Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κορίτσια μου, ο Αι Βασίλης έκανε το θαύμα του και ο αντρούλης μου ξύπνησε για λίγο και της μίλησε όπως πρέπει....

Μετά την πρώτη επαφή μαζί της μόλις γυρίσαμε σπίτι από τις διακοπές στο χωριό και αφού είδε και ο ίδιος ότι είναι ανυπόφορη, την έπιασε και της είπε: κοίτα γύρω σου και βρες μου μία μόνο μία γυναίκα που ξέρεις να είναι καλύτερη από τη δική μου... καλή μάνα, καλή σύντροφος, καλή στη δουλειά της, καθαρή στο σπίτι της, με καλούς τρόπους, δέχτηκε να έρθουμε μία ώρα μακριά από τη δουλειά της για να μας έχεις παρέα και να κάθεσαι με το εγγόνι σου, τι άλλο θες ??? πως γίνεται να μην τα βρίσκεις μαζί της??? άσε τις παραξενιές, μην της κάνεις κόμπλες γιατί αν νευριάσει άσχημα και επιμείνει, θα φύγουμε από εδώ, θα νοικιάσουμε σπίτι κοντά στις δουλειές μας και θα βλέπεις τον μικρό μόνο κάθε Κυριακή και αν.... Αυτή του έλεγε κάτι του τύπου δεν νιάζομαι όταν είναι άρρωστη, δεν πηγαίνω σπίτι της, δεν της μιλάω πολύ, δεν την κάνω παρέα, και τέτοια, και της απάντησε ο δικός μου: η γυναίκα μου έχει σπίτι, παιδί, άντρα και δουλειά να φροντίσει, δεν έχει χρόνο να δει τις φίλες της και εσύ παραπονιέσαι ότι δεν σου κάνει και παρέα, μετά τις τόσες παραξενιές που κάνεις και τα τόσα περίεργα που λες ακόμα και εγώ που είμαι παιδί σου με το ζόρι τα ακούω..., σιγά μη γίνετε και φίλες... Τουλάχιστον τις τα είπε μία φορά για να χαρώ και εγώ λίγο...

Κάνεις πλάκα!!!!!!!!!!!!!!! Το τυπώνω για τον άντρα μου!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο στον ανδρα σου epag!

Μπραβο!!! Καλα να παθει!!

Καλα ρε Τατακι προκομμενη η πεθερα σου!! φαινεται! πανω στα ρουχα του παιδιου!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαλλον τα βλεπει ασιδερωτα και τα σιδερωνει με τον κωλο της!

epang bravo ston antra sou apo oles mas!etsi 8elous!koritsiaaa,na pe8anete sta geloiaaaa!h pe8era mou exei krathmeno to karotsi tou antra mou kai to etimase gia emas!xaxxaxaxaaxaxaxxa!!den paei kala,o antras mou gennh8ike to 83' basika den xalasthka giati htan toso asteio kai me epiasan ta geloia otan mou to eipe kai ths eipa,teleutaias texnologias karotsi 8eleis na exei h eggonh sou e?kai leei gia na to kounas spiti!kai gelousa,phra meta ton antra mou kai tou eipa oti 8a to parw na bazw auton kai na ton kounaw dipla sth beba,afou dikos tou einai!xaxaxaxaaxaxaaxaxaxax!!fantasteite me na gurnaw kamarwth me karotsi tou 80!

rbOEp3.png

epang bravo ston antra sou apo oles mas!etsi 8elous!koritsiaaa,na pe8anete sta geloiaaaa!h pe8era mou exei krathmeno to karotsi tou antra mou kai to etimase gia emas!xaxxaxaxaaxaxaxxa!!den paei kala,o antras mou gennh8ike to 83' basika den xalasthka giati htan toso asteio kai me epiasan ta geloia otan mou to eipe kai ths eipa,teleutaias texnologias karotsi 8eleis na exei h eggonh sou e?kai leei gia na to kounas spiti!kai gelousa,phra meta ton antra mou kai tou eipa oti 8a to parw na bazw auton kai na ton kounaw dipla sth beba,afou dikos tou einai!xaxaxaxaaxaxaaxaxaxax!!fantasteite me na gurnaw kamarwth me karotsi tou 80!

όχι που θα το αφήσω να πέσει κάτω.... εμένα μου έδωσε μπιμπερό του και ο δικός μου γεννήθηκε το '76. Είπες κάτι;;;;; α! έχεις πέσει κάτω από τα γέλια;;; οκ!!!!

