Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω πατησα ενα καυγα με το δικο μου, για τη μανα του, και τον αδερφο του!

Αλλα η δικια μου τα λεει οταν δεν ειναι ο γιος της!!

Καλα σημερα πως κρατηθηκα και δε μιλησα ..το οφειλω σε μια θεια αγαπημενη(την αδερφη της πεθερας...ναι ναι! ανθρωπος σωστος και ειναι σαν τα λεω με τη μανα μου) με λεει παντα...μην μιλας..τζαμπα χαλιεσαι!

Ειμασταν και στο γαμο!

Την ειχα γραμμενη βασικα ολους! Δεν μιλουσα με κανενα!

Γιατι ολο μ@@@ λεγανε! και αμα ανοιγα το στοματακι μου θα γινομασταν αντε να μην το πω!

κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία να χαίρεστε τις οικογενειες σας και οι μέλλουσες μανούλες με το καλό να κρατήσουν στην αγκαλιά τους του θυσαυρούς τους. Εμείς είχαμε παλι επεισοδιακά χριστούγεννα.. ακούστε πως ξεκίνησε η μέρα μου... φώναξε ο άνδρας μου την ξινή στο σπίτι μας πριν φύγουμε για τους δικού μου.Ηρθε που λετε με βλέπει και ουτε χρόνια πολλά δεν μου λεει. Μιλαγε μόνο στο παιδί σαν να μηνείμαι εκει. Της λεω χρόνια πολλά κτλ κτλ και τότε μου μιλησε αν και ήθελα να της πω τα δικά της να είναι λίγα... Μετά ετοιμαζα εγώ τα πράγματα της μικρής για να φύγουμε και εκείνη και καλά την πρόσεχε. Ακουω να της λεει "εγώ θα κάτσω εδώ (στρωνεται στον καναπέ όπως πάντα) και θα σε βλέπω να παίζεις".Παλι τα ίδια ετρεχα παλι μήπως και χτυπήσει η μικρή και αυτή ακούνητη. Μετά έλεγε συνέχεια ασε την μανουλα έχει δουλειες δεν μπορεί έλα σε εμενα..Τέλος πάντων μέχρι τότε ήμουν ήρεμη. Μετα παμε να φύγουμε, όταν παμε να μπουμε στο αμάξι πήγα να κάτσω πίσω επειδή είναι μικρό το αμαξι και είναι και το κάθισμα και βάζει μια φωνή εγώ θα κάτσω πίσω!!της λεω εκατσα για να καθήσετε μπροστά να είσαστε ανετη μήπως δεν χωρατε επειδή έχουμε και πράγματα. Οχι χωράω κάθεται που λετε και λεει στην μικρή τι χαζομάρες λεει η μάνα σου οτι δενχωράω,μια χαρά έκατσα..Στον δρόμο ωστόσο με την μικρή δεν επαιζε και ελεγε οτι ζαλίζεται όταν κάθεται πίσω!!!ημαρτον το έκανε μονο και μόνο για να μην κάτσω εγώ. Στο σπίτι των δικών μου καθότανε στον καναπε μεσα στην μιζέρια.Σε καποια φάση δίνω ένα τριγωνακι στην μικρή και καλα να πει τα κάλαντα όλοι πανικό τρεχανε να της δώσουν λεφτά και εκείνη τίποτα.. ουτε κίνηση έκανε αλλά ουτε είπε και τίποτα οτι δενέχει τώρα κτλ κτλ.Τελοςπαντων όλοι παιζαμε με την μικρή ενώ εκεινη αγέλαστη και παγωμένη στον καναπέ. Το κορυφαίο πάλι το έκανε τηνώρα του φαγητου. Παμε να καθήσουμε και λεει στον άνδρα μου έλα καθησε εδώ τον βάζει κάθεται και μετά εκείνη κάθεται δίπλα του. Εκάτσε δηλαδή αναμεσα μας... Εγινα πύραυλος..Το εχει ξανακάνει ωστόσο δενείναι πρωτη φορά η σκρόφα. Μετά επιασα τον άνδρα μου με τσακπινια και νάζι και του έκανα παραπονα και μου είπε οτι εχω δίκιο αλλα δεν καταλαβε και οτι κάποιος του είπε να καθησει εκεί (ποιος αραγε???) και έκανε χαζομάρα που την αφησε να κάτσει αναμεσα μας. Ημαρτον!!! τελος παντων περασε πολύ κόσμοςαπό το σπίτι φιλοι συγγενείς και όλοι είπανε το ίδιο(τα έμαθα την επόμενη μέρα).Τι έχει η πεθερά μου και είναι ετσι ξινή,παγωμένη και απόμακρη??? δικαιώνομαι τουλαχιστον που το βλέπουν και οι άλλοι αλλά μακάρι να έβλεπε και ο δικός μου τι ύπουλη γυναίκα είναι η μανουλα του και οτι ποτέ οι προθέσεις της δεν είναι οι καλύτερες. Σκεφτομαι το αύριο που θα έρθει να βοηθησει τονάνδρα μου που έχει άδεια να κρατήσει την μικρή!!! το σκέφτομαι και μου έρχεται ο θάνατος!!! θέλω να την καριδώσω βρε κορίτσια. εσείς πως περάσετε?? είχατε περιπέτειες???

