Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Χριστινακι μου.....δεν ειμαστε καλα που θα πω τετοιο πραγμα.Απλα....δεν την αναφερω πια καθολου.Ετσι εχω ησυχο το κεφαλι μου.

selestinaki αν χρειαστεις βοηθεια με το ψαξιμο για το σπιτι πες μου

tataki ..........μια απο τα ιδια , δεν την εχω αφησει ποτε στην πεθερα και εννοειταο οτι δεν προκειται να την αφησω ουτε στο μελλον.Ασε που η δικια μου εχει παρεα της αραχνουλες της......:lol::lol::lol::lol::lol:

ρενα και εμένα έτσι καθαρούλα είναι:lol::lol::lol:για αυτό όταν μου λεει ο άνδρας μου στο τηλέφωνο όταν είμαι στην δουλεια ότι της έδωσε η γιαγια της και τρωει πχ κουλουράκια που έχει φτιαξει με πιανει εγκεφαλικό από την σιχαμαρα.Τα χριστουγεννα στο σπίτι της μάνας μου έφερε ψωμί που ζύμωσε. Εννοειται οτι δεν το ακουμπησα. Παλια η αλλη της η εγγονη είχε παθει σαλμονέλα από κοτοπουλο που είχε φαει στην πεθερά μου διοτι δεν είχε καθαρίσει καλά το μαχαίρι. χαλια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tατακι...τα λογια ειναι περιττα!!

Εμεις εχουμε τραπεζωματα αυριο παλι!

Ολοι μαζι!!

αντε να δω τι θα ακουσω αλλο!

Εκανα γλυκο! αμα δεν την αρεσει δεν εχει αλλη φορα!! :rolleyes:

Tατακι...τα λογια ειναι περιττα!!

Εμεις εχουμε τραπεζωματα αυριο παλι!

Ολοι μαζι!!

αντε να δω τι θα ακουσω αλλο!

Εκανα γλυκο! αμα δεν την αρεσει δεν εχει αλλη φορα!! :rolleyes:

αν δεν της αρεσει μπορείς να της το τρίψεις κιολας στην μουρη να τηςκάνει και καλό στην επιδερμίδα την χονδρόπετση και αυτήν. Είμαι σίγουρη οτι θα ξινίσει λιγο κάτι θα σχολιασει αλλα θα το περιδρομιασει όλο. Τουλαχιστον έτσι κάνει η δική μου.Αφου κανει ενα σχολιο και καλά καλό είναι ε αλλά τι έχεις βάλει και πχ πικρίζει ή ξινίζει η γλυκίζει κατι βρίσκει δηλαδή μετά το χλαπακιαζει σαν γλαρος

Eκανα κεϊκ λεμονιου σιροπιασμενο ελαφρως..

τυχαιο? δε νομιζω!!:lol::lol::lol::lol:

αυτο που με τι δινει στα νευρα ειναι οτι κανω οτιδηποτε και την εχω να λεει για την αλλη νυφη οτι και εκεινη κανει!

γιατι καλη μου γυναικα με κανεις ετσι? φιρι φιρι για καυγα

na kolisei ta plakakia h8ele h na einai panw apo to kefali tou giou.auth san kalh giagia eprepe an exei ta panta ston khpo ths.emena o papous mou exei ta panta sto kthma sika,aktinidia,stafilia,ntomates,koloku8akia,kotoules kai mou fernoun sunexeia pragmata!kala oti kai na kanoume pote den 8a einai auxaristimenes,giati emeis eimaste kakes.emena den exei allh nufh akoma alla o aderfos exei 10 xronia sxesh kai problepw na mas ta prizei an to pane sobara giati leei einai kalo koritsi giati thn exei apo to lukeio ara einai par8ena(nomizw sas to ksanaeipa!).egw den eimoun par8ena alla hksera alla kolpa mou hr8e na ths pw.as pantreutei kai o alos na papsei na asxolite mazi mou,alla auth 10 xronia den pataei ekei.kati kserei h mousitsa!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

πωπω έχω γίνει τούρμπο και με τα πεθερικά και με το γιό τους (τον άντρα μου) σήμερα κορίτσια.

