Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Τηλεφωνεί τις πιο ακατάλληλες ώρες και πιάνει την πάρλα ασταμάτητα

Θελει να μαθαίνει τα πάντα και κάνει όλο υποδείξεις

Οποτε μας βλέπει το παιδί μου ποτέ δεν είναι αρκετά ντυμένο, αρκετά καθαρό,αρκετά ταϊσμένο και ποτισμένο

Παρατηρήσεις επί παντός επιστητού

Εχει άποψη ακόμα και για τα γυναικολογικά!!!

Είναι φωτεινός παντογνώστης!!

Αλλά το καλύτερο θα σας το πω αργότερα

Περιμένω πρώτα να δω τα σχόλια σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε εχω και εγω ενα κουνιαδο που ειναι παντογνωστης σαν τον δικο σου!!!!μονο που ευτυχως για μενα μενει τωρα πια στη ροδο και οχι στο χωριο οπως οταν ημουν νιοπαντρη και τους φιλοξενουσα αυτον και τηνγυναικα του τωρα πια.τοτε δεν του εδινα σημασια ημουν και πιο μικρη και πιο ησυχη,τωρα ομως που εχω αγριεψει λιγακι μου την δινει οταν εχει γνωμη για ολα.ειχαν ερθει με την γυναικα του και τον γιο του 5 χρονων παιδι και ειχα φτιαξει γαλακτομπουρεκο και αν ειναι δυνατον μου ειπε οτι ειχα βαλει πολλα αυγα και επρεπε να βαλω λιγοτερα,ο ...ζαχαροπλαστης παρακαλω.τι να πεις ευτυχως καθονται λιγο και φευγουν γιατι την επομενη φορα που θα κλαψει ο γιος του γιατι η μικρη του πηρε το παιχνιδι της (το δικο της)!!!!! θα του την πω και δεν με νοιαζει τιποτα.δεν θα κλαιει το μωρο μου για χαρη του!!!αχ ποσο σε σκεφτομαι που τα τραβας αυτα!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

καλυτερα να μην τον φιλοξενησεις,ορεξη τον ειχες.αυτο με το πατωμα,απαραδεκτο!εγω ειχα βγει απ το δωματιο μου οταν ειχαν ερθει κατι φιλοι μου απο Αθηνα και κοιμηθηκαν στο κρεβατι μου και εμεις στουσ καναπεδεσ!αυτο που λες για τεμπελια,την πρωτοχρονια καναμε στον κουμπαρο ο οποιος ειναι ελευθερος και μενει με τον πατερα του,η αδερφη του μενει θεσσαλονικη αλλα ηρθε μονο για πρωτοχρονια,η κοπελα εκανε δουλειεσ μαγειρεψε εκανε διαφορα,τη βοηθισα επλυνα πιατα αλλα μετα απο καποια ωρα γιναμε πανω απο 20 ατομα γιατι ηρθε ολη η παρεα του αντρα μου και του κουμπαρου με τις κοπελες τους οποτε πινανε τρωγανε και εγινε ενας χαμος η αδερφη του κουμπαρου εκατσε η κοπελα επαιζε χαρτια οι αλλεσ κυριες,εγω σηκωθηκα,μαζευα πιατα ποτιρια επλυνα πιατα καθαρησα την κουζινα που ειχε γινει χαμος οι αλλεσ φυσικα οπου κι αν μας εχουν καλεσει γιατι παμε ολοι οι παρεα δεν κουνανε τον κ@@@ τουσ,μετα ηρθε μια και λεει καλα εγκυος πλενεις πιατα ασε θα τα κανω εγω,αστο λεω τωρα δεν πειραζει,εντομεταξυ μου ειχε πιαστει και η μεση να καθομαι στις καρεκλεσ τοσες ωρες και με τα ατελειωτα πιατα ειχα διελυθει,αλλα τι να πεις,βοδια!

rbOEp3.png

Α καλα! Και εμενα μια φορα πηγε να με το παιξει ετσι, και χεστηκαμε κανονικα! τον ειπα σε αυτο το σπιτι κανω εγω κουμαντο! εσυ να κανεις στο δικο σου!

και τσακιστηκε και εφυγε σαν βρεγμενη γατα!

Βρε αιντε απο εκει! Ρε περιστερακι ποσο σκοπευει να μεινει?

κοριτσια σας τρωω λαχανο , εγω εχω 2 ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ,και κουνιαδα και κουνιαδο!!!!:Dκαι αντε ο κουνιαδος καπως παλευεται, η κουνιαδα δεν παιζεται με τιποτα!!!και οι δυο λοιπον εχουν αποψη για τα παντα μεχρι και για το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ(να σημειωσω οτι δεν εχουν δικα τους παιδια).περιστερακι μου κουραγιο σου ευχομαι. κρατα αυτο που ειπε η φιλη φεφη :οι πεθερές είναι "απάλευτες" αλλά η ζωή μικρή κ γλυκιά!

