Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

έγινα 23 εβδομάδων!!!!!!!!! Κλώτσα ρε κλώτσα, απαπα τί τεμπέλη έχω εγώ μες την κοιλιά οεο?! :tongue::tongue:

Ποιά θα τον πάρει ρε παιδιά αυτό τον τεμπέλαρο! Θα του μείνει και ταμπέλα :lol::lol:

Ο γυναικολόγος λέει σε ένα μήνα θα τον ακούω συχνά...βαριέμαι να περιμένω. Ας το κάνει όποτε θέλει, καλά να είναι!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egw me ton antra mou mono gia thn pe8era malwnoume,pragmatika!ka8e fora pou milaw mazi ths ginaite kabgas!

γιατί παιδί μου, μπορείς να βρείς τόσα άλλα, να σου δώσω ιδέες, για το φαγητό του, για το τί φοράει, και για όλα αυτά που τον κυνηγούσε και η πεθερά σου :lol::lol:

Αχ σας διαβασα λιγακι!Καλη χρονια κοριτσακια σε ολες!

Βρε dimmi μου ζυγος εισαι και του λογου σου????Αχαχαχα τωρα καταλαβα...Κι εγω το ιδιο...

Ετσι κι εγω στραβωνα και αγχωνομουν εσυ τωρα προσπαθησε να χαλαρωσεις και να μην ακους κανεναν ξερω πολυ δυσκολο αλλα εχουμε και τα μωρα μας και πρεπει να μαστε ηρεμες..

Καλα βρε σελεστινακι ποσο μου τη δινει η πεθερα σου εκει με το ζορι να βρεις δουλεια πωπω μας επρηξε να της πεις ολες εδω μεσα χχαχαχαχ.Καλα παιδι μου τι συζητας κι εσυ?Κοψτης το ετσι απλα "δεν θελω να βρω δουλεια και τελος η συζητηση"

Αχ εισαι ψαρακι ακομη κατσε μολις γεννησεις να δεις τι ωραια που θα τα ξεκαθαριζεις γιατι δεν θα μπορεις να ανεχεσαι πανω στο παιδι σου τιποτα...!

Εμεις περασαμε τις φοβερες γιορτες ολοι μαζι,ηρθαν επαιξαν με τον μικρο ενταξει την ειχα πανω απο το κεφαλι μου βεβαια συνεχεια αλλα με λυπηθηκε ο Θεος και τις περισσοτερες ωρες ειμασταν οκ.

Εφερε διαφορα παιχνιδια στο παιδι τα οποια ως συνηθως ειναι βλακειες ισα ισα να μαζευονται και να μην ξερω τι να τα κανω..α επισης μου λεει του φερα μια ωραια φορμιτσα.Την κοιταω κι εγω και βλεπω οτι μου την εφερε για ενος ετους...:confused:Σ:confused:ημειωστε οτι ο γιος μου ειναι 25 μηνων σχεδον χα:confused:χαχα:confused:.Εμενα εφερε παντοφλιτσες λαικης ξερετε,2 νουμερα μικροτερες,δεν ειπα τιποτα τα εδωσα κατευθειαν..

Α εντωμεταξυ δεν θελει με τιποτα να πιστεψει οτι μαλλον περιμενουμε κοριτσακι το δευτερο και μου λεγε συνεχεια "ε πηρα κατι και για το μωρο σε ουδετερα χρωματα αφου δεν ξερουμε τι ειναι ακομη"της λεω μια χαρα ξερουμε μου ειπαν 2 γιατροι οτι μαλλον κοριτσακι κι εγω αφηνω ενα ενδεχομενο για αγορακι γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος περιμενω εως το τελος να δω.Να δειτε κατι μουτρα...Πηρε μια παλιοκουβερτα και κατι παλιοσαλιαρες και αλλη μια κουβερτα ενταξει πιο καλη αλλα οχι του γουστου μου βεβαια τα χει χαμενα με τα νουμερα,τις εποχες κτλ...που να σας λεω...