Μου ήρθε με 39 πυρετό σπίτι, παπάκι από τη βροχή επειδή έκανε του κεφαλιού του (άλλα λέγαμε άλλα έκανε για να μη τα πολυλογώ είχε από χθες πυρετό).

Μετά είχα και τον πεθερό που μου ήρθε από εδώ να του λέει να πάνε αύριο να κοινωνήσουν (του αρρώστου)! (ο πεθερός ήρθε γιατί ζήτησα ο άλλος του γιός να μας φέρει πορτοκάλια και πατάτες και κάθε φορά που ζητώ κάτι ναι μεν το φέρνουν αλλά το πληρώνω με την ψυχική μου ηρεμία)

Αύριο τον λέει εδώ 10-11 μποφορ! Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

Αντεξα, δεν πολυαπαντούσα του πεθερού σ'αυτά που έλεγε, απαντούσα κοφτά μήπως και το έκοβε.

Το γύριζα στην πλάκα και ήλπιζα να τα λέει για πλάκα πχ ότι θέλει να πάει με τον άρρωστο να κοινωνήσουν μες τη βροχή και τον αέρα. Εϊναι και καλοκάγαθος και δεν μπορείς να τον φανταστείς να τα λέει επίτηδες.

Τό τί ακουσα τί να σας λέω, ότι μοιάζω με τη πεθερά στη γκρίνια (γκρίνια ότι τον έχω με 39 πυρετό και θέλω να τον δεί γιατρός) ότι και τί έγινε που τον έχω άρρωστο, κι αν κολλήσω σιγά τί έγινε και να πάει σπίτι του να μείνει να μη με κολλήσει.

Τη μια έτσι την άλλη γιουβέτσι τα έλεγε αλλά του απαντούσα καταλλήλως και με τρόπο γιατί από την άλλη προσπαθούσε να τον πάει στο γιατρό, καταλάβαινε ότι δεν μπορώ να πάρω φάρμακα και γενικά δεν τον παρεξήγησα. Είναι στον κόσμο του ο πεθερούλης μου και δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία.

Από την άλλη σε μπριζώνει και σε βάζει και σε σκέψεις, σε ποιόν κόσμο ζεί κι αν κι ο δικός μου ζεί στον ιδιο!!!!!!

Τελικά έφυγε κι ενώ είμασταν φαινομενικά μια χαρά εγω είχα φορτώσει βεβαίως βεβαίως και ξέσπασα δεν άντεχα.

Αυτό παθαίνω πάντα, ακούω τις ίδιες και τις ίδιες βλακείες, δεν μπορώ όμως να μπουν από τη μια να βγούν από την άλλη. Τις κρατώ και μετά γινόμαστε @@ με τον σύζηγο.

Βγήκαμε να μαζέψουμε το μπαλκόνι να μη μας σπάσει τα πράγματα ο αέρας και πλακωθήκαμε εμείς :lol:

Ναι είναι για γέλια, και όσο σκέφτομαι ότι πάνω στα νεύρα μου θα μπορούσα να είχα σηκώσει κάτι πολύ βαριές τσάντες στη βεράντα μου έρχεται να κλαίω που θα έκανα κακό στο μωρό :(

Εγώ ρε κορίτσια έχω καταλάβει ότι όποτε έχουμε στενότερες επαφές με τα πεθερικά με την έννοια να τολμήσουμε να συζητήσουμε κάτι πέραν τον γνωστόν πχ ότι ο γιός τους είναι άρρωστος και χρειάζεται κάτι,

τότε μας κάνουν κουλουβάχατα.

Και μου τη δίνει περισσότερο που ο άντρας μου δεν το καταλαβαίνει το λόγο.

Εχω και το κακό και όσα σκέφτομαι τα λέω και δεν θέλει και πολύ ο άλλος να αρπαχτεί όταν ακούει για τους γονείς του.

Η δε πεθερά μου σήμερα, ενώ ξέρει ότι θα έχω νταντά για να δουλεύω,

"δεν κάνει να έχεις νταντά να το φέρνεις εδώ"

μα πως θα το φέρνω εκεί καλή μου που θέλω να θηλάζω και θα πρέπει να περπατώ χιλιόμετρα από τη δουλειά στο πάρκινγκ, να ξεπαρκάρω, να έρχομαι εκεί, να θηλάζω και να ξαναφεύγω.

