Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Κορίτσια η δικιά μου το παίζει άρρωστη στο κρεβάτι....

Την Τρίτη είχα πολύ δουλειά και άργησα να γυρίσω και μου την είπε : καλά δεν σου είπε ο άντρας σου ότι με έχει πιάσει η μέση μου και δεν μπορώ??? και βρήκες και εσύ σήμερα να αργήσεις ??? Της λεω sorry αλλά είχα δουλειά και επειδή θα λείψω τις μέρες των γιορτών δεν μπορούσα να τα αφήσω μισά. Και μετά η δικιά σου πάει και κρεβατώνεται... την άλλη μέρα το πρωί το παίζει νεκρή με τη μέση της, με πυρετό, και δεν ξέρω τι άλλο... και φυσικά δεν μπορούσε να πάρει το μικρό από το σχολείο!!! οπότε χρειάστηκε όλες αυτές τις μέρες να φεύγω νωρίτερα από τη δουλειά με γκρίνιες βέβαια γιατί δεν με βλέπω να τελειώνω αυτά που πρέπει.. Γκρρρρρ.

Παίζει χαλαρά και να το πάει χειρότερα.. ώστε να προσπαθήσει να μας αναγκάσει να μην φύγουμε για το χωριό... αλλά και αυτό να μην γίνει ήδη έχει φορτώσει τύψεις το γιό της που την αφήνει εδώ μόνη της και άρρωστη...

Εγώ του ξεκαθάρισα του δικού μου ότι θα μείνω στο χωριό με το παιδί και εκείνος ας πηγαινοέρχεται και δεν του άρεσε καθόλου, μου γκρίνιαζε ότι μου πάει η καρδιά να τον αφήσω μόνο μου χωρίς παρέα αυτές τις μέρες... του λέω εγώ θα έχω την καλύτερη παρέα του κόσμου, το γιό μου, εσύ να κάνεις παρέα με την καλή σου μανούλα που μας την έχεις καπελώσει κανονικά... φορτώσου τη και εσύ για λίγο να δεις τι ωραία που είναι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τη χαιρεσαι τη ζουζουνα σου!!!

Καλα epag μια χαρα τον ειπες! Ελεος! τη βρηκε !!Ρε την ατιμη!!

καλα σελεστινα κλεισε τα ρημαδια τα τηλ και αστην να βαραει! επιτηδες το κανει!!

koritsia,exw mia prigipisoula sthn koilia mou!!

Με το καλό κοριτσάκι, να δεχθείς την κορούλα σου... θα τη λιώσει την πεθερά και πιο πολύ βέβαια από όλους θα λιώσει τον άντρα σου.... τυχερούλα, θα έχεις τον καλύτερο σύμμαχο σε μερικά χρονάκια!!

Διαφημίσεις

Με το καλό κοριτσάκι, να δεχθείς την κορούλα σου... θα τη λιώσει την πεθερά και πιο πολύ βέβαια από όλους θα λιώσει τον άντρα σου.... τυχερούλα, θα έχεις τον καλύτερο σύμμαχο σε μερικά χρονάκια!!

nai h boubouka mou!!!xaza xaza auth den 8a me parathsei opws kanoun ta agoria stis manes,px antras mou aderfos tou kai gio na kanw meta 8a exw thn korh,are ti skeftomai!!

rbOEp3.png

nai h boubouka mou!!!xaza xaza auth den 8a me parathsei opws kanoun ta agoria stis manes,px antras mou aderfos tou kai gio na kanw meta 8a exw thn korh,are ti skeftomai!!

Με το καλό να έρθει η κουκλίτσα σου να είναι γερή και δυνατή να πατήσει όλους τους άνδρες στην ζωή της!!! θα την έχεις σίγουρα σύμμαχο και θα λιώνεται στα γέλια με τις βλακείες της ακατανόμαστης.Για το τηλέφωνο τι να σου πω... την επόμενη φορά σηκωσέ το με αγριοφωνάρα και απότομα του στυλ τι θες??κοιμαμαι μήπως και ντραπεί και λίγο και δεν ξαναπάρει αλλά αυτές δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

Κορίτσια η δικιά μου το παίζει άρρωστη στο κρεβάτι....