Κατ΄ αρχήν έχω ερώτηση... πώς μπαίνει στο σπίτι όταν λείπεις;

γυρναει ο ανδρας μου από την δουλειά και αφού έχει παρει την μικρή από την μανα μου και πριν ανεβει στο σπίτι μας περνάει από την πεθερά μου. Ετσι ανεβαινουν όλοι μαζί στο δικό μας

Διαφημίσεις

όχι που θα το αφήσω να πέσει κάτω.... εμένα μου έδωσε μπιμπερό του και ο δικός μου γεννήθηκε το '76. Είπες κάτι;;;;; α! έχεις πέσει κάτω από τα γέλια;;; οκ!!!!

εμένα μου εφερε τρυπια σκισμένα σεντονια. Τα ειδε και πρόσφατα ο άνδρας μου τα είχα στην αποθήκη για πατσαβουρια βασικά και μου λεει τι είναι αυτά? του λεω είναι μάλλον της μάνας σου μας τα εδωσε για την μικρή. μου λεει καλά αυτά είναι τρύπια τι μας ταέδωσε?? του λεω ακου να δεις τα έχω κρατησει μηπως τα ζητήσει ποτέ εγώ θα τα έκανα πατσαβουρια αλλα δεν θέλω να πεις οτι τα πεταξα εγώ. Και για πρωτη φορα μου λεει να παρε αυτό τώρα που ψαχνεις για να κάνεις τζαμια και μου το έδωσε!! κοσμοιστορικό γεγονός να σημειωθεί οτι ήταν κιολας από τον πρωτο τηςγιο που ειναι μεγαλύτερος από τον δικόμου δηλαδή από το 1970 καλο ε????

γυρναει ο ανδρας μου από την δουλειά και αφού έχει παρει την μικρή από την μανα μου και πριν ανεβει στο σπίτι μας περνάει από την πεθερά μου. Ετσι ανεβαινουν όλοι μαζί στο δικό μας

Βγάλε απαγορευτικό... αν δεν είσαι στο σπίτι εσύ να μην έρχεται και προσπάθησε να σκάσεις μύτη κάποια στιγμή που δε θα σε περιμένει... όλο και κάτι παρανοϊκό θα τη βρεις να κάνει για να έχεις και δικαιολογία που το ζητάς!

Σε ρώτησα, γιατί αν έμπαινε με κλειδιά ήταν πιο από το ζήτημα. Άλλαζες κλειδαριά.

εμένα μου εφερε τρυπια σκισμένα σεντονια. Τα ειδε και πρόσφατα ο άνδρας μου τα είχα στην αποθήκη για πατσαβουρια βασικά και μου λεει τι είναι αυτά? του λεω είναι μάλλον της μάνας σου μας τα εδωσε για την μικρή. μου λεει καλά αυτά είναι τρύπια τι μας ταέδωσε?? του λεω ακου να δεις τα έχω κρατησει μηπως τα ζητήσει ποτέ εγώ θα τα έκανα πατσαβουρια αλλα δεν θέλω να πεις οτι τα πεταξα εγώ. Και για πρωτη φορα μου λεει να παρε αυτό τώρα που ψαχνεις για να κάνεις τζαμια και μου το έδωσε!! κοσμοιστορικό γεγονός να σημειωθεί οτι ήταν κιολας από τον πρωτο τηςγιο που ειναι μεγαλύτερος από τον δικόμου δηλαδή από το 1970 καλο ε????

καλέ είναι γιούχου όλες!

epang πραγματικά χαρηκα πάρα πολύ και ζήλεψα ταυτόχρονα.Μακάρι να ξεστραβωθεί και ο δικός μου! μπραβο του παντως έκανε την αρχή και το καλόείναι οτι τα είπε μπροστά σου. Αυτή πρέπει να έφαγε την γλώσσα της η οχια πάντως. Δεν θα πιστευε στα αυτιά της καλά να πάθει γιατί το άξιζε αντε και στα δικά μας

Βγάλε απαγορευτικό... αν δεν είσαι στο σπίτι εσύ να μην έρχεται και προσπάθησε να σκάσεις μύτη κάποια στιγμή που δε θα σε περιμένει... όλο και κάτι παρανοϊκό θα τη βρεις να κάνει για να έχεις και δικαιολογία που το ζητάς!

Σε ρώτησα, γιατί αν έμπαινε με κλειδιά ήταν πιο από το ζήτημα. Άλλαζες κλειδαριά.

