Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

epang......δεν παιζει βρε κοριτσι μου να πηγαινει στο δικο της σπιτι το παιδι ωστε να μην χωνεται στο νοικοκυριο σου αυτη η σκυλα?

Δυστυχώς!! έτσι το είχαμε ξεκινήσει όταν ο μικρός ήταν 1,5 έτους και δεν πήγαινε παιδικό ακόμα, αλλά αν ο άνθρωπος είναι στόκος τίποτα δεν γίνεται... τα έκανε μπάχαλο... Το παιδί ήταν συνέχεια άρρωστο, άφηνε όλη τη μέρα ανοιχτά, εκείνη την περισσότερη ώρα καθόταν στη βεράντα της για να καπνίζει και το παιδί μέσα-έξω και στο ρεύμα!!!

Δεν του επέτρεπε να παίζει στο σαλόνι για να μην ξεστρώνει τα σεμεδάκια της και το είχε την περισσότερη ώρα μέσα στο πάρκο.. Οταν γυρνούσα από τη δουλειά και ανέβαινα να το πάρω το παιδί με έβλεπε και έκλεγε για μία ώρα... δεν μιλούσε καλά ακόμα αλλά μου έδειχνε ότι δεν ήθελα να πάει επάνω στο σπίτι της...

Μετά από 3 μήνες κόλασης τελικά καταλάβαμε τι ένιωθε το παιδί και τότε έκανα μεγάλο τσαμπουκά και πήρα την απόφαση να πάει παιδικό σταθμό, μόλις 2 ετών, και μετά αυτή να το κρατάει στο σπίτι μας που τουλάχιστον είχε τα παιχνίδια του και τα πράγματά του και το παιδί αισθανόταν μεγαλύτερη ασφάλεια..

Ετσι καταλήξαμε στην τωρινή κατάσταση..

Διαφημίσεις

h glukia mou h pe8era,foraei ths pantofles tou antra mou pathse sto balkoni me autes mathse mesa ekane laspes pataei kai sta xalia mu pou ta eplena san xazh monh mou,ka8omoun kai ta gializa gia na paei h xontrh se ena lepto na me tsalapathsei!

Στο λέω, αυτή έχει φετίχ με τα μπαλκόνια!!!

Το Σάββατο μου λέει ο μικρός: μαμά θα σου πω κάτι αλλά μην το πεις στη γιαγιά, το ξέρεις ότι όταν επιστρέφουμε από το σχολείο εκείνη φοράει τις δικές σου παντόφλες??? της το έχεις επιστρέψει?? γιατί εγώ της λέω ότι είναι δικές σου οι παντόφλες και να μην χρησημοποιεί ξένα πράγματα!!!

Τι να πω εγώ εκείνη τη στιγμή που ήταν μπροστά και ο άντρας μου!! "Μπράβο αγόρι μου" του είπα με ουδέτερο ύφος για να μην δημιουργήσω θέμα ....

Σε λίγο μέχρι και το παιδί θα με μουτζώνει..

Α....καλα , χιλιες φορες στο σπιτι σας τοτε.

Καλα εγω θα εβρισκα παιδικο που να τον αφηνω μεχρι την ωρα που σχολαω, δε το συζητω!!!!

Εμεις παντως ενα ειναι το σιγουρο, γιορτες και γεννεθλια μικρης θα εχουμε πολυ σοου!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Περιμένω πως και πως την Παρασκευή που τελειώνει ο μικρός το σχολείο, εγώ από τη δουλειά και ο άντρας μου, για να φύγουμε να πάμε στο χωριό μου, να την ξεφωρτωθώ ελπίζω!!!! Σκέφτομαι να μείνω για μερικές μέρες επάνω με τον μικρό μου και να πηγαινο-έρχεται ο άντρας μου, αφού εγώ μπορώ να έχω άδεια, ας κάνει αυτός παρέα με τη μανούλα του ... Θα βρω για λίγο την ησυχία μου, με το παιδί μου....

