Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κουραγιο κοριτσακιααααα!!

Αντε σελεστινακι να μας πεις το δωο που θα σου φερει!!!

Εγω προχθες της ειπα σε μηνυμα βεβαια γιατι ετσι μιλαμε εμεις για τη φορμα που μου φερε για ενος ετους στο παιδι που εναι 25 μηνων...Ε μα δεν αντεξα...Αφου καλη μου γυναικα δεν το χεις ασε μην αγοραζεις τιποτα...

Τι ατμομαγειρα θες?για το μωρο?η για σας?εγω για το μωρο ειχα της φιλιπς τελειος ακομη και τωρα τον χρησιμοποιω:wink:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kai egw ta idia akrhbws sunais8hmata me th dimmi exw me th fash pe8era,akrhbws etsi ahdiamsnh kai den me exei afisei na parw anasa h gunaika kai auto pou eipes,pnigomai!!emena me thn aderfh ths einai ena kai eimai sigourh oti me 8aboun olh mera,oti ma8ainei oti kanw oti ginaite to kserei kai h aderfh,ksereis pws me kobei apo panw ws katw otan me blepei?egw ta elega sth mana mou kai nomize sthn arxh oti uperbalw alla meta apo ligo kairo pou me pistepse ta exei parei kai mia mera h8ele na thn piasei na ths ta xwsei pou kanei etsi to mwro ths!egw polles sumboules,se ola ta 8emata opws kai s auto pernw apo th 8eia mou,pou megalwsame mazi kai ths ta elega panta ola,einai kai mikrh,38 kai panta thn akouw!

εγώ από τη μανούλα μου όχι μόνο δε βρήκα συμπαράσταση, αλλά τα βρήκε και με την πεθερά, γιατί έτσι που την είδε να θέλει να χωθεί στα πάντα σκέφτηκε ότι όταν χρειάστηκα βοήθεια θα την έβγαζε καθαρή! ότι δηλαδή θα με βοηθούσε μόνο η πεθερά και της έκανε τεμενάδες! ότι και να έλεγα εγώ με έγραφε κανονικά και με έβγαζε παράλογη. Εμάς για να τα δεχτεί η μανούλα μου, δυστυχώς φτάσαμε σε πολύ τραγικά σημεία όπότε ήταν αδύνατο να μην παραδεχτεί ότι έπιασα το "λαχείο" με τα πεθερικά! dimmi αν μοιάσω στη μανούλα μου ασ'τα!

zoitsa να μην πω για τις αδερφές της πεθεράς μου που κάθονται όλες μαζί και ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι λένε... αφού έχουν φτάσει στο σημείο να με λυπούνται οι άντρες τους.

Και το δικό μου το αγόρι παίρνει μεν το μέρος μου, τουλάχιστον λέγοντάς μου ότι έχω δίκιο... δεν καταλαβαίνει όμως πόσο με ενοχλεί όταν καταλαβαίνω ότι ολόκληρο σόι κάθεται και με βρίζει και δεν τους λέει τίποτα;;;;;;; η απάντησή του είναι ότι τα έχω πει, αλλά δεν τα καταλαβαίνουν. κααααλά! θα μου πείτε δε φταίει και αυτός... εγώ δηλαδή τί φταίω από το πουθενά να έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση; επειδή δεν τους έδωσα τα παιδιά να μεγαλώνουν μαζί τους! και να πεις ότι προσέχουν... τα έχουμε πει, απλά ε π ι κ ί ν δ υ ν ο ι.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Και μου έρχεται να ξεράσω όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι/κάποιες τις πεθερές τις λένε "μανούλα"!!!

Μου έρχεται να ξεράσω γενικότερα στο άκουσμα της λέξης πεθερά.

Ουτε με σφαιρες!!!!Παρολο που ο αντρας μου τους δικους μου τους λεει μαμα και μπαμπα, εγω δεν το εκανα ποτε!!! Μανα ειναι μονο μια.Εχω γονεις , δεν θελω κι αλλους......ευχαριστω.

Τα λεω στην αδερφη της πεθερας!! Που ειναι αλλο πραμα!!

Φανταστειτε οτι δεν ξερει οτι μιλαμε γιατι αμα το μαθει αλοιμονο και στις 2 μας!!

Καλα κοριτσακι, προσεχε και λιγο γιατι οσο να'ναι αδερφες ειναι και ποτε δεν ξερεις.Μη σε κανει ρομπα καμια ωρα και γινεται κ@@@@@ς.