αρχικά το απογορευτικό το έβαλα αλλα κράτησε μονο λίγες ημέρες μετά αρχισαν πάλι τα ίδια. Αν εμπαινε με κλειδί θα την είχα σκοτώσει!!! να φανταστεις της είχαμε δώσει κλειδί και της πήραμε πίσω διοτι επειδή μια ζωη στο σπίτι της ήταν ανοικτή η πόρτα διοτι μπαινοβγαινουν η αλλη νυφη με παιδια και τον άνδρα της όλημερα δεν την κλεινουν και επειδή κλεψανε έναν συγγενή και βρήκανε κλειδιά αυτοκινήτου και τους πήραν και το αυτοκίνητο φοβηθηκαμε μήπως μπει σανκυριος σε εκεινη και βρουν το κλειδι μας και ερθουν σε εμάς. Με αυτήν την δικαιολογια της το πήρα.

Διαφημίσεις

epang πραγματικά χαρηκα πάρα πολύ και ζήλεψα ταυτόχρονα.Μακάρι να ξεστραβωθεί και ο δικός μου! μπραβο του παντως έκανε την αρχή και το καλόείναι οτι τα είπε μπροστά σου. Αυτή πρέπει να έφαγε την γλώσσα της η οχια πάντως. Δεν θα πιστευε στα αυτιά της καλά να πάθει γιατί το άξιζε αντε και στα δικά μας

αχ ναι μακάρι!

αρχικά το απογορευτικό το έβαλα αλλα κράτησε μονο λίγες ημέρες μετά αρχισαν πάλι τα ίδια. Αν εμπαινε με κλειδί θα την είχα σκοτώσει!!! να φανταστεις της είχαμε δώσει κλειδί και της πήραμε πίσω διοτι επειδή μια ζωη στο σπίτι της ήταν ανοικτή η πόρτα διοτι μπαινοβγαινουν η αλλη νυφη με παιδια και τον άνδρα της όλημερα δεν την κλεινουν και επειδή κλεψανε έναν συγγενή και βρήκανε κλειδιά αυτοκινήτου και τους πήραν και το αυτοκίνητο φοβηθηκαμε μήπως μπει σανκυριος σε εκεινη και βρουν το κλειδι μας και ερθουν σε εμάς. Με αυτήν την δικαιολογια της το πήρα.

κλείδωσε την πόρτα του δωματίου του παιδιού και όποιο άλλο δωμάτιο θες και κρύψε τα κλειδιά. Όταν με το καλό γυρίσεις από τη δουλειά ανοίγεις...

κλείδωσε την πόρτα του δωματίου του παιδιού και όποιο άλλο δωμάτιο θες και κρύψε τα κλειδιά. Όταν με το καλό γυρίσεις από τη δουλειά ανοίγεις...

κανονικά αυτήν πρέπει να κλειδώσω και να πετάξω το κλειδί στην θάλασσα:mad::-x:-x:-x:-x:-x

Αχ να ειστε καλα! Γελασα!

Ωραιο το μπιμπερο?

Κριμα δεν το κρατησες!:lol::lol:

καλα σελεστινα γιατι τι εχουν τα καροτσια του '80??:lol::lol::lol::lol:

Εμενα η δικια μου ειχε ωραια πραγματα γενικα, πλεκει και τετοια,αλλα ολα τα εδωσε στον αλλο το γιο για τα παιδια του! επειδη ο ανδρας μου με τον κουνιαδο μου εχουν 14 χρονια διαφορα(ποιο μικρος ο ανδρας μου)! Δεν περιμενε, να παντρευτει και να κανει παιδι!! αφου με το εχει πει, ειχα πολλα και τα πηρε ολα η αλλη νυφη, οτι δεν την αρεσε την αλλη νυφη το εδωσε σε μενα!

με λεει να αυτο ειναι του ανδρα σου! το ειχε η @@@ και δεν το χρησιμοποιησε!

Ωραια εε??

Δεν πιστευε οτι θα παντρευτει ο γιος της!!

Αχ να ειστε καλα! Γελασα!

Ωραιο το μπιμπερο?

Κριμα δεν το κρατησες!:lol::lol:

Δεν θα το χρησιμοποιούσα, αλλά το είχα κρατήσει κάμποσο καιρό γιατί δε μου πήγαινε να το πετάξω που ήταν του αγοριού μου. Είμαι και εγώ καμιά φορά!!!

Ωραια εε??

Δεν πιστευε οτι θα παντρευτει ο γιος της!!

Α καλά δεν υπάρχει όριο στη βλακεία... Άιντεεεεεεεεεεε! Ωπα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...