Τελος παντων με τον μικρο δεν την αφηνα καθολου μονη αφηστε που καποια στιγμη τον ειχα στο καρεκλακι κι ετρωγε κι εγω μιλαγα στο τηλεφωνο και την βλεπω που παει και παιρνει το βεντεξ που εχω για να καθαριζω τους παγκους της κουζινας και καθαριζει τα χερια του μωρου:confused:Ο Χριστος κι αποστολος λεω πως δεν πηρε και το συρματακι για τα πιατα....Πηγα βεβαια επιτοπου μπροστα της και πηρα μωρομαντηλα και τον καθαρισα εκεινη την ωρα....

Οτι να ναι...Μου λεγε ολο κατι βλακειες επειδη το παιδι εχει αδυναμια σε μενα και το αφηνε να εννοηθει οτι αυτο συμβαινει γιατι ειναι ολη μερα μαζι μου οχι γιατι σαν παιδι εχει αδυναμια σε μενα...Κρατηθηκα και δεν της ειπα οτι κι αυτη ηταν ολη μερα με τον γιο της και ο πεθερος μου ελειπε συνεχως για δουλειες αλλα εκεινος εχει φοβερη αδυναμια στον πατερα του και το ξερουν και οι πετρες...:tongue:

Και για να δειτε ποσο κακια ειναι ελεγε για τον γιο μου οτι ειναι λεπτος (κανονικος ειναι αλλα σε σχεση με τα παιδια της που ηταν παχυσαρκα ειναι σιλφιδα:rolleyes:)κι οταν της θυμισα οτι σαν μωρο που μονο θηλαζε ηταν θρεφταρακι μονο απο το γαλα μου,απο την κομπλα της ρε κοριτσια μου λεει "ναι ηταν παχουλο??"γιατι λεω δεν τον βλεπατε?που το παιδι ολοι οσοι το βλεπαν παθαιναν πλακα που ηταν με τα μαγουλακια του για φαγωμα...

Κι ολο αυτο για να μην παραδεχτει οτι το παιδι με δικο μου γαλα ηταν σε ολες τις καμπυλες επανω...Εννοειται επισης οτι δεν εφαγε τιποτα απο οτι εφτιαξα ουτε μελομακαρονα τα οποια αρεσαν και πολυ στον πεθερο μου.Η κακιασμενη κλασσικα δεν αγγιζει τιποτα ...

Αυτα και αλλα πολλα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αχ σας διαβασα λιγακι!Καλη χρονια κοριτσακια σε ολες!

Βρε dimmi μου ζυγος εισαι και του λογου σου????Αχαχαχα τωρα καταλαβα...Κι εγω το ιδιο...

Ετσι κι εγω στραβωνα και αγχωνομουν εσυ τωρα προσπαθησε να χαλαρωσεις και να μην ακους κανεναν ξερω πολυ δυσκολο αλλα εχουμε και τα μωρα μας και πρεπει να μαστε ηρεμες..

Εχεις δίκιο αλλά ποιός το κάνει..!

Είναι και οι ορμόνες σαλταρισμένες με την κύηση και χάνω τον έλεγχο μου ώρες ώρες!

Εσύ πως τις διαχειρίζεσαι τις ορμόνες? Συμπάσχεις ή όχι ακόμη :D

Βρε θηρίο θηλάζεις τόσο καιρό? Πώςςςςςςς!!! Αν μπορέσω εγώ 2 μέρες, μετά 2 βδομάδες και μετά 2 μήνες θα είμαι ευχαριστημένη :lol:

Τα 2 χρόνια είναι έξω από τη σφαίρα της φαντασίας μου!