Μ'αυτα που βλεπουμε και ακουμε .....απ'ολα πρεπει να φυλαγομαστε !!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μπα, η θεια ειναι σπαθι!

Αφου οταν ημουν εγκυος και με παιρνε η καρακαξα και με κανε να κλαιω, την επαιρνε τηλ και την ελεγε, να μην με ταραζει!

Και πολλες φορες ηθελε να μπει στη μεση αλλα δεν την αφηνω, γιατι θα γινοταν σκ@@@ τα πραματα!

Διαφημίσεις

elina kai gia mena atmomageira kai meta gia to mwro!egw genika trww laxanika kai 8 mou arese na ta bazw ekei mesa,episis ton 8elw kai gia psaraki,meta 8a ftiaxnw gia th beba!telika mou efere hlektronikh zigaria,th brhke sto masouth 18 euro,den me xalaei oute me noiazei h timh,wraiotath einai,zugistika k olas eimai 58!!xaxxaxaaxxa!kai emena pantws eimai sigourh oti me thn aderfh ths me 8aboun,exei kai thn korh ths aderfhs pou exei paidia kai oti kanei ekeinh me ta paidia ths einai nomos.priksimo!

rbOEp3.png

elina kai gia mena atmomageira kai meta gia to mwro!egw genika trww laxanika kai 8 mou arese na ta bazw ekei mesa,episis ton 8elw kai gia psaraki,meta 8a ftiaxnw gia th beba!telika mou efere hlektronikh zigaria,th brhke sto masouth 18 euro,den me xalaei oute me noiazei h timh,wraiotath einai,zugistika k olas eimai 58!!xaxxaxaaxxa!kai emena pantws eimai sigourh oti me thn aderfh ths me 8aboun,exei kai thn korh ths aderfhs pou exei paidia kai oti kanei ekeinh me ta paidia ths einai nomos.priksimo!

Το πιασαμε το υποννοουμενο οεεοο!!!! Θα της ειχα σπασει το κεφαλι μιλαμε.Γιατι στην εφερε την ζυγαρια για να βλεπεις τα κιλα που θα μπαινουν? Η για να σου πει προσεχε μη βαλεις πολλα , να ζυγιζεσε συνεχεια? Καλα ρε .......δωρο ζυγαρια σε εγκυο??????? ΕΕΕεεεεε συγνωμη αλλα αυτο μονο πεθερα θα το εκανε!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Το πιασαμε το υποννοουμενο οεεοο!!!! Θα της ειχα σπασει το κεφαλι μιλαμε.Γιατι στην εφερε την ζυγαρια για να βλεπεις τα κιλα που θα μπαινουν? Η για να σου πει προσεχε μη βαλεις πολλα , να ζυγιζεσε συνεχεια? Καλα ρε .......δωρο ζυγαρια σε εγκυο??????? ΕΕΕεεεεε συγνωμη αλλα αυτο μονο πεθερα θα το εκανε!!!!!!!

les e?htan upoulos o skopos??den to phra etsi alla dikio exeis,hmmm!8a 8ele,egw exw kormara,auth einai ntoulapa!me zhleuei!

rbOEp3.png

Selestina eliwsa sto gelio me to dwro..pali kala pou den sou efere kouponia gia kentro adynatismatos.

To xeirizesai omws swsta to thema pisteyw, dld anti na sygxysteis thewrhses oti phres ena polu xrhsimo dwro kai xarhkes!

emena ta dwra pou mou ekane h prwhn pethera den ta eleges kan praktika..

Eleni

bd5c7983f7.png

έλεος!!! Ακου ζυγαριά! Με τα κιλά που κουβαλώ θα είχα τουλάχιστο παρεξηγηθεί, ειδικά όταν μου λέει πόσο όμορφη είμαι και ότι δεν πάχυνα!

Δε θέλω κανένα τους δώρο, θέλω πίσω την ησυχία μας.

Οσο περνάν οι μέρες ίσως το ξεπεράσω και έχουμε ξανά καλές επαφές και το βουλώνω πάλι μέχρι να μην αντέχω.

Προς το παρόν δεν θέλω να βλέπω ή να ακούω για κανένα τους.

Τα σιχάθηκα όλα ρε παιδιά, κρύωσα πως το λένε, και καλό να κάνουν δεν θα το δώ.

Γιάυτό για ναμη τους αδικώ κιόλα δε θέλω επαφές. Οπως πρίν, μακρυά και αγαπημένοι ρε γμτ.

