Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μα ιδιες ολες βρε κοριτσια πως γινεται???:confused::confused:

Αδερφες ειναι ολες μαζι?Για πειτε μου λιγο την καταγωγη των πεθερων σας εχω την εντυπωση οτι παιζει πολυ ρολο,σαν το σιριαλ με τισ 7 θανασιμες:cool:που σχολιαζαν καθε φορα και μια απο καθε μερος πως κανει.Εμενα παντως την εχει κανει σιριαλ την καταγωγη της και ψοφησα στα γελια εχει πολλα κοινα αν και δεν ειχα δει το επεισοδιο μονο τρειλερ.Ψαχνω να το βρω αλλα δεν...:lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εγω απο τωρα βαριεμαι που θα κανω παλι πρωτοχρονια με τα πεθερικα σπιτι μου.Αφηστε που δεν ειναι και ανθρωποι τυπικοι δηλαδη οποτε ερχονται και κανονιζω να ερθουν και τα αδερφια μου και η μαμα μου για καφε κτλ αυτοι τους υποδεχονται(μενουν σπιτι μας)με τις πιτζαμες συν του οτι πανε και κοιμουνται και περιμενουμε να ξυπνησουν για να κατσουμε ολοι μαζι το απογευμα...μεγαλη επιτυχια...Αμα το εκανα εγω στο σπιτι τους και στο σοι τους θα ακουγα ενα σωρο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

emena meta ta balkonia,8elei na kanei ta tzamia th deutera,egw phga ta ekana to prwi,a mh brei tipota!8a pw ax bariomoun kai den eixa ti na kanw kai ekana ta tzamia.as katsei gia kafe na leei tis blakeies ths alla den 8elw taxa na mou kanei douleies!

rbOEp3.png

σελστινα,στείλτη από δω τη δικιά σου, δεν προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές μου... και τα τζάμια μου θέλουν καθάρισμα... αλλά πάλι καθάριζα τη βεράντα το πρωί και βρήκα και άλλη μία γόπα της δικιάς μου, και πάλι τα πήρα και δεν συνέχισα με τα τζάμια... ας έρθει λοιπόν η δική σου που είναι ορεξάτη για δουλειές..

Διαφημίσεις

σελστινα,στείλτη από δω τη δικιά σου, δεν προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές μου... και τα τζάμια μου θέλουν καθάρισμα... αλλά πάλι καθάριζα τη βεράντα το πρωί και βρήκα και άλλη μία γόπα της δικιάς μου, και πάλι τα πήρα και δεν συνέχισα με τα τζάμια... ας έρθει λοιπόν η δική σου που είναι ορεξάτη για δουλειές..

kala mhn nomizeis oti to kanei gia mena h einai h ka8arh gunaika.na xonete 8elei kai psaxnei eukairies!!alla egw den 8elw na mou kanei auth.protiw na bromisw!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Κανενα τεστ που να μας λεει ποτε θα αποδημησουν εις κυριον δεν ξερεις?

Να προετοιμαστω ψυχολογικα ....ποσα χρονια ακομα θα την τρωμε στην μαπα!!!!!!!

Καλημερα ειπα? Δεν ειπα!!! Καλημερα!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημερα ολη μερα!! Αντε κουραγιο!!

Κοριτσια με τον κρατησε χτες για να παμε για ψωνια αγορα και ηταν κυρια!

τον ταισε, τον επαιξε τον κοιμησε!

Σε αυτο δε μπορω να πω! αφου δε πηραμε τηλ...

Για Χριστουγεννα κλεισατε??:lol::lol::lol::lol:

kalhmera!!twra edw einai,den vrhke douleies kanei ta balkonia!!nai pali,pali!entometaksi eksw maurh maurila kai 8a vreksei!!oti na nai,egw se ligo 8a paw na kanw to banio,den afinw auth na mou ta pasalipsei,ase h8ele na mou riksei entomoktono sto balkoni tou saloniou giati apo ton aera mazeuthkan kati mamounia kai den thn afhsa,egw exw sunexeia anoixta na anapneoume entomoktona egw kai to nini???gia xristougenna,oxi akoma,elpizw makria apo thn kargia!!prwtoxronia oute to suzhtaw mazi ths,na mou paei straba o xronos!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...