Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Πωπω το παιδακι τι εφαγε!! Ειναι βλαμμενη εντελως!!

Αλλα να σε πω...εγω δε πιστευω οτι τα κανουν ολα αθωα.

Ξερουν τι κανουν..πολυ καλα!

Σελεστινα περαστικα! Θα περασεις ωραι!!:lol::lol::lol:

anipomwnw na er8ei h wra na dw th mourh ths.8a me ftiaksei pali aurio,eimai kai prokatelhmenei kai oxi adika kai me to paramikro 8a mou th dinei!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή από το να της αφήνω το παιδί για 2 ώρες κάθε μεσημέρι... αλλά προσπαθώ να εκπαιδεύω το παιδί ώστε να της ζητάει να τρώει μόνο αυτά που έχω εγώ ετοιμάσει και όχι ότι φτιάχνει αυτή... Τον ξεγελάει ακόμα με αυτά που το αρέσουν αλλά σε λίγο και αυτός θα την μάθει και δεν θα τα θέλει, αν θέλει τη ζωή του δηλαδή θα πρέπει να το μάθει σύντομα, ελπίζω!!!!

Selestina, δεν ξέρω γιατί τις φοβάμαι τις εκπλήξεις..... τι να έχει σκεφτεί πάλι το μυαλό της?? .. έχουμε και εμείς αγωνία... Ας σκεφτόμαστε θετικά, ελπίζω να έχει πολύ γέλοιο το θέμα.. αλλά εσύ πρόσεχε, καλού-κακού...

Δεν εχω φαει ποτε στο σπιτι της τιποτε (τις 5 φορες που εχω παει τελος παντων).Ειχε να το λεει οτι δεν τρωω τιποτα.Μην εισαι κοροιδο.Αφου σε εχει για αχρηστη εκμεταλευσου το και βαζε την να σου μαγιρευει καθε μερα αυτη ......αχαχαχαχαχαχαχαχα.

ούτε για αστείο! μακρυά!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Ασε γιατι και η δικια μου στην αρχη ολο τετοια ελεγε και ολο γλυκες ηταν και ειδικα μπροστα στον αντρα μου.Οταν εβγαλε ομως τον πραγματικο της εαυτο ..........ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε!!!!!!!

μια από τα ίδια! φαίνεται είναι η τακτική τους. Περιμένουν να δέσουν το γάιδαρό τους πρώτα και μετά ...

ξεχασα να πω οτι αυριο θα εχω εδω πεθερα το πρωι.να δω που θα βρω κουραγιο να κρατηθω μην ανοιξω το στομα μου.θα ερθω λεει πρωι να σε ξυπνισω,επειδη παλια μ επερνε καθε μερα εκλεινα τα τηλ γιατι λογο εγκυμοσυνης δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ και με ηυπνουσε καθε πρωι 8 και μ ελεγε "κοιμασε?'' και εσκαγε στα γελοια "χααχχααχχααχ" και το εκλεινα και με εψαχνε και τησ ειπα το κλεινω γιατι με ξυπνανε,μηπωσ καταλαβει οτι θελουμε ησυχια.και τωρα βρηκε ευκαιρια η καργια και την πεταξε την μπιχτη της "θα ερθω να σε ξυπνησω δεν πειραζει για μια μερα....σου εχω και μια εκπληξη λεει...ωχ,φοβαμαι κοριτσια,τι θα μου κουβαλισει?ευχομαι οχι το καροτσι του 80',λετε να μου φερει κανενα φουστανακι που φορουσε αυτη οταν ηταν μπεμπα??

περιμένω εναγωνίως να μάθω τί "δωράκι" σου έφερε!

sini8ws ths aresei kati leei na pareis auto lew den 8elw euxaristw kai meta paei kai mou to fernei!lete na mou ferei atmomageira??giati 8elw alla den 8umamai an ths to exw anaferei!

μάλλον πρέπει να της πεις ότι δεν το θέλεις αν θες να το φέρει!

Διαφημίσεις

Παναγιά μου εξελίξεις σελεστινάκι!!

Εκλεισε και επίσκεψη?!?! Αντε να δούμε, καούρα μεπιασε και μόνο που το διάβασα!

Δεν ξέρω έχω σιχαθεί πολύ τη φάση πεθερικά.

Ισως επειδή είναι και οι ορμόνες τις εγγυμοσύνης και δεν έχω και άπλετη υπομονή και τα υσναισθήματα με πλημμυρίζουν και δεν αφήνουν να τους γράψω στα παλαιά των υποδυμάτων μου.

Πάντως παιδιά είναι λυτρωτικό να το συζητήσετε με τις μαμάδες σας.

Τουλάχιστο η δικιά μου τα ήξερε/έβλεπε από πρίν, εγώ το ΖΩΟΝ της έλεγα "έλα ρε μάνα δε μπορεί τόσο πολύ"

Και τελικά είχε δίκιο η δόλια η μάνα, όπως πάντα!

Αυτόν τον καυμό τον έχω, πάντα να έχουν δίκιο οι μάνες μας! Σε αυτό μπορούσε να πέσει έξω!

Και μη φανταστείτε ότι την ήξερε την πεθερά, αλλά έπεσε σε όλα μέσα, κι ας μη μου τα είχε πεί όλα από πρίν να μη με τσιτώνει. Εχμ το έμπειρο μάτι που κόβει χαρακτήρες!