ελινακι!!!!εμενα το μονο που με νοιαζε βασικα τωρα ειναι οπως και τησ dimmi να θηλασει το μωρακι μου απολκλειστηκα και σωστα,ξερω οτι θα εχουν αποψη και για εκει αλλα εγω μορφωθηκα περι θηλασμου και δεν μπορει να μου πει κανεισ τιποτα και ξεκαθαρισα καποια πραγματα απο τωρα.βεβεα αυτη αν και δεν θηλασε τα παιδια τησ,παλι θα εχει αποψη αλλα πηγε να μου πει κατι τυπου ο γιατρος θα σου πει τι θα κανεις αυτος ξερει και εγω τησ ειπα οτι μονο εγω ξερω και ο γιατρος δεν ξερει παντα.γιαυτο θα ψαξω απο τωρα να βρω και γιατρο συμβουλο θηλασμου για να μην μου δωσει με το παραμικρο ξενο γαλατακι και να ειναι θρεφταρακι σαν το μωρακι τησ Ελινα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

..Μου λεγε ολο κατι βλακειες επειδη το παιδι εχει αδυναμια σε μενα και το αφηνε να εννοηθει οτι αυτο συμβαινει γιατι ειναι ολη μερα μαζι μου οχι γιατι σαν παιδι εχει αδυναμια σε μενα...Κρατηθηκα και δεν της ειπα οτι κι αυτη ηταν ολη μερα με τον γιο της και ο πεθερος μου ελειπε συνεχως για δουλειες αλλα εκεινος εχει φοβερη αδυναμια στον πατερα του και το ξερουν και οι πετρες...:tongue: καλα αυτα θα μου τα λεει και εμενα!!!παω στοιχημα,εδω θα ειμαστε και θα το δειτε,εδω ο αντρας μου μου εστηβε καθε μερα φυσικο χυμο και αυτη λεει,δεν το κανει για σενα,αλλα για το παιδι του και ολο τετιεσ βλακιεσ και κακιες,ζηλευει παρα πολυ!

rbOEp3.png

φέρνω το μήνυμα αυτό εδώ για να μη κουράζω τις κοπέλες στο άλλο θέμα

οπως και να χει χρονια πολλα σελαστινακι πολυχρονη πολυχρομη και με το καλο η κοριτσαρα σου.........dimmi περαστικα του αντρουλη σου προσεχε να μην κολλησεις αν και νομιζω προσεχεις πολυ.....δεστον με το ζορι μεσα στο σπιτι ν μην βγαινει εξω...:-D:grin: μην γινει χειροτερα!!

τί να προσέξω βρε τζο μου,

μετά ξανα ήρθε ο αδελφός του με τα παιδιά του, βάλθηκαν να κάνουν επισκέψεις σε άρρωστο.

Εκαναν το σπίτι λίμπα κι έφυγαν.

Εγώ είχα ξινίσει μούτρα βέβαια γιατί εντάξει, τα έφεραν από το χωριό, βρώμικα, να σέρνονται στο σαλόνι όπου βρούν και να απλώνεται η σοκολάτα παντού και ο πατέρας τους να με βλέπει ξινή και να λέει "ε να μην έρθουν για τη γιορτή του θείου" λες και γιορτάσαμε και δεν το ήξερα.

Μόνο μες τοντσακωμό είμαστε από χθες που έρχονται οι δικοί του.

Σήμερα δε χωρίς να τηλέφωνησουν πρίν, απροειδοποίητα, με τα παιδιά από της μάνας το σπίτι (που την κατηγορούν ότι δεν τα καθαρίζει και όχι άδικα).

Φέρθηκα απότομα και άσχημα θα έλεγα αλλά δεν άντεξα.

Εντάξει να έρθει ο πεθερός απροειδοποίητα (είχε πεί θα έρθει το απόγευμα να φέρει φάρμακα του άντρα μου) αλλά ο αδελφός με τα παιδιά γιατί?

Μόλις τους είδα φρίκαρα και δεν το έκρυψα, είπα χύμα ότι σε σπίτι αρρώστου πάνε τα παιδιά?

Φυσικά δε σχολίασα τη βρωμιά που είχαν πάνω τους, αλλά μετρούσα τις κινήσεις του και που ακουμπούσαν.

Κάποια στιγμή έκανε να τα πάει ο άντρας μου σε άλλο δωμάτιο και πετάχτηκα πάνω, όχι μη τα πάς, θα πρέπει να αερίζω μετά ξανά όλο το σπίτι.

