Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλη χρονια κοριτσακια!!!!! Χρονια πολλα να χαιρομαστε ολες τις οικογενειες μας και τα παιδακια μας κυριως.Με το καλο να υποδεχθουν τα μωρακια τους οι εγκυουλες μας και να ειμαστε ολοι γεροι και του χρονου με εξαιρεση τις πεθερες.

Δεν μου την εκανε την χαρη ο Αγ.Βασιλης φετος και του ειμαι θυμωμενη.Ελπιζω μηπως ο καλος Θεουλης με λυπηθει φετος και την παρει κοντα του αν και χλωμο το βλεπο γιατιο ο μονος που την παιρνει τετοια που ειναι .......ειναι ο υπνος!!!!!

Καλο κουραγιο λοιπον σε ολες μας και αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα να πουμε τα νεα μας!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhneraaaaaa!!ti kanete??egw exw ton antra mou edw 3hmero kai auth ena thl phre mono sa bragmenh gata ston antra mou na tou pei na pame na fame alla deeeeeeen!!!ti glitwsa apo thn pi8ikomoura autes tis meres!!!thn na thn kanoun rena mou thn pe8era sou??to ka8hsteroun oso mporoun!!h tataki pou einai??fantazomai otan 8a mpei 8a grapsei 3hs selides!!

rbOEp3.png

Αμα αρχισω να γραφω δε θα τελειωνω.Δε θα συγχιστω ομως, ασε να μην μασ παει και γρουσουζια.

Παντως εννοειται οτι δεν ειδα την μουρη της καθολου και δεν μιλησαμε και καθολου.Μ'αρεσει που ειπα να δειξω ανωτεροτητα και της εστειλα το παιδι με τον αντρα μου (ειχε να την δει 4 μηνες) και αντε ειπα χρονιαρες μερες μη παει με αδεια χερια , πηγα αγορασα και μια βασιλοπιτα υπερπαραγωγη.........σας πληροφορω οτι η αγια αυτη γυναικα ουτε σηκωσε το τηλεφωνο να πει ενα ευχαριστω , ενα χρονια πολλα, τιποτα η μουλαρα.Μετανιωσα που σκεφτηκα πως ειναι κριμα τετοιες μερες να μην δει το μωρο και της το εστειλα (εννοειται οτι στο παιδι δεν πηρε τιποτα παλι).Αυτη δεν καταλαβαινει απο καλοσυνες.Ηταν η τελευταια ευκαιρια που θα μπορουσα να της δωσω............ελεος πια!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

ελπιζω να περασατε τελεια και μην δινετε σημασια κοριτσια.να περνατε καλα αυτο εχει σημασια!!

φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Επιτηδες το κανει!παιρνει τηλ μονο και μονο να πεταξει τις μ@@ για το μπαμπα μου!

Δεν εξηγειται, με τεσταρει να δει ποσο αντεχω,να μην την πατησω ενα ξεχεσμα!

Τραβα την ενα χεσιμο και απαγορευσε της να μιλαει για τον πατερα σου.Οριστε μας.Ποιος της εδωσε δικαιωμα να ανακατευεται στην οικογενεια σου?Μη τρελαθουμε κιολας!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Γεια σας πεθερόπληκτες!!!

Καλή χρονιά,με λιγότερα προβλήματα από τις πεθερές σας

Κι επειδή στο τόπικ σας "Πεθερες και όχι μόνο"εγώ κολλάω στο "και όχι μόνο",ένα έχω να σας πω...

Ερχεται σήμερα ο κουνιάδος μου!!!

ΚΑι θα κάτσει μέρες..........

Help pleaseeeeeeeee!!!!

Διαφημίσεις

Ετσι θελει! Ενα καλο χεσιμο, αι σιχτηρ!!

Με το σταυρο στο χερι και απο πισω το μαχαιρι!

Περιστερακι μου...καλα θα περασετε ε?

Ποσο σκοπευει να κατσει?

Μονος του ή εχει και οικογενεια?

Φανταζομαι θα ειναι σαν το δικο μου τον κουνιαδο! Καταπληκτικος ανθρωπος!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ετσι θελει! Ενα καλο χεσιμο, αι σιχτηρ!!

Με το σταυρο στο χερι και απο πισω το μαχαιρι!

Περιστερακι μου...καλα θα περασετε ε?

