Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ρενα μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!

Εμεις εχθες ειχαμε εξελιξεις.Μιλησα με μηνυματα μαζι της για να της πω κατι για τα γλυκα που θα φερει κτλ και μετα τη ρωτησα ποτε γυρνανε πισω για να κανονισω καποια πραγματα οπως φαγητα κτλ να κανω δηλαδη το προγραμμα μου και μαλλον παρεξηγηθηκε και μου στελνει υπαρχει και μια περιπτωση να μην ερθουμε θα δουμε...Και μετα καπακι μου στελνει αμα εχετε να πατε πουθενα να μην σας εμποδισουμε, ας μην ερθουμε πεσ το μας δεν υπαρχει προβλημα.

Ψαχνεται για παρεξηγηση η δικια σου λεω αλλα δεν μασησα εκανα την χαζη και της λεω α σας επεσε πολλη δουλεια ε?Καλα εγω θα κανω το προγρμμα μου και αν τα καταφερετε να ερθετε εμεις εδω θα ειμαστε και μας λετε..

Καταλαβατε?ηθελε να την παρακαλεσω κιολας.Αι στο καλο που χαλαστηκε που την ρωτησα δεν τα καταλαβαινω ρε παιδια εγω αυτα δηλαδη να μην ρωτησω που εχω ετοιαμσιες και τραπεζι?Καθε φορα σκιζομαι να φτιαξω διαφορα κανω προγραμμα και απο το κομπλεξ της δεν τρωει.Κι εγω τρωω χρονο για να φτιαξω διαφορα εχω και τον μικρο σιφουνα και στο τελος μας σνομπαρει κιολας...Αυτη θελει να μην ρωταμε κιολας δεν καταλαβαινω εμενα οταν ερθει η μαμα μου παντα ξερω ποτε θα φυγει καιεγω και ο αντρας μου,αυτην μην την ρωτησουμε θα την παρει απο κατω λες και την διωξαμε...Οπως τοτε που δεν ειχαν δουλεια και ηρθαν και δεν ρωτησαμε καν ποσο θα κατσουν και κατσανε ρε παιδια 15 μερες!!!Το διανοηστε?δηλαδη κατσικωθηκαν δεν νιωθουν οτι δεν γινεται να καθονται τοσο πολυ?Ελεος!!!!

Η μια αλλη φορα ηρθε με το ετσι θελω η πεθερα και εφερε χωρις να ρωτησει εναν ξαδερφο του αντρα μου που πρωτη φορα τον εβλεπα και δεν με ενημερωσε κανεις τους οτι ο ανθρωπος θα μεινει σε εμας κι εμεινα εγω σαν τη χαζη οταν ηρθε και οταν ηρθε η ωρα να παει για υπνο μου λεει ο αντρας μου να του στρωσω !Μα ειναι δυνατον να μην μου πει η κομπλεξικια να ξερω να εχω ετοιμασει φαγητα και κρεββατι?Το χουν για τσιφλικι τους το σπιτι οτι και καλα ειναι του γιου και η νυφη χ....νη

Αντε συγχιστηκα που τα θυμηθηκα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Α! πολυ ωραια προβλεπεται να περασετε Πρωτοχρονια! Ελινα καλα κανεις! και εγω το ιδιο κανω, παντα ρωταω!!

Τι δηλαδη να κανεις ενα σωρο πραγματα και μετα πεταμα?

Ας παρεξηγηθει! Καλυτερα, θα γλυτωσεις!

Και εγω εχω το χουι, θελω να ξερω καποιος που ερχεται και μενει σπιτι μας να ξερω ποτε θα φυγει! Δηλ.που ειναι το κακο?? Να μην ξερεις δηλαδη , ουτε να ψωνισεις ουτε τιποτα?

15 μερες? Πλακα κανουμε!Τι ειστε ξενοδοχειο???:rolleyes:

Αλλα αυτο που λες...ειναι το σπιτι του γιου! Η νυφη ανυπαρκτη!

Σελεστινα...δεν κανεις λαθος, αυτα ειναι κακομαθημενα!!

Ειμαι σιγουρη οτι τρωω θαψιμο, επειδη τα μαλωνω, αλλα δε με νοιαζει!

Τη στιγμη που παω στην πεθερα και ειμαι εκει ωρες, και εχω το μωρο μαζι απαιτω οχι ησυχια, αλλα οχι φωνες και ουρλιακτα στα καλα καθουμενα!

Προχτες πηγαμε στα βιαστικα να πουμε ενα γεια...ανοιγει ο πεθερος μου την πορτα, ουρλιαζει ο μικρος, πατησε τα κλαμματα το δικο μου, τρομαξε...