Και όταν έριχναν κάτω την σοκολάτα (που ολόιδια τους έχουμε πάει σπίτι δώρο και δεν έχουν αγγίξει) είπα πάλι χύμα του άντρα μου "μάζεψε τα ε΄συ εγώ δεμπορώ να σκύβω εκεί κάτω"

Και όταν είπαν να παραγγείλουν σουβλάκια (ο άντρας μου με τις φαινές ιδέες) είπα όχι σουβλάκια.

Φυσικά οι άνθρωποι κατάλαβαν και έφυγαν, ένιωσα άσχημα που τα πιο αγαπημένα του παιδιά για μένα είναι αιτία καυγά με τον άντρα μου.

Αρχισα τους συνειρμούς, με το παιδί μας τί θα γίνει, θα τους έχω απροειδοποιήτα να μπαινοβγαίνουν να το δουν επειδή θα είναι το νέο μέλος?

Πως θα ελέγχω ποιός είναι καθαρός, που κάθεται τί κάνει?

Με τί κότσια θα τα καθαρίζω μετά?

"τα παιδιά έχουν αντισώματα από εκεί που έρχονται" εννοώντας ο πατέρας τους ότι τα έχουν άπλυτα 10 μέρες εκεί.

Και τί τα έφερε σε μένα? Να με κολλήσουν όλα τ αμικρόβια από το πατρικό τους στο χωριό?

Η πεθερά μου έχει να λέει πως μόλις της τα πάει η μάνα τους τα λυπάται που μυρίζουν τα κεφαλάκια τους και τα βάζει γιαμπάνιο.

Εγώ όσες φορές είμαι εκεί δεν το κάνει.

Και σπίτι μας γιατί τα έφερε έτσι?

Ας τα έκανε μπάνιο να τα αλλάξει ρούχα, να πάρει κι ένα τηλ, να έρθουμε?

Εχω άδικο ρε κορίτσια?

Κι αν έχω δίκιο που να το βρώ?

Φυσικα τα συζητάμε όλα αυτά από εκείνη την ώρα αλλά δεν είναι και το καλύτερο.

Διαρκώς σκέφτομαι το παιδί που θα αποκτήσουμε και τί θα απόγίνω η κακομοίρα κατακαλόκαιρο.

Κανένα δε θέλω εδώ, μακάρι το μαιευτήριο να ήταν στο νησί να έρθουν όλοι εκεί, όλα του τα σόγια.

Τα δικά μου σόγια πως τα κρατώ μακρυά και του λέω από τώρα πως τοκαλοκαίρι λόγω δουλειάς μου όποιος θέλει θα βλέπει έξω το παιδί και όχι μές το σπίτι?

Οποιος έρθει σπίτι ας έρθει να βοηθήσει όχι να το κάνει λίμπα και να με συγχίζει.

Τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου, που όλα θα αλλάξουν, που θα έχω ένα μωρό στην αγγαλιά, μια δουλειά να ανταποκριθώ και ένα σπίτι να τρέξω,

τότε θα πρέπει με τα σόγια που ποτέ δεν είχα επαφές να αποκτήσω? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΜΤ ΜΟΥ

Τον ρώτησα, το καλοκαίρι θα έρχονται σπίτι μας απροειδοποιήτα όλοι με τη λογική ότι θα δούν το μωρό?

Ετσι έκαναν στη νύφη σου? Ναι λεέι.

Τρελαίνεται κανείς ή δεν τρελαίνεται?

Του είπα ότι δε θα το αντέξω, με διαταραγμένες ορμόνες, μεταβατική φάση, άυπνη, γεμάτη νέες ευθύνες, με δουλειά, νταντά, τάπερ να πηγιανοέρχονται απτη μαμά και μωρό που δε θα ξέρω να χειριστώ,

ΔΕΝ θέλω κανένα μες το σπίτι μου.

Ναι λέει αλλά να κοπεί η πίτα στα δύο.

