Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ε ναι! Ειπα αλλη φορα ζαχαροπλαστειο!! μια χαρα!!

bre me to ravani i zoitso-pethera! καλά κάνω εγώ που δεν ξέρω να κάνω γλυκά :lol:

Ποιά μανιτάρια? Εμένα ότι φαγητό δεν ξέρει να κάνει απλά δεν υπάρχει!

Και αυτά που κάνει, ενώ τα κάνει πόσα χρόνια, δεν είναι ποτέ τα ίδια. Ολο τα καίει ή είναι ωμά ή πολλά άλλα και πάντα μου θυμίζει τις πρώτες φορές που μαγείρευα και την ντρεπόμουν!

Αλλά τώρα γίνομαι κακιά, και το κόβω.Αλλωστε εκείνη δε μου φταίει σε κάτι. Οσο είμαστε μακρυά όσο θέλει ας πηδά. Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα που λένε!

Αντε να περάσει η ώρα να πάρω το σίδηρο να την πέσω, νύσταξα! Που γυρνοβολάτε εσείς τσούπρες? :D

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θεικο το εκανε η δικια μου.Μετα απο την πρωτη γνωριμια με τους δικους μου πριν παντρευτω και ενα τραπεζι μη τα συζητατε απο την μαμα μου ( δεν παιζετε η γυναικα) μας καλεσε κι αυτη στο σπιτι της ( πρωτη και τελευταια φορα ) και μας εκανε τραπεζι με delivery οεοοοοοο!!!!

Καλα , οι δικοι μου φρικαραν!!!! Μεχρι και προτηγανισμενες πατατες ειχε.Ουτε μια τηγανια πατατες δεν μπηκε στον κοπο να κανει!!!

Βεβαια αργοτερα ανακαλυψα οτι δεν ξερει να μαγειρευει.Και να ηξερε βεβαια , απο την βρομια που εχει το σπιτι της , ουτε νερο δε θα επινα!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ορια και ψύλιασμα, σημείωνε dimmi μη λές ότι δεν ήξερες!:rolleyes:

να το λέμε συχνά να μην το ξεχνάμε... καραδοκούν να χαλαρώσουμε και να αρχίσουν τα ίδια! το λέω για να μην πάει χαμένος και τόσος κόπος που εμείς την έχουμε βάλει στη θέση της - δε βλεπόμασταν καθόλου - και τώρα αρχίζει η επαναπροσέγγιση! ωχ ωχ ωχ!

ε ρε γλέντια, αυτό δεν έχει plan B, μάλλον πόρτα Β θα πρέπει να ψάχνει αν κάνει να μου πάρει τομωρό από τα χέρια

Υπάρχει και η έκφραση "να τοπάρω λίγο?" λέμε τώρα!

ναι ένα καλό plan B είναι το "έξω από την πόρτα".

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Το θεικο το εκανε η δικια μου.Μετα απο την πρωτη γνωριμια με τους δικους μου πριν παντρευτω και ενα τραπεζι μη τα συζητατε απο την μαμα μου ( δεν παιζετε η γυναικα) μας καλεσε κι αυτη στο σπιτι της ( πρωτη και τελευταια φορα ) και μας εκανε τραπεζι με delivery οεοοοοοο!!!!

Καλα , οι δικοι μου φρικαραν!!!! Μεχρι και προτηγανισμενες πατατες ειχε.Ουτε μια τηγανια πατατες δεν μπηκε στον κοπο να κανει!!!

Βεβαια αργοτερα ανακαλυψα οτι δεν ξερει να μαγειρευει.Και να ηξερε βεβαια , απο την βρομια που εχει το σπιτι της , ουτε νερο δε θα επινα!!!!!

Αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος... τί κόλλημα έχουν με τα έτοιμα. πατάτες τηγανητές, τυρόπιτες, πουρές, τυροπιτάκια, μανιτάρια κονσέρβα κ.τ.λ. κ.τ.λ. και από ότι κατάλαβα έχουμε λίγο πολύ όλες ένα κολληματάκι με την μαγειρική και αυτές ούτε που να τα φτύσουν αυτά που φτιάχνουμε. Καλά η δικιά μου ορκίζεται ότι δε μαγειρεύω. είμαι σίγουρη νομίζει ότι τα παιδιά τα ταΐζω delivery. Αυτά που φτιάχνω μάλλον νομίζει ότι είναι της μητέρας μου... δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τέτοια άρνηση. Όταν της πήγαινα κάτι, στράβωνε το στόμα της τόσο, λες και της δίνανε να δοκιμάσει δηλητήριο. Εννοείται ότι δεν ξαναχάνω ούτε δευτερόλεπτο από την ώρα μου για να φτιάξω κάτι για αυτούς - βάζω και τον πεθερούλη μου μέσα που τον έχει κάνει και αυτόν τα ίδια χάλια.

καλημερα.εγω για να πω και του στραβου το δικιο, η δικια μαγειρευει πολυ καλα. με τον παλιο παραδοσιακο τροπο αλλα καλα. στην αρχη που τη γνωρισα εβαζε πολυ λαδι και της τοπα και τωρα δεν βαζει τοσο. εγω βεβαια της τοπα για τη γευση, αυτη το κανει απο τσιγκουνια. δεν εχει σημασια, το αποτελεσμα μετραει. χιχιχιχι. ετοιμα δεν παιρνει ποτε.

Διαφημίσεις

καλημερα.εγω για να πω και του στραβου το δικιο, η δικια μαγειρευει πολυ καλα. με τον παλιο παραδοσιακο τροπο αλλα καλα. στην αρχη που τη γνωρισα εβαζε πολυ λαδι και της τοπα και τωρα δεν βαζει τοσο. εγω βεβαια της τοπα για τη γευση, αυτη το κανει απο τσιγκουνια. δεν εχει σημασια, το αποτελεσμα μετραει. χιχιχιχι. ετοιμα δεν παιρνει ποτε.

για να καταλάβεις: ήμουν έγκυος και πρόσεχα πολύ τι έτρωγα. Ήμουν υπερβολική, αλλά δικαίωμά μου νομίζω ήταν να τρώω ότι θέλω... Για να φάω την βρωμοετοιματζίδικη τυρόπιτα που έφερε, μου είπε ότι την έφτιαξε η αδερφή της που έχει ζαχαροπλαστείο και ξέρει να κάνει ωραία σφολιάτα. Το ζώο την πίστεψα! ναι ήμουν πολύ χάνος στην αρχή.

Καλημερααααα!!

Ρενα προκομμενη η πεθερα!!

και ντελιβερι!

Ελα μην εισαι τοσο σκληρη! Η γυναικα καταξοδευτηκε!

Ηταν τουλαχιστον καλο το ντελιβερι ?:lol::lol::lol:

Πλακα κανεις!!!!!Ολοι νηστικοι φυγαμε.Για να σου δωσω να καταλαβεις η γιαγια μου απο την σμυρνη και ο παππους μου απο την πολη.Θελεις να σου πω τι ιεροτελεστια ειναι το φαγητο στο σπιτι μας? Εγω ποτε δεν εχω παρει τιποτε ετοιμο.Σημιωστε οτι εμαθα να κανω πιτα πριν τελιωσω το δημοτικο.

Οχι να κανω και τραπεζι με delivery!!!! Μεσα στα λιπη, μεσα στα λαδια , βρομοκοπουσαν ολα !!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

για να καταλάβεις: ήμουν έγκυος και πρόσεχα πολύ τι έτρωγα. Ήμουν υπερβολική, αλλά δικαίωμά μου νομίζω ήταν να τρώω ότι θέλω... Για να φάω την βρωμοετοιματζίδικη τυρόπιτα που έφερε, μου είπε ότι την έφτιαξε η αδερφή της που έχει ζαχαροπλαστείο και ξέρει να κάνει ωραία σφολιάτα. Το ζώο την πίστεψα! ναι ήμουν πολύ χάνος στην αρχή.

Καλα δε ντρεπεται???

