Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου λέει εχθές η δικιά μου μόλις γύρισα σπίτι ότι στο σχολείο έβγαλαν χαρτί με ανακοίνωση ότι αυτή τη βδομάδα θα ισχύει "χριστουγεννιάτικο ωράριο" στο σχολείο και θα ξεκινάνε στις 9 αντί στις 8:10. Της λέω η ανακοίνωση αφορά το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου όχι τις ώρες των μαθημάτων. Και εκείνη να επιμένει: όχι δεν εννοώ το παζάρι, αλλά εκτός από την ταμπέλα που έχουν βάλει μου το είπαν κιόλας ότι θα πρέπει να πηγαίνουν αυτές τις μέρες τα παιδιά στις 9 το πρωί...ναι ναι είμαι σίγουρη... Και έτσι με ανάγκασε να πάω με τη βροχή στο σχολείο να κοιτάξω μήπως υπάρχει καμμία καινούργια ανακοίνωση που δεν είχα δει το πρωί όταν πήγα εγώ το μικρό στο σχολείο και τη βάλανε αργότερα που τον πήρε εκείνη.. Βέβαια και δεν υπήρχε... ήταν μόνο η ανακοίνωση για το παζάρι.. Γυρνάω και της λέω δεν είδα τίποτα άλλο εκτός από το παζάρι και μου λέει μάλλον η ανακοίνωση θα χάλασε με τη βροχή.. Ρωτάω το παιδί και μου λέει ότι δεν τους είπαν τίποτα τέτοιο. Όταν γύρισε και ο άντρας μου του λέω το θέμα και πάει και τη ρωτάει και αυτή να επιμένει... Ευτυχώς δεν τσιμπάω και σήμερα το πρωϊ πάω το μικρό στο σχολείο την κανονική ώρα και βέβαια ίσχυε το κανονικό ωράριο.... Θέλει να μας τρελλάνει οικογενειακώς ???

Διαφημίσεις

M'αρεσει που της δινεις και σημασια βρε κοριτσι!!!!!!

Κρατα γερα λεμε!!!! Δε θα μας τρελανουν αυτες....εμεις θα της τρελανουμε!!!!!!!

Σιγά μην της δώσω και σημασία... αλλά αφού τον παίρνει εκείνη από το σχολείο δεν μπορώ και να μην την ακούω !!!

Την άλλη φόρά με τις απεργίες τι μου έκανε??

Ενώ έχω ρωτήσει τη δασκάλα αν θα κάνει απεργία και μου είχε πει ότι γενικά δεν κάνει απεργίες παρά μόνο όταν δεν λειτουργήσει όλο το σχολείο και ενώ το πρωϊ μας ενημερώνουν ότι την επόμενη μέρα μόνο το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει, ξαφνικά τους ήρθε φιρμάνι από την ΟΛΜΕ να κλείσουν το σχολείο και βγάλαν έκτακτη ανακοίνωση, την οποία κόλλησαν στους τοίχους και στα κάγκελα και τις εισόδους, αλλά η δικιά μου δεν μου είπε τίποτα ... Μου είπε το παιδί : μας είπαν ότι αύριο θα έχει απεργία το σχολείο? και εγώ νόμιζα ότι έλεγε για το ολοήμερο όπως μας είχαν πει το πρωί.. Όποτε πήγαμε κανονικά το πρωΪ και ήταν κλειστό το σχολείο αλλά με ανακοινώσεις παντώ και με τεράστια γράμματα. Ρωτάω την επιστάτρια και μου λέει ότι ενημέρωσαν εχθές όλους όταν παίρναν τα παιδιά.. και η καργια δεν μου είπε τίποτα, με άφησε να ξυπνάω το μικρό και να τον τρέχω τσάμπα!! Όταν τη ρώτησα άρχισε τα "δεν είδα, δεν ξέρω"... ούτε να την βρίσω δεν αξίζει..

xaxaxaxaxaxaxzxaxaxa!!!8a th ftiaksw egw,mouaxaxaxaxax!!