Κι εκεί άρχισε νέος μαραθώνιος να βρούμε λύση, πως στο καλό θα κοπεί η πίτα στα 2 όταν εμένα η μέρα μου θα αποτελείται από

πρωί μια νταντά (που θα τη πληρώνει η δουλειάμου) να έχει το μωρό σπίτι μας και να του δίνει αντλημένο γάλα ενώ θα δουλεύω μακρυά (όποτ εκαι όσο χρειάζεται) και βράδυ πάλι νταντά να έχει το μωρό στο πατρικό μου κοντά στο βραδυνό πόστο μου στη δουλειά, ώστε να πετάγομαι να θηλάζω.

Πώς κόβεται η πίτα στα 2 όταν οι δικοί του έχουν 2 παιδιά να μεγαλώνουν (του χωρισμένου αδελφού του), τη γιαγιά μες το σπίτι, μια δική τους δουλειά να τρέξουν?

Πότε να τους πηγαίνω το παιδί να το βλέπουν? Και γιατί οφείλω να το πηγαίνω να το βλέπουν, επειδή δεν θέλω σπίτι μου να μπαίνουν βρώμικοι και απροειδοποίητα?

Και όταν το πάω να το δουν πως να κοπεί η πίτα στα 2 όταν στο σπίτι μου το πατρικό το παιδί (λόγω θηλασμού που σας έλεγα παραπάνω) θα περνά όσες ώρες είμαι στη δουλειά?

Για να είμαι δίκαιη θα πρέπει να περνάω άλλες τόσες στην πεθερά?

Πως θα τα κάνω ρε παιδιά?

Λέει βρες λύση (είχε το ύφος ότι δε πρόκειται να βρώ λύση και είπε μάλιστα πως νιώθει ότι δε θέλω το παιδί να πηγαίνει καθόλου στους δικούς του)

Να βρώ λοιπόν λύση να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Του λέω πως φέρει ευθύνη κι εκείνος και οι λύσεις πρέπει να είναι κοινές.

Υποσχέθηκε θα αναλάβει να είναι καθαρά τα παιδιά πρίν πιάσουν το μικρό,

θα έχει ρωτήσει αν είναι κανείς άρρωστος (ευτυχώς θα είναι καλοκαίρι γιατί οι δικοί του όλο καλά είναι και δεν έχουν τίποτε και όλο μας κολλάνε).

Του λέω πιο δραστικές λύσεις.

Να παίρνεις εσύ το παιδί σου να το πηγαίνεις στους γονείς σου και να ηρεμώ λίγο κι γω.

Αλλά μη μου ζητάς την πίτα στα 2.

Μέχρι το παιδί να έχει αραιούς θηλασμούς ικανούς να το αποχωριστώ και να το πηγαίνεις κάπου μόνο του τί θα γίνει? Θα πρέπει να το πηγαίνω εγώ στους δικούς σου,

δηλαδή να μη ξεκουράζομαι ποτέ? Και στους δικούς σου τί θα κάνω θα είμαι με το βυζί έξω?

Η' μήπως να κάνουμε αυτό που πρότεινε η μάνα σου, να το παίρνετε εκεί και να του δίνεται ξένο γάλα???

(ε ναι δεν άντεξα το χτύπησα!!!!)

Τεσπα νομίζω δε θα σταματήσω να γράφω ποτέ και δε νιώθω καλά, αλλάζει και σεντόνια, χωρίς να ρωτήσει, και πρέπει να πέσω καθαρή. Πάω να φάω και μπάνιο, και αν ηρεμήσω θα ξαναμπώ, αρκετά σας έπρηξα με τα δικά μου.

Ελπίζω να μη τα έγραψα ακατέργαστα όπως τα ένιωθα και να βγάλατε άκρη και να μου πείτε μια γνώμη.

Η κουβέντα μας τέλειωσε σχετικά ήρεμα, ότι θα προσπαθήσουμε την πίτα στα 2.

Ομως έχω νεύρα πολλάνεύρα. Νιώθω άσχημα να είμαι η κακιά. Θέλω να είμαι δίκαιη, θέλω όμως και την ησυχία μου. Θα ήθελα να γεννήσω και να εξαφανιστώ τη χαβάη, σε μια παραλία να θηλάζω και να τους έχω γραμμένους όλους.

