Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pw kai an mou kolisei kati kai den to faw,niw8w san vambir pou 8elei aima.

σε νιωθω και εγώ είναι συγκλονιστικό όταν αρχίζεις και το καταλαβαινεις. Παντως σε ζηλεύω με το φαγητό εγώ έκανα ζαχαρο στην εγκυμοσύνη μου και δεν έτρωγα τίποτα. Ευτυχώς το ρυθμισα με διατροφή τότε αλλα όλο ψητά και βραστα ήμουν. Το καλό ήταν ότι δεν πήρα πολλα κιλά. Πήρα 10 κιλά και αυτά γιατί ήμουν πολύ αδυνατη στην αρχή και με πιεσαν οι γιατροί. Ευτυχως όλα καλά μετά αλλά όταν γεννησα μετά τις είχα αχτι και τις πίτσες και τα σουβλάκια.Πήρα μετά την γεννα να φανταστείς 2-3 κιλά αλλα τελικά τα έχασα. Να δεις παντως μετά που θα χαιδευεις την κοιλια σου και θα ανταποκρίνεται..Ζηλευω παντως θέλω και αλλο παιδάκι. Αν και λεω οτι δύσκολα θα κάνω το δεύτερο όταν τα θυμαμαι το ξανασκέφτομαι

Διαφημίσεις

nai k meta sou kobei th xara h kargia!!!

να την γραφεις γλυκιά μου τώρα όσο μπορείς και να χαρείς αυτές τις στιγμές που είναι μοναδικές. Επίσης να θυμασαι οτι αν στεναχωριεσαι στεναχωριεται και το μωράκι σου. Να γεννήσεις με το καλό και τότε να την αντιμετωπίσεις την καργια. Μην αφήνεις να σου χαλαει τις στιγμές γιατί δεν ξαναγυρνάνε

Η βλακεια δεν εχει ορια!Εμ σε κανει μια δουλεια εμ παει να σε κανει και ζημια!

Καλα ζουζουνι η δικια μου να δεις...θαβει ολο τον κοσμο, ασε που ειναι και περιεργη! ολο ρωταει ...και αυτη μουγκα!

Λεει για ολο τον κοσμο αλλα την καμπουρα της για τον κουνιαδο μου δεν τη βλεπει!

Αφηστε το πρηξιμο καθε φορα...ετσι κανει ο αλλος εγγονος ετσι κανει η αλλη εγγονη, ετσι κανει η συνυφαδα σου!

Χεστηκα...αλλα ειπαμε δινουν ενοικιο και ανεχομαι!

Μακαρι ο Θεος να μας βοηθησει να βρω και εγω μια δουλιτσα...

σε νιωθω και εγώ είναι συγκλονιστικό όταν αρχίζεις και το καταλαβαινεις. Παντως σε ζηλεύω με το φαγητό εγώ έκανα ζαχαρο στην εγκυμοσύνη μου και δεν έτρωγα τίποτα. Ευτυχώς το ρυθμισα με διατροφή τότε αλλα όλο ψητά και βραστα ήμουν. Το καλό ήταν ότι δεν πήρα πολλα κιλά. Πήρα 10 κιλά και αυτά γιατί ήμουν πολύ αδυνατη στην αρχή και με πιεσαν οι γιατροί. Ευτυχως όλα καλά μετά αλλά όταν γεννησα μετά τις είχα αχτι και τις πίτσες και τα σουβλάκια.Πήρα μετά την γεννα να φανταστείς 2-3 κιλά αλλα τελικά τα έχασα. Να δεις παντως μετά που θα χαιδευεις την κοιλια σου και θα ανταποκρίνεται..Ζηλευω παντως θέλω και αλλο παιδάκι. Αν και λεω οτι δύσκολα θα κάνω το δεύτερο όταν τα θυμαμαι το ξανασκέφτομαι

egw twra ekana mia mikrh koilitsa kai kilo mexrh thn proigoumenh evdomada den eixa balei oute miso!!logika twra mporei na phra kanena,alla den exw zugaria.na kanei koritsi mou,skepsou th mikrh sou pou 8a exei aderfaki kai den 8a einai monh.ase thn alh na trabaei ta buzia ths.kai emena opws me blepw den glitwnw to zaxaro,makari na mhn ginei kati tetio alla ta trww ta glukakia mou!

rbOEp3.png

να την γραφεις γλυκιά μου τώρα όσο μπορείς και να χαρείς αυτές τις στιγμές που είναι μοναδικές. Επίσης να θυμασαι οτι αν στεναχωριεσαι στεναχωριεται και το μωράκι σου. Να γεννήσεις με το καλό και τότε να την αντιμετωπίσεις την καργια. Μην αφήνεις να σου χαλαει τις στιγμές γιατί δεν ξαναγυρνάνε

nai,exw apofasisei na th balw ligo sth 8esh ths,me wraio tropo alla na mpoun kapoia pragmata se seira.eleos pia.

rbOEp3.png

kala sth brush tou pluntiriou ti douleia exei??apo pou kai ws pou peirazoume tetia pragmata???olo m@@@@@ einai oles tous.!

