Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κοριτσάρες, πάω στη σχολική γιορτή του γιού μου που είναι Αι Βασίλης και μετά θα μαζευτώ για να φύγουμε ... με το καλό...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, και ο καινούργιος χρόνος μακάρι να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει. Ας μας λυπηθεί ο καλός Θεούλης, να ξυπνήσουν οι άντρες μας, να μην μας δημιουργούν τόσα προβλήματα αυτές οι σκρόφες, για να έχουμε τη δύναμη να μεγαλώνουμε γερά και καλά παιδάκια!!!

Φιλιά και πολλές ευχές σε όλες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες, πάω στη σχολική γιορτή του γιού μου που είναι Αι Βασίλης και μετά θα μαζευτώ για να φύγουμε ... με το καλό...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, και ο καινούργιος χρόνος μακάρι να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει. Ας μας λυπηθεί ο καλός Θεούλης, να ξυπνήσουν οι άντρες μας, να μην μας δημιουργούν τόσα προβλήματα αυτές οι σκρόφες, για να έχουμε τη δύναμη να μεγαλώνουμε γερά και καλά παιδάκια!!!

Φιλιά και πολλές ευχές σε όλες....

Να είσαστε παντα καλά με υγεία και χαρά να χαίρεσαι και εσύ την οικογένειά σου και όντως μακάρι ο νέος χρόνος να είναι με λιγοτερα προβλήματα από αυτόν. Καλά να περάσεις

8a xalastei giati mou paitakse thn allh fora oti h nufh ths aderfhs ths exei duo gious kai ton enan ston pe8ero ths kai ton alon pali sthn pe8era se agoristiko san na leei oti 8eloume ta dika mas kai h aderfh ths otan ths bgalane to onoma eklaige apo siginhsh.esu 8a klais pou 8a perimeneis onoma apo ton alo gio ton agaphmeno sou,auto kanonika prepei na ths pw,ase pou exw mia prokalalipsei oti apo opou perneis to onoma perneis kai th xarh,moiazeis dld.sthn oikogeneia mou auto pantws isxuei!!

συμφωνώ με την epang,πες της ότι είδες στον ύπνο σου την αγία... και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά σε ανύποπτη φάση όμως μην κινήσεις και υποψίες. εγώ έβγαλα την μανούλα μου κυρίως ο άνδρας μου ήθελε να πω την αλήθεια. Επειδή όμως δεν γινονταν να βγάλουμε την δικη του γιατί εχω το ίδιο όνομα με εκείνη και επειδή έχει ξαναβγει από τον αδελφό του. Κυρίως όμως επειδή έχουμε το ίδιο όνομα.

συμφωνώ με την epang,πες της ότι είδες στον ύπνο σου την αγία... και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά σε ανύποπτη φάση όμως μην κινήσεις και υποψίες. εγώ έβγαλα την μανούλα μου κυρίως ο άνδρας μου ήθελε να πω την αλήθεια. Επειδή όμως δεν γινονταν να βγάλουμε την δικη του γιατί εχω το ίδιο όνομα με εκείνη και επειδή έχει ξαναβγει από τον αδελφό του. Κυρίως όμως επειδή έχουμε το ίδιο όνομα.

kolofardh!!!pws to petuxes?egw 8elw arxaio eliniko onoma kai duskolo na uparxoun teties agies!!ase pou k egw tetio exw k o aderfos mou,o pateras mou exei kolhma me thn arxaia ellada kai 8a to riksw ekei oti exw kollhma k maresei kai telospantwn o gios sou to dialekse.8a klaei kai 8a xtupiete to blepw na mou erxete,alla me auta pou mou exei kanei kai teleio onoma na eixe pali den 8a ths to evgaza!8a leei egw pou kanw tosa kai den me ebgalan to onoma,ase ase!to bouboukaki mou to beloudino mou,den einai adhkia na exei to idio onoma me auth th faklana???

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

koritsia shmera diplh dosh pe8eras!!!hr8e to prwi taxa na ferei gluko k ksanahr8e to apogeuma na ferei ena panteloni tou gianni pou to eixame paei ston mpampa tou gia kontema(einai rafths o pe8eros mou) mou ksanapernei kai mou leei 8a perasw to apogeuma na ferw to panteloni,ths lew den xriazete aurio 8a bgoume bolta kai 8a to paroume emeis oxi egw 8a to ferw.re gamwto den 8elw na mou mpainobgainei edw mesa etsi gia plaka.hr8e me ton pe8ero mou o an8rwpos einai polu kalos k tous eipa na ka8isoun na doun k ton antra mou afou paraponiounte oti den patame(o dikos mou pali arghse sth douleia.entometaksu na prospa8ei o pe8eros mou na mou pei kati k auth na petagete,ton efage ton an8rwpo afou ta phre k kahmenos kai ths eipe me tono,8a m afiseis na milhsw??phge pali na mou pei kai ti 8a kanoume sabbato,kuriakh deutera kai ths eipa gia allh mia fora na sunenoh8ei me to gio ths!erxete o antras mou kai ton arxhse ti 8a kanete k autos gia na thn apofugei ths eipe oti mas exoun kalesmenous kai leei auth kai tis treis meres??prepei na er8eis kai se emas gia xronia polla kai leei egw 8a kanw auto k auto gia na er8ete kai ths pathse mia fwnh o dikos mou kai katapie th soublerh glwssa ths!!!!!!!

rbOEp3.png

Epag μου Καλα Χριστουγεννα!