Η να γεννήσω και να μην έχω στάλα γάλα, να κάθεται να έχει αυτός το παιδί αφού θέλει την πίτα στα 2, να αποστειρώνει, να το πηγαίνει στους γονείς του όποτε θέελι, και κανείς να μη με ενοχλεί.

Το τελευταίο του το είπα πάνω στα νεύρα μου, αλλά δεν το θέλω.

Διαφημίσεις

καλα εκανες και τα ειπες να ξεθυμανεις γι αυτο ειμαστε εμεις εδω....;);) εχεις απολυτο δικιο μα καλα βρε παιδι μου απορω ο κοσμος μυαλο δνε εχει???δεν σκεφτονται λιγο??εισαι εγκυος με αντρα αρρωστο εχετε ηση μια αλφα αναστατωση με τον αρρωστο ερχονται και αυτοι ετσι απροειδοποιητα??και να τρεχεις να συμαζευεις και να αμζευεις τις σοκολατες τους??εχεις δικιο...θα μου πεις που να το βρεις??θα σου πω πουθεναααααα!!τζαμπα μιλας θα σε βγαλουν την κακια και την υστερικια της υποθεσης....γι αυτο αποφυγε τους οσο μπορεις κανε πως δεν αισθανεσαι καλα ρε παιδι μου πως ζαλιζεσαι η κατι τετοιο αν ξαναρθουν δεν θα μπορουν να σου πουν τιποτα εγκυος εισαι ειναι λογικο!!!τωρα οσο για οταν θα γεννηθει το μωρο,απο τωρα δεν μπορεις να ξερεις....μπορει και να μην ερχονται καθολου:D(ας το ελπισουμε)ασε που βρε dimmi mou οπως ακουω το προγραμμα σου πρωτα ο θεος μετα την γεννα κουραστηκα και μονο που το σκεφτηκα δεν νομιζω να εχεις τον χρονο να ερχονται συνεχεια...αφου ολη μερα θα τρεχεις και στην τελικη θα το ξεκαθαρισεις οταν θα σαι σπιτι μετα απο δουλεια κουραση κτλ θες την ησυχια σου....ελπιζω να το σεβαστουν μην νευριαζεις ηρεμησε.....μονο στον εαυτο σου κανεις κακο για υατους μαλλον περαααααα βρεχει

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

jo μου θέλω να έρχονται, θέλω να θέλουν να έρθουν, αλλά να σέβονται και κάποια στοιχειώδη για μένα πράγματα.

Αν είναι να παρεξηγηθώ γι'αυτά ας παρεξηγηθώ, είμαι κάθετη δυστηχώς ή ευτυχώς σε κάποια πράγματα.

Το πρόβλημα είναι ότι και οι τρόποι μου με τις σαλταρισμένες ορμόνες το καλοκάιρι δε θα είναι και οι καλύτεροι (ήδη δεν είναι)

και από τώρα προσπαθώ να χτίσω το έδαφος.

Εχω κουραστεί να έχω πάντα κάτι άλλο να ασχοληθώ, ή κάποιον άλλο να νοιαστώ, μου έρχεται να μη δίνω σημασία σε κανένα και να κοιτάω την πάρτυ μου και του μωρού αλλά και πάλι δεν είναι λύση αυτή.

Υπάρχει κι ένας άντρας πολύ σημαντικός για μένα, και είναι οικογένεια του κι εκείνοι...

Τεσπα, μέχρι και μπάνιο ζεστό έκανα αλλά που να χαλαρώσω.

Φοβάμαι ότι θα μεταμορφωθώ σε σκύλα μόλις γεννήσω. Κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Είμαι 6 μηνών πλέον, ας πούμε και κάτι ευχάριστο :D Με το καλό κι εσύ!