Μου θυμισες την δικια μου που αγοραζει τις ΚΙΧΙ τις πιτες , της ψηνει και λεει οτι τις εφτιαξε αυτη!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Kαλημέρα τσούπρες..εμένα πάλι η δική μου έρχεται κάθε μεσημέρι στο σπίτι μου όταν λείπω στην δουλεια. Ενώ είχα κράξει τον άνδρα μου και το είχε ψιλοκόψει τσουπ πάλι τα ίδια. Κορίτσια έχω απελπιστεί... πριν από λίγο καιρό του πιπιλαγε τα αυτια οτι δενείναι καλα ψυχολογικά και ειναι χαλια κτλ κτλ και τώρα που μπαινοβγαινει κάθε μερα στο σπίτι μου όλα μέλι γαλα της περασανε της σκροφας όλα τα προβλήματα.Τι να κάνω βρε κορίτσια παλι να τσακωθώ?? ή να παω να την ξεμαλλιασω να τελειώνουμε?? ωστοσο ερχεται η βρωμιαρα και καθεται στην πολυθρονα στο δωματιο της μικρής και στρωνει την κολαρα της πανω στα ρουχα του παιδιου που έχω τις πυτζαμες της.Ουτε στην άκρη δεν τα κανει.του την είπα του άνδρα μου και καλά οτι το κάνει αυτός οτι βρίσκω τα ρούχα τσαλακωμένα και δεν κάνει να καθομαστε πανω στα ρουχα της μικρής.Τα έχω δει όλα με τηνπαρτη της.. παντως ουτε εμένα δεν πραγματοποίησε ο αγιος βασίλης την ευχή μου αλλα θα συνεχίσω να ελπίζω... κορίτσια θέλω ιδεες τι να κανω!!!

Διαφημίσεις

Καλα δε ντρεπεται???

Μου θυμισες την δικια μου που αγοραζει τις ΚΙΧΙ τις πιτες , της ψηνει και λεει οτι τις εφτιαξε αυτη!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

καλά και με εσένα με Σμύρνη και Πόλη στο DNA με τί κότσια σε βάζει να φας βλακείες... η δικιά μου είπαμε με έχει για άχρηστη.

Kαλημέρα τσούπρες..εμένα πάλι η δική μου έρχεται κάθε μεσημέρι στο σπίτι μου όταν λείπω στην δουλεια. Ενώ είχα κράξει τον άνδρα μου και το είχε ψιλοκόψει τσουπ πάλι τα ίδια. Κορίτσια έχω απελπιστεί... πριν από λίγο καιρό του πιπιλαγε τα αυτια οτι δενείναι καλα ψυχολογικά και ειναι χαλια κτλ κτλ και τώρα που μπαινοβγαινει κάθε μερα στο σπίτι μου όλα μέλι γαλα της περασανε της σκροφας όλα τα προβλήματα.Τι να κάνω βρε κορίτσια παλι να τσακωθώ?? ή να παω να την ξεμαλλιασω να τελειώνουμε?? ωστοσο ερχεται η βρωμιαρα και καθεται στην πολυθρονα στο δωματιο της μικρής και στρωνει την κολαρα της πανω στα ρουχα του παιδιου που έχω τις πυτζαμες της.Ουτε στην άκρη δεν τα κανει.του την είπα του άνδρα μου και καλά οτι το κάνει αυτός οτι βρίσκω τα ρούχα τσαλακωμένα και δεν κάνει να καθομαστε πανω στα ρουχα της μικρής.Τα έχω δει όλα με τηνπαρτη της.. παντως ουτε εμένα δεν πραγματοποίησε ο αγιος βασίλης την ευχή μου αλλα θα συνεχίσω να ελπίζω... κορίτσια θέλω ιδεες τι να κανω!!!

Κατ΄ αρχήν έχω ερώτηση... πώς μπαίνει στο σπίτι όταν λείπεις;

Πλακα κανεις!!!!!Ολοι νηστικοι φυγαμε.Για να σου δωσω να καταλαβεις η γιαγια μου απο την σμυρνη και ο παππους μου απο την πολη.Θελεις να σου πω τι ιεροτελεστια ειναι το φαγητο στο σπιτι μας? Εγω ποτε δεν εχω παρει τιποτε ετοιμο.Σημιωστε οτι εμαθα να κανω πιτα πριν τελιωσω το δημοτικο.

Οχι να κανω και τραπεζι με delivery!!!! Μεσα στα λιπη, μεσα στα λαδια , βρομοκοπουσαν ολα !!!!!!!

