Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Εχω επισκεψεις και δεν προλαβαινω να μπω!

Καταρχην Τατακι μου χρονια πολλα! Να εισαι γερη και πολυχρονη! να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου!!

Ντιμι πλακα κανεις? Εννοειται και θα γινεις σκυλα!

Εγω δεν αφηνα κανενα να δει το μωρο μεχρι να γινει 2-3 μηνων, εννοω απο παιδια!!

Η πεθερα επειδη ειχε τα εγγονια ολο το καλοκαιρι εκανε το μωρο να το δει κανενα 1μιση μηνα! Το ειχα ξεκοψει!οχι παιδια!

Και τωρα που ειναι 7 μηνων, παλι το ιδιο! Ρωτω ποιος θα ερθει και αν ειναι καλα,απο συναχι ,βηχα και τετοια!

μια φορα την πατησα και κολλησε το μωρο 3 μηνων, με μυξες, βλεματα και πυρετο!

και αυτο γιατι η αλλη ειναι στην κοσμαρα της (γνωστη) και δεν ειπε ο γιος μου βηχει δεν ερχομαστε!

Τελοσπαντων!

Τατακι περιμενω εναγωνιως τα νεα!

Αμα πενθει να μην ερθει η γρουσουζα σε σενα!

Οποιος πενθει παλουκωνεται σπιτι του και δε παει πουθενα!

οχι παμε και να κλαιμε τη μοιρα μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια. Ηρθε τελικά η καλή σου εχθές και αυτή την φορά πρωτοτύπησε. Μου έφερε μία κορνίζα της Παναγίας.Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα από την άλλη κατάλαβα οτι την κορνίζα της την είχαν φέρει εκείνης δώρο διοτι η σακούλα ηταν πολυκαιρισμένη και χωρίς γραμματα μαγαζιου κτλ κτλ. Επειδή όμως λόγω της γιορτής μου είμαι καλή δεν θα γκρινιαξω. Η κίνηση μετραει και από τις αλλες φορές που έπερνε τις παντοφλες τις κακόγουστες ή τις βρακάρες πολύ καλύτερα που έφερε την εικόνα ακόμα και ας ήταν δική της. Φυσικά αυτό μπορεί να σημαινε οτι καταλαβε οτι πρέπει να ήταν προσεκτική στην επιλογή του δώρου διοτι πρέπει να φοβάται και λιγο τις αντιδρασεις μου. Απο την αλλη μήπως τελικά ήθελε να εντυπωσιασει τον γιο της?? για να του δείξει οτι μου έκανε καλό δωρο αυτή την φορά διοτι ξέρουμε οτι αποσκοπεί στην μικρή φυσικά αυτήν την περίοδο. Τελος παντων επειδή έχω γιορτινή ψυχολογια δεν θα αφήσω να με χαλασει και αδιαφορώ για τις προθεσεις της. (για σήμερα τουλαχιστον δεν λεω μεγάλες κουβεντες χαχαχα)

Τι γλωσσοκοπάνες είστε εσείς;

Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα νέα σας!!

Γιόρταζε κάποια από εσάς,αν κατάλαβα καλά;(ΤΑΤΑΚΙ ή σελεστινα;)

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν

Εφυγε ο κουνιάδος και πήγε στο καλό

Ημουν τυχερή και τους είδα μόνο δυο φορές

Την πρώτη,φάγαμε μαζί στο χωριό

Περιττό να σας πω ότι η κυρία του,αν και γιόρταζε, ήταν με τις πυτζάμες και έτσι έμεινε στο φαγητό,αν είναι δυνατόν

Δεν άνοιξε καν το δώρο που της πήρα,ενώ τα εκπαιδευτικά βιβλιαράκια που πήρα στην ανηψούλα,ο κουνιάδος τα χαρακτήρισε μπροστά στα μούτρα μου "παιδαγωγικές μακακίες"

Δεν έβγαλα άχνα,τσιμουδιά

Τα υπόλοιπα εγιναν ως συνήθως.Φυσικά δεν έλειψαν και οι συνήθεις παρατηρήσεις για το παιδί

Μου είπε και το εξής κουλό;ότι ίδρωσαν τα πόδια του μπέμπη(με αυτό τον καιρό έτσι;)και τι μάνα είμαι που εχω πάρει όλα τα άλλα μαζί και δεν πήρα επιπλέον κάλτσες

Μας έφεραν δώρα,τα οποία απαίτησαν να τα ανοίξουμε επί τόπου και μας ζάλισαν στην μπουρδολογία για την χρησιμότητα και τα πλεόνεκτήματά τους

Η ίδια κάθε φορά ιστορία σε επαναάληψη δηλαδή,με μικροδιαφορές

Η συννυφάδα αραχτή,εγώ δουλειές κι αυτός υποδείξεις

Χθες τους κάλεσα για φαγητό, έτσι για να βρίσκομαι από πάνω, όταν έρθει η ώρα να γίνουμε μώλος...