Και η απάντηση (καθηλωτική όπως πάντα) "να του δίνεις και ξένο γάλα"

Εγώ να επιμένω κοφτά ότι το παιδί θα είναι δίπλα στη δουλειά μου (τη μία δουλειά) όσες ώρες μπορώ με τη νταντά ώστε να θηλάζω κι εκείνη να λέει

"δε θα έχεις τόσο γάλα θα είναι φαγάνας"

Σήμερα λοιπόν, μια που πλακωθήκαμε που πλακωθήκαμε από την ένταση με το σύζηγο, του πέταξα και αυτό που ειπώθηκε με τη μητέρ του και του ξεκαθάρισα ότι στο εξής ό,τι κι αν μου λένε, εγώ θα λέω ναι ναι ναι ναι

και μετά θα κάνω αυτό που θέλω εγώ.

Αφου και με το πεθερό μου αυτό έλεγαν, ότι μοιάζω της πεθεράς αλλά ότι δεν με ακούει ο άντρας μου γιατί δεν είμαι εξελιγμένο μοντέλο να διατάζω, είμαι διαλλακτική.

Ε διαταγές θέλει αυτό θα έχει. Σε ό,τι έχει σχέση με το παιδί δε θα δεχτώ τη γνώμη κανενός από τους δικούς του.

Μπορεί τον άντρα μου να μη θέλω να τον διατάζω, κι ας μη κάνει ό,τι λέω,

όταν βγεί το παιδί όμως θα βάζω κανόνες στους τρίτους, διαλακτικότητες τέλος. Οπως και οι πολλές κουβέντες.

Δε χρειάζονται. Ακόμα δε βγήκε και θα μου πουν για συμ,πλήρωμα.

(καλά και πόσα άλλα μου έχουν πεί έτσι, αυτά είναι τα σημερινά μόνο)

Γι'αυτό σας λέω μη κάνετε παιδιά Ζυγούς, είμαστε ηλίθιο ζώδιο.

Ολοι να είναι ευχαριστημένοι απλά δεν γίνεται!

-7.5 κιλά :D

πωπω έχω γίνει τούρμπο και με τα πεθερικά και με το γιό τους (τον άντρα μου) σήμερα κορίτσια.

Μου ήρθε με 39 πυρετό σπίτι, παπάκι από τη βροχή επειδή έκανε του κεφαλιού του (άλλα λέγαμε άλλα έκανε για να μη τα πολυλογώ είχε από χθες πυρετό).

Μετά είχα και τον πεθερό που μου ήρθε από εδώ να του λέει να πάνε αύριο να κοινωνήσουν (του αρρώστου)! (ο πεθερός ήρθε γιατί ζήτησα ο άλλος του γιός να μας φέρει πορτοκάλια και πατάτες και κάθε φορά που ζητώ κάτι ναι μεν το φέρνουν αλλά το πληρώνω με την ψυχική μου ηρεμία)

Αύριο τον λέει εδώ 10-11 μποφορ! Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

Αντεξα, δεν πολυαπαντούσα του πεθερού σ'αυτά που έλεγε, απαντούσα κοφτά μήπως και το έκοβε.

Το γύριζα στην πλάκα και ήλπιζα να τα λέει για πλάκα πχ ότι θέλει να πάει με τον άρρωστο να κοινωνήσουν μες τη βροχή και τον αέρα. Εϊναι και καλοκάγαθος και δεν μπορείς να τον φανταστείς να τα λέει επίτηδες.

Τό τί ακουσα τί να σας λέω, ότι μοιάζω με τη πεθερά στη γκρίνια (γκρίνια ότι τον έχω με 39 πυρετό και θέλω να τον δεί γιατρός) ότι και τί έγινε που τον έχω άρρωστο, κι αν κολλήσω σιγά τί έγινε και να πάει σπίτι του να μείνει να μη με κολλήσει.

