Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Και να σώσω την κρεββατοκάμαρα δεν αλλάζει η κατάσταση, αφού είναι στο σπίτι μου κάθε μέρα 3 ώρες για να κρατάει το παιδί μετά το σχολείο μέχρι να γυρίσω εγώ, μπορεί να κάνει μαντάρα όλα τα δωμάτια !!! Δεν τη σταματάει τίποτα... Αφού κάθε φορά που γυρνάω σπίτι, ψάχνω να βρω τι έχει κάνει και τι έχει κρύψει και πάντα βρίσκω κάτι!!!!

Αφού ο άντρας μου πια έχει βαρεθεί να με ακούει να του λέω κάθε μέρα και κάτι καινούργιο και μου λέει : αμάν κάθε μέρα όλο και κάτι βρίσκεις να σε ενοχλεί στη μάνα, αντί να λέει ότι κάθε μέρα εκείνη όλο και κάνει κάτι για να με ενοχλήσει!! Τι να του πεις... γελάω με τη χαζομάρα του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα μου ντε!! τι δουλειά είχε εκεί ??? γιατι ανακατεύεται σε αυτά τα πράγματα??? και σε ξένο σπίτι γιατί κάνει αλλαγές???

Είμαι σίγουρη ότι το κάνει επίτηδες για να με συγχύσει....

Αλλο κουλό που μου είχε κάνει ένα ΣΚ που λείπαμε και πραγματικά έπαθα κρίση ήταν που όσο λείπαμε ήρθε στο σπίτι μας και πήρε τις πατάτες από το καλάθι που τις έχω έξω στο μπαλκόνι και τις έβαλε μέσα στο ψυγείο?? σε σακούλα πλαστική μέσα στο συρτάρι των λαχανικών στο κάτω μέρος του ψυγείου, εκεί που βάζω τα καρότα...

Όταν επέστρεψα, πήγα να πάρω ένα καρότα για να βάλω στο φαγητό και ανοίγω απότομα το συρτάρι με το ένα χέρι χωρίς να υπολογίσω το βάρος αφού δεν ήξερα ότι είχε μέσα πατάτες και μου πέφτει κάτω όλο το συρτάρι και σπάει ....... Ακούει ο άντρας μου το μπαμ και τρελλάθηκε.... έρχεται και τι βλέπει ..δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα νεύρα μου.... Όταν της την είπε ο άντρας μου, του στυλ "ρε μανα δεν ενημέρωσες ότι άλλαξες θέση στις πατάτες και έγινε ζημιά", εκείνη γέλαγε!!! με μεγάλη ικανοποίηση.... μπήκα για μπάνιο για να μην τη βλέπω και την αρπάξω από το μαλλί.... Από τότε είμαι έτοιμη για όλα με αυτή!!!

polu asteio pes ths.bodi!

rbOEp3.png

re den mporeis na ths piaseis apo pou8ena autes!!oti kai na kaneis den euxaristiounte.emeis ex8es koritsia eimastan sthn ekklisia pou sas eixa pei sto anoigma pou 8a ekane h pe8era mou(koinwnisa kai olas)eimastan h pe8era mou h aderfh ths kai mama tous.meta phgame spiti ths pe8eras na mas kanei kafe kai to tragiko kserete pio htan????mou 8abane tis pe8eres tous kai ti kakes htan tote kai ti tuxeres eimaste emeis pou exoume autes!!!shmera gia na mh me afisei se hsuxia phgame sth nufh ths aderfhs ths pou extise kainourgio spiti(dld h gunaika tou prwtou ksaderfou tou antra mou pou den kanei kan parea o antras mou me ton ksaderfo)mou lete ti douleia exw egw na paw ekei??h ti oreksh exei auth h kopela emena???tespa egw h8ela na parw kati gia to spiti anti gia gluka kai ths phra mia ornteviera app ena magazi filhs mou,h pe8era mou h8ele na pame se diko ths magazi kai eixame 8emata,telika phra apo ekei pou h8ela,ebale h kopela to dwrpo kai eipe oti den eixe kai h8ele para polu kati tetio h pe8era mou apo to kako ths den eipe kan ti wraio einai,koitouse apo thn alh meria!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Σημερινή ζαβολιά:

εχθες έστειλα τον άντρα μου στο ζαχαροπλαστείο να πάρει μελομακάρονα και κουραμπιέδες γιατί δεν φτιάχνω εγώ (που χρόνος για σπορ!!!) και πήρε και ένα μικρό κουτάκι με μερικά τουλουμπάκια. Τακτοποίησα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σε γιορτινό πιάτο αλλά τα τουλουμπάκι τα άφησα μέσα το κουτί τους και μέσα στη σακούλα γιατί είχαν πολύ σιρόπι και φοβόμουν να μη χυθεί, εξάλλου ήταν λίγα και θα τα τρώγαμε σύντομα. Γυρνάω σήμερα και βλέπω το κουτί από τα τουλουμπάκια και τη σακούλα μέσα στα σκουπίδια. Είπα ΟΚ τα έφαγαν.... όμως πάω να καθαρίσω το τραπέζι της κουζίνας για να ετοιμάσω το φαγητό και μόλις σηκώνω τη φρουτιέρα τι βλέπω απο κάτω???? χυμένο το σιρόπι από τα τουλουμπάκια μέσα στη φρουτιέρα και αφού είναι ψάθινη είχε χυθεί το σιρόπι και πάνω στο τραπεζομάντηλο !!! όλα κόλλαγαν, είχαν κοκαλώσει αφού το σιρόπι ήταν πολύ πυχτό και ήταν όλα σκατά.... Πάλι καθάριζα μισή ώρα... και τα πήρα και δεν θα φτιάξω φαγητό.... ας πληρώσει ο καλός μου το delivery σήμερα... Αντε πια!!!!

