Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Το ξερω κοριτσακι μου οτι ερχεστε εδω , γι αυτο στο λεω.

Ναι λεει μαμα, μπαμπα, παππου , γιαγια, παει (οταν κατι πεφτει) , καει (οταν πιανει το καλοριφερ), αντε (οταν νευριαζει) και τετοια.

Κανει το πιθηκακι οταν την ρωτας πως κανουν τα πιθηκακια ....λεει ου ου ου ου :lol::lol::lol: , πως κανουν τα σκυλακια? ουφ ουφ ουφ :lol::lol:

Δειχνει που ειναι τα μαλακια , τα δοντακια , τα χερακια, τα αυτακια, που βαζουμε παπουτσακια ( αυτη τα λεει παπα ).Μονο να γελας ειναι.

Και το κορυφαιο οταν της λεω ποσο την αγαπας την μαμα? Σηκωνει τα χερια στον ουρανο.Και στελνει και φιλακια και κανει και ντα και το λεει .....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ολα αυτα η πεθερα μου δεν τα εχει δει ποτε !!!!!!!!!!

re su apisteuth h mikrh,to aderfaki mou 2,5 xronwn twra ta kanei auta.toso kairo mouga oute milouse!!kalutera,auth xanei pou den blepei,h dikia mou exei balei skopo na mhn ta dw egw pote ayta,mias kai 8elei to paidi spiti shs!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

selestinaki πες της να κανει ενα δικο της , ετσι κι αλλιως μικρη ειναι ακομα η δικια σου , μπας και ησυχασετε......αχαχαχαχαχαχ

zoitsa μου ευχαριστω πολυ, κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

καλημερα κοριτσια.

selestina σου εστειλα ενα π.μ.δεν θυμαμαι αν ειναι εδω η στο parents?δεν ξερω αν το πηρες!!εισαι η κοπελα που μιλουσαμε απο κατερινη?γιατι απο αυτα που μου ελεγε τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζε με την πεθερα της.μην δινετε σημασια κοριτσια.αυτες ζουνε σε ενα δικο τους κοσμο το μονο που ελπιζω ειναι οταν γινω να μην ειμαι ετσι.η δικια μου εχει 7 παιδια και τωρα εχει μηνες που συνεχως λεει οτι εχουμε κριση και δεν ειναι καιρος για παιδια.και το λεει για τον κουνιαδο μου και την συνυφαδα μου που εχουν ενα αγορακι που παει νηπιο και ειναι ανεργος παιρνει ανεργια και τωρα παιρνει και η γυναικα του που δουλευει καμαριερα.η κοπελα τωρα εμαθε οτι ειναι εγκυος,ξερουν οτι ειναι δυσκολα αλλα περασε μια παλινδρομη πριν τρια χρονια και ηθελε παρα πολυ .πηγε και της το ειπε και τι ειπε? ΤΙΠΟΤΑ!!! ειναι δυνατον να σου λεει κατι τετοιο και να μη λες ενα συγχαρητηρια?κατι τελος παντων....μου το ειπε και φρικαρα!!εκει που νομιζω οτι ειναι οκ και λεω δωσε τοπο στην οργη για καποιες μα...κιες που εχει κανει κατα καιρους κανει κατι τετοιο και δεν το καταλαβαινω.οταν εκανε εκεινη τα 7 το ενα πισω απο το αλλο και σε εποχες που πεινουσαν,δυσκολες δεν το σκεφτοταν.και τωρα θα επρεπε να το σκεφτει η κοπελα που ειναι το δευτερο της....λεει οτι ηταν αλλες εποχες χωρις τοσες απαιτησεις απο τα παιδια!συμφωνω αλλα δεν παυει να ηταν δυσκολα και να πεινουσαν και τοτε και παλι τα εκανε.και οχι ενα δυο τρια αλλα ΕΦΤΑ!!!!αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλημερα κοριτσακια.Κουραγιο σε ολες ευχομαι χαχαχα.Εγω ετοιμαζομαι να τους υποδεχτω την παραμονη πρωτο χρονιας και να τους φιλοξενησω για 3 μερες...Οπως καθε χρονο.Μεγαλη επιτυχια ολη μερα πανω απο το κεφαλι μου χχααχχαχα...