Τη μια έτσι την άλλη γιουβέτσι τα έλεγε αλλά του απαντούσα καταλλήλως και με τρόπο γιατί από την άλλη προσπαθούσε να τον πάει στο γιατρό, καταλάβαινε ότι δεν μπορώ να πάρω φάρμακα και γενικά δεν τον παρεξήγησα. Είναι στον κόσμο του ο πεθερούλης μου και δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία.

Από την άλλη σε μπριζώνει και σε βάζει και σε σκέψεις, σε ποιόν κόσμο ζεί κι αν κι ο δικός μου ζεί στον ιδιο!!!!!!

Τελικά έφυγε κι ενώ είμασταν φαινομενικά μια χαρά εγω είχα φορτώσει βεβαίως βεβαίως και ξέσπασα δεν άντεχα.

Αυτό παθαίνω πάντα, ακούω τις ίδιες και τις ίδιες βλακείες, δεν μπορώ όμως να μπουν από τη μια να βγούν από την άλλη. Τις κρατώ και μετά γινόμαστε @@ με τον σύζηγο.

Βγήκαμε να μαζέψουμε το μπαλκόνι να μη μας σπάσει τα πράγματα ο αέρας και πλακωθήκαμε εμείς :lol:

Ναι είναι για γέλια, και όσο σκέφτομαι ότι πάνω στα νεύρα μου θα μπορούσα να είχα σηκώσει κάτι πολύ βαριές τσάντες στη βεράντα μου έρχεται να κλαίω που θα έκανα κακό στο μωρό :(

Εγώ ρε κορίτσια έχω καταλάβει ότι όποτε έχουμε στενότερες επαφές με τα πεθερικά με την έννοια να τολμήσουμε να συζητήσουμε κάτι πέραν τον γνωστόν πχ ότι ο γιός τους είναι άρρωστος και χρειάζεται κάτι,

τότε μας κάνουν κουλουβάχατα.

Και μου τη δίνει περισσότερο που ο άντρας μου δεν το καταλαβαίνει το λόγο.

Εχω και το κακό και όσα σκέφτομαι τα λέω και δεν θέλει και πολύ ο άλλος να αρπαχτεί όταν ακούει για τους γονείς του.

Η δε πεθερά μου σήμερα, ενώ ξέρει ότι θα έχω νταντά για να δουλεύω,

"δεν κάνει να έχεις νταντά να το φέρνεις εδώ"

μα πως θα το φέρνω εκεί καλή μου που θέλω να θηλάζω και θα πρέπει να περπατώ χιλιόμετρα από τη δουλειά στο πάρκινγκ, να ξεπαρκάρω, να έρχομαι εκεί, να θηλάζω και να ξαναφεύγω.

Και η απάντηση (καθηλωτική όπως πάντα) "να του δίνεις και ξένο γάλα"

Εγώ να επιμένω κοφτά ότι το παιδί θα είναι δίπλα στη δουλειά μου (τη μία δουλειά) όσες ώρες μπορώ με τη νταντά ώστε να θηλάζω κι εκείνη να λέει

"δε θα έχεις τόσο γάλα θα είναι φαγάνας"

Σήμερα λοιπόν, μια που πλακωθήκαμε που πλακωθήκαμε από την ένταση με το σύζηγο, του πέταξα και αυτό που ειπώθηκε με τη μητέρ του και του ξεκαθάρισα ότι στο εξής ό,τι κι αν μου λένε, εγώ θα λέω ναι ναι ναι ναι

και μετά θα κάνω αυτό που θέλω εγώ.

Αφου και με το πεθερό μου αυτό έλεγαν, ότι μοιάζω της πεθεράς αλλά ότι δεν με ακούει ο άντρας μου γιατί δεν είμαι εξελιγμένο μοντέλο να διατάζω, είμαι διαλλακτική.

Ε διαταγές θέλει αυτό θα έχει. Σε ό,τι έχει σχέση με το παιδί δε θα δεχτώ τη γνώμη κανενός από τους δικούς του.

Μπορεί τον άντρα μου να μη θέλω να τον διατάζω, κι ας μη κάνει ό,τι λέω,

όταν βγεί το παιδί όμως θα βάζω κανόνες στους τρίτους, διαλακτικότητες τέλος. Οπως και οι πολλές κουβέντες.

Δε χρειάζονται. Ακόμα δε βγήκε και θα μου πουν για συμ,πλήρωμα.

(καλά και πόσα άλλα μου έχουν πεί έτσι, αυτά είναι τα σημερινά μόνο)

Γι'αυτό σας λέω μη κάνετε παιδιά Ζυγούς, είμαστε ηλίθιο ζώδιο.

Ολοι να είναι ευχαριστημένοι απλά δεν γίνεται!

πως δεν σου ειπε η πεθερουλα...ασε κοριτσι μου θα το θηλαζω εγω??χαχαχχαχαχα μονο αυτο ελειπε να ακουσουμε...απο που κ ως που να σου πει τι θα κανεις με το παιδι...δεν λεω καλο ειναι να συμβουλευουν και να εινια διπλα μας οπου το τονιζω οπου τις χρειαζομαστε αλλα κανενας να μην επεμβαινει....θα κανεις πολυ καλα δικο σας θα ναι το μωρο δεν θα ακους κανεναν και αν ξαναπει κατι ξεκοψε το πες συγνωμη αλλα....εγω ειμαι η μανα του..!!!!Ακου δεν θα εχεις τοσο γαλα ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε....πφφφφ ελεοςςςςςςςςςςςςς ομως:mad:

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

πωπω σόρυ για το σεντόνι, έκανα και καμμιά παράγραφο να διαβάζεται, αλλά δεν ήξερα πωςνα το συμμαζέψω. Νιώθω καλύτερα πάντως και μόνο που σας τα είπα,

και στη μαμά μου ενώ με καταλαβαίνει δε θέλω να τα λέω να μη συγχίζεται και μπλέκεται,

άλλωστε πάντα μου λέει να μη δίνω σημασία να μη μιλάω κτλ κι γω κάνω τα άκρως αντίθετα.

Στον άντρα μου τα λέω αλλά υψώνει φωνή και δε μπορώ τις φωνές, φωνάζω κι γω μετά και με τις φωνές άκρη δε βγαίνει. Οχι ότι έχουμε κάτι να λύσουμε, τσάμπανα χαλάμε το σάλιο μας και τη διάθεση μας για λαλακίες, αυτό είναι που μου τη σπάει!

ela re dimmaki,pou eisai akomh,pisteuw otan gennh8oun ta mwra mas den 8a mas afisoun se hsuxia.opws sou eipe h dikia sou dose kseno gala 8a leei kai alla,h dikia mou prwth fusika.kai auto me tous antres na lene mhn dineis shmasia??egw den borw ekneurizomai!kai giati na koliseis,na upofereis xwris logo??kai ginaite na fugei o antras apo to spiti?na mhn ths afineis to paidi sou,an exeis thn anesh na pareis ntanta,oxi thn pe8era.ante apo ekei olo xononte,egw me ton antra mou mono gia thn pe8era malwnoume,pragmatika!ka8e fora pou milaw mazi ths ginaite kabgas!

rbOEp3.png

πωπω σόρυ για το σεντόνι, έκανα και καμμιά παράγραφο να διαβάζεται, αλλά δεν ήξερα πωςνα το συμμαζέψω. Νιώθω καλύτερα πάντως και μόνο που σας τα είπα,

και στη μαμά μου ενώ με καταλαβαίνει δε θέλω να τα λέω να μη συγχίζεται και μπλέκεται,

άλλωστε πάντα μου λέει να μη δίνω σημασία να μη μιλάω κτλ κι γω κάνω τα άκρως αντίθετα.

Στον άντρα μου τα λέω αλλά υψώνει φωνή και δε μπορώ τις φωνές, φωνάζω κι γω μετά και με τις φωνές άκρη δε βγαίνει. Οχι ότι έχουμε κάτι να λύσουμε, τσάμπανα χαλάμε το σάλιο μας και τη διάθεση μας για λαλακίες, αυτό είναι που μου τη σπάει!