Την Τρίτη είχα πολύ δουλειά και άργησα να γυρίσω και μου την είπε : καλά δεν σου είπε ο άντρας σου ότι με έχει πιάσει η μέση μου και δεν μπορώ??? και βρήκες και εσύ σήμερα να αργήσεις ??? Της λεω sorry αλλά είχα δουλειά και επειδή θα λείψω τις μέρες των γιορτών δεν μπορούσα να τα αφήσω μισά. Και μετά η δικιά σου πάει και κρεβατώνεται... την άλλη μέρα το πρωί το παίζει νεκρή με τη μέση της, με πυρετό, και δεν ξέρω τι άλλο... και φυσικά δεν μπορούσε να πάρει το μικρό από το σχολείο!!! οπότε χρειάστηκε όλες αυτές τις μέρες να φεύγω νωρίτερα από τη δουλειά με γκρίνιες βέβαια γιατί δεν με βλέπω να τελειώνω αυτά που πρέπει.. Γκρρρρρ.

Παίζει χαλαρά και να το πάει χειρότερα.. ώστε να προσπαθήσει να μας αναγκάσει να μην φύγουμε για το χωριό... αλλά και αυτό να μην γίνει ήδη έχει φορτώσει τύψεις το γιό της που την αφήνει εδώ μόνη της και άρρωστη...

Εγώ του ξεκαθάρισα του δικού μου ότι θα μείνω στο χωριό με το παιδί και εκείνος ας πηγαινοέρχεται και δεν του άρεσε καθόλου, μου γκρίνιαζε ότι μου πάει η καρδιά να τον αφήσω μόνο μου χωρίς παρέα αυτές τις μέρες... του λέω εγώ θα έχω την καλύτερη παρέα του κόσμου, το γιό μου, εσύ να κάνεις παρέα με την καλή σου μανούλα που μας την έχεις καπελώσει κανονικά... φορτώσου τη και εσύ για λίγο να δεις τι ωραία που είναι!!!

αψογη σε βρίσκω!!!! μια χαρά τα είπες και έχεις την συνείδηση σου καθαρή. Εμένα προπερσι τον δεκαπεντάγουστο κανόνισε με το έτσι θέλω να κάνει εγχείριση αρθριτικά στο πόδι της. επειδή λεει την πόναγε χρόνια είπε να παει να την κάνει. Ενώ θα μπορούσε να την κανει αργότερα διοτι ήταν ρουτίνας απλά ο γιατρός θα της καθαριζε το γόνατο δηλαδή εκείνη του είπε να το κάνει μεσα στις διακοπές. Φυσικά ο δικός μου εφυγε και πηγαινοερχότανε ο αλλος ο αδελφός φυσικά και δεν ήρθε. ο δικός μου ετρεχε συνέχεια και όταν γυρίσαμε τελικά αφού μας είχε γ@@@σει τις διακοπες μου κλαιγότανε οτι δεν είχε τίποτα στο ψυγείο να φαει και ενώ και ο ανδρας μου της ψωνιζε και εγώ της είχα πει να παρει το σουπερ μαρκετ τηλεφωνο να της τα πανε στο σπίτι αυτή εκλαιγε στον άνδρα μου για τις δυο με τρεις ημέρες που την άφησε μόνη της. Τότε ζουσε και ο πεθερός μου αλλα για εκείνη δεν είχε σημασία δεν τον υπολογιζε κιολας. Νομίζω οτι τα κάνουν επίτηδες και χαίρονται να τρέχουν τους γιους τους με αυτόν τον τρόπο δοκιμάζουν την αγάπη τους και γουστάρουν που παρατανε τις οικογενειες τους για χάρη τους. Για αυτό είναι σκρόφες!!!!!

xaxaxaxx to kalo den sas to eipa,h dikia mou mallon se ligo 8a perasei klimakthrio,akoma exei periodo kai prox8es mou eipe oti eixe aima duo fores kai paraksena niw8ei kai lew eminopaush kai leei kairos htan teleutaia emeina me periodo.wx ti exoume na pa8oumeeee!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

euxaristw koritsia mou gia tis euxes sas!!den niw8ei h atimh,twra 8a perimenei onoma alla brits!!mauta pou ekane 8a parei ena sk@@@@@@!!!

