Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλακα κανεις!!!!!Ολοι νηστικοι φυγαμε.Για να σου δωσω να καταλαβεις η γιαγια μου απο την σμυρνη και ο παππους μου απο την πολη.Θελεις να σου πω τι ιεροτελεστια ειναι το φαγητο στο σπιτι μας? Εγω ποτε δεν εχω παρει τιποτε ετοιμο.Σημιωστε οτι εμαθα να κανω πιτα πριν τελιωσω το δημοτικο.

Οχι να κανω και τραπεζι με delivery!!!! Μεσα στα λιπη, μεσα στα λαδια , βρομοκοπουσαν ολα !!!!!!!

τρελό σκηνικό όμως, βρήκε να τα κάνει σε τόσο αντίθετα άτομα!

Οχι ότι νοείται τραπέζι με ντελίβερι βέβαια ακόμα και τη μετενσάρκωση του σουβλατζή να έχεις καλέσει για τραπέζι!

δε σας έβγαζε έξω λέω γω :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

-7.5 κιλά :D

γυρναει ο ανδρας μου από την δουλειά και αφού έχει παρει την μικρή από την μανα μου και πριν ανεβει στο σπίτι μας περνάει από την πεθερά μου. Ετσι ανεβαινουν όλοι μαζί στο δικό μας

Γιατί δεν του λές πως δεν σου αρέσει αυτό αλλά και τους λόγους? Μπορεί να έχει αναλαμπή ο άντρας σου όπως της epang και να φερθεί όπως θα ήθελες :D:D you never know!

Ax Θεούλη μου κάνε να μη πέσουν άλλο οι μισθοί, να πάρουμε κάποτε ένα σπίτι να μη βρεθούμε ποτέ στην ανάγκη τους να μείνουμε μαζί. Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

epang πραγματικά χαρηκα πάρα πολύ και ζήλεψα ταυτόχρονα.Μακάρι να ξεστραβωθεί και ο δικός μου! μπραβο του παντως έκανε την αρχή και το καλόείναι οτι τα είπε μπροστά σου. Αυτή πρέπει να έφαγε την γλώσσα της η οχια πάντως. Δεν θα πιστευε στα αυτιά της καλά να πάθει γιατί το άξιζε αντε και στα δικά μας

Καλά δεν έχω αυταπάτες, όταν θα είναι μόνοι τους θα του λέει ότι τον βάζω εγώ να τα λέει αυτά και ε, τι να κάνει και αυτός αφού δεν θέλει να τσακωθεί με τη γυναίκα του κτλ... Βάζω στοίχημα ότι τέτοια του λέει και αυτά πιστεύει αυτή, ότι και να της απαντάει ο άντρας μου.. Αλλά για μιά στιγμή ένιωσα λίγη ικανοποίηση που με υπερασπίστηκε ο καλός μου..

Κορίτσια μαζέψτε τα old time classics των πεθερών σας να κάνουμε ένα bazaar.... να γελάσει ο κάθε πικραμένος!!!!

Καλημερα κοριτσια!Σας διαβαζω και δε σας προλαβαινω!!

Να πω παντως οτι κι εμενα απο τους γονεις του πατερα μου η γιαγια μου σμυρνια ηρθε προσφυγας εδω και ο παππους μου απο την πολη καταγωγη!Αρα καταλαβαινετε τι εχω στα γονιδια μου...Λεω επειδη η πεθερα ειναι ποντια βρηκε το μαστορα της με μενα..Εμ λεω κυρια μου εισαι ποντια αλλα εγω σμυρνια γιαυτο δεν σου καθομαι χαχαχαχ

Εμενα η καλυτερη της ειναι να μην φτιαχνω πολλα πολλα φαγητα κτλ για να μην με παινευει ο αντρας μου.Οπως κι οταν γεννησα επειδη πραγματικα τραβηξα πολυ ζορι με τον θηλασμο επειδη ειχα γινει τρελο τουμπανο και αυπνη 36 ωρες και ο αντρας μου γενικα με θαυμασε πολυ ετσι οπως χειριστηκα την ολη κατασταση με πολλες δυσκολιες,αυτη ζηλεψε τρελα και ειπε και στη μανα μου σε μια παρεξηγηση (φυσικα παντα απο τη μερια της)"ναι μονο αυτη γεννησε κι αλλη μια στην πολη" χαχαχα

Τρελη κακια ετσι?Ασχετα βεβαια που αυτης τον αντρα μου της τον μεγαλωνε ολο της το σοι μαζι και τον παρκαρε πολλες φορες και σε αδερφες γιαγιαδες κτλ...Και οχι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ....Αυτη βεβαια λεει οτι δεν τον αφηνε πουθενα μονο του αλλα ο αντρας μου αλλα μου λεγε συν του οτι τον μεγαλωνε και η αδερφη της μαζι στο σπιτι.Οπως και να χει ο αντρας μου ομως παντα ειχε μεγαλη αδυναμια στον μπαμπα του.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλά και με εσένα με Σμύρνη και Πόλη στο DNA με τί κότσια σε βάζει να φας βλακείες... η δικιά μου είπαμε με έχει για άχρηστη.