Αν και δεν είχα προετοιμαστεί κατάλληλα, έκανα πρωί πρωί τα ψώνια και τους εφτιαξα ενα μενού με θαλασσινά, που ήταν ό,τι πρέπει μετά από τόσα κρέατα

Το περίεργο ήταν ότι ήταν μελιστάλαχτος ο κουνιάδος κι όλο στην κουζίνα ερχόταν,μη θέλω βοήθεια

Τελοσπάντων το "μεγάλο μπαμ" το απέφυγα για άλλη μια φορά

kai oi dyo giortazame!egw ta fwta to tataki thn allh mera!alo prama kai auto me kouniada kouniado etsi?eythxws o aderfos tu antra mou einai eleu8eros kai den exoun kamoia sxesh,oute parea kanan pote,oute apo oti katalaba tou exei kamoia idieterh agaph,oso gia thn kopela tou,o antra mou einai pou den th 8elei kan mesa sth zwh mas!!euthxws ftou ftou.den m eftae h pe8era,na exw kai autous!h dikia sou pantws einai megalh moulara,egw 8a ths exwna kanena kanthlaki!polu enoxlhtiko,ante thn pe8era sebomai thn hlikia ths,alla auth den 8a thn anexomouna!!

rbOEp3.png

μαρή περιστέρω, σε γουστάρει σε λέω, δεν με ακούς που σου το φωναζω τόσες μέρες;

"εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααααααααααλος κ εσύ κολλάς σε κατι πράγματα μικρά!"

χαχαχαχα!

εύγε κ πάλι εύγε!

είσαι θεά!

κορίτσια χρόνια πολλά στην τατάκι, κ σε όποια κούκλα γιορτάζει! υγεία κόρες κ αγάπη με τους αντρούληδες!

φιλάκια!

Διαφημίσεις

σελεστινα και zoitsa δίκιο έχετε πολύ αλλά...με εμάς δε θα έιναι τόσο απλά τα πράγματα.

Εμένα οι δικοί μου μένουν δίπλα στη δουλειά μου και θα βλέπουν και τα ανήψια μου και όλοι το μωρό από νωρίς, αλλά είναι οι δικοί μου άνθρωποι και έχω το θάρρος, να ξέρω αν είναι άρρωστοι, καθαροί κτλ

Δεν μπορώ να αποφύγω και από την άλλη πλευρά όταν θελήσουν.

Αλλωστε είπαμε, πίτα : 2.

Δεν ξέρω τί θα γίνει μετά τη γέννα,

έχω ακούσει τόσα από το αγαπημένο σόι του άντρα μου που θα κάνω υπομονή μέχρι τότε να δώ τί θα γίνει. Γιατί και προ γάμου πολλά άκουγα και μου ερχόταν λιποθυμία αλλά τους κόψαμε το βήχα.

Τώρα σα να άρχισαν να βηχουρίζουν και καθόλου δε μου αρέσει γιατί μια χαρά είμασταν ως τώρα χωρίς τον βήχα τους!

Τί έχω ακούσει κατά καιρούς: (ένα δείγμα μόνο, άββυσσος η γλώσσα τους, άπειρη η αφέλεια τους, λιγοστές οι αντοχές μου να τα θυμάμαι)

-ότι τρώμε πολύ (από ένα θείο του στο κρεβάτι του γάμου μας γι ανα θυμόμαστε πόσο μας αγαπά, και μεταξύ μας ήμουν θεογκόμενα στο κρεβάτι και δεν έτρωγα πολύ :lol: που να με δεί τώρα ο θειός!),

-ότι δεν θα έχω εύκολη γέννα σαν τη γυναίκα του που ήταν νέα (από τον αδελφό του),

-ότι θα είναι φαγάνας ο μπέμπης μας και δε θα φτάνει το γάλα μου και να δίνω ξένο (από την πεθερά ώστε να το ταίζει σπίτι της και όχι εγώ στο πατρικό μου συνδιάζοντας το θηλασμό με την εργασία μου κάποιες ώρες),

-ότι "πως θα δεχτώ επισκέψεις έτσι" (από τον πεθερό μου τελευταίο σουξέ, ενώ έχω άρρωστο άντρα στο σπίτι πόσες μέρες και δεν έχουμε ούτε τα βασικά, αφού έχουμε να βγούμε από την πρωτοχρονιά που δεν ξέραμε ότι θα αρρωστήσει),