Χρονια πολλα Τατακι!!

εμεις περασαμε.καλα τα Χριστουγεννα μεχρι το μεσημερι...γιατι ειμασταν στο μπαμπα μου! το απογευμα που πηγαμε να πουμε χρονια πολλα το σκυλομετανιωσα!

Ο μπαμπας μου, ειναι χηρος, εδω και 2μιση περιπου χρονια! Τελη καλοκαιριου εκανε μια σχεση με κυρια κοντα στην ηλικια του! μας τη γνωρισε, προσωπικα μια χαρα κυρια ειναι...ειναι βορειοηπειρωτισα, αλλα δε φαινεται! 51 χρονων, περιποιημενη κυρια! ευγενικη! τρελαινεται για το μικρο!

Ο μπαμπας μου, φετος εκανε τραπεζι. τους καλεσε και δεν ηρθαν! Η δικαιολογια ηταν οτι και καλα, ειχαν να τραπεζωσουν το σοι της αλλη νυφης!

Στο τραπεζι θα ηταν και η κυρια! Φαγαμε περασαμε ωραια! παμε στην πεθερα..

αρχισε την ανακριση και ποιοι ηταν και ποσοι ηταν και τετοια.

Με λεει και ο μπαμπας μου, πες την οτι εχω σχεση, δεν χρειαζεται να κρυβομαι, 59 χρονων ειμαι δεν κανω κατι κακο!Εφοσον εσεις δεν εχετε προβλημα!

Ελα ντε ομως που η καρακαξα το γνωριζε και αρχισε τις ερωτησεις πως ..ποσα χρονια εχει ελλαδα τι δουλεια κανει και στο τελος με πεταει μιλαει καλα ελληνικα??

Μενω μαλακας..γιατι ηξερε απο που ηταν! την λεω κοιτα να σε πω ειναι μια χαρα γυναικα, να ερχοσουν στο τραπεζι να τη γνωριζατε!

με κοιτουσε με ενα απαξιωτικο υφος!!

Εντωμεταξυ πρεπει να το ξερει καιρο..γιατι εδω και 2-3 μηνες ο μπαμπας μου παιρνει τηλ στα πεθερικα και με λεει δε με μιλανε καλα! κρυα με μιλανε!

ελα μωρε λεω..ιδεα σου! και με κανει χτες..να δεις λεει που εχουν προβλημα! χεστηκα λεει, ουτε με νοιαζει!

Τωρα την Πεμπτη θα παμε να κανουμε βασιλοπιτες..τι ηθελα και μιλουσα...επειδη θα ξανα ρχισει την ανακριση θα την κοψω τον αερα!

Χτες ειχαμε και γαμο! μας ειχαν καλεσμενους ολους μαζι!

ευτυχως που δε μιλησα! κωλος θα γινομασταν!

Τους ειχα γραμμενους, κουνιαδο και πεθερα! Την πεθερα ουτε καν της μιλοουσα!να καταλαβει! Μονο μεγαλους σταυρους...