Ε οχι!! Οταν δεν ειμαι εγω..ας πανε και ας κανουν τους ζουλου, οταν ειμαι εγω εκει..θα ειναι σουζα!

elina enoeite prepei na ksereis,plaka kaneis??na kaneis ta pswnia opws eipe h zwitsa na bgaleis to programma sou,oti na nai dld??eleos!!as xalastei kalutera,na breis hsuxia.zoita kala einai dunaton na mhn sou sebonte to mwro??to mikro den prepei na einai s peribalon me tsirides,kanonika h pe8era k o pe8eros eprepe na ta baloun sth 8esh tous,oxi na anagazoun esena,alla afou den to kanei kaneis allos kala kaneis.dld esena o gios sou,otan megalwsei,pes exeis kai ena akomh,an kanoun etsi den 8a ta malwseis??den 8a ta baleis timwria??egw re su h gunaika tou baba mou erxotan spiti me to mwro,tou edine koulouri kai to mwro ekane bllta sto spiti kai egw to elega mi kai tou edina piataki kai to ebaza na ka8ete kai na trwei k oxi na kanei perifora to koulouri kai to sousami kai na patame ta sousamia sta xalia kai na bgazoun ladia kai mia fora eperne thn kounoupo skotosra kai xtupouse ta kahmena ta louloudakia mou kai to ebala timwria kai h mana tou xalasthke kai leei den 8a se 8elei olo to malwneis kai lew 8a afisoume na trwei k na kanei boltes kai na mou xalasei ta louloudia epeidi etsi tou hr8e pou egw ta prosexw toso?kai mou leei,mwro einai etsi kanoun ta mwra,na ma8eis me mwro spiti.dld to diko mo 8a to ma8w na kanei boltes me to fai sto spiti??apo mikra prepei na ma8oun tropous.kai twra pou einai egguos den tous afinw na patisoun kai lew to mwro sas kanei brwmies kai egw den borw na tis mazeuw kai as xalastoun x@@@@!!

rbOEp3.png

κορίτσια καλησπέρα, χάθηκα για λίγο αλλά εχω πήξει και δουλεια και στο σπίτι χαλια. Ακουστε πως πήγε σήμερα η ημέρα μου.Ο άνδρας μου έχει άδεια παρόλαυτα συνεχίζω να πηγαίνω την μικρή στην μάνα μου για να μην πηγαίνει η ξινή. Βρίσκω διαφορες δικαιολογίες κάθε μερα πχ βάζω τον άνδρα μου να κάνει δουλειες,φωνάζω κόσμο στο σπίτι και αργει να κοιμηθεί και τουλεω αυριο θα παω την μικρή στην μάνα μου για να ξεκουραστείς.Οτι μπορώ... σήμερα που λέτε όταν έφυγα με το αυτοκινητο κοιταξα επάνω στο μπαλκόνι της και την είδα κρυμμένη που με παρακολουθούσε που έφευγα για να δει αν είχα και την μικρή μαζί!! την χαιρετησα όμως από μακριά μονο και μόνο για να δει ότι τηνείδα.. μετά εμαθα οτι πηρε τηλ τον άνδρα μου και τονξύπνησε γιατί δεν είχε δει καλά αν είχα το μωρό μαζί ή όχι και πήγε στο σπίτι μου για καφεδακι με τον γιο της. Εκατσε εκει καμία ωρα και αλωνιζε και μετά έμαθαοτι εφτιαξε βασιλόπιτα και μας την έφερε άψητη παρακαλώ για να την ψήσουμε εμείς. φυσικά είχα πει οτι θα φτιαξω εγώ και τοείπα στον΄άνδρα μου και μου λεει φυσικά απλάθα φάμε και της μάνας μου. Ακου ρε γαμώτο άψητη??? αλλά και παλι τι ψημμένη τι ωμή εγώ σιχαίνομαι να φαω αφού έχω δει τι γίνεται στο σπίτι της.Να δω όμως τι θα σκαρφιστώ απότην επόμενη εβδομάδα για να μην αφήνω την μικρή και την αλλη να αλωνίζει στο σπίτι μου

pw re tataki ti trabas kai esu??na mhn boreis dld na afhseis to paidi sou spiti sou gia na mhn paei auth??eleos pia,8a er8w na thn pniksw thn pe8era sou,mou th spaei pio polu kai apo th dikia mou.paramoneuei kai apo to para8uro,san ta tourkika pou okoi krufokoitane kai krufakoune.shxamenh...

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Για να μη θυμηθω οτι την ωρα που με περνανε μεσα με το φορειο να γεννησω αυτη ουρλιαζε στον αντρα μου οτι εκει που παρκαρε θα του κοψουν κληση και να κατεβει να τραβηξει το αυτοκινητο!!!!! ΘΕΑΑααααααα!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε? Χρονια πολλα , με υγεια, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και αλλο κακο να μη μας βρει (βλεπε πεθερα)!!!!

