Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τρελη αγαπη ρε Τατακι! κου ξαμολησανε!!

Επρεπε να την πεις...εμενα με ξαμολησανε γιατι ειμαι ακινδυνη!!

Εσυ απορω γιατι δεν σε εχουν μαντρωσει ακομα!!

Σελεστινα ωραιο δωρο!! μεγια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Καλα Σελεστινα με εχει εκνευρισει πολυ η πεθερα σου μιλαμε!!!Καλα της τα πε ο αντρας σου ακου εκει φαγωθηκε με τη δουλεια η ανοητη...Εχει λυσσαξει να μην μεγαλωνεις εσυ το παιδι για να κανει εκεινη οτι θελει..Οσο για τη ζυγαρια ασχολιαστο,γραψτην..Κι εμενα λυσσαξε στην πρωτη εγκυμοσυνη μου επειδη ημουν 62 κιλα με 1.74 υψος και ολο ελεγε οτι κανω διαιτα και υποννοουσε οτι με λιγα λογια οτι δεν τρωω για να μη παχυνω και ετσι το μωρο θα βγει μικρο και τι μικρη κοιλιτσα εχω κτλ.Μετα ομως το βουλωσε οταν εβγαλα το αγορακι μου μεγαλο και εχασα και πανγρηγορα οτι κιλα πηρα.Και τωρα με κοιταγε καλα καλα στην κοιλια να δει εαν ειμαι λεπτη ακομη και λυσσαξε.Επειδη αυτη ετρωγε τον αγλεορα και ειχε παρει 60 κιλα στις εγκμοσυνες της...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Οπως ειχε φαγωθει και με τον θηλασμο κι ελεγε παντου οτι εχω μικρο στηθος και δεν θα μπορω χαχαχα κι κοιταξτε το τικερακι μου τι λεει.Φυσικα και γιαυτο χαλαστηκε...!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Marlia κρίμα να μην έχεις τη μαμά σου στο πλευρό σου, είναι πολυ πολύ ανακουφιστικό, ξέρεις πως αν και έκανες την επιλογή σου και θα τα φας στη μούρη (τα πεθερικά) τουλάχιστο κάποιος σε καταλαβαίνει, κι ας μη μπορεί να σε βοηθήσει.

Ευχαριστώ dimmi μου. Το άσχημο ήταν στην αρχή που δεν καταλάβαινα ποιά ήταν τα κίνητρά τους και φερόντουσαν τόσο άσχημα οι πεθερομαμαδομπαμπάδες! Όταν καταφέραμε να τους "ψυχολογήσουμε" ήταν όλα πολύ πιο απλά στο να τους αντιμετωπίσεις δηλαδή, γιατί στενοχώρια για τη στενοκεφαλιά τους μένει!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Οπως ειχε φαγωθει και με τον θηλασμο κι ελεγε παντου οτι εχω μικρο στηθος και δεν θα μπορω χαχαχα κι κοιταξτε το τικερακι μου τι λεει.Φυσικα και γιαυτο χαλαστηκε...!!

καλέ σκάνε από το κακό τους και που είμαστε μια χαρά μετά την εγκυμοσύνη και που θηλάζουμε... εκεί πια δεν μπορούν και να κρυφτούν - όσες προσπαθούν δηλαδή - ξεχειλίζει η ζήλια και οι κακίες έρχονται αδέσποτες όλη την ώρα! Άσε το πρόσωπό τους που από τις συσπάσεις που όλα τους φταίνε που δεν μπορούν να κάνουν οοοό,τι θέλουν είναι σα να έχουν μαζέψει τρισεκατομμύρια τικ.

Διαφημίσεις

Dimmi me sygxwreis pou rwtaw alla ti sou exei kanei kai eisai toso thymwmeni?

Giati kammia fora oi anthrwpoi kanoun kai lene vlakeies apo kathari ilithiothta, h'

apo elleipsi epipedou alla oxi apo kakia..

έτσι είναι και γι'αυτό τόσο καιρό είμαι μαζεμένη και τους δικαιολογώ. Τώρα ασχολούνται με το μωρό μου, ακόαμ δε βγήκε, και δε το αντέχω.

Πώς είναι στην Αγλλία? Είχα έρθει μικρούλα, κάπου έκτη δημοτικού, και ακόμα θυμάμαι το μουσείο φυσικής ιστορίας με τους δεινόσαυρους!

Εμείς έχουμε χάλια καιρό εδώ, εδώ και βδομάδες, εκεί?

Φιλιά στον Μπεν, τον μπιγκ μπεν :lol:

Αααααα.....δεν εχεις δει τιποτα , γι αυτο το λες!!!!

σου απάντησε η rena! ;)

μεγάλη ήττα!

Κι εμένα μου λέει ότι δε θα χορταίνει το μωρό γιατί θα είναι φαγάνας (δεν μπορεί να πεί για το στήθος γιατί έχω πολύ πλούσιο...)και να το πηγαίνω εκεί να του δίνει συμπλήρωμα! πριτς! Δε σφάξανε! :tongue:

νταντά θα το έχει και ας μη συμφωνέι εκείνη!