τα λεει και μπροστα στον αντρα σου αυτα????καλο θα ηταν να συζητησεις με τον αντρα σου και μολις αρχιζουν κουβεντα γ τ μωρο πως και τι να το ξεκοβει εκεινος ουτε να χαλιεσαι ουτε να βγαινεις κακια...μην συγχιζεσαι...

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

πως δεν σου ειπε η πεθερουλα...ασε κοριτσι μου θα το θηλαζω εγω??χαχαχχαχαχα μονο αυτο ελειπε να ακουσουμε...απο που κ ως που να σου πει τι θα κανεις με το παιδι...δεν λεω καλο ειναι να συμβουλευουν και να εινια διπλα μας οπου το τονιζω οπου τις χρειαζομαστε αλλα κανενας να μην επεμβαινει....θα κανεις πολυ καλα δικο σας θα ναι το μωρο δεν θα ακους κανεναν και αν ξαναπει κατι ξεκοψε το πες συγνωμη αλλα....εγω ειμαι η μανα του..!!!!Ακου δεν θα εχεις τοσο γαλα ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε....πφφφφ ελεοςςςςςςςςςςςςς ομως:mad:

sugnwmi,emeis pou 8a metakomisoume 8essalonikh,ksereis ti mou eipe??na breis douleia 8esalonikh.lew oxi 8elw na eimai me to mwro.oxi leei na breis.lew otan 8a megalwsei me to kalo 8a brw kati prwino kai 8a paei paidiko.kai leei bres amesws 8a erxomai egw na sto krataw.pws lew re mama 8essalonikh,ka8e mera,pas kala??nai 8a erxomai ka8e mera na to krataw.lew einai polla eksoda gia ta eisitiria kai metafores kai lew giauto metakomizoume kai emeis ekei.kai leei,den peirazei egw kanw 8usies gia ta paidia mou!re p@@ dwse mas ta lefta afou ta exeis dia8esima na katsw egw me to paidi mou na eimaste mia xara!kanw 8usies na xonomai san tsoutsou sunexeia.

rbOEp3.png

καλά δεν έχεις ιδέα τη πεθερά έχω, αφού ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν έγραφα εγώ εδώ κάθε φορά θα είχατε λαλίσει.

Δεν παίζεται απλά.

Ομως επειδή τον γιό της παντρεύτηκα και όχι εκείνη προσπαθώ να μη δίνω σημασία και να ασχολούμαι μόνο με το γιό της και ό,τι έχει να κάνει με εμάς.

Ετσι έχουμε άριστες επαφές.

Αυτό που δε συγχωρώ είναι τον άντρα μου όταν δεν κόβει κουβέντες που ξέρει ότι θα μου δημιουργήσουν μετά ένταση και θα μας φέρουν σε τσακωμό. Αφού τοξέρεις ρε άνθρωπε κόψε το.

Το κάνει βέβαια αλλά όχι πάντα.

Τώρα ήρθε στο δωμάτιο ενώ του είπα να μην, είπα μήπως θέλει να μιλήσουμε αλλά δεν.

Τα θέλω λέει όπως τα θέλω.

Δηλαδή με το μωρό τί θα λέει? Θα έχουμε πρόβλημα.

τα λεει και μπροστα στον αντρα σου αυτα????καλο θα ηταν να συζητησεις με τον αντρα σου και μολις αρχιζουν κουβεντα γ τ μωρο πως και τι να το ξεκοβει εκεινος ουτε να χαλιεσαι ουτε να βγαινεις κακια...μην συγχιζεσαι...

όχι τα λέει όταν κάνω τη βλακεία και θέλω να συζητήσουμε και κάτι άλλο να δώσω σημάδια καλής συμπεριφοράς!

Πάω να του μιλήσω λίγο, τώρα ελπίζω να μη γίνει τούρκος.

Τώρα κλωτ΄σαει και το μωρό, έλεος δηλ.

Του τα έψαλα πάντως καλά, ρε παιδιά άμα γίνει κάτι και εμπλέκονται τα πεθερικά τα ακούει όλα μαζί, παλιά και νέα, και το καταλαβίνω ότι είναι εκνευριστικό αλλά δεν μπορώ να τα ξεχάσω και τα πετάω ακατέργαστα...:( Το παθαίνετε αυτό?