Δεν εχω φαει ποτε στο σπιτι της τιποτε (τις 5 φορες που εχω παει τελος παντων).Ειχε να το λεει οτι δεν τρωω τιποτα.Μην εισαι κοροιδο.Αφου σε εχει για αχρηστη εκμεταλευσου το και βαζε την να σου μαγιρευει καθε μερα αυτη ......αχαχαχαχαχαχαχαχα.

όχι που θα το αφήσω να πέσει κάτω.... εμένα μου έδωσε μπιμπερό του και ο δικός μου γεννήθηκε το '76. Είπες κάτι;;;;; α! έχεις πέσει κάτω από τα γέλια;;; οκ!!!!

Δυο τρεις φορες που εστειλε κατι για την κορη μου ....ηταν μεταχειρισμενα ρουχα και παπουτσια απο την πρωτη εγγονη (της κορης της).Καποια στιγμη τα πηρα στο κρανιο και του ειπα του δικου μου που κοιμαται ορθιος οτι ειναι ντροπη πια η γιαγια να στελνει ολα τα μεταχειρισμενα.Ειναι τοσο θολομενος με την μανουλα που παρολο οτι τοθ εδειξα τα ταμπελακια απο μεσα χιλιοπλυμενα και καταξεθωριασμενα, τον επεισε οτι ειναι καινουργια παρακαλω και οτι εγω τα χω συνεχεια με την μανα του.Ακουσον ακουσον!!!!

γυρναει ο ανδρας μου από την δουλειά και αφού έχει παρει την μικρή από την μανα μου και πριν ανεβει στο σπίτι μας περνάει από την πεθερά μου. Ετσι ανεβαινουν όλοι μαζί στο δικό μας

Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω.Γιατι δεν καθονται δηλαδη στο σπιτι της για λιγο και πρεπει να ερθει αυτη στο δικο σας?

epang πραγματικά χαρηκα πάρα πολύ και ζήλεψα ταυτόχρονα.Μακάρι να ξεστραβωθεί και ο δικός μου! μπραβο του παντως έκανε την αρχή και το καλόείναι οτι τα είπε μπροστά σου. Αυτή πρέπει να έφαγε την γλώσσα της η οχια πάντως. Δεν θα πιστευε στα αυτιά της καλά να πάθει γιατί το άξιζε αντε και στα δικά μας

Εγω παλι ελπιδα να ξεστραβωθει ο δικος μου δεν εχω.Απλα ελπιζω ο καλος Θεουλης να μας την κανει την χαρη συντομα.

τρελό σκηνικό όμως, βρήκε να τα κάνει σε τόσο αντίθετα άτομα!

Οχι ότι νοείται τραπέζι με ντελίβερι βέβαια ακόμα και τη μετενσάρκωση του σουβλατζή να έχεις καλέσει για τραπέζι!

δε σας έβγαζε έξω λέω γω :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:

Εισαι με τα καλα σου? Εκτος ολων των αλλων θελει να δειχνεται κιολας!!! Στην αρχη ηθελε να μας πεισει οτι τα ειχε κανει ολα με τα χερακια της .....αχαχαχαχαχαα.Ειναι γελοια η γυναικα μιλαμε!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

kalhmera pe8eropliktes.to exoun xasei oles mazi oi pe8eres,esas oi perisoteres einai megales.liga ta pswmia tous,emena einai neotath kai eimai katadikasmenh sas lew.ti 8a kanw??h eirwneia oti prox8es mou elege sto thl,poso polu me exoun agapisei kai poso aksia kai ka8arh kopela eimai kai den s fobamai esena kai teties bourdes pou emena den me pi8oun!ase mas kahmenh h8ela na ths pw!kai apo pisw ta ftiaria!protinw na kanoume kalisteia pe8eras,na brabeusoume tis 3hs pio blamenes!axxaaxx

rbOEp3.png

kalhmera pe8eropliktes.to exoun xasei oles mazi oi pe8eres,esas oi perisoteres einai megales.liga ta pswmia tous,emena einai neotath kai eimai katadikasmenh sas lew.ti 8a kanw??h eirwneia oti prox8es mou elege sto thl,poso polu me exoun agapisei kai poso aksia kai ka8arh kopela eimai kai den s fobamai esena kai teties bourdes pou emena den me pi8oun!ase mas kahmenh h8ela na ths pw!kai apo pisw ta ftiaria!protinw na kanoume kalisteia pe8eras,na brabeusoume tis 3hs pio blamenes!axxaaxx

Ασε γιατι και η δικια μου στην αρχη ολο τετοια ελεγε και ολο γλυκες ηταν και ειδικα μπροστα στον αντρα μου.Οταν εβγαλε ομως τον πραγματικο της εαυτο ..........ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

...protinw na kanoume kalisteia pe8eras,na brabeusoume tis 3hs pio blamenes!axxaaxx

Στα καλλιστεία βλακείας η δικιά μου είναι τουλάχιστον φαβορί !!!! έχει μεγάααλο "κάλο" η γυναίκα .....