Ευχαριστώ dimmi μου. Το άσχημο ήταν στην αρχή που δεν καταλάβαινα ποιά ήταν τα κίνητρά τους και φερόντουσαν τόσο άσχημα οι πεθερομαμαδομπαμπάδες! Όταν καταφέραμε να τους "ψυχολογήσουμε" ήταν όλα πολύ πιο απλά στο να τους αντιμετωπίσεις δηλαδή, γιατί στενοχώρια για τη στενοκεφαλιά τους μένει!
όντως η στεναχώρια δυστηχώς μένει. Δε γίνεται να προχωράμε και να μη μένει τίποτε, κακά τα ψέμματα, άνθρωποι είμαστε...

-7.5 κιλά :D

καλέ σκάνε από το κακό τους και που είμαστε μια χαρά μετά την εγκυμοσύνη και που θηλάζουμε... εκεί πια δεν μπορούν και να κρυφτούν - όσες προσπαθούν δηλαδή - ξεχειλίζει η ζήλια και οι κακίες έρχονται αδέσποτες όλη την ώρα! Άσε το πρόσωπό τους που από τις συσπάσεις που όλα τους φταίνε που δεν μπορούν να κάνουν οοοό,τι θέλουν είναι σα να έχουν μαζέψει τρισεκατομμύρια τικ.
Εμένα δεν είναι κακιά, έτσι θέλω να νομίζω δηλαδή,

ούτε θα με ζηλεύει, απλά θέλει να γίνουν όλα όπως θέλει και θα κάνει τα πάντα γι'αυτό.

Αλλά με ανεβοκατέβαζε την τέλεια νύφη και τώρα θα της το χαλάσω...

Εμένα δεν είναι κακιά, έτσι θέλω να νομίζω δηλαδή,

ούτε θα με ζηλεύει, απλά θέλει να γίνουν όλα όπως θέλει και θα κάνει τα πάντα γι'αυτό.

Αλλά με ανεβοκατέβαζε την τέλεια νύφη και τώρα θα της το χαλάσω...

Δε θέλω να σου το χαλάσω, και μακάρι η δικιά σου να είναι έτσι, αλλά μέχρι να μείνω έγκυος νόμιζα ότι η δικιά μου ήταν αγία! Μετά άρχισαν τα όργανα!

Άσε που νόμιζα ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους, εγώ ήμουν εντάξει σε όλα και πώς είναι δυνατόν να έχουν κάποιο παράπονο από εμένα;;;;;;;;;;;;;; κοιμόμουν ύπνο βαθύ και το πλήρωσα! Παραλίγο πολύ άσχημα! Η υγεία των παιδιών μου ας πούμε που δε μασούσε τίποτα η αθεόφοβη, ερχόταν στα μωρά άρρωστη και δεν έλεγε ότι ήταν άρρωστη και πήγαινε και ανάσαινε στα 2 χιλιοστά από το προσωπάκι τους. 10 μέρες στο νοσοκομείο με τη μία μικρή να μην ξέρουμε τί μας ξημερώνει με τους γιατρούς να μη λένε τίποτα και αυτή να μην ξεκολλάει από το σπίτι ότι και καλά "τώρα όλοι άρρωστοι είμαστε γιατί να φύγω";:confused:

ευτυχώς πήρε μπρος ο άντρας μου και την έδιωξε!

αππαπαπα...από το μαλλί θα την είχα πιάσει...απορώ με την υπομονή σου.

κι εμάς όλο κανείς τους δεν αρρωσταίνει και όλο κολλάνε τον άντρα μου που πάει εκεί.

Μου ήρθαν και σπίτι ενώ είχα τον άντρα με 39 πυρετό και με ρώτησαν και πως θα γιορτάσω έτσι που ήμουν, με τη φόρμα.

Μα δε θα γιορτάσω! Είμαστε άρρωστοι και είμαι έγγυος! Και μου φέρανε και τα εγγόνια τους από το χωριό μες τη βρωμια και να βήχουν.

Σε σπίτι άρρωστου ανθρώπου που όταν ήταν καλά δεν πατούσαν ποτέ.

Αλλά τώρα βλέπεις είναι που είμαι έγγυος και θέλουν σύσφιξη σχέσεων. Αμ δε.

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΦΗ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΩΡΑΚΙ......ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ..ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ....ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΑ ΧΑΟΣ

Δε θέλω να σου το χαλάσω, και μακάρι η δικιά σου να είναι έτσι, αλλά μέχρι να μείνω έγκυος νόμιζα ότι η δικιά μου ήταν αγία! Μετά άρχισαν τα όργανα!

Άσε που νόμιζα ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους, εγώ ήμουν εντάξει σε όλα και πώς είναι δυνατόν να έχουν κάποιο παράπονο από εμένα;;;;;;;;;;;;;; κοιμόμουν ύπνο βαθύ και το πλήρωσα! Παραλίγο πολύ άσχημα! Η υγεία των παιδιών μου ας πούμε που δε μασούσε τίποτα η αθεόφοβη, ερχόταν στα μωρά άρρωστη και δεν έλεγε ότι ήταν άρρωστη και πήγαινε και ανάσαινε στα 2 χιλιοστά από το προσωπάκι τους. 10 μέρες στο νοσοκομείο με τη μία μικρή να μην ξέρουμε τί μας ξημερώνει με τους γιατρούς να μη λένε τίποτα και αυτή να μην ξεκολλάει από το σπίτι ότι και καλά "τώρα όλοι άρρωστοι είμαστε γιατί να φύγω";:confused:

ευτυχώς πήρε μπρος ο άντρας μου και την έδιωξε!