Θα χάσω για λίγο και εσάς, αφού η γιαγιά στο χωριό δεν έχει internet, αλλά ίσως κάνω update από το pc της αδερφής μου, να μαθαίνω νέα σας αφού εγώ δεν θα έχω και πολλά να σας πω..

Διαφημίσεις

Εγω τους εχω γραμμενους ετσι κι αλλιως, αυτη πως καταφερνει και ενω δε μιλαμε χωνει παλι την ουρα της ..........

Καλα εμενα σκασιλα μου, στο φιναλε στον γιο της δημιουργει προβλημα και ακομα να το καταλαβει.Εγω το εχω ξεπερασει πια ......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Περιμένω πως και πως την Παρασκευή που τελειώνει ο μικρός το σχολείο, εγώ από τη δουλειά και ο άντρας μου, για να φύγουμε να πάμε στο χωριό μου, να την ξεφωρτωθώ ελπίζω!!!! Σκέφτομαι να μείνω για μερικές μέρες επάνω με τον μικρό μου και να πηγαινο-έρχεται ο άντρας μου, αφού εγώ μπορώ να έχω άδεια, ας κάνει αυτός παρέα με τη μανούλα του ... Θα βρω για λίγο την ησυχία μου, με το παιδί μου....

Θα χάσω για λίγο και εσάς, αφού η γιαγιά στο χωριό δεν έχει internet, αλλά ίσως κάνω update από το pc της αδερφής μου, να μαθαίνω νέα σας αφού εγώ δεν θα έχω και πολλά να σας πω..

Να φυγεις , να περασεις καλα, να χαρεις την οικογενεια σου και μη σκεφτεσαι τιποτε αλλο!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Α....καλα , χιλιες φορες στο σπιτι σας τοτε.

Καλα εγω θα εβρισκα παιδικο που να τον αφηνω μεχρι την ωρα που σχολαω, δε το συζητω!!!!

Εμεις παντως ενα ειναι το σιγουρο, γιορτες και γεννεθλια μικρης θα εχουμε πολυ σοου!!!!!

Αυτό προσπάθησα να κάνω αλλά σχολάω αργά και φτάνω σπίτι μέτα τις 5..

Τώρα πια την έχω μάθει και δεν νευριάζω όσο στην αρχή.. προσπαθώ να κρατάω την ψυχραιμία μου.. και από τότε που μιλάω σε εσάς και λέω αυτά τα προβλήματά μου νιώθω πραγματικά πολύ καλύτερα... αφού φεύγει το κακό από μέσα μου...

Πάρε δύναμη από το μωρό σου, σκέψου το δώρο που σου έκανε ο θεός και γράψε τους υπόλοιπους κανονικά... !!!

Απο μικρο και απο τρελο δε λενε....

Φαινεται την αγαπαει τη γιαγια!:rolleyes::rolleyes:

Νομίζω ότι την αγαπάει, γιατί και αυτή κόβει φλέβες για το εγγόνι της, ένα το έχει, είναι και αγόρι που πάντα ήθελε, γίνεται χαλί να την πατήσει... την κάνει ότι θέλει...

Βέβαια της λέει κατάμουτρα ότι προτιμάει να είναι με την άλλη γιαγιά στο χωριό παρά μαζί της εδώ... γιατί η άλλη γιαγιά μπορεί να μην του κάνει όλα τα χατίρια και να μην του δίνει τόσα γλυκά, αλλά τον καταλαβαίνει πιό καλά και δεν τον αφήνει να βαριέται... Της τη λέει μια χαρά, αφού αυτή τον ρωτάει: "η μάνα σου σε βάζει να μου τα λες? δεν μπορεί να τα σκέφτεσαι μόνος σου..." Αλλά το καμάρι μου της τα χώνει κανονικά... αλλά κυριλέ και με τρόπο, ούτε ο πατέρας του δεν μπορεί να του πει τίποτα, γιατί ο μικρός μου είναι κύριος!!! Τα καμάρια μας θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...