Σημερινή ζαβολιά:

εχθες έστειλα τον άντρα μου στο ζαχαροπλαστείο να πάρει μελομακάρονα και κουραμπιέδες γιατί δεν φτιάχνω εγώ (που χρόνος για σπορ!!!) και πήρε και ένα μικρό κουτάκι με μερικά τουλουμπάκια. Τακτοποίησα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σε γιορτινό πιάτο αλλά τα τουλουμπάκι τα άφησα μέσα το κουτί τους και μέσα στη σακούλα γιατί είχαν πολύ σιρόπι και φοβόμουν να μη χυθεί, εξάλλου ήταν λίγα και θα τα τρώγαμε σύντομα. Γυρνάω σήμερα και βλέπω το κουτί από τα τουλουμπάκια και τη σακούλα μέσα στα σκουπίδια. Είπα ΟΚ τα έφαγαν.... όμως πάω να καθαρίσω το τραπέζι της κουζίνας για να ετοιμάσω το φαγητό και μόλις σηκώνω τη φρουτιέρα τι βλέπω απο κάτω???? χυμένο το σιρόπι από τα τουλουμπάκια μέσα στη φρουτιέρα και αφού είναι ψάθινη είχε χυθεί το σιρόπι και πάνω στο τραπεζομάντηλο !!! όλα κόλλαγαν, είχαν κοκαλώσει αφού το σιρόπι ήταν πολύ πυχτό και ήταν όλα σκατά.... Πάλι καθάριζα μισή ώρα... και τα πήρα και δεν θα φτιάξω φαγητό.... ας πληρώσει ο καλός μου το delivery σήμερα... Αντε πια!!!!

pios to ekane??

rbOEp3.png

kai nai fetos kai egw prwta xrhstougenna pantremenh 8a dimiourghsw th dikh mou basilopita!!leei h pe8era 8a kanw basilopita 8a steilw kai s esas(kserete apo ta anosta!!)lew,den xriazete mama na beis ston kopo,fetos 8a kanw egw th dikh mou!!leei egw 8a sas steilw kai ba;te thn sthn katapsiksh(arxise pali tis ahdies me thn katapsiksh).leei meta mesa sto xamogelo,egw bazw 10 lepta sth basilopita giati exei plaka epeidh einai mikra psaxneis kai den ta vriskeis(ououuouo tsigouna,mexrh kai ekei gufties,taxa gia plaka).fere fere gia thn katapsiksh,8a ta steilw ston pappou mou na ta taisei stis kotes!!

rbOEp3.png

pios to ekane??

Ρώτησα το παιδί αν έφαγε τουλουμπάκι και μου είπε ένα εχθές, αλλά σήμερα οχι... Πήρα τηλ. τον άντρα μου αν τα πέταξε αυτός σήμερα το πρωϊ και μου είπε ότι είχαν μείνει 2 μέσα στο κουτί και τα άφησε εκεί που τα είχα..

Αρα Ποιός Άλλος???? αυτός που πάντα αλωνίζει και κάνει τις ζημιές στο σπίτι μου και μετά τις κρύβει για να τις βρω και να τα πάρω!!....

Αν το είχε κάνει το παιδί δεν θα πέταγε στα σκουπίδια το κουτί.. θα τα άφηνε εκεί πάνω έτσι χάλια... ασε που θα μου το έλεγε αυτή για να μου βάλει φυτιλιές να το μαλώσω...

Σου λέω κάνει μία κάθε μέρα, στανταρ.... μου έχει κάνει τέρατα...

Διαφημίσεις

kai nai fetos kai egw prwta xrhstougenna pantremenh 8a dimiourghsw th dikh mou basilopita!!leei h pe8era 8a kanw basilopita 8a steilw kai s esas(kserete apo ta anosta!!)lew,den xriazete mama na beis ston kopo,fetos 8a kanw egw th dikh mou!!leei egw 8a sas steilw kai ba;te thn sthn katapsiksh(arxise pali tis ahdies me thn katapsiksh).leei meta mesa sto xamogelo,egw bazw 10 lepta sth basilopita giati exei plaka epeidh einai mikra psaxneis kai den ta vriskeis(ououuouo tsigouna,mexrh kai ekei gufties,taxa gia plaka).fere fere gia thn katapsiksh,8a ta steilw ston pappou mou na ta taisei stis kotes!!

Καλά δεν παίζεται.... τι διασκεδαστικό!!! τόσο μικρά που είναι τα δεκάλεπτα να τα φάει και κανένας άνθρωπος και να τρέχει στην τουαλέτα χρονιάρες μέρες.. Δεν πάει καλά... και για τις κότες και πολύ της είναι...

Θα την επνιγα! Καλα ειναι δυνατον? Σιροπια??

Κοριτσια ετσι ηταν η μανα της μαμας μου!! Εμενε μαζι μας και οταν φευγαμε για δουλεια και οι 4 και γυρνουσαμε...καθαριζαμε!!

Να θες να ξεκουραστεις και να πρεπει να καθαρισεις!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...