όχι τα λέει όταν κάνω τη βλακεία και θέλω να συζητήσουμε και κάτι άλλο να δώσω σημάδια καλής συμπεριφοράς!

Πάω να του μιλήσω λίγο, τώρα ελπίζω να μη γίνει τούρκος.

Τώρα κλωτ΄σαει και το μωρό, έλεος δηλ.

Του τα έψαλα πάντως καλά, ρε παιδιά άμα γίνει κάτι και εμπλέκονται τα πεθερικά τα ακούει όλα μαζί, παλιά και νέα, και το καταλαβίνω ότι είναι εκνευριστικό αλλά δεν μπορώ να τα ξεχάσω και τα πετάω ακατέργαστα...:( Το παθαίνετε αυτό?

nai nai,sunexeia apo ta neura mou oti 8umamai xairomai.to mwro klwtsaei giati sugxisthkes to eixa pa8ei ex8es pou egine megalh fasaria gia thn pe8era kai eixa polla neura kai to mwro den stamathse na klotsaei apo ekeinh thn wra kai olh nuxta.mou to eipe mia filh mou!

rbOEp3.png

nai nai,sunexeia apo ta neura mou oti 8umamai xairomai.to mwro klwtsaei giati sugxisthkes to eixa pa8ei ex8es pou egine megalh fasaria gia thn pe8era kai eixa polla neura kai to mwro den stamathse na klotsaei apo ekeinh thn wra kai olh nuxta.mou to eipe mia filh mou!

μπα εμένα ηρέμησε, μια κλωτσούλα έφαγα, ίσα να μου πεί "τί κλαίς για βλακείες"

Τεσπα τα συζητήσαμε και ηρεμήσαμε, πώς τα καταφέρνουμε μετά τον χαμό να τα βρίσκουμε δεν ξέρω.

Είμαστε τελείως αντίθετοι χαρακτήρες και η σύγκρουση είναι επεισοδιακή :lol:

Και το πιο γελοίο είναι ότι μετά καταλαβαίνουμε ότι αναλωνόμαστε σε βλακείες.

Πάντως όλες τις ανασφάλειες μου όταν είναι ήρεμος τις ηρεμεί κι αυτές, νιώθω σιγουριά μαζί του.

Αύριο που θα είμαστε ξεκούραστοι θα ξαναματασυζητήσουμε και το θέμα του αποκλειστικού θηλασμού (επειδή με μπρίζωσε η πεθερά με αυτό πάλι και θέλω να το ξεδιαλύνουμε για άλλη μια φορά ότι θα με στηρίξει μετά τη γέννα για να μη γίνουμε κ@λος με κανένα).

Τον βάζω στη μέση και ξενοιάζω κορίτσια, είναι δύσκολο βέβαια να τον φέρει κανείς εκεί που θέλει τον άλλο αλλά άπαξ και το καταφέρετε θα νιώσετε πολύ ανάλαφρες. Θα έχει να κάνει αυτός με τη μαμά του και όχι εσείς μαζί της.

Αμα γυρίσει και πεί στη μάνα του "μάνα το παιδί θηλάζει, τέλος" είναι τέλος.

Αμα το πώ εγώ αρχίζουν οι κουβέντες.

Τεσπα εσάς θα σας φαίνονται αστρονομικά που τα σκέφτομαι αυτά από τώρακαι με ενοχλούν, αλλά σας είπα, για μένα το σημαντικό είναι ότι αφορά την οικογένεια μου να μη παρεμβαίνουν έμπρακτα τα πεθερικά και να έχω το σύντροφο να στηρίζει τις επιλογές της δικής μας οικογένειας.

Επειτα ας λένε ό,τι θένε, κάποτε θα μάθω να κάνω ότι δεν ακούω, ελπίζω!

Εδώ έχει βάλει ήδη τρελό αέρα, έχουμε αμπαρώσει το σπίτι.

Κορίτσια πότε θα με πετάξει έξω απότ ο σπίτι δεν ξέρω με τις ορμόνες μου και που κολλάω τόσο σε κάποια πράγματα :lol:

Κι έχει και κρύο δε λέει :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...