Πως με γυρναει το κεφαλι οταν θυμαμαι πως με κοιτουσε οταν την ελεγα για την αλλη γυναι

Διαφημίσεις

oust apo ekei palio grousouza,thn prwtoxronia na mhn ti deis ka8olou,8a sou paei gantemia o xronos!!eixame kai emeis,ti les twra??ginaite me th dikh mas thn klwssa na mhn exoume??anakateuotan s ola kai eixe apopsh k o dikos mou den milhse kai t akouse!!anohtos!mas koubalhse kai ekei oti kai kala(oxi oti 8elei auth na phgainoume meto zori)na bleponte ta aderfia kai den blepei o antras mou ton aderfo tou k ths eipa ok kanonise na einai k ekei thn idia wra o aderfos na er8oume,phgame emeis autos htan gia kafe kai leei twra 8a er8ei,meta tou eperne thl na er8ei alla mas eipe to exei kleisto kai wx ti na egine leei meta eperne thn dikia tou k auth kleisto(egw apo mesa mou gelousa satanika)thn allh fora pou 8an mou pei o aderfos kai den bleponte 8a exw etimasei thn wraia mou apanthsh!!!giati meta 8a mas leei o aderfos na blepei to mwro les kai ton niazei gia to mwro mas!!

rbOEp3.png

oust apo ekei palio grousouza,thn prwtoxronia na mhn ti deis ka8olou,8a sou paei gantemia o xronos!!eixame kai emeis,ti les twra??ginaite me th dikh mas thn klwssa na mhn exoume??anakateuotan s ola kai eixe apopsh k o dikos mou den milhse kai t akouse!!anohtos!mas koubalhse kai ekei oti kai kala(oxi oti 8elei auth na phgainoume meto zori)na bleponte ta aderfia kai den blepei o antras mou ton aderfo tou k ths eipa ok kanonise na einai k ekei thn idia wra o aderfos na er8oume,phgame emeis autos htan gia kafe kai leei twra 8a er8ei,meta tou eperne thl na er8ei alla mas eipe to exei kleisto kai wx ti na egine leei meta eperne thn dikia tou k auth kleisto(egw apo mesa mou gelousa satanika)thn allh fora pou 8an mou pei o aderfos kai den bleponte 8a exw etimasei thn wraia mou apanthsh!!!giati meta 8a mas leei o aderfos na blepei to mwro les kai ton niazei gia to mwro mas!!

Σίγουρα θα την δω την κατσικοπόδαρη ρε γαμώτο. Δεν ξέρω αν θα σκαρφιστώ τίποτα για να την αποφύγω αν έχετε καμία ιδέα παντως θα σας ήμουν υπόχρεη.Please βοηθηστε με!!!!

Είναι που δεν έχω χρόνο να κάτσω να σας γράψω τι μου έκανε η δικιά μου πεθερά...

Αλλά θα σας το γράψω κάποια στιγμή και άμεσα

Πολύ με εκνεύρισε τις τελευταίες μέρες

Ο μπαμπας μου, ειναι χηρος, εδω και 2μιση περιπου χρονια! Τελη καλοκαιριου εκανε μια σχεση με κυρια κοντα στην ηλικια του! μας τη γνωρισε, προσωπικα μια χαρα κυρια ειναι...ειναι βορειοηπειρωτισα, αλλα δε φαινεται! 51 χρονων, περιποιημενη κυρια! ευγενικη! τρελαινεται για το μικρο!

Ο μπαμπας μου, φετος εκανε τραπεζι. τους καλεσε και δεν ηρθαν! Η δικαιολογια ηταν οτι και καλα, ειχαν να τραπεζωσουν το σοι της αλλη νυφης!

Στο τραπεζι θα ηταν και η κυρια! Φαγαμε περασαμε ωραια! παμε στην πεθερα..

αρχισε την ανακριση και ποιοι ηταν και ποσοι ηταν και τετοια.

Με λεει και ο μπαμπας μου, πες την οτι εχω σχεση, δεν χρειαζεται να κρυβομαι, 59 χρονων ειμαι δεν κανω κατι κακο!Εφοσον εσεις δεν εχετε προβλημα!

Ελα ντε ομως που η καρακαξα το γνωριζε και αρχισε τις ερωτησεις πως ..ποσα χρονια εχει ελλαδα τι δουλεια κανει και στο τελος με πεταει μιλαει καλα ελληνικα??

Ζωίτσα η πεθερά σου είναι επιεικώς απαράδεκτη!!

Εφόσον εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τη νέα σχέση του μπαμπά σου,αυτής δεν της πέφτει κανένας απολύτως λόγος

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βλέπεις δίπλα του μια άλλη γυναίκα,αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος,να μονάσει;

Είναι νεώτατος και μπράβο του και το χειρίζεται και πολύ σωστά

Γνωρίζω δυο ζευγάρια αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από τον μπαμπά σου που χήρεψαν και ξαναπαντρεύτηκαν και όλοι τα σέβονται και κανείς δεν έχει πει άσχημη κουβέντα.Να φανταστείς ότι τιμούν και τους νεκρούς συζύγους με πολύ σεβασμό κάνοντας τρισάγια σε κλειστό κύκλο

Kσι ο μπαμπας μου το ιδιο! Και στον ταφο της παει και τρισαγια κανουμε!