Koρίτσια σας έχασα για δύο ημέρες και έχουμε εξελίξεις!!! είχα πήξει με δουλειες το ΣΚ έλειπα και την κυριακή βόλτα με την μικρή και σήμερα όλο δουλεια και μου λείψατε πραγματικά.Μπαίνω ωστόσο και τι να δω, η selestina την έσκισε την γάτα!!! ετσι μπραβο είσαι παραδειγμα πάντως. Καλά της είπες αλλά και αυτή τη ηλίθια που είναι???? να ρωταει αν πήρες τα λεφτά??? δεν καταλαβα ακόμα και έτσι να έγινε τι την νοιαζει πρώτον και δεύτερον υποτίθεται οτι εχεις μία τσεπη με την άνδρα σου. Τι βλακείες είναι αυτές???

epang βλέπω η δική σου παραμένει σταθερή αξία. Το ίδιο κάργα και συμφεροντολόγα με την δική μου. Αυριο θα προσπαθήσω να σας γραψω τα νέα του ΣΚ με την ξινή μόλις μπορέσω. Καληνύχτα!!!

Διαφημίσεις

μπορει και επιτηδες να το κανει!!

Σε λεει αστην να ξυπνησει και να το παει σχολειο!!

Σιγουρα το κάνει επίτηδες!!! Αφού τη μία φορά μου είπε ότι δεν είδε την ανακοίνωση για να με βάλει να πάω τσάμπα στο σχολείο και την άλλη μου έκανε πραπλάνηση ότι δήθεν υπάρχει ανακοίνωση αλλά μούφα, μήπως τσιμπήσω και πάω άλλη ώρα και γίνω ρεζίλι.... Αλλά με χαλάει πιό πολύ το ότι δεν σταματάει πουθενά, ούτε στο παιδί της, ούτε στο εγγόνι της... δεν υπολογίζει κανέναν.. Καλά να θέλει να βλάψει εμένα, αλλά να κοροΪδεύει το γιός της και τον εγγονό της, πως το κάνει ???? Τόσο κολλημένη είναι ...

atimes,sthn allh zwh 8a ginoun saures kai 8a sernonte sta xwmata!!!tataki k emas mas eleipses perimenoume ta nea!!

κορίτσια την Κυριακή όταν φεύγαμε οικογενειακώς για βόλτα είδαμε την Μεγάλη Παρασκευή στον κήπο. Σκυθρωπή και ταλαιπωρημένη όπως πάντα, με ένα μαύρο σάλι τυλιγμένη σαν το χάρο που βγήκε παγανιά.Εννοείται οτι το χειλάκι της δεν γελάει ποτέ. Σκιαχτηκα όταν την είδα. Το δρεπάνι της έλειπε. Από την αλλη σκάει η συνυφάδα μου η οποια επειδή θα παει στο χωριο της είχε φτιάξει το μαλλί (οπως πάντα διοτι δεν παει αφτιαχτη) ξανθό πλατινέ καραμπινάτο. Αυτή το παίζει γκόμενα κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με κολλητά μπλουζάκια (και το στήθος μεγάλο και πεσμένο μέχρι την μέση της). Παρόλα αυτά δεν πτοείται. Ακόμα και στα σαράντα του πεθερού μου έτσι ξεβίζωτη ήταν. Γελαγα δυο χρόνια.... τελικά για την ημέρα των Χριστουγέννων ο δικός μου πήγε λίγο να με πιέσει να παμε στην μάνα του οι τρεις μας γιατί καλά στην μάνα μου θα έχει πολύ κόσμο και επειδή θα είναι και ο μέλλων σύζυγος της αδελφής μου μήπως δεν θέλουν και κάτι τέτοιες αηδίες. Του λέω ξέχνα το θέλω και εγώ τους δικούς μου ασε που περισσότερο θα τους πειράξει αν δεν πάμε εμείς παρά να έρθει και η μάνα σου αν το πας έτσι. Επίσης του είπα οτι εγώ δεν θέλω να παμε εκεί οι τρεις μας ήμαρτον!!!!! τελικά θα της το έλεγε και το τσιμπούρι τελικά δεν το γλυτώνει. θα ερθει η ξινή μαζί μας τελικά αλλά τι να κάνω. Θα έχουμε κόσμο και θα την αποφύγω.