Ελα μου ντε!! τι δουλειά είχε εκεί ??? γιατι ανακατεύεται σε αυτά τα πράγματα??? και σε ξένο σπίτι γιατί κάνει αλλαγές???

Είμαι σίγουρη ότι το κάνει επίτηδες για να με συγχύσει....

Αλλο κουλό που μου είχε κάνει ένα ΣΚ που λείπαμε και πραγματικά έπαθα κρίση ήταν που όσο λείπαμε ήρθε στο σπίτι μας και πήρε τις πατάτες από το καλάθι που τις έχω έξω στο μπαλκόνι και τις έβαλε μέσα στο ψυγείο?? σε σακούλα πλαστική μέσα στο συρτάρι των λαχανικών στο κάτω μέρος του ψυγείου, εκεί που βάζω τα καρότα...

Όταν επέστρεψα, πήγα να πάρω ένα καρότα για να βάλω στο φαγητό και ανοίγω απότομα το συρτάρι με το ένα χέρι χωρίς να υπολογίσω το βάρος αφού δεν ήξερα ότι είχε μέσα πατάτες και μου πέφτει κάτω όλο το συρτάρι και σπάει ....... Ακούει ο άντρας μου το μπαμ και τρελλάθηκε.... έρχεται και τι βλέπει ..δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα νεύρα μου.... Όταν της την είπε ο άντρας μου, του στυλ "ρε μανα δεν ενημέρωσες ότι άλλαξες θέση στις πατάτες και έγινε ζημιά", εκείνη γέλαγε!!! με μεγάλη ικανοποίηση.... μπήκα για μπάνιο για να μην τη βλέπω και την αρπάξω από το μαλλί.... Από τότε είμαι έτοιμη για όλα με αυτή!!!

selestinaki........μπραβο!!!!!!! Απο δω και περα που θα σε κλοτσαει και θα αργοτερα που θα στριφογυρναει , θα τρελαθεις!!!!! μη δινεις σημασια στην καργια και κοιτα να το απολαυσεις!!!!! σκεψου οτι σε λιγο καιρο θα φυγεις!!!!!!!

epang αν την ειχα μεσα στο σπιτι μου.....θα την σκοτωνα δεν υπηρχε περιπτωση!!!!! Αχαχαχαα βαλε βρε βλακα ενα δονητη σε κανενα συρταρι να το ανοιξει και να γινει χαμος......αχαχαχαχαχααχχααχα...και χειροπεδες!!!!!!αχαχαχαχαχαχα

zouzounix, τα δικα μου πεθερικα μια απο τα ιδια, δεν εδωσαν δεκαρα τσακιστη για τον γαμο μας, το τραπεζι και το σπιτι, οπως επεισης και για την γεννα, το μωρο , την βαφτιση (οπου καλεσε και με το ετσι θελω ενα σωρο ατομα) και εδω και 11 μηνες ουτε ενα γαλα δεν εχει παρει για την κορη μου (την οποια εχει να δει απο τον Σεπτεμβρη απο την βαφτιση) και οσα πραγματα εχει στειλει ειναι τα μεταχειρισμενα της αλλης εγγονης!!!

Να σημειωσω δε οτι οταν μιλουσαμε, το τι εβγαζε το στοματακι της για την κορη της και τον γαμπρο ...δε λεγετε!!! Αφου μια μερα αναγκαστηκα και το ειπα στον αντρα μου "αν μιλαει ετσι για την κορη της......φανταζομαι τι λεει για μενα που ειμαι νυφη"!!!!!!!

Οσο για τα γεννεθλια της κορης μου....αν τολμησει και εχει το θρασσος και πατησει το ποδι της ....το δηλωσα και στον αντρα μου οτι δεν προκειται να της μιλησω σε καμια περιπτωση, θα την αγνοησω εντελως , οποτε αν θελει ....ας την καλεσει να δειτε γελια που θα κανουμε......:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Α την καργια ..καλα epag θα την επνιγα! Αυτο με το γελιο....ευχαριστηση!

Δεν το πιστευω το ποσο χαιρονται και ερεθιζονται με το να βλεπουν ετσι τα παιδια τους!

Η δικια μου σε ολη την εγκυμοσυνη με επαιρνε τηλ, την ωρα που δουλευε ο γιος της και με αρχιζε...το θαψιμο για το γιο της, τον ανδρα μου!

Αντε βγαλτε συμπερασματα τωρα! αφου την ελεγα εισαι αδικη και δεν ξερεις το γιο σου!

τη καλη γυναικα!

Και μετα αφου με κανε να κλαιω...με λεγε συγνωμη αν σε ζορισα!

Εγω τωρα που της μιλαω ...πολυ ειναι! αλλα τι να κανω! ο ανδρα μου δεν τα συγκρατει, τα ξεχναