Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Εννοείται πως δεν θα τους φιλοξενήσω

Θα το έκανα μόνο για να ανταποδώσω τα ίσα

Οταν πήγαινα Αθήνα στον γιατρό μου,κλείναμε πάντα ξενοδοχείο κι ερχόταν ο κουνιάδος και μπαστακονόταν και δεν μπορούσα εγώ να δω κανέναν δικό μου συγγενή και γκρίνιαζε γιατί δεν πηγαίναμε σε αυτούς;Γιατί;Για να κοιμηθώ πάλι στον καναπέ;Και να πηγαίνω για κατούρημα με ωράριο;Αφού το σπίτι τους ήταν μικρό και δεν μπορούσαν να εχουν κόσμο,τι το ήθελαν να πάμε;Για να βασανιστούμε όλοι;

Μετά πήγαν σε μεγαλύτερο σπίτι και για μια εβδομάδα πριν γεννήσω,έμενα μαζί τους

Εκεί να δείτε φιλοξενία!!!

Πήγαιναν στις δουλειές τους το πρωί και έλειπαν όλη μέρα και έπαιρναν τηλέφωνα, δήθεν τι θα φάμε εμείς κι ότι το σπίτι είναι γεμάτο τρόφιμα,να να μαγειρέψουμε κι έλεγα του άντρα μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Εμένα περιμέναν να τους μαγειρεψω για να βρουν φαγητό;Και του απαιτούσα να πηγαίνουμε έξω!Ετσι και κάναμε και την ακούγαμε κι από πάνω!!!

Τι να πρωτοθυμηθώ από εκείνη την αλησμόνητη διαμονή μου;Που επί μια εβδομάδα μου έλεγαν πως όταν γεννηθεί το παιδί,αν εχει πρόβλημα ξέρουν τους καλύτερους γιατρούς;Χωρίς να υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα,ετσι;Ελεγαν σε μια ετοιμόγεννη γυναίκα τέτοια πράγματα επί μια εβδομάδα!!!Αν είναι δυνατόν

Και φυσικά η κατουροαπαγόρευση ίσχυε!!!

Ετσι κι εγώ, μια μέρα πριν γεννήσω είπα του άντρα μου να πάμε ξενοδοχείο να περάσω ήρεμη νύχτα μακριά τους.Μουείχαν κάνει ένεση για πρόκληση τοκετού άλλωστε και είχα πονάκια και πηγαινε-έλα στην τουαλέτα και δεν μπορούσα να έχω κι αυτό το άγχος από πάνω.Φυσικά έγινε χαμός που φύγαμε.Και εμεναν και μακριά από το μαιευτήριο και δεν βόλευε καθόλου ετσι κι αλλιώς γιατί θα εκανα εισαγωγή 6 η ώρα.

Εχω πολλές ιστορίες να θυμάμαι

Φυσικά πριν ένα μηνα που ξαναπήγαμε Αθηνα μείναμε πάλι ξενοδοχείο και 'εφαγαν τα λυσακά τους.Χώρια που ήρθαν να μας δουν 10 η ώρα το βράδυ!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω χάσει πολλά ποστ, συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω με τα της μετακόμισης!!!!!!!Καλή χρονιά κιόλας!!!!

Λοιπόν στα δικά μου, τα πεθερικά γκρινιάζουν για το καινούριο σπίτι για διάφορους λόγους αλλά κάνω ότι δεν ακούω!Έφερα και τη μάνα μου στο προσκήνιο γιατί λέω αφού τελικά θα μείνω πάνω κάτω με τα πεθερικά γιατί να μην είμαι καλά και με τους δικούς μου γονείς;;;Έχω εφαρμόσει και το σύστημα από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει και περνάω φίνα!Δηλαδή κάθομαι και τα λέω στην γλυκιά μου τη διδυμούλα, ξεσπάω και ηρεμώ και μετά δεν τρέχει κάστανο!Τώρα φτιάχνω εγώ τη ζωή μου, μπαίνω νύφη σπίτι μου (λέμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι) και δεν θα αφήσω ούτε μάνα ούτε πεθερά να μου χαλάσουν την ευτυχία!Ο άντρας μου με στηρίζει διαρκώς, με προστατεύει και με έχει στα όπα όπα και ήδη δείχνει εξαιρετικά δείγματα (ερωτικής φύσης εννοώ), καθότι έχουμε μείνει ήδη 3 ΣΚ στο σπίτι το δικό μας!!!!!Αχ κοριτσάκια μου όλα αλλάζουν και σίγουρα βοηθάει το να κάνουμε ότι δεν ακούμε τις παπαριές των άλλων!Φιλάκια πολλά σε όλες τις τσούπρες!!!!!

κοριτσάκια χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και χαρά και εύχομαι φέτος οι άνδρες μας να μείνουν ορφανοι!χαχαχαχαχα κακό πολύ ε??? πάντως ο δικός μου κόντεψε διοτι θα την σκότωνα. ηρθε παντως η κατσικοπόδαρη,ξινή και πρόλαβε τους πάντες και έκανε ποδαρικό στο σπίτι μου. Καταλαβαίνεται τι χαρά έχω κάνει.Απερίγραπτη!!! είχα χαθεί γιατί έτρεχα στην δουλειά και έχω και την μικρή με ίωση χαλια δηλαδή. Παντως της έκανα ότι μου κάνει αυτή συνήθως.Σας έχω πει οτι δεν χαιρεταει όταν με βλεπει και μιλάει μόνο στην μικρή. Μπαίνω που λέτε προχθες στο σπίτι μου και την βλέπω εκεί δεν της μιλάω και τρεχω στην μικρή (επειδή ήταν άρρωστη) αλλά και επειδή έτσι κάνει και αυτή. Και τότε μου λεει με ύφος χρόνια πολλά καλη χρονια με στυλάκι και της λεω και εγω με ύφος α καλέ ξεχαστηκα επίσης δεν σας πρόσεξα επειδή έτρεξα να δω τι κάνει το μωρό. Το ευχαριστηθήκα διοτι έτσι μου κάνει πάντα και τώρα ξίνισε η ξινή ακόμα πιο πολύ. Καλά να πάθει έτσι θα της κάνω ότι μου κάνει και θα γελάω,

τατακι μας,μας ελειψεσ!!και εμεις σε ψαχναμε και ειπα οτι θα εισαι στησ φυλακης τα σιδερα,απο φονο πεθερασ!γρουσουζα,ουστ απο κει!ακου να μπανει και να μην μιλαει,φαε σκατα πες της.

rbOEp3.png

τατακι μας,μας ελειψεσ!!και εμεις σε ψαχναμε και ειπα οτι θα εισαι στησ φυλακης τα σιδερα,απο φονο πεθερασ!γρουσουζα,ουστ απο κει!ακου να μπανει και να μην μιλαει,φαε σκατα πες της.

χαχαχαχχαχχα φαε σκατα λεει χαχαχαχαχχαχαχα:D

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

Και εμένα μου λείψατε κοριτσάρες... πάντως η δική μου για να ισιώσει άλλο πράγμα πρέπει να φαει΄και όχισκατα:lol::lol::lol::lol:

Και εμένα μου λείψατε κοριτσάρες... πάντως η δική μου για να ισιώσει άλλο πράγμα πρέπει να φαει΄και όχισκατα:lol::lol::lol::lol:

xaaxaxaxaxaxaxaxaxax,pa8ainw,eimai kai malwmenh me to suzigo kai m akouei pou gelaw kai tou anebainei h piesh!!

rbOEp3.png

xaaxaxaxaxaxaxaxaxax,pa8ainw,eimai kai malwmenh me to suzigo kai m akouei pou gelaw kai tou anebainei h piesh!!

τι να κάνουμε?? λέμε κανένα αστείο να γελάσει το χειλάκι μας λίγο διοτι εγώ ζω σε μαυσωλείο. Εχω από κάτω μου τον κόμη δράκουλα.Οποτε την βλέπω νιωθω παγωμάρα λες και είμαι στα χιονια.τοσο παγωμένη και ξινή είναι.Μου θυμίζει ταινία θρίλερ και που να δεις και το σπίτι της.Λες να το ρίξω σε ερασιτεχνικη σκηνοθεσία και να τραβαω βιντεακια? εκεί να δεις γελιο

Δεν μπηκα απο το πρωι και σας εχασα!

Καλα περιστερακι δεν το συζητω!!

Πληρωνεις ξενοδοχειο και εισαι κυρια!!!!!!!!!!

Τατακι μου...χαρουμενος ανθρωπος η πεθερα!

Σκοπο το ειχε να κανει ποδαρικο! Μαυσωλειο ε? Φανταζομαι...βγαλε κανενα βιντεο να πεσει το γελιο της αρκουδας!

Θλιμμενη χηρα!

Καλα σελεστινα, απορω τι θελει...μαλλον να δωσει οδηγιες στο γιατρο για τον υπερηχο..γιατι να μην ξεχνιομαστε της σελεστινας ειναι φωτεινος παντογνωστης! θα διαβαζει και την εγγονη της!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...