Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τηλεφωνεί τις πιο ακατάλληλες ώρες και πιάνει την πάρλα ασταμάτητα

Θελει να μαθαίνει τα πάντα και κάνει όλο υποδείξεις

Οποτε μας βλέπει το παιδί μου ποτέ δεν είναι αρκετά ντυμένο, αρκετά καθαρό,αρκετά ταϊσμένο και ποτισμένο

Παρατηρήσεις επί παντός επιστητού

Εχει άποψη ακόμα και για τα γυναικολογικά!!!

Είναι φωτεινός παντογνώστης!!

Αλλά το καλύτερο θα σας το πω αργότερα

Περιμένω πρώτα να δω τα σχόλια σας

ασχολίαστα όλα!:cool:

χαχαχαχχαχα ορμηξε της συμπεθερααααααα,γι αυτο ειπα πως παιζει ρολο και ο αντρας τι θεση παιρνει ειναι δυνατον να βλεπεις να χτυπανε την γυναικα σου να πεφτει κατω το μωρο σου και να μην σηκωθεις καν????κανονικα θα επρεπε να αρπαξει την αδερφη του απο τον λαιμο αλλα τεσπα...ουτε ομως καν ν σηκωθεις??τραγικοοοοο μετα πως να μην παρουν θαρρος οι σκυλες??

είναι δυνατόν να λέει η "μανούλα" τη γυναίκα σου ψυχωτκή ενώπιόν σου κ στα μούτρα της, ενώ έχει αποδειχθεί μόλις ότι η "μανούλα" έβαζε λόγια για καβγά κ αντί να την σουτάρει, καθόταν κ δεν μιλούσε;

κ αντίθετα να βλέπει ατάραχος την γυναίκα του να κλαίει! κ η "μανούλα" να καπνίζει αμέριμνη στη βεράντα του σπιτού σου!

είναι δυνατόν!

κ μετά από αυτό, όταν μένετε οι δυο σας να σου λέει καλά σου έκανε!

κ μετά να σου λέει, συγνώμη!

είναι δυνατόν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχολίαστα όλα!:cool:

είναι δυνατόν να λέει η "μανούλα" τη γυναίκα σου ψυχωτκή ενώπιόν σου κ στα μούτρα της, ενώ έχει αποδειχθεί μόλις ότι η "μανούλα" έβαζε λόγια για καβγά κ αντί να την σουτάρει, καθόταν κ δεν μιλούσε;

κ αντίθετα να βλέπει ατάραχος την γυναίκα του να κλαίει! κ η "μανούλα" να καπνίζει αμέριμνη στη βεράντα του σπιτού σου!

είναι δυνατόν!

κ μετά από αυτό, όταν μένετε οι δυο σας να σου λέει καλά σου έκανε!

κ μετά να σου λέει, συγνώμη!

είναι δυνατόν!

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:αν και ξεφευγει απο τα ορια της λογικης, ειναι κι ομως ειναι. εχω ζησει παρομοιες καταστασεις απειρου καλλους

Μια απο τα ιδια και χωρις την συγνωμη στο τελος παρακαλω.Ποτε μα ποτε δεν εχει παραδεχθει οτι σφαλει η "μανουλα".Και ποτε μα ποτε δεν εχει παρει το μερος μου.Απο εκει φυσικα ξεκινανε ολα.

Δε φταει η "μανουλα " που δε μας καλεσε την Πρωτοχρονια στο τραπεζι που εκανε αλλα εγω που δεν ειπα να παμε.Δε χρεαζομασταν προσκληση.

Και σκεφτειτε οτι δε μου μιλαει και μηνες τωρα αλλα και παλι εγω φταιω που δεν την παιρνω εγω να μιλησουμε.Ασχετα με τα χιλια μυρια που εχει κανει και εχει πει.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

μια χαρά που δεν πήγες!

ρώτα μας κ μας που πήγαμε. πάιξαμε τις αγαπημένες!

κ στο πατρικό του φέφου κ στο πατρικό το δικό μου!

είπαμε, είναι απάλευτες! αλλά κ εμείς νεότερες!χαχαχα!!!!!!!!!!!!

μια χαρά που δεν πήγες!

ρώτα μας κ μας που πήγαμε. πάιξαμε τις αγαπημένες!

κ στο πατρικό του φέφου κ στο πατρικό το δικό μου!

είπαμε, είναι απάλευτες! αλλά κ εμείς νεότερες!χαχαχα!!!!!!!!!!!!

sumfwnw,kalutera pou den phges!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

ti kanete koukles mou?rena ela kai esu,ante kai egw perimenw na er8w na pinoume kafe kai bolta me ta karotsia!!fantastite den exw parei polla epipla gia edw,boufe px kai trapezaria,giati to spiti einai makrosteno kai 8a ta parw gia to spiti mou sth 8essalonikh(oneireuomai twra,katse 8a exoume na fame??)!!jooo kai emeis sthn arxh files eimastan,phgainame gia kafe,an den mou eperne auth thn eperna egw,autokolhtes!alla me to pou emeina egguos,arxhsan ta organa kai katalaba oti auth toso kairo mou epaize th filh gia na ma8ainei apo mena pragmata gia na borei na elegxei emesa kai meta mou ekane tadiafora...opote panta krata mia pishnh na exeis to kefali sou hsyxo!!

rbOEp3.png

σελεστίνα, έτσι περίπου έκανε κ σε μένα η πεθερά! ήμασταν κολλητές...μέχρι που γίναμε .ώλος!

ευτυχώς όμως εσύ το πήρες πρέφα νωρίς!

όσο πιο μακριά μπορείς! αφού έχετε επιλογή!

σελεστίνα, έτσι περίπου έκανε κ σε μένα η πεθερά! ήμασταν κολλητές...μέχρι που γίναμε .ώλος!

ευτυχώς όμως εσύ το πήρες πρέφα νωρίς!

όσο πιο μακριά μπορείς! αφού έχετε επιλογή!

asta na pane,polu atimes leme!!

rbOEp3.png

Καλημέρα!!!!Σ'ευχαριστώ ρενούλα!!!

Σελεστίνα σήκω φύγε, μόνο η βενζίνη που θα γλιτώνει ο άντρας σου είναι μεγάλο συν!Μην περιμένεις από αυτόν, άνοιξε τη χρυσή ευκαιρία, βρες φθηνά σπίτια όπως τα θες στη Σαλονίκη και αν μπορείς πάρε μια φίλη σου και πηγαίντε να τα βλέπετε μέχρι να βρείτε κάποιο της προκοπής...Όταν βρεις το ιδανικό πας και τον σύζυγο, τα βάζετε κάτω και πάτε...Μια εγγύηση θέλουν μόνο πλέον οι ιδιοκτήτες...Πάντως να ξέρεις εγώ έτσι έκανα, εγώ βρήκα το σπίτι, το είδα, ευχαριστήθηκα και μετά ήρθε και αυτός και το κλείσαμε!Απλώς τόνισε ότι το κάνεις για αυτόν που κουράζεται πρώτον και δεύτερον όταν με το καλό έρθει το μπεμπάκι πρέπει να είστε πολύ κοντά στη δουλειά του ώστε αν χρειαστείς κάτι να είναι εκεί σε 5 λεπτά...Μην αναφέρεις τίποτα για πεθερά, να είστε οι δυο σας και τέτοια, ψιλά γράμματα γι'αυτούς!Μείζον ζήτημα μόνο η δουλειά του, τα βενζινοέξοδα και το μωρό που έρχεται!Στο υπογράφω, σε ένα μήνα θα είστε εκεί!

Τατάκι καλό κουράγιο κορίτσι μου, το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να γελάς κάθε φορά που τη βλέπεις, ανεξήγητα και νευρικά...θα την αποτελειώσεις, θα σταματήσει να έρχεται, άμα σε βλέπει εσένα μουτρωμένη ή παγωμένη νιώθει ότι κερδίζει η σκύλα, ενώ άμα εσύ είσαι μες την καλή χαρά θα φρικάρει και θα αραιώσει!

Ρένα μην περιμένεις δικαίωση από το άντρα σου απ'ότι φαίνεται...καλύτερα να του πεις ότι ντρέπεσαι να πάρεις αφού δεν σε έχει πάρει αυτή...τι να πω...ανίατη περίπτωση η πεθερούλα σου...

asta na pane,polu atimes leme!!