Ενταξει και εγω και η αδερφη μου θα ηθελα τη μαμα μου, νεοτατη ηταν 49 χρονων, αλλα τι να κανω?

να τον πω μετα απο δυο χρονια ξερεις μην κανεις σχεση?

θα με πει εσυ παντρευτηκες εφυγες, και η αδερφη σου με το καλο θα φυγει σε καποια φαση..εγω τι να κανω..

Με το ειπε το πρωι με λεει αμα δεν παρουν τηλ για πρωτοχρονια δεν τους παιρνω και τελος!

και ουτως η αλλως δεν τους πεφτει κανενας λογος!

καλα εγω το βλεπω να πηγαινω Πεμπτη να κανουμε βασιλοπιτα και να τα παρω κρανιο!!

Διαφημίσεις

εγω θα κανω μονη μου βασιλοπιτα!!!θα φερω λεει μην κανεισ,τησ λεω θελω να κανω τη δκη μου μαμα φετος!λεει θα ερθω να κανουμε μαζι τη δικη μου συνταγη,λεω ασε μαμα βρηκα μια στο ιντερνετ καταπληκτικη!λεει εγω θα σου φερω και απο τη δικια μου,λεω και ποιος θα τισ φαει τοσεσ??λεει βαλτην στην καταψυξη!!ηθελα να την πω φερε να την βαλω να την ξεπαγωσω το 13'!!!ελα ντε ρε τατακι πως θα την ξεφορτωθειςα???εμεις θα παμε σε σπιτι στον κουμπαρο και τη γλιτωσα απο τη γκαντεμια της!!

rbOEp3.png

Α μπραβο! Κανονισε να πατε επισκεψη σε φιλους !

Δε γινεται να ερθει μαζι σας σε φιλικο σπιτι!

Ωρε τι παθαμε!!!

ηρθε πριν ο πεθερος μου, επειδη δεν εχουν σχολεια τα εχει τα ανηψια και τα κρατανε ολη μερα!!

Περαστικα μου την Πεμπτη που θα ειμαι εκει!!

Λεει τα πηραν εκκλησια σημερα, τους καναν ρεζιλι γιατι μαλωνανε!

Μετα σχολασε ο μπαμπας τους, και φυσικα δεν τα πηρε στο σπιτι! Τα αφησε εκει! και ο πεθερος ηταν μεσα στα νευρα!

εγω ομως επειδη χεστηκα, και με νοιαζει γιατο μωρο μου, που προχτες που δεν ημουν δεν τον αφησαν να κοιμηθει και ηταν ξυπνιος. και μετα εκλαιγε!

να δειτε τι εχει να γινει αμα ουρλιαζουν! εγω τα μαλωνω και δε καταλαβαινω τιποτα! και ειναι μεγαλα παιδια! πανε σχολειο!!

Εγω? Αυτα με τρεμουν!!

Δεν καταλαβες καλα! Δεν θα κανω εγω το μωρο μου νευροσπαστο!!

Χτες στην εκκλησια γυρναει καποιος και λεει στον κουνιαδο στο γαμο..

Α! αυτα ειναι τα παιδια σου! Καταλαβα ποιανου ειναι, επειδη ειναι ζωηρα!

Το ποσο το ευχαριστηθηκα!!

Εγω? Αυτα με τρεμουν!!

Δεν καταλαβες καλα! Δεν θα κανω εγω το μωρο μου νευροσπαστο!!

Χτες στην εκκλησια γυρναει καποιος και λεει στον κουνιαδο στο γαμο..

Α! αυτα ειναι τα παιδια σου! Καταλαβα ποιανου ειναι, επειδη ειναι ζωηρα!

Το ποσο το ευχαριστηθηκα!!

kala kai autoi den ta malwnoun??h 8eia mou exei duo paidia agoria,to ena 11 to alo 8,olh mera plakononnte alla xwria den mporoun,alla an kanoun karagiozhlikia feugei anapodh kai strwnoun!an ta afhne na kanoun oti 8eloun 8a gremizan to spiti!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...