ONOMA??????????? εννοείται οτι θα έχει την απαίτηση να την βγάλεις με το όνομα της αλλά μην το κάνεις. είναι κρίμα για την πριγκιπέσσα σου να έχει το ίδιο όνομα με την μουτσούνα της. Εδώ εγώ που τυγχάνει να έχω το ίδιο όνομα με εκείνη και μισώ το ονομά μου!!! που να εβγαζα και την κόρη μου έτσι ευτυχώς το γλύτωσα επειδή εχω εγώ το ίδιο όνομα

8a xalastei giati mou paitakse thn allh fora oti h nufh ths aderfhs ths exei duo gious kai ton enan ston pe8ero ths kai ton alon pali sthn pe8era se agoristiko san na leei oti 8eloume ta dika mas kai h aderfh ths otan ths bgalane to onoma eklaige apo siginhsh.esu 8a klais pou 8a perimeneis onoma apo ton alo gio ton agaphmeno sou,auto kanonika prepei na ths pw,ase pou exw mia prokalalipsei oti apo opou perneis to onoma perneis kai th xarh,moiazeis dld.sthn oikogeneia mou auto pantws isxuei!!

rbOEp3.png

.... apo opou perneis to onoma perneis kai th xarh,...i!!

Σιγά μην βγάλεις και το όνομά της... Το παιδί σου θα έχει δική του χάρη!!

Αν σε παραζορίσει, μην κάθεσαι και τσακώνεσαι, πες της ήρθε στον ύπνο μου η Αγία ........τάδε.. και από τότε δεν μπορώ να το ξεχάσω και έταξα το όνομα εκεί!!! και αν σου παραγκρινιάξει πες της ΟΚ να βάλω και το δικό σου δεύτερο όνομα αλλά τάδε θα τη λέμε για τη χάρη της Αγίας που μου το ζήτησε...!! Ετσι έκανε η αδεφρή μου και όλα μια χαρά.. :P:p

Πάλι με τάραξε πρωινιάτικα... Εγώ ήμουν χαζή που είπα στον άντρα μου να τη ρωτήσει αν θέλει να της ψωνίσω από το σουπερ μάρκετ μιας που είναι στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί, αφού θα φύγουμε και εμείς, τουλάχιστον να έχει ότι χρειάζεται για αυτές τις μέρες μέχρι να ξαναγυρίσει ο άντρας μου. Μου φέρνει μια λίστα και την κάρτα του μικρού σουπερ μάρκετ, του λεω θα πάω με το αμάξι στο μεγάλο σουπερ γιατί θέλω και εγώ πράγματα από εκεί, της δίνει πίσω την κάρτα και αυτή σηκώθηκε από το κρεβάτι, κατεβαίνει στο σπίτι μας και μου λέει: δεν θέλω να τα πάρεις από το μεγάλο αλλά τα δικά μου να τα πάρεις από το μικρό γιατί εκεί έχω πόντους στην κάρτα μου, και της εξηγώ ότι στο μικρό δεν βρίσκω να παρκάρω και είναι πολλά τα πράγματα και δεν μπορώ να τα κουβαλήσω με τα χέρια μέσα στη βροχή και επίσης αφού θα πάω στο μεγάλο θα τα πάρω όλα από εκεί, κρίμα είναι να πάω σε 2 σουπερ μάρκετ σήμερα που δεν έχω και πολύ χρόνο. Και επέμενε τόσο, του στυλ έλα πετάξου μια στιγμή δεν θα πάθεις τίποτα, αφού είπες να κάνεις ένα καλό κάντο.... Πήγα να την πνίξω!!!! όλα αυτά μπροστά στον άντρα μου!!! της παίρνω τσαντισμένη την κάρτα και της λέω ΟΚ αφού επιμένεις!!! και τους παρατάω στην πόρτα ....

Καλημερα!

Τωρα τι να σε πω!! τι την ρωτας χριστιανη μου? αφου μια καλη πραξη θες να κανεις και θα στη βγαλει απο τη μυτη!!

μεσα στη βροχη! ρε να ταλαιπωρεισαι θελει!!

Η δικια μου ευτυχως...επειδη ο πεθερος εχει καρτα μακρο και μερικα τα παιρνω απο κει πιο φτηνα, με τα κουβαλανε!

Οσο για το ονομα, εμενα ο μικρος πηρε το ονομα του μπαμπα μου..

και δεν μπορω να πω...η ιδια με προτεινε, βαλε του μπαμπα να χαρει, μιας που εφυγε η μαμα σου!και αμα κανεις κοριτσακι δευτερο με το καλο, βαλε το ονομα της μαμας σου!

Σελεστινα, και εμεις το εχουμε αυτο! οποιος εχει το ονομα εχει και τη χαρη!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...