και εμένα στην αρχή ήταν διακριτικη φίλες δεν μας έλεγες όμως. Δεν είχαμε ποτέ πολλά διοτι πάντα ήταν ξινή και απόμακρη αλλά τουλάχιστον δεν ανακατευονταν. Οταν έμεινα έγκυος αρχισε τις μ@@@κιες για το παιδί. Στο σπίτι μας ερχοτανε όχι φυσικά να βοηθησει σε δουλειες παρόλου που είχα πρόβλημα δεν σηκωσε ούτε το δακτυλακι της αλλα για να τρωει γλυκά και παγωτάκια με τον γιο της μπροστά μου ενώ εγω είχα διαβήτη κυησεως.

Τα προβλήματα όμως προεκυψαν όχι τόσο όταν γεννηθηκε η κόρη μου αλλά σχεδόν όταν ήταν 8 με 9 μηνών. Αφού πέθανε ο πεθερός μου θυμήθηκε οτι είναι γιαγιά και ήθελε φυσικά όλα τα δικαιωματα και καμία όπως πάντα υποχρεωση. Με το έτσι θέλω ήθελε ξαφνικά να μπαινοβγαινει στο σπίτι μου και όσο εγώ δεν την αφήνω τόσο αυτή σκυλιαζει και κανει διαφορα πίσω από την πλάτη μου. Σήμερα παλι πηγε στο σπίτι μου επειδη ο ανδρας μου είναι σε άδεια παρόλου που είχε δουλειες εκει΄νος κάτι να φτιάξει έξω στην βεραντα πήγε να τον δει και με την ευκαιρίνα να τον βοηθησει!! σκατούλες να κόψει κίνηση πήγε παλι.

Προχθες που η μικρή ήταν άρρωστη πήρε τον άνδρα μου και είπε να μην την παω στην μάνα μου αλλα να την κρατήσει εκείνη. Φυσικά δεν μου το είπε ο ανδρας μου αλλα το ακουσα από τα λεγόμενά του. Μετά μου το πεταξε και καλά μήπως να μην την βγάζαμε έξω κτλ κτλ. Αλλα το μωρό είχε το αυτάκι του όπου του φοραγα σκουφακι δεν είχε πυρετό ή τίποτα άλλο άσε που σε αυτήν δεν την αφήνω που να χτυπιεται κατω.

Διαφημίσεις

Χριστινακι μου.....δεν ειμαστε καλα που θα πω τετοιο πραγμα.Απλα....δεν την αναφερω πια καθολου.Ετσι εχω ησυχο το κεφαλι μου.

selestinaki αν χρειαστεις βοηθεια με το ψαξιμο για το σπιτι πες μου

tataki ..........μια απο τα ιδια , δεν την εχω αφησει ποτε στην πεθερα και εννοειταο οτι δεν προκειται να την αφησω ουτε στο μελλον.Ασε που η δικια μου εχει παρεα της αραχνουλες της......:lol::lol::lol::lol::lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημέρα!!!!Σ'ευχαριστώ ρενούλα!!!

Σελεστίνα σήκω φύγε, μόνο η βενζίνη που θα γλιτώνει ο άντρας σου είναι μεγάλο συν!Μην περιμένεις από αυτόν, άνοιξε τη χρυσή ευκαιρία, βρες φθηνά σπίτια όπως τα θες στη Σαλονίκη και αν μπορείς πάρε μια φίλη σου και πηγαίντε να τα βλέπετε μέχρι να βρείτε κάποιο της προκοπής...Όταν βρεις το ιδανικό πας και τον σύζυγο, τα βάζετε κάτω και πάτε...Μια εγγύηση θέλουν μόνο πλέον οι ιδιοκτήτες...Πάντως να ξέρεις εγώ έτσι έκανα, εγώ βρήκα το σπίτι, το είδα, ευχαριστήθηκα και μετά ήρθε και αυτός και το κλείσαμε!Απλώς τόνισε ότι το κάνεις για αυτόν που κουράζεται πρώτον και δεύτερον όταν με το καλό έρθει το μπεμπάκι πρέπει να είστε πολύ κοντά στη δουλειά του ώστε αν χρειαστείς κάτι να είναι εκεί σε 5 λεπτά...Μην αναφέρεις τίποτα για πεθερά, να είστε οι δυο σας και τέτοια, ψιλά γράμματα γι'αυτούς!Μείζον ζήτημα μόνο η δουλειά του, τα βενζινοέξοδα και το μωρό που έρχεται!Στο υπογράφω, σε ένα μήνα θα είστε εκεί!

Τατάκι καλό κουράγιο κορίτσι μου, το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να γελάς κάθε φορά που τη βλέπεις, ανεξήγητα και νευρικά...θα την αποτελειώσεις, θα σταματήσει να έρχεται, άμα σε βλέπει εσένα μουτρωμένη ή παγωμένη νιώθει ότι κερδίζει η σκύλα, ενώ άμα εσύ είσαι μες την καλή χαρά θα φρικάρει και θα αραιώσει!

Ρένα μην περιμένεις δικαίωση από το άντρα σου απ'ότι φαίνεται...καλύτερα να του πεις ότι ντρέπεσαι να πάρεις αφού δεν σε έχει πάρει αυτή...τι να πω...ανίατη περίπτωση η πεθερούλα σου...

dikio exeis alla egw twra pou eimia eguos den 8a m afisei o antras mou oute mia sto ekatomurio na parw tous dromous,alla me to pou gennhsw feugoume,einai teleiwmenh upo8esh,twra einai kai duskolo na kanw metakomisei.polu xarhka me ta nea sou pantws kopela mou!

rbOEp3.png

Χριστινακι μου.....δεν ειμαστε καλα που θα πω τετοιο πραγμα.Απλα....δεν την αναφερω πια καθολου.Ετσι εχω ησυχο το κεφαλι μου.

selestinaki αν χρειαστεις βοηθεια με το ψαξιμο για το σπιτι πες μου

tataki ..........μια απο τα ιδια , δεν την εχω αφησει ποτε στην πεθερα και εννοειταο οτι δεν προκειται να την αφησω ουτε στο μελλον.Ασε που η δικια μου εχει παρεα της αραχνουλες της......:lol::lol::lol::lol::lol:

nai!!euxaristw!!telh kalokairiou 8a arxhsw na psaxnw,8elw kati se 3 upnodwmatia,an ginaite kouzina xwria an brw na exei apo8hkh kalutera,deutero me trito orofo,fusiko aerio fusika!!kai oxi tou 50',polla zhtaw??

rbOEp3.png

kala ths tataki einai apisteuth,egw me th dikia mou kai exw frhkarei,an mou ekane auta pou kanei sthn tataki 8a eixa parei xanax sigoura.den kserw pia ti na ths pw na thn parigorisw!

Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση πολυ παντως.Κάνω υπομονή μέχρι να με λυπηθεί ο θεος..Καπου καπου γελάω με τα τραγελαφικά αλλά και από την άλλη σκάω. Ακου ένα ακόμα. Κλαιγεται οτι δεν κάνει τίποτα και ότι η μόνη της παρηγοριά είναι ο κήπος που τον φροντίζει κτλ κτλ.Στον κήπο έχει λεμονια και πορτοκαλια. Μια φορά δεν είπε να κόψει να μας δώσει αφού βλεπει οτι δεν προλαβαινουμε. Οταν τα χριστουγεννα πηγαιναμε στην μανα μου λεει και καλα καλέ να κόψουμε κανενα λεμόνι να της παμε. Ωστόσο είμασταν ντυμένοι καλά με το μωρό στα χερια. Της λεω δεν μπορούμε να πατήσουμε στον κήπο θα γίνουμε χαλια. Καλα λεει άλλη φορά. Αν σας φέρει εσας να μου πείτε διοτι σε εμάς ή στην μάνα μου ούτε για δείγμα. Τον άνδραμου τον εκραξα απέξω απέξω. Του λεω πάμε και πληρωνουμε βιολογικά για την μικρή και έχουμε πορτοκαλια κάτω και δεν μαζευουμε?? πότε μου λεει αφού δεν προλαβαινουμε? πήγα να του πω η αλλη ξίνεται όλη μέρα και στα άλλα εγγονια δίνει αφού τα ταιζει και τα ποτίζει σπίτι της. Μου αρεσει που ήρθε σπίτι μου και καλά να βοηθησει τον άνδρα μου που έφτιαχνε έξω στην βεραντα κάποια πλακακια που είχαν ξεκολλήσει. Ηρθε για να κόψει κίνηση η σκροφίτσα.Αυτά κάνει και μου έρχεται να την βάλω στον κήπο να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...