-ότι πρέπει να πάω να μείνω στου αδελφού του άντρα μου, να μη πηγαίνει χαμμένο το σπίτι του 120 τετραγωνικά (και μετά ξύπνησε) τώρα που χωρίζει (λες και δεν έχει δυό παιδιά)

- και ότι εκείνος θα κάνει την ευγενική παραχώρηση να μέινουν τα παιδιά του αποπάνω με τη μαμά του & πεθερούλα μου κι αυτός πιο πάνω σε μια γκαρσονιέρα και μετά να του γράψουμε το σπίτι όλο ενώ είναι του αδελφού του,

- ότι εκείνοι δεν αρρωσταίνουν ποτέ, σηκώνουν τα πάντα, τρέχουν παντού, αλλά ώς δια μαγείας έχουν δεκανίκι τον άντρα μου

-ότι ο άντρας μου όλο αρρωσταίνει σε αυτό το σπίτι που μένει (μαζί μου) και ότι είναι ευτυχισμένος μόνο όταν βλέπει τα ανήψια του (λες και δεν περιμένει παιδί ΤΟΥ) και η λύση είναι να πάμε να μείνουμε μαζί τους (όχι το να θυμηθούν είχε σάπιες αμυγδαλές επειδή κανείς δεν τον φρόντιζε, μέση μαύρο χάλι από την έννοια τους και χοληστερίνη στα ύψη από την αγάπη τους και τη την υποστήριξη να ψάχνει όσα έχει για να τον έχουν) ΥΓ η πεθερά μου μου το αναγνωρίζει αυτό δε λέω, ότι εγώ τον έκανα να ψαχτεί να δεί τί έχει, τώρα όμως της ξινίζει κι ας μην έχει εκείνη να τον προσέχει (γιατί τόσα χρόνια δεν είχε τίποτε ο Γιάννης της και τον έτρεχαν παντού ενώ τώρα πρέπει να προσέχει), γιατί δεν γίνεται το δικό της δηλαδή να τρέχουν όλοι να κάνουν τα θελήματα της κι ας έχουν άλλες οικογένειες πια

(πχ να σηκώνουμε κολοκυθοκάρπουζα καταχείμωνο να μοιράζει στα σόγια της και να δώσει και σε εμάς "τί ωραία που είναι ε" αφού και έχει στείλει τον άντρα μου στο κρεβάτι με λουμπάγκο και λέει σε εμένα ότι εκείνη έγγυος μέχρι και καρπούζια σήκωνε!

Αυτοί θέλουν παντιοτρόπως να μείνουμε κοντά τους, λες και τώρα ζούμε στο υπερπέραν, να δουλεύει ο άντρας μου σαν το σκυλί γι'αυτούς, ησυχία να μη βρίσκει και όλο να τρέχει για τα καθημερινά τους και να χρεώνεται κι αποπάνω για δικές τους παλαβομάρες και οφειλές & ώστε να αναλάβει μαζί με το παιδί του και τα ανήψια του (να μη κουράζεται ο αδελφός και πατέρας ντροπή)

και φυσικά να μας διαλύσουν τη σχέση όπως διέλυσαν και εκείνη του αδελφού του με την πρώην του μένοντας όλοι μαζί!

Αύριο θα ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω, θα πιώ όσο γάλα θέλω, χωρίς να έχω τα πεθερικά να μετράνε πόση ώρα έκανα να πιώ το γάλα μου,

θα τους βρίζω από μέσα μου - ή και απέξω μου- όσο θέλω κι ας έχω τόσα πτυχία που με κάνουν ανώτερο άνθρωπο όπως λέει και η πεθερά μου (της το αναγνωρίζω κι αυτό, όντως με εκτιμά και με βλέπει με καλό μάτι, αλλά όταν μου γυρίσει το μάτι με όλα αυτά που διαισθάνομαι ότι θα αλλάξουν με τον ερχομό του μωρού δεν ξέρω αν θα με γουστάρει και πολύ),

θα σηκώνω το τηλέφωνο -ή και δε θα το σηκώνω όπως σήμερα που μεπήραν άπειρες φορές ενώ έλειπε ο άντρας μου (φυσικά αυτόν θα ήθελαν αλλά κι εμένα να ήθελαν δεν ήθελα εγώ)-

θα κάθομαι στον υπολογιστή όσο θέλω και θα σκουπίσω αν θέλω τις βρωμιές τους -που μπήκαν 4 άτομα μες το σπίτι για 10' ο καθένας τους και το έκαναν λίμπα-

θα θα θα θα θα και μετά θα φτάσει καλοκαίρι και να κάνετε το σταυρό σας να έχω ξεθυμάνει, γιατί φορτώνω εύκολα και μπορώ να γίνω σκύλα, που δαγκώνει :mad:

Χρόνια πολλά και στο ΤΑΤΑΚΙ, κι όσες πεθερές δεν έχετε όρεξη να κουμαντάρετε για στείλτε τις από εδώ τώρα που είμαι φορτωμένη, θα καλοπεράσουν!