Εντωμεταξυ μαλλον περιμενω κοριτσακι πρωτα ο Θεος και να σας πω οτι δεν εχουν ρωτησει τιποτα ουτε εαν πηγα εκανα εξετασεις εαν ειναι ολα καλα κτλ...Δεν ξερω καν εαν γνωριζουν εαν τους ειπε και ο αντρας μου δηλαδη.Ενω στον γιο μου με ειχαν πρηξει τι κανω και πως ειμαι.Φυσικα γιατι με ειχαν ως μεσο αναπαραγωγης για το αρσενικο χαχαχα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελινακι με το καλο το παιδακι σου!!!!

dimitris soula εδω η δικια μου δεν πηρε καν να ευχηθει για την κορη μου που γιορταζε (πρωτη χρονια , πρωτη γιορτη) και εχει να την δει πανω απο 3 μηνες , τι να λεμε τωρα?

Αν ο ανθρωπος ειναι κακος ..............

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

selestinaki πες της να κανει ενα δικο της , ετσι κι αλλιως μικρη ειναι ακομα η δικια σου , μπας και ησυχασετε......αχαχαχαχαχαχ

zoitsa μου ευχαριστω πολυ, κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

της ειπα!!!χαχααχχααχ,μου ειπε εχει περιοδο και τησ λεω αντε κανε ενα μωρο,αλλα την πηρα την απαντηση και με ταποσε!!λεει"τωρα αφου θα εχουμε το εγγονι να κοιταμε:twisted::twisted::twisted:

rbOEp3.png

της ειπα!!!χαχααχχααχ,μου ειπε εχει περιοδο και τησ λεω αντε κανε ενα μωρο,αλλα την πηρα την απαντηση και με ταποσε!!λεει"τωρα αφου θα εχουμε το εγγονι να κοιταμε:twisted::twisted::twisted:

ας της ελεγες ρε .....ισα ισα , να εχει παρεα και η κορη μου .....αχαχαχαχαα

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

:lol:Ημουν σιγουρη!!:lol:

σημερα πηγαμε στην πεθερα και καναμε βασιλοπιτες! ηταν εκει και του κουνιαδου μου!

Δεν αφησαν να κοιμηθει ο δικος μου, τα πατησα μια κατσαδα!! Μια δυο τρεις με καλο τροπο! Την 4η λεω κανονιστε θα πεσει τιμωρια!!

Και οταν εγω λεω κατι θα γινεται!

Τσιμουδια! Η πεθερα μαλλον της κακοφανηκε! με λεει σε φοβουνται!

Λεω καποιον πρεπει να φοβουνται!!

Οταν τους μιλας κοιμαται το μωρο, και ειναι στο αλλο δωματιο και ουρλιαζουν και παιζουν με μπαλα ποδοσφαιρου μεσα στο σπιτι ...δεν καταλαβες!!Τη φαγανε τη κατσαδα και ηρεμησαν!!

Η μεγαλη παει τεταρτη και εχει κλεισει τα 9 και ο μικρος παει πρωτη και εχει κλεισει τα 6!

ρε συ δεν θελω να καθονται παναγιτσα..απλα να μην ουρλιαζουν!

αυτο με τις φωνες δεν το μπορω ρε παιδι μου...κατι με πιανει!

δηλαδη εκει που καθεται ο μικρος να ουρλιαζει!

Η μεγαλη παει τεταρτη και εχει κλεισει τα 9 και ο μικρος παει πρωτη και εχει κλεισει τα 6!

ρε συ δεν θελω να καθονται παναγιτσα..απλα να μην ουρλιαζουν!

αυτο με τις φωνες δεν το μπορω ρε παιδι μου...κατι με πιανει!

δηλαδη εκει που καθεται ο μικρος να ουρλιαζει!

kale nomiza oti einai agoria kai kanoun etsi.h allh einai oloklhrh kopela,eprepe na einai pio sabarh kai na prosexei kai ton aderfo ths.den kserw an lew kati la8os alla etsi pisteyw...

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...