κορίτσια την Κυριακή όταν φεύγαμε οικογενειακώς για βόλτα είδαμε την Μεγάλη Παρασκευή στον κήπο. Σκυθρωπή και ταλαιπωρημένη όπως πάντα, με ένα μαύρο σάλι τυλιγμένη σαν το χάρο που βγήκε παγανιά.Εννοείται οτι το χειλάκι της δεν γελάει ποτέ. Σκιαχτηκα όταν την είδα. Το δρεπάνι της έλειπε. Από την αλλη σκάει η συνυφάδα μου η οποια επειδή θα παει στο χωριο της είχε φτιάξει το μαλλί (οπως πάντα διοτι δεν παει αφτιαχτη) ξανθό πλατινέ καραμπινάτο. Αυτή το παίζει γκόμενα κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με κολλητά μπλουζάκια (και το στήθος μεγάλο και πεσμένο μέχρι την μέση της). Παρόλα αυτά δεν πτοείται. Ακόμα και στα σαράντα του πεθερού μου έτσι ξεβίζωτη ήταν. Γελαγα δυο χρόνια.... τελικά για την ημέρα των Χριστουγέννων ο δικός μου πήγε λίγο να με πιέσει να παμε στην μάνα του οι τρεις μας γιατί καλά στην μάνα μου θα έχει πολύ κόσμο και επειδή θα είναι και ο μέλλων σύζυγος της αδελφής μου μήπως δεν θέλουν και κάτι τέτοιες αηδίες. Του λέω ξέχνα το θέλω και εγώ τους δικούς μου ασε που περισσότερο θα τους πειράξει αν δεν πάμε εμείς παρά να έρθει και η μάνα σου αν το πας έτσι. Επίσης του είπα οτι εγώ δεν θέλω να παμε εκεί οι τρεις μας ήμαρτον!!!!! τελικά θα της το έλεγε και το τσιμπούρι τελικά δεν το γλυτώνει. θα ερθει η ξινή μαζί μας τελικά αλλά τι να κάνω. Θα έχουμε κόσμο και θα την αποφύγω.

pwww,ahdia katanthse san th dikh mou,emas mas rwtaei xristougenna prwtoxronia pou 8a kanoume,egw lew ston antra mou oti prwtoxronia den allazw mazi ths xrono na me paei gantemia olo to 2012 pou 8a genni8ei kai to mwraki mou!!!!esu na ksineis to tetio sou an einai dipla auth thn prwtoxronia opws eixame pei an 8umase!!

rbOEp3.png

pwww,ahdia katanthse san th dikh mou,emas mas rwtaei xristougenna prwtoxronia pou 8a kanoume,egw lew ston antra mou oti prwtoxronia den allazw mazi ths xrono na me paei gantemia olo to 2012 pou 8a genni8ei kai to mwraki mou!!!!esu na ksineis to tetio sou an einai dipla auth thn prwtoxronia opws eixame pei an 8umase!!

χαχαχαχα πρωτοχρονιά θα την αποφύγω ο κόσμος να χαλασει. Φοβάμαι το ποδαρικό μονάχα, μην έρθει η κατσικοπόδαρη πρώτη στο σπίτι μας. Καθε χρονο στήνω ολόκληρη πλεκτάνη με τον κουμπάρο (κολλητό να φανταστείς του άνδρα μου) να ερθει πρώτος να την προλάβει διοτι και εκείνος έχει ακριβώς την ίδια απόψη να φανταστείς με εμένα. Σκέψου οτι είναι παιδικός φίλος του άνδρα μου και την ξέρει χρονια την πεθερά μου και εκεινος πιστευει οτι μονίμως προσποιείται και είναι ψεύτικη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...