-7.5 κιλά :D

Καλα ε......2 μερες ελειψα και δε σας προλαβαινω πια!!!!!

Χρονια πολλα σε οσες τσουπρες γιορταζαν και πολλα φιλια.

Κουραγιο και υπομονη σε ολες τις πεθεροπληκτες (ακομα του το φυλαω του Αγ.Βασιλη που δεν μου την πραγματοποιησε την ευχη).

Παντως οσο τα διαβαζω τα ευτραπελα σας , τοσο λεω καλυτερα που δεν εχω καμια παρτιδα με την ακατανομαστη !!!!!! φτου φτου

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

φαίνεται ντίμι μου! έχεις το πάνω χέρι!

μια χαρά θα τα πας, θα τα βάλεις όλα στη θέση τους! όρια είναι η λέξη κλειδί!

με το καλό να γεννηθεί το αγοράκι σου γερό κ με έναν πόνο!

μάκια!

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια! ήρθα! selestina ευχαριστώ για την πρόσκληση!!!!! μια στιγμή να διαβάσω κανένα μήνυμα να δω που είμαστε. Καλή χρονιά κιόλας, υγεία και ευτυχία με τους αγαπημένους μας!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

καλά άπειρα τα μηνύματα! και βλέπω και καινούριες δυναμικά στην παρέα! εγώ απλά να ενημερώσω ότι οι παλιές καλές μέρες που είχαμε κόψει όλες τις επαφές έληξαν :-(. Πήγαμε να τους δούμε τα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνετε... άγιες μέρες δώσαμε τόπο στην οργή και η αλήθεια είναι ότι ήταν σούπερ μαζεμένοι. Τόσο δύσκολο ήταν δηλαδή να είναι το ένα χιλιοστό μαζεμένοι παλιά από ό,τι ήταν τώρα για να μην έχουμε γίνει μπίλιες!

Πάντως τώρα είναι αλλιώς - δαγκώνω - γιατί όπως λέμε όλες το μυστικό είναι να βάζεις από την αρχή όρια και το ακόμη πιο σημαντικό να είσαι λίγο ψυλιασμένη ότι η πεθερά είναι πιο πιθανό να θέλει να σου διαλύσει το νευρικό σύστημα παρά να είναι καλή και να έχεις plan B στην περίπτωση που σου βουτήξει το μωρό από τα χέρια, ας πούμε, και μείνεις εσύ σα χάνος να την κοιτάς γιατί δεν πιστεύεις ότι μόλις συνέβη αυτό που συνέβη!

Καλή Χρονιά σε όλες κορίτσια !!! Με υγεία και χαρά στις οικογένειές μας, να είμαστε καλά εμείς και τα παιδάκια μας και ας λυσσάνε οι σκύλες...

Εχθές γυρίσαμε από το χωριό και είδαμε την ξινή, ήταν τόσο κακιασμένη και προκλητική, έλεγε συνέχεια τέτοιες μπούρδες που της έβαλε άγριες φωνές ο άντρας μου... εγώ ευτυχώς δεν μίλησα... και όσο να τη βρίζει ο γιός της τόσο αυτή να μην καταλαβαίνει και να επιμένει στα δικά της.. Μας μάτιασε κιόλας η σκρόφα και τη δεύτερη βδομάδα είμασταν όλοι άρρωστοι, ξεκίνησε ο μικρός με 39 πυρετό, μετά εγώ 2 μέρες με 39,5 πυρετό, μετά ο άντρας μου τα ίδια και μετά η μαμά μου τα ίδια... αφού ήρθε ο γιατρός στο σπίτι να εξετάσει και τους τέσσερις ... μέχρι και ο φαρμακοποιός μας έφερε τα φάρμακα delivery αφού είμασταν όλοι νεκροί... από την γκαντεμιά της κακίστρος...

Είχα μέρες να μπω και έχετε μεγαλουργήσει πάλι... τόμους έχω να διαβάσω....

Ξεκινάω ευλαβική ανάγνωση και τα λέμε ....

Αυτοί θέλουν .... και φυσικά να μας διαλύσουν τη σχέση όπως διέλυσαν και εκείνη του αδελφού του με την πρώην του μένοντας όλοι μαζί!

Α γειά σου το 'πιασες το νόημα νωρίς εσύ! δε σε φοβάμαι!

Μα καλά για τα παιδιά τους που είναι δυστυχισμένα δεν τους νοιάζει μία; μόνο η πάρτη τους; Τρελλάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...