να τον χαιρεσαι το γιοκα σου! να τον καμαρωνεις!!

Να ειναι γερος!!

και καλα να περασετε!!

Με υγεια!!:D:D

Σελεστινα....μια χαρα!!! Τη γλυτωσατε!! θα φατε τα Χριστουγεννα!!:lol::lol:

ta edesmata ths,ti teleia!!k meta na er8w spiti na parageilw pizza!!

σε βλέπω διαιτα μέσα στα Χριστούγεννα με την χρυσοχέρα που έχεις και εσύ!!εγω το απέφυγα για την Κυριακή αλλα είμαι σίγουρη οτι θα μας πει για την Δευτερα αλλά κάτι θα βρω να την αποφύγω. Παντως απόΔευτέρα μπαίνω σε νέες περιπέτειες διοτι ο άνδρας μου έχει άδεια και θα κραταει αυτός την μικρή. Δηλαδή δεν θα την πηγαινουμε κάθε μέρα στην μάνα μου αλλά θα την κραταει ο άνδραςμου και επειδή εγώ θα λείπωγια δουλειά θα έρχεται ξανά η ξινή στο σπίτι μου. Παλι θα τσακωνομαι με τον άνδρα μου.Κουραστηκα και μονο που το σκέφτηκα οτι θα περασω μια από τα ίδια. Ας με λυπηθεί ο καλός θεούλης......

σε βλέπω διαιτα μέσα στα Χριστούγεννα με την χρυσοχέρα που έχεις και εσύ!!εγω το απέφυγα για την Κυριακή αλλα είμαι σίγουρη οτι θα μας πει για την Δευτερα αλλά κάτι θα βρω να την αποφύγω. Παντως απόΔευτέρα μπαίνω σε νέες περιπέτειες διοτι ο άνδρας μου έχει άδεια και θα κραταει αυτός την μικρή. Δηλαδή δεν θα την πηγαινουμε κάθε μέρα στην μάνα μου αλλά θα την κραταει ο άνδραςμου και επειδή εγώ θα λείπωγια δουλειά θα έρχεται ξανά η ξινή στο σπίτι μου. Παλι θα τσακωνομαι με τον άνδρα μου.Κουραστηκα και μονο που το σκέφτηκα οτι θα περασω μια από τα ίδια. Ας με λυπηθεί ο καλός θεούλης......

kalhmera,prin kan teleiwseis th frash 8a thn krataei o antras mou katalaba th sunexeia.pw th spasimo,den 8a mas afisoun na exoume mia 8ethkh skepsh teties meres!egw th glitwsa giati o kalos mou mallon tous bariete kai o idios,prwtoxronia 8a pame sth giagia mou.den kserw omws borei na parei na kanei kanena skinhko kai na mas anagasei kamoia mera na doume th skatofatsa ths!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Χρονια πολλα!!!

Ψυχραιμια...

Τατακι αστο..τζαμπα θα χαλαστεις!! η καργια θα ερχεται σπιτι δε γλυτωνεις!!

Σελεστινα...ναι σιγα πιτσαρια να μην βρεις ανοικτη τετοιες μερες!!

μαγειρεψε κατι, βαλτο στο ψυγειο και μια χαρα!!;);)

egw den exw problhma na ftiaksw ton antroulh oti 8elei!!exw gemisei thn katapsukth me brizolitses paidakia kotopoulakia kumma kai opia stigmh 8elei ftiaxnw kateu8eian.kanw kai kanena kokkinisto opws mou didakses kai teleia!!auth piezei kai ex8es elege etsi den einai den prepei na er8ete kai apeu8unotan s emena,egw to lew gia na mh mageireueis!!kai kala!

rbOEp3.png

Χρόνια σας Πολλά πεθερόπληκτες!!!

Είμαι ήδη δυο μέρες στο σπίτι της πεθεράς μου,που μπροστά στις δικές σας είναι αγγελούδι,αλλά έχω αρχίσει να την βλέπω με άλλο μάτι...

Είπαμε καλή-καλή,αλλά δεν είναι και για χόρταση!!!

selestina με το καλό να γιορτάσεις του χρόνου με το μωράκι σου

χριστινάκι χρόνια πολλά για την γιορτούλα σου.Τι καλά νέα έχουμε;

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...