Ηταν το κερασάκι στη τούρτα τη μέρα της γιορτής του άντρα μου, ενώ τον είχα με 39 πυρετό να ακούσω όλα αυτά από πεθερό και γιό, και μάλιστα ενώ ήρθαν ακάλεστοι.

Πιο πολύ μας αναστάτωσαν παρά η βοήθεια τους, να μου λείπει λοιπόν.

Η πεθερά βέβαια δεν ήρθε αλλά είναι ο υποκινητής. Δυστηχώς όσα λέγονται δια στόματος άλλων είναι δικές τις εμπνεύσεις και πιπίλίσμα μυαλού.

Εδώ της ξεφεύγουν σε εμένα την ίδια τηλεφωνικά και μη.

Α ρε μάνα πόσο δίκιο είχες.

Marlia κρίμα να μην έχεις τη μαμά σου στο πλευρό σου, είναι πολυ πολύ ανακουφιστικό, ξέρεις πως αν και έκανες την επιλογή σου και θα τα φας στη μούρη (τα πεθερικά) τουλάχιστο κάποιος σε καταλαβαίνει, κι ας μη μπορεί να σε βοηθήσει.

Εμένα με συμβουλεύει και πολύ σωστά θα έλεγα, όταν καταφέρω να τα κάνω πιάνουν.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Selestina πάλι καλά ήταν μόνο μία ζηγαριά !!! χρήσιμο δώρο.

Αν και σίγουρα υπήρχε υπονοούμενο, θέλει να σε βάλει στο λούκι να σκέφτεσαι πόσα κιλά θα βάλεις... και δεν νομίζω επειδή σε προσέχει .... αλλά έτσι κορμάρα που είσαι (5 μηνών και μόνο 58 κιλά!!μπράβο!) δεν θα της γίνει η χάρη..

Selestina στην δική της γιορτή να της πάρεις πλαστιγγα.Ξερεις είναι η βαρεως τύπου ζυγαριες που ζυγίζουν και τα μοσχαρια.χαχαχα ακου το κοιτος δώρο που σου πήρε. Εμένα η δική μου την πετυχα εχθες που γύρισα νωρίς κάτω στον κήπο.Επειδή έπρεπε να παει ο ανδρας μου σε μια δουλεια γυρισα νωρίτερα από τηνδουλεια. Εκείνη περίμενε στον κήπο την κόρη μου που είχε παει ο άνδραςμου να την παρει από την μάνα μου. Οταν με βλέπει έπαθε σοκ φυσικά και τι μου λεει? μπα τι έγινε και σε αμολήσανε νωρίτερα? λες και είμαι πρόβατο η οχια. Κρατηθηκα.. της λεω εσείς τι κάνετε στο κρύο? περιμένω να έρθει η κόρη σου μου λεει όπως κάθε μεσημέρι..(ξερετε μετά ανεβαίνει στο σπίτι μας η καργια) μέσα στο κρύο?πατε καλα? ξίνισε όπως πάντα αλλωστε και μου λεει αφού ήρθες εσύ εγώ φευγω αντιο. Παντως έπρεπε να την βλέπατε όταν με είδε επαθε σοκ της χαλασα τα σχεδια της σκροφας!!!

oti kai na kanei,auth einai terastia kai egw mia xara!alla kai aliws na htan auth skaei apo th zhleia ths koritsia,egw auto katalaba.exei pe8anei apo th zhleia kai kanei kai leei oti na nai.shmera me phre thl kai trelenete pou den douleuw edw kai miso xrono kai mou lee na kanw ta xartia mou sthn purosvestikh.an einai dinaton.ths lew,mama pas kala,eimai 5 mhnwn egkuos,exei a8lhmata gia na mpeis ekei,ginaite 5 mhnwn na kanw pous ups??kai leei kanta esu!akouei o antras mou htan dipla,pernei to thl,thn pataei ena suxtiri"kala einai trelh?ti zori trabas?ante parata mas,den exei na paei pou8ena kai ths to ekleise.perito na pw oti gelasan kai ta moustakia mou!!xoxoxoxoxoox!!

rbOEp3.png

Dimmi me sygxwreis pou rwtaw alla ti sou exei kanei kai eisai toso thymwmeni?

Giati kammia fora oi anthrwpoi kanoun kai lene vlakeies apo kathari ilithiothta, h'

apo elleipsi epipedou alla oxi apo kakia..

Αααααα.....δεν εχεις δει τιποτα , γι αυτο το λες!!!!

Tataki.......ας την αφηνες λιγο ακομα εξω μηπως και κοκκαλωνε και ησυχαζες βρε !!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...