Μου θυμισες την δικια μου τωρα και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.Πρωτη μερα που πηγα σπιτι απο την κλινικη μου ηρθε σπιτι να δει την κορη μου ενω ειχε την εγγονη (την οποια κραταει ολη μερα) με 39 πυρετο και συναχι.Οταν ειπα πως δεν κανει να ερχομαστε σε επαφη με παιδακια ακομα και με αρρωστους ανθρωπους γιατι αν παθει κατι το πουλακι μου θα καταληξουμε νοσοκομειο, παρεξηγηθηκε και δεν ξαναπατησε.Ο δε πεθερος μου που ηρθε σε λεχουδι 4 ημερων κατευθιαν απο το καφενειο και βρομοκοπουσε τσιγαριλες και ποτηλες παρεξηγηθηκε γιατι του ειπα να πλυνει τα χερια του και του εδωσα πανουλα να βαλει επανω του αν ηθελε να την παρει. Μου ειπε μαλιστα οτι την ειχα πολυ μη μου απτου την κορη μου λες και ηταν κανενα μεγαλο παιδι.Αναγκαστηκα και του απαντησα κι αυτου οτι το μωρο δεν ειναι παιχνιδι, ουτε ειναι αστεια αυτα και πως αν παθει κατι .....νοσοκομειο θα παμε.Και φυσικα απο τοτε δεν ξαναπατησε ουτε αυτος!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

αππαπαπα...από το μαλλί θα την είχα πιάσει...απορώ με την υπομονή σου.

και εγώ απορώ με την υπομονή μου που δεν τους έχω χέ#ει πατόκορφα, αλλά τουλάχιστον είχαμε κόψει κάθε επαφή, εννοείται ούτε τα παιδιά έβλεπαν για περίπου τρία χρόνια νομίζω. Φέτος τα Χριστούγεννα μας κάλεσαν για επαναπροσέγγιση...:!::?:

κι εμάς όλο κανείς τους δεν αρρωσταίνει και όλο κολλάνε τον άντρα μου που πάει εκεί.

Μου ήρθαν και σπίτι ενώ είχα τον άντρα με 39 πυρετό και με ρώτησαν και πως θα γιορτάσω έτσι που ήμουν, με τη φόρμα.

Μα δε θα γιορτάσω! Είμαστε άρρωστοι και είμαι έγγυος! Και μου φέρανε και τα εγγόνια τους από το χωριό μες τη βρωμια και να βήχουν.

Σε σπίτι άρρωστου ανθρώπου που όταν ήταν καλά δεν πατούσαν ποτέ.

Αλλά τώρα βλέπεις είναι που είμαι έγγυος και θέλουν σύσφιξη σχέσεων. Αμ δε.

κράτα γερά!

ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΦΗ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΩΡΑΚΙ......ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ..ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ....ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΑ ΧΑΟΣ

Αμα σου πω τι μου λεγανε εμενα που αργουσα να κανω παιδι , θα φριξεις!!!!Μεχρι που εμαθαν οτι εχει προβλημα ο γιος τους και δεν τολμησαν να ξαναμιλησουν ......μετα απο ενα σωρο ευτραπελα βεβαια.

Θα ερθει κοπελα μου με το καλο το μωρακι, μη συγχιζεσε, μην αγχωνεσε και μη στεναχωριεσε.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

και εγώ απορώ με την υπομονή μου που δεν τους έχω χέ#ει πατόκορφα, αλλά τουλάχιστον είχαμε κόψει κάθε επαφή, εννοείται ούτε τα παιδιά έβλεπαν για περίπου τρία χρόνια νομίζω. Φέτος τα Χριστούγεννα μας κάλεσαν για επαναπροσέγγιση...:!::?:

Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω.Με τι μουτρα μας αντικριζουν μετα.Και η δικια μου τα ιδια κανει.Θυμωνει ξεθυμωνει μονη της και φυσικα δεν ξερω ποτε τον λογο.Μετα απο καιρο μου ξεφουρνιζει ο αντρας μου τα χιλια μυρια και ιστοριες για αγριους και επιστημονικης φαντασιας!!!!! Παντως εγω αυτη τη φορα δεν κανω πισω.Το επαιξα πολλες φορες χαζη αλλα ως εδω.Στο κατω κατω εχω και αξιοπρεπεια.Τι ειμαι δηλαδη και θα μου μιλαει οποτε θελει?Δε το καταλαβα αυτο!!!! Εδω δε σκεφτεται αυτη , γιαγια πραγμα και δεν υπολογιζει καν το εγγονι και βαζει πανω απ'ολα τον εγωισμο της και εσεις μου λετε τωρα ....................

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...