Βέβαια μου τα έλεγε και ο άντρας μου, αλλά που να φανταζόμουν ότι έχει ποτίσει κι αυτός ολίγον με τόσο μπλα μπλα από τη μάνα.

Αφήστε που νιώθω πολύ φίλη τη μάνα μου όταν της τα λέω (αυτό πάλι που το βάζετε που εγώ δεν της έλεγα τίποτε ΠΟΤΕ)

Τελικά πολύ φοβάμαι ότι γινόμαστε τάλε κουάλε οι μάνες μας, κι από εκεί που δεν τις θέλαμε καθόλου, τώρα που θα κάνουμε ή έχουμε ήδη παιδιά όλα αλλάζουν!

Πλέον απορώ τί θα έκανα χωρίς τη μάνα μου...

Και μου έρχεται να ξεράσω όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι/κάποιες τις πεθερές τις λένε "μανούλα"!!!

Μου έρχεται να ξεράσω γενικότερα στο άκουσμα της λέξης πεθερά.

Νιώθω ότι χάθηκαν όλα ξαφνικά. Οσο είμασταν μακρυά και αγαπημένοι όλα καλά. Τώρα που έρχεται το παιδί και νιώθω ήδη την πίεση τους έχω φρικάρει. Κι ας έχω δεί μόνο το 1 εκατομμυριοστό από αυτή!

Τόσο καιρό ο άντραςμου δεν άφηνε να εκτεθούμε παραπάνω, τώρα σα να άλλαξε κι αυτός.

Του το είπα χθες. Δεν θέλω να αλλάξει τίποτε, νιώθω ξαφνικά να πνίγομαι. Ας μείνουν όλα όπως πρίν. Δεν θέλω επαφές με κανένα. Αφησε με να απολαύσω την εγγυμοσύνη μου δεν μπορώ άλλο.

Ξερω ότι δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τους δικούς του και μπλαμπλάδισμα κι ας μη το λεέι. Το ξέρω. Πλύση εγγεφάλου!

Αλλά είναι γονείς ΤΟΥ, εγώ δε φταίω.

-7.5 κιλά :D

Καλημερααααααααααα!!

Ειστε καλα?

Σελεστινα ατμομαγειρα θελεις εε?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καροτσι θα παρεις!!

Ντιμι να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!

Οχι σαν και μενα...που με την γ@@@@!

Ακριβως ετσι !!

Και εγω μαμα δεν εχω...στο μπαμπα μου μερικες φορες τα λεω..αλλα νευριαζει πολυ και δε τα λεω!

Τα λεω στην αδερφη της πεθερας!! Που ειναι αλλο πραμα!!

Φανταστειτε οτι δεν ξερει οτι μιλαμε γιατι αμα το μαθει αλοιμονο και στις 2 μας!!

kai egw ta idia akrhbws sunais8hmata me th dimmi exw me th fash pe8era,akrhbws etsi ahdiamsnh kai den me exei afisei na parw anasa h gunaika kai auto pou eipes,pnigomai!!emena me thn aderfh ths einai ena kai eimai sigourh oti me 8aboun olh mera,oti ma8ainei oti kanw oti ginaite to kserei kai h aderfh,ksereis pws me kobei apo panw ws katw otan me blepei?egw ta elega sth mana mou kai nomize sthn arxh oti uperbalw alla meta apo ligo kairo pou me pistepse ta exei parei kai mia mera h8ele na thn piasei na ths ta xwsei pou kanei etsi to mwro ths!egw polles sumboules,se ola ta 8emata opws kai s auto pernw apo th 8eia mou,pou megalwsame mazi kai ths ta elega panta ola,einai kai mikrh,38 kai panta thn akouw!

rbOEp3.png

Καλημερααααααααααα!!

Ειστε καλα?

Σελεστινα ατμομαγειρα θελεις εε?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καροτσι θα παρεις!!

Ντιμι να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!

Οχι σαν και μενα...που με την γ@@@@!

Ακριβως ετσι !!

Και εγω μαμα δεν εχω...στο μπαμπα μου μερικες φορες τα λεω..αλλα νευριαζει πολυ και δε τα λεω!

Τα λεω στην αδερφη της πεθερας!! Που ειναι αλλο πραμα!!

Φανταστειτε οτι δεν ξερει οτι μιλαμε γιατι αμα το μαθει αλοιμονο και στις 2 μας!!

xaaaaaaaaaaaa!mh mou 8umizeis to karotsi!axaxxxaxaax!8a to bgalw foto kai 8a sou to steilw!xaxxaaaxaxaax!lete na mou ferei rouxalakia apo tote pou htan auth mikrh?einai ikanh.eixe dwsei kati rouxa sth nufh ths to paidiwn ths,paidika opws dinoun oi suggeneis o enas ston alo.kai leei,den mu ta efere meta pisw,ta xrhsimopoihse kai ta krathse,den hksera oti an sou dwsei kapoios rouxa otan exoun megalwsei ta paidia tou na ta baleis sta dika sou ta xrhsimopoieis kala kala kai prepei na epistrepseis?allo na einai krabati h kati megalo,rouxa omws?epa8a sok!kai to karotsi to eixe danisei kai to zhthse pisw gia to eggoni ths,den thn paleuei leme!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...