Ποσο σκοπευει να κατσει?

Μονος του ή εχει και οικογενεια?

Φανταζομαι θα ειναι σαν το δικο μου τον κουνιαδο! Καταπληκτικος ανθρωπος!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαμάντι Ζωίτσα μου,σπάνιος πολύτιμος λίθος!

Εχει και παιδί και γυναίκα

Απορώ πώς τον αντέχει

Πάντα με τον καλό τον λόγο

Και διακριτικός!!!!!!!

Δεν έχω κουνιάδο εγώ,μάλαμα έχω:tongue:

καλε κοριτσια δεν σας ειπα οτι πρεπει να δινετε σημασια μονο σε οτι αξιζει?βεβαια λιγο δυσκολο οταν ανακατευονται παντου η ερχονται και μενουν μαζι μας.εκει τωρα τι να πω?κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος και μια και ο θεουλης ειναι δικαιος θα ριξει μια βροχη μια καταιγιδα μονο πανω σε ολους αυτους που μας παιδευουν!!!!χαχαχα

ζωιτσα η δικια σου δεν παιζεται.κοψε της τον αερα ,ακου να μιλαει για τον μπαμπα σου!! περιστερακι υπομονη ελπιζω να μην σου μεινουν για πολλες μερες!rena-myst μην ξαναστειλεις το μωρο,ακου εκει να μην δωσει ενα δωρακι στο μωρο,τι να πω πια!!!

κοριτσια καντε υπομονη,φιλακια πολλα.

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Δεν θα μείνει σε εμάς,αλλά στη μανούλα και τον πατερούλη του

Τι κρίμα!

Θα ήθελα πολύ να τους ανταποδώσω τις ωραίες φιλοξενίες που μου έχουν κάνει!!!

Την πρώτη φορά που μείναμε σπίτι τους,μας κοίμησαν στον καναπέ!!Οχι από αυτούς που γίνονται κρεβάτι βέβαια.Ο άντρας μου κοιμήθηκε στο πάτωμα τελικά και δεν έβγαλε και τσιμουδιά!Γιατί δεν τον έπαιρνε!Οταν του τα λέω εγώ είμαι η υστερικιά

Φυσικά ποτέ δεν έφτιαξαν ένα φαϊ να φάμε.Να 'ναι καλά οι ψησταριές

Και τώρα το καλύτερο:λίγο πριν βάλουν την κόρη τους για ύπνο,μας σύστησαν να πιούμε νερό και να πάμε τουαλέτα,γιατί άπαξ και κοιμηθεί το παιδί,απαγορεύεται η κυκλοφορία σε μπάνιο και κουζίνα

Κορίτσια δεν κάνω καθόλου πλάκα!

Θελετε να σας πω κι άλλα να ευθυμήσετε;

Κάθε φορά που έρχονται στο χωριό κουβαλάνε μαζί και το σπίτι τους!Δεν έχεις πού να ακουμπήσεις στην κυριολεξία

Κι όχι γιατί έχουν το παιδί μαζί και χρειάζονται πράγματα.Αυτό το κατανοώ απόλυτα

Κουβαλάνε ό,τι μ*&^%ια φαντάζεται άνθρωπος

Κάθε Πάσχα περιμένουν να πάμε εμείς να δεσουμε το αρνί στη σούβλα

Αυτοί κωλύονται!!

Η γυναίκα του δεν εχει κοψει ούτε ψωμί...

Πάω εγώ και βοηθάω την πεθερά να ετοιμάσει κι αυτή κάθεται με το πρόσχημα ότι έχει το παιδί,που είναι πλέον 4 χρονών,έτσι;

Φετος κράταγε και το δικό μου που ήταν μηνών για να βάλω τραπέζι να φάμε και το χάρηκα πολύ που την ξεμάλλιασε

Οταν έρχονται απαιτούν να εχει πάει ο άντρας μου Σούπερ-μάρκετ και να εχει πάρει για το παιδί τους γάλα,γιαούρτια,κρέατα βιολογικά,λαχανικά και φρούτα βιολογικά

Εμείς είμαστε μ$%^&ες που όπου πάμε κουβαλάμε ψυγειάκι ταξιδιού

Εχω πολλά να σας πω ακόμα...

Στην ιδέα και μόνο ότι έρχεται φουντώνω από τα νεύρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...