Selestinaki συγχαρητηρια για την κοριτσαρα σου!!!! xristinaki πολυχρονη , epang, zouzounix kai zoitsa φιλια πολλα!!!! tataki βαστα γερα λεμεεεε!!!!!

Καλε σημεια και τερατα εγιναν μια εβδομαδα που ελειψα , δε σας προλαβαινω!!!!!

Στο θεμα μας τωρα......Χριστουγεννα και μεχρι σημερα πεθερα αφαντη!!!! Ουτε τηλεφωνο , ουτε να δει το παιδι , ουτε τιποτα .....Υeaaahhhhh!!!!!!

Γεια σας κορίτσια , κάπου κάπου διαβάζω τις ιστορίες σας....τι να πω ....κουράγιο και μη πολυχαλάτε τη ζαχαρένια σας ...δεν αξίζει.

Μπήκα να ευχηθώ σε όλες σας Χρόνια πολλά και να έχετε μια πολύ όμορφη χρονια, να χετε υγεία και να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε.

Ρένα πέθανα στα γέλια με αυτό που είπες....Θεικόοοο

Από τα καλύτερα που έχω ακούσει;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! ευχομαι καλη πρωτοχρονια και οτι επιθυμειτε.

οι πεθερες κοριτσια δεν αλλαζουν ποτε ,ιδιες ειναι αλλα τι να κανουμε....

εγω αποφασισα οτι η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να μην τους δινουμε αξια ,να κοιταμε να περναμε καλα και αν τους αρεσει αλλιως την βολτα τους!!!

με την καινουργια χρονια ελπιζω να ειναι ολα καλυτερα.οι μονες που δεν αλλαζουν ειναι αυτες.ελπιζω να μην γινω ετσι οταν γινω πεθερα κοριτσια!!!

πολλα εχουμε τραβηξει αλλα εγω επειδη ειμαι πιο μεγαλη κραταω αποστασεις πια και ετσι ειμαι ηρεμη!καντε το ιδιο,οσες μπορειτε οι υπολοιπες τι να πω.πρεπει να μην δινετε σημασια και να κανετε αυτο που θελετε.μην τις αφηνετε να κανουν αυτο που θελουν.ετσι ημουν και εγω αλλα απο την καισαρικη της μικρης που κανονισε και πηγε ταξιδι ακριβως τοτε ειπα οκ μεχρι εδω ηταν.ειμαι μια χαρουλα απεναντι της ,βοηθαω οπου μπορω να μην εχει να λεει,αλλα ξερει και αυτη οτι εχω αλλαξει.

σημερα θα τρεχω και δεν θα φτανω παλι.κοριτσια

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

pe8eropliktes filenades kalh xronia na exete!emeis kaname alagh stous koubarous kai shmera 8a pame sto mpampa mou pou giortazei.fusika h grousouza pire ex8es thl kai mas eipe na pame ekei shmera eno kserei oti giortazei o babakas mou alla ohre apo to gio ths ena wraiotato oxi!!xexexxeexexe!!o kalos antroulhs mou pernei brosta siga siga!filakia polla s oles,sas euxomai mia uperoxh xronia kai makrua apo tis katsarides tis pe8eres mas!

rbOEp3.png

καλημερα! Χρονια πολλα!!

Καλη χρονια να εχουμε!!

κοριτσια εμεις χτες φαγαμε στην πεθερα! Ρε τι ανθρωποι ειναι αυτοι!

Ουτε ρωτησαν για το μπαμπα...τι κανει που θα φαει με την αδερφη μου, τιποτα!

Κοιτα ρε που θελουν να εχουν και λογο τι θα κανει ο αλλος στη ζωη του!

Εγω ομως ετσι για να καταλαβει! Την εχω κοψει, δεν της μιλαω, για να μαθει...

δεν καταλαβα αυτοι ειναι οι καλοι και ο δικος μου ο μπαμπας δεν ειναι?

Ασε που χτες τον αφησαμε για ενα καφε το μωρο μας, μας ειπε ο κουνιαδος να παμε και οταν γυρισαμε, το μικρο ειχε παραπονα που τον αφησαμε και εκλαιγε επι 15 λεπτα! δεν ηρεμουσε! μαζι φαγαμε!!

Δεν ηθελε να παει σε καμμια αλλη αγκαλια!! Εκτος της δικης μου και του μπαμπα του..

και πηγαμε στο μπαμπα μου για χρονια πολλα και μολις τους ειδε χαζεψε!! Ουρλιαζε απο τη χαρα του ! φωνες!! Εδινε και φιλακια!! :lol::lol::lol:

Με πειραξε ομως πολυ αυτη η σταση τους(ο μπαμπας μου χεστηκε) αλλα δηλ δεν επρεπε να κανει σχεση? δε καταλαβα? επρεπε να τους παρει την αδεια? αλλα να δει καλα...μια αλλη νυφη θα δει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...