Εχθές και καλά ήθελε να φτιάξει με τα χεράκια της φασολάδα που αρέσει στον άντρα μου και όταν μπήκα σπίτι μου μύριζε καμμένο και μου είπε: έκαψα λίγο τα φασόλια αλλά δεν πειράζει, ο μικρός τα έφαγε μια χαρά και δώστα στον γιό μου δεν θα καταλάβει τίποτα... κοιτάω και τα βλέπω γκρι τα ζουμιά στη φασολάδα... πο, πο τι έφαγε το παιδί μου!.... και πόσο εκτιμάει το γιό της!... Μόλις γύρισε ο άντρας μου ανοίγει όλο χαρά να δει τη φασολάδα και μένει κάγκελο, του λέω αυτό έφαγε το παιδί το μεσημέρι και ας υπήρχαν μακαρόνια με κρέας στο ψυγείο και ας είχε τη φασολάδα καμμένη η μάνα σου δεν είπε να την πετάξει αλλά την έδωσε στο παιδί να φάει και είπε να φας και εσύ, εντάξει είναι.... Μου λέει αυτός: καλά πάρτο απόφαση η μάνα μου δεν πάει καλά, μην της δίνεις σημασία... Το παραδέχθηκε επιτέλους!!! Βέβαια η φασολάδα πήγε στα σκουπίδια και τελικά φάγαμε σουβλάκια ...

Στα καλλιστεία βλακείας η δικιά μου είναι τουλάχιστον φαβορί !!!! έχει μεγάααλο "κάλο" η γυναίκα .....

Εχθές και καλά ήθελε να φτιάξει με τα χεράκια της φασολάδα που αρέσει στον άντρα μου και όταν μπήκα σπίτι μου μύριζε καμμένο και μου είπε: έκαψα λίγο τα φασόλια αλλά δεν πειράζει, ο μικρός τα έφαγε μια χαρά και δώστα στον γιό μου δεν θα καταλάβει τίποτα... κοιτάω και τα βλέπω γκρι τα ζουμιά στη φασολάδα... πο, πο τι έφαγε το παιδί μου!.... και πόσο εκτιμάει το γιό της!... Μόλις γύρισε ο άντρας μου ανοίγει όλο χαρά να δει τη φασολάδα και μένει κάγκελο, του λέω αυτό έφαγε το παιδί το μεσημέρι και ας υπήρχαν μακαρόνια με κρέας στο ψυγείο και ας είχε τη φασολάδα καμμένη η μάνα σου δεν είπε να την πετάξει αλλά την έδωσε στο παιδί να φάει και είπε να φας και εσύ, εντάξει είναι.... Μου λέει αυτός: καλά πάρτο απόφαση η μάνα μου δεν πάει καλά, μην της δίνεις σημασία... Το παραδέχθηκε επιτέλους!!! Βέβαια η φασολάδα πήγε στα σκουπίδια και τελικά φάγαμε σουβλάκια ...[/QUOT h pe8era su einai epikindinh!mhn ths afineis to paidaki sou!!

rbOEp3.png

ξεχασα να πω οτι αυριο θα εχω εδω πεθερα το πρωι.να δω που θα βρω κουραγιο να κρατηθω μην ανοιξω το στομα μου.θα ερθω λεει πρωι να σε ξυπνισω,επειδη παλια μ επερνε καθε μερα εκλεινα τα τηλ γιατι λογο εγκυμοσυνης δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ και με ηυπνουσε καθε πρωι 8 και μ ελεγε "κοιμασε?'' και εσκαγε στα γελοια "χααχχααχχααχ" και το εκλεινα και με εψαχνε και τησ ειπα το κλεινω γιατι με ξυπνανε,μηπωσ καταλαβει οτι θελουμε ησυχια.και τωρα βρηκε ευκαιρια η καργια και την πεταξε την μπιχτη της "θα ερθω να σε ξυπνησω δεν πειραζει για μια μερα....σου εχω και μια εκπληξη λεει...ωχ,φοβαμαι κοριτσια,τι θα μου κουβαλισει?ευχομαι οχι το καροτσι του 80',λετε να μου φερει κανενα φουστανακι που φορουσε αυτη οταν ηταν μπεμπα??

rbOEp3.png

Πωπω το παιδακι τι εφαγε!! Ειναι βλαμμενη εντελως!!

Αλλα να σε πω...εγω δε πιστευω οτι τα κανουν ολα αθωα.

Ξερουν τι κανουν..πολυ καλα!

Σελεστινα περαστικα! Θα περασεις ωραι!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...