πλακα κανεις??εμενα ολοι απο κωνσταντινουπολη!!πεσ μου οτι ξερεις και τουρκικα?/εγω μπορω να βλεπω τις σειρες χωρις να διαβαζω!!και αυτο με το τραπεζι που λετε,ειχε κανει ο πατερας μου και με τη σειρα τησ και εμενα η πεθερα,εμενα η δικια μου κανει πολλα,πιανετε με τα παντα και ολα ειναι μετρια και ανοστα,πηγαμε κ εμεις και μειναμε ολο το σοι νηστικοι,ειμασταν και ολοι,η γονεισ μου οι παππουδες μου οι θειοι μου,μειναμε ολοι νηστικοι αλλα το καλο ηταν οτι ηταν φεβρουαριος και δεν ειχαν θερμανση και ξεπαγιασαμε!οι δικοι μου ακομα λενε για την τσιγγουνια τουσ!

rbOEp3.png

πλακα κανεις??εμενα ολοι απο κωνσταντινουπολη!!πεσ μου οτι ξερεις και τουρκικα?/εγω μπορω να βλεπω τις σειρες χωρις να διαβαζω!!και αυτο με το τραπεζι που λετε,ειχε κανει ο πατερας μου και με τη σειρα τησ και εμενα η πεθερα,εμενα η δικια μου κανει πολλα,πιανετε με τα παντα και ολα ειναι μετρια και ανοστα,πηγαμε κ εμεις και μειναμε ολο το σοι νηστικοι,ειμασταν και ολοι,η γονεισ μου οι παππουδες μου οι θειοι μου,μειναμε ολοι νηστικοι αλλα το καλο ηταν οτι ηταν φεβρουαριος και δεν ειχαν θερμανση και ξεπαγιασαμε!οι δικοι μου ακομα λενε για την τσιγγουνια τουσ!

Τουλάχιστον οι δικοί σου κατάλαβαν... εμένα η γλυκιά μου μανούλα έπαιρνε πάντα το μέρος τους.

Κορίτσια μου, ο Αι Βασίλης έκανε το θαύμα του και ο αντρούλης μου ξύπνησε για λίγο και της μίλησε όπως πρέπει....

Μετά την πρώτη επαφή μαζί της μόλις γυρίσαμε σπίτι από τις διακοπές στο χωριό και αφού είδε και ο ίδιος ότι είναι ανυπόφορη, την έπιασε και της είπε: κοίτα γύρω σου και βρες μου μία μόνο μία γυναίκα που ξέρεις να είναι καλύτερη από τη δική μου... καλή μάνα, καλή σύντροφος, καλή στη δουλειά της, καθαρή στο σπίτι της, με καλούς τρόπους, δέχτηκε να έρθουμε μία ώρα μακριά από τη δουλειά της για να μας έχεις παρέα και να κάθεσαι με το εγγόνι σου, τι άλλο θες ??? πως γίνεται να μην τα βρίσκεις μαζί της??? άσε τις παραξενιές, μην της κάνεις κόμπλες γιατί αν νευριάσει άσχημα και επιμείνει, θα φύγουμε από εδώ, θα νοικιάσουμε σπίτι κοντά στις δουλειές μας και θα βλέπεις τον μικρό μόνο κάθε Κυριακή και αν.... Αυτή του έλεγε κάτι του τύπου δεν νιάζομαι όταν είναι άρρωστη, δεν πηγαίνω σπίτι της, δεν της μιλάω πολύ, δεν την κάνω παρέα, και τέτοια, και της απάντησε ο δικός μου: η γυναίκα μου έχει σπίτι, παιδί, άντρα και δουλειά να φροντίσει, δεν έχει χρόνο να δει τις φίλες της και εσύ παραπονιέσαι ότι δεν σου κάνει και παρέα, μετά τις τόσες παραξενιές που κάνεις και τα τόσα περίεργα που λες ακόμα και εγώ που είμαι παιδί σου με το ζόρι τα ακούω..., σιγά μη γίνετε και φίλες... Τουλάχιστον τις τα είπε μία φορά για να χαρώ και εγώ λίγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...