αα ατραβας και εσυ ζορι,αστα να πανε.συχαθηκα που μου ειπες για τα παιδια που βρωμανε,μπλιαχ μπλιαχ!καταρχην παιδια σε νεογεννητο μωρο απαγορευοντε,παιδια σε εγκυο,επισης.εμενα ο μπαμπας μου ειναι δευτερο παντρεμενοσ και εχει μωρο 2,5 και επειδη η μανα του το βαζι σε μηχανακι μεσα στο χειμωνα και ειναι μονιμος αρωστο απαγορευετε να ερθει να με δει,ασε που κανει οπως λεσ χυμα ολα στο πατωμα και δεν το μαλωνουν.χαλαστηκε η γυναικα του πατερα μου αλλα εγω ΝΑ καταλαβατε που......ασε που εμεις εγκυεσ και με το θηλασμο θα θελουμε τερμα ηρεμια και ησυχια να θηλασουμε τα μωρακια μας,δεν θα μας κοψουν και το γαλα με τισ κοτσανεσ τουσ!

rbOEp3.png

Kοριτσια εγω περιμένω την καλή μου να μου έρθει το απόγευμα επίσκεψη.Γιορτάζουμε σήμερα δυστυχώς έχουμε το ίδιο όνομα και θα έρθει εκείνη.Εγώ δεν της έχω παρει τίποτα πάνε οι εποχές που ξηλωνόμουνε και τι καταλαβα? μια ζωή ξινή ήταν και αχάριστη.Είπα και εγώ τέλος ας παει ο ανδρας μου να της πάρει. Υποτίθεται όμως οτι είναι χήρα πρόσφατα δεν γιορτάζει!!! Περιμένω να δω τι θα μου φέρει εκείνη,βαζω στοιχημα οτι μου έχει παρει παντόφλες.Συνήθως μου περνει βρακια τεραστια ή παντοφλες χαλια και φτηνιαρικες. Θα δείξει θα σας πω αύριο τα νέα της επίσκεψης. Αλλα ξέρω πως θα είναι θα κατσει στον καναπέ με το γνωστό ύφος λες και είναι σε κηδεία.μήπως φέτος να κάνω την διαφορά να την ρωτήσω αν θελει κανένα παξιμαδάκι να την κεράσω????

Kοριτσια εγω περιμένω την καλή μου να μου έρθει το απόγευμα επίσκεψη.Γιορτάζουμε σήμερα δυστυχώς έχουμε το ίδιο όνομα και θα έρθει εκείνη.Εγώ δεν της έχω παρει τίποτα πάνε οι εποχές που ξηλωνόμουνε και τι καταλαβα? μια ζωή ξινή ήταν και αχάριστη.Είπα και εγώ τέλος ας παει ο ανδρας μου να της πάρει. Υποτίθεται όμως οτι είναι χήρα πρόσφατα δεν γιορτάζει!!! Περιμένω να δω τι θα μου φέρει εκείνη,βαζω στοιχημα οτι μου έχει παρει παντόφλες.Συνήθως μου περνει βρακια τεραστια ή παντοφλες χαλια και φτηνιαρικες. Θα δείξει θα σας πω αύριο τα νέα της επίσκεψης. Αλλα ξέρω πως θα είναι θα κατσει στον καναπέ με το γνωστό ύφος λες και είναι σε κηδεία.μήπως φέτος να κάνω την διαφορά να την ρωτήσω αν θελει κανένα παξιμαδάκι να την κεράσω????

axaaaxaaaxaxa!!pane agaliase thn kai pes"manoula mou!xronia mas polla"8a pesei kserei!!xronia polla tataki mou,opws kai na exei,na se xairomaste emeis edw sto forum kai h oikogeneia sou,na eisai gerh kai na se xairete kai to koritsaki sou.na mhn sou dwsw mera pou einai kai thn allh euxh pou sou eixa dwsei thn allh fora:D:D!!kai emena giortazei o antroulhs mou shmera,me phre h pe8era na euxh8ei kai ths eipa"s euxaristw pou ekanes tetio paidaro kai ton exw egw antra kai me kanei ka8e mera euthxismenh".prepei na eliwse apo th zhleia!!xaxxa

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...