Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Λυπαμαι που το λεω αλλα απο την ημερα που κοψαμε τις παρτιδες , ειμαι πολυ καλυτερα στο σπιτι μου.

Οσο καιρο μιλουσαμε και ειχαμε σχεσεις , συγχιζομουν συνεχεια και δημιουργουσε διαρκως καταστασεις και προβληματα.Μαλωνα συνεχεια με τον αντρα μου γιατι τα ψεμματα της και η ικανοτητα της να ανακατευει κοσμο ηταν συγκλονιστικη.

Πραγματικα πολλες φορες εκανα πισω και εδωσα τοπο στην οργη γιατι στεναχωριομουν και ελεγα μανα του αντρα μου ειναι και γιαγια του παιδιου μου αλλα αυτη .....δε παιζεται με τιποτα!!!! Προκαλει μονο κακο και τελικα μετα λυπης μου συνειδητοποιησα οτι ειναι κακος ανθρωπος και δεν μας αγαπαει ουτε εμενα ουτε το παιδι μου.Οποτε καλυτερα να ειναι μακρυα μας , να ειμαστε και ησυχοι.Σαφως και ειναι προβλημα και αυτο ωρες ωρες οπως για παραδειγμα τωρα τις γιορτες αλλα αυτο εχει να κανει περισοτερο απο την στενομυαλια του συζηγου μου και οχι απο αυτην.Οταν επιτελους καταλαβει οτι η "μανουλα" του δεν ειναι και τοσο αγιος και καλος ανθρωπος οπως νομιζει ( προφανως δε θελει να το παραδεχτει οχι οτι δε το βλεπει) τοτε ισως τα πραγματα γινουν και ακομα καλυτερα .

Ουυφφφ τα ειπα παλι και ξεσπασα.........αυτα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

....

Ουυφφφ τα ειπα παλι και ξεσπασα.........αυτα.

Τι ωραία που είναι να τα μοιράζεσαι με σε ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν ... πραγματικά είναι ανακούφιση!!!:P:p

Τι ωραία που είναι να τα μοιράζεσαι με σε ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν ... πραγματικά είναι ανακούφιση!!!:P:p

pragmatika,egw an den eixa esas na ta grafw ka8e na ektononomai,8a eixa pa8ei neuriko klonismo!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Τι εκανες καλε?

xixixi,satanika pramatakia!ante ths lew teleutaia mera erxese,egguo gunaika den mafinete na koimi8w,ka8e mera kapoios me ksupnaei kai ksupnaw olo to bradu apo to katourhma!leei aman pia pws kanei etsi,na mhn erxomai na koimase mexrh ths 12,lew auto 8a kanw!!meta pathse me tis pantofles,lew aman re mama,pathses me tis pantofles s olo to spiti kai mou ekanes laspes,telospanton 8a sfouggarisw kai 8a skoupisw meta 8a tis balw sto pluntirio giati o giannis mou eipe vrwmane!!sok auth giati mono auth ths foraei kai o antras mou!!na sou kanw leei kourabiedes,lew den xriazete an 8elw xeria exw kanw moni mou!ex8es edwse h giagia tou antra mou 100euro gia ton antra mou kai h p@@@ pernei thl sta8ero,mou leei mou dineis ligo ton @@@@ ths dinw kai ton akouw leei kala pas kala ths leei epikoinwneis???enoite na ths to dwseis.h kargia rwtouse an prepei na dwsei ta lefta s emena,dld 8a tou ta etrwga??mou ta dinei shmera kai lew epithdes,aaa wraia mou xrwstaei kai lefta o gios sou,8a paw na psonisw kati gia mena,pali sok auth!!

rbOEp3.png

aa h8ele na balei skoupa(pasalima dld)oxi lew,oxi leei egw 8a balw,ths lew an akoubiseis th skoupa 8a malwsoume kai spiti mou teleutaia fora safinw na kaneis douleies!

Αντε μπραβο , παρτης τον αερα γιατι θα γεννησεις και θα θελει να θηλασει και το παιδι στο τελος!!!!!!!..............:lol::lol::lol::lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Αντε μπραβο , παρτης τον αερα γιατι θα γεννησεις και θα θελει να θηλασει και το παιδι στο τελος!!!!!!!..............:lol::lol::lol::lol:

pragmatika einai ikanh.edw exw prwtogala kai mou eipe oti prepei na pathsw to sth8os mou na to ka8arisw kai tis elega den kanei kai epemene,na pa8w kamoia zhmeia na mou kopei to gala!!twra phra fora kai me thn adeia tou antroulh mou 8a thn kanonisw!

rbOEp3.png

Ποσο το ευχαριστηθηκα! Καλα την εκανες! ετσι θελει! Ρε αλλιως δε σε εκτιμαν!

Αμα πατησεις ποδι και αγριεψεις...να δεις τι ωραια σε φερονται!

Ετσι η δικια μου, ξερει αμα νευριασω τι γινεται ..και μια χαρα !!:D

Ελεος με αυτα ρημαδομπαλκονια! θα σαλταρω αμα ξανακουσω καμμια καρακαξα πεθερα να θελει να τα καθαρισει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...