδάκι σας...

Παίζει ρόλο και η στάση του άντρα...

Εμάς ο αδελφός του χωρισμένος και έχει η πεθερά τα παιδιά. Καταλαβαίνεις...

Και μόνο που της λέω πως το παιδί μου θα το έχω εγώ και νταντά φρικάρει.

Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω.Με τι μουτρα μας αντικριζουν μετα.Και η δικια μου τα ιδια κανει.Θυμωνει ξεθυμωνει μονη της και φυσικα δεν ξερω ποτε τον λογο.Μετα απο καιρο μου ξεφουρνιζει ο αντρας μου τα χιλια μυρια και ιστοριες για αγριους και επιστημονικης φαντασιας!!!!! Παντως εγω αυτη τη φορα δεν κανω πισω.Το επαιξα πολλες φορες χαζη αλλα ως εδω.Στο κατω κατω εχω και αξιοπρεπεια.Τι ειμαι δηλαδη και θα μου μιλαει οποτε θελει?Δε το καταλαβα αυτο!!!! Εδω δε σκεφτεται αυτη , γιαγια πραγμα και δεν υπολογιζει καν το εγγονι και βαζει πανω απ'ολα τον εγωισμο της και εσεις μου λετε τωρα ....................

να σου πω και εγώ αυτό είπα... ρώτησα δηλαδή τον άντρα μου: δηλαδή θα πάμε σα να μην έχει γίνει τίποτα; κάτι όχι μου μάσησε εκεί και με έριξε!

Διαφημίσεις

Α "ωραία" δεν τα έκαναν μόνο οι δικοί μου ε; Εμένα έρχονταν με τα διακόσια λεωφορεία και τρένα - δεν ξέρω γιατί δεν πήραν το αυτοκίνητό τους - και ήθελαν να ταΐζουν τα παιδιά στο στόμα τα φρούτα με τα χέρια χωρίς να πλένουν τα χέρια τους γιατί ήταν λέει καθαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ωχ συγχίστηκα πάλι!
κι γω! Και ανατρίχιασα! Εμ δεν είναι μόνο οι δικοί μου τελικά που είναι βρώμικοι :-(

Νόμιζα ότι φταίει που έτσι έχουν μάθει από τα χωριά, αλλά τελικά χωριά και πόλεις δεν παίζουν ρόλο.

σα να βλέπω τα δικά μου πεθερικά τί θα λένε, κι ότι εμείς τα μεγαλώσαμε στα χωράφια τα εγγόνια μας και δε πάθανε τίποτε.

:(

μην ανησυχείς αν είσαι προετοιμασμένη είναι αλλιώς τα πράγματα. Μπορεί να μη μαλώσετε καν.

κι γω! Και ανατρίχιασα! Εμ δεν είναι μόνο οι δικοί μου τελικά που είναι βρώμικοι :-(

Νόμιζα ότι φταίει που έτσι έχουν μάθει από τα χωριά, αλλά τελικά χωριά και πόλεις δεν παίζουν ρόλο.

καλέ καθαρίζει υποτίθεται το σπίτι της 85 φορές τη μέρα. Τη βρωμιά της την κατάλαβα όταν ήρθε σπίτι! Και ποιο χωριό; τα πεθερικά μου έχουν γεννηθεί και οι δύο στην Αθήνα. Δεν έχει καθόλου σχέση!

μια χαρά θα είσαι, θα την παραλάβεις έτοιμη στρωμένη από τη συνυφάδα εσύ!

αρα ίσως τη γλιτώσεις εσύ καλή μου που θα έρθει το παιδάκι σας...

Παίζει ρόλο και η στάση του άντρα...

Εμάς ο αδελφός του χωρισμένος και έχει η πεθερά τα παιδιά. Καταλαβαίνεις...

Και μόνο που της λέω πως το παιδί μου θα το έχω εγώ και νταντά φρικάρει.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ dimmi .μακαρι να γινουν οπωσ ταλεσ .....το κακο ξερετε πιο ειναι? πωσ θελει καθε μερα να πηγαινω για να πινω καφε και οποτε παω ειναι εκει το νινι με την αχωνευτη μανα του και ακουω μονπο για το νινι και παιδικα τραγουδακια και τα τα νευρα μου πανω απο το κεφαλι οταν ακουω κανε και εσυ ενα θεια να παιζουν τα ξαδερφακια γκουρρρρρρρρρρρρρρρ

και οταν κανω κανω 4-5 μερεσ να παω αρχιζει τα παραπονα στον αντρα μου τι εχω μαζι τησ και την αποφευγω.μενουμε ολοι μαζι σε 4ωρωφη ιδιοκτητη οικοδομη. δραμα.....................θελω την μανοθλα μου που μενει μακρια θεσσαλονικη μερια αμεσωσ εδω

Διαφημίσεις

μια χαρά θα είσαι, θα την παραλάβεις έτοιμη στρωμένη από τη συνυφάδα εσύ!

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα καλα κοριτσια τησ μιλανε πολυ ασχημα ομωσ

και εχει τωρα 3-4 μηνεσ που το εχει πρωι και απογευμα να μαθαινει το νινι την γιαγια του γιατι αυτη θα αρχισει δουλεια και αυτη το καφεδακι τησ ταινιεσ dvd και αμα πει και κατι τησ κανουν και παρατηρηση του στυλ καλα μονο 3 ωρεσ κρατησεσ το μωρο? κια τετοια ...........

καλέ καθαρίζει υποτίθεται το σπίτι της 85 φορές τη μέρα. Τη βρωμιά της την κατάλαβα όταν ήρθε σπίτι! Και ποιο χωριό; τα πεθερικά μου έχουν γεννηθεί και οι δύο στην Αθήνα. Δεν έχει καθόλου σχέση!

Οταν την ακουγα να λεει οτι ξοδευει 5 μπουκαλια την εβδομαδα χλωρινη ελεγα πολυ παστοθοδωρα θα ειναι αυτη !!!! Οταν ειδα ομως το σπιτι της υπεθεσα οτι την πινουν μαλλον την χλωρινη, δεν εξηγειτε αλλιως!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ dimmi .μακαρι να γινουν οπωσ ταλεσ .....το κακο ξερετε πιο ειναι? πωσ θελει καθε μερα να πηγαινω για να πινω καφε και οποτε παω ειναι εκει το νινι με την αχωνευτη μανα του και ακουω μονπο για το νινι και παιδικα τραγουδακια και τα τα νευρα μου πανω απο το κεφαλι οταν ακουω κανε και εσυ ενα θεια να παιζουν τα ξαδερφακια γκουρρρρρρρρρρρρρρρ

και οταν κανω κανω 4-5 μερεσ να παω αρχιζει τα παραπονα στον αντρα μου τι εχω μαζι τησ και την αποφευγω.μενουμε ολοι μαζι σε 4ωρωφη ιδιοκτητη οικοδομη. δραμα.....................θελω την μανοθλα μου που μενει μακρια θεσσαλονικη μερια αμεσωσ εδω

Αυτο με τα καθημερινα πρεπει να το κοψεις και κακως το ξεκινησες απο την αρχη.Το οτι μενετε σε μια οικοδομη δε σημαινει οτι ειστε και κοινοβιο.

Την επομενη φορα που θα σου κανει νυξι για παιδι απαντησε της καταλληλα του στυλ "θα γινω μανουλα οταν αποφασισει ο γιος σας να μου κανει παιδακι".Στον αντρα σου πολυ απλα μπορεις να εξηγησεις οτι παντρευτηκες και εκανες σπιτι δικο σου για να μεινεις με τον ανθρωπο που αγαπας και οχι με κηδεμονες και οτι χρειαζεσαι τον χωρο σου και τον χρονο σου.Αν δηλαδη μενατε διπλα στην δικη σου μαμα θα πηγαινε ο αντρας σου να την δει καθε μερα ?Μη τρελαθω!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Οταν την ακουγα να λεει οτι ξοδευει 5 μπουκαλια την εβδομαδα χλωρινη ελεγα πολυ παστοθοδωρα θα ειναι αυτη !!!! Οταν ειδα ομως το σπιτι της υπεθεσα οτι την πινουν μαλλον την χλωρινη, δεν εξηγειτε αλλιως!!!!!

χιχιχιχιχιχι αμάν ίδιες οι δικές μας!

Αυτο με τα καθημερινα πρεπει να το κοψεις και κακως το ξεκινησες απο την αρχη.Το οτι μενετε σε μια οικοδομη δε σημαινει οτι ειστε και κοινοβιο.

Την επομενη φορα που θα σου κανει νυξι για παιδι απαντησε της καταλληλα του στυλ "θα γινω μανουλα οταν αποφασισει ο γιος σας να μου κανει παιδακι".Στον αντρα σου πολυ απλα μπορεις να εξηγησεις οτι παντρευτηκες και εκανες σπιτι δικο σου για να μεινεις με τον ανθρωπο που αγαπας και οχι με κηδεμονες και οτι χρειαζεσαι τον χωρο σου και τον χρονο σου.Αν δηλαδη μενατε διπλα στην δικη σου μαμα θα πηγαινε ο αντρας σου να την δει καθε μερα ?Μη τρελαθω!!!!!!

Α ναι! μή μασάς και κάθεσαι και στενοχωριέσαι!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτό που το βάζεις? Ενώ εμείς οι άχρηστες που δεν καθαρίζουμε κάθε μέρα έχουμε το σπίτι και λάμπει μονίμως, περίεργο έτσι :rolleyes:

Και το πιο περιέργο είναι ότι την δικαιολογούσα μέχρι πρότινως. Δεν ξέρω την έβλεπα αλλιώς, τώρα τους σιχάθηκα όλους. Ολους!

Βρε δε μας παρατάνε...

Οταν μου κολλούσε ο άντρας μου, ότι έχει τα παιδιά μέσα (τα εγγόνια) και γι'αυτό είναι βρώμικα, του λέω κι εμένα η μάνα μου 3 εγγόνια έχει όχι 2 και το σπίτι λάμπει μονίμως!

Και τί σπίτι, τί να λέμε τώρα.

Αλλά βλέπεις εμένα μεγάλωσε η μάνα μου Αθήνα και γι'αυτό είναι καθαρή και με ωραίο σπίτι. Εδώ προφασίζονται ότι στα χωριά έτσι έμαθαν.

Ε εμένα το παιδί μου θα μάθει έτσι? Εδώ ανατριχιάζω και που σκέφτομαι όταν θα πρέπει να πάμε εκεί και το παιδί θα πιάνει πράγματα.

πωσ θελει καθε μερα να πηγαινω για να πινω καφε και οποτε παω ειναι εκει το νινι με την αχωνευτη μανα του και ακουω μονπο για το νινι και παιδικα τραγουδακια και τα τα νευρα μου πανω απο το κεφαλι οταν ακουω κανε και εσυ ενα θεια να παιζουν τα ξαδερφακια γκουρρρρρρρρρρρρρρρ

και οταν κανω κανω 4-5 μερεσ να παω αρχιζει τα παραπονα στον αντρα μου τι εχω μαζι τησ και την αποφευγω.μενουμε ολοι μαζι σε 4ωρωφη ιδιοκτητη οικοδομη. δραμα.....................

γιατί δεν βάζεις τον άντρα σου να της το πεί? Αφού του γκρινιάζει ας της απαντήσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...