απολαύστε την οικογένειά σας! παρεπιπτοντως φεφη η δικια σου την εχει δει παιδουλα με το μακιγιαζ!!!!οσο για δωρα που λεγατε, αφηστε τα...αχ!!!!δεν θελω γενικα να τα θυμαμαι γιατι φουντωνω:mad:!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο οτι βλεπω ιδιοι ειναι παντου οι συγγενεις μας.καλα βρε selestina δεν σου ειπα να προσεχεις?ειναι δυνατον να πλενεις εσυ τα πιατα?να μην σε νοιαζει και να κανουν οτι θελουν,εσυ επρεπε να καθεσαι κατω και να προσεχεις.αχ!αυτο το φιλοτιμο θα μας φαει .εξαιτιας αυτου παω και βοηθαω ολους αυτους που μου εχουν κανει μα..κιες κατα καιρους.δεν πρεπει καποια στιγμη πρεπει να βαλουμε εμας πανω και οχι να βοηθαμε συνεχως!!!

αισθανομαι ηλιθια μερικες φορες.....σε καλουπι τους φτιαχνει ολους και βγαινουν ιδιοι?

ζηστε την ζωη σας και καντε αυτο που σας αρεσει!!!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλημερα κοριτσια!!

Καλα δεν το συζητω!!

Περιστερακι μου και εσυ μετα τις 9 το βραδυ απαγορευεται η κυκλοφορια!:lol::lol::lol::lol:

Με κατασυγχισε χτες...

Αλλα δεν προκειται να αλλαξει! Ειναι 70! Την εχω κοψει, δεν την μιλαω..

πολυ κρυα πραματα!

Αυτο παλι με τις φιλοξενιες δε το καταλαβαινω.Ευτυχως το εχουμε ξεκαθαρισει με τον αντρα μου και δεν παιζουν τετοια θεματα.

Και επισης δεν παω εγω ποτε να με φιλοξενησουν.Παντα κλεινω ξενοδοχειο γιατι ετσι νιωθω καλα.Διαβαζω ομως τα δικα σας και φρικαρω.Καταρχην ειμαι της αποψης οτι οταν σε φιλοξενουν δεν εχεις απαιτησεις και προσαρμοζεσαι με το προγραμμα και τις συνηθειες του σπιτιου που σε φιλοξενει.Ουτε για το φαγητο θα μιλησεις (δεν ξερεις στο κατω κατω τα οικονομικα της ), ουτε για τον υπνο θα μιλησεις, ουτε θα επεμβεις στα του σπιτιου (δε σου πεφτει λογος).Και σαφως θα προσπαθησεις να βοηθησεις οσο μπορεις στα καθημερινα.

Εννοειται οτι δεν πρεπει να κανεις καταχρηση της φιλοξενειας.

Απο την αλλη πλευρα αν φιλοξενουμε καποιον και βλεπουμε πως εχει στρωθει για τα καλα, ισως η καλυτερη λυση ειναι να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα τελικα.

Μια φορα την πατησα.............δεν την ξαναπαταω

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

egw ti na paw twra pou h pe8era mou 8elei na er8ei mazi otan pame 8essalonikh gia b epipedou epeidi ths eipa 8a pame gia pswnia gia to mwro kai 8elei na parei kai auth!!kai epimenei k olas.dld den borei na mas dwsei ta lefta na paroume monoi mas??prepei na er8ei kai auth??mou lete???

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

egw ti na paw twra pou h pe8era mou 8elei na er8ei mazi otan pame 8essalonikh gia b epipedou epeidi ths eipa 8a pame gia pswnia gia to mwro kai 8elei na parei kai auth!!kai epimenei k olas.dld den borei na mas dwsei ta lefta na paroume monoi mas??prepei na er8ei kai auth??mou lete???

Εισαι με τα καλα σου? Τι δουλεια εχει να ερθει μαζι σας? Μη τρελαθουμε κιολας.Αυτες ειναι πολυ προσωπικες στιγμες, ακομα και τα πρωτα ψωνια για το μωρο......Καλα για την Β' επιπεδου δε το συζηταμε!!!!! Παρε και τη μαμα σου μαζι και αμολα τες να πανε να ψωνισουν οι δυο τους.Το πολυ πολυ να σφαχτουν μεταξυ τους οι συμπεθερες!!!!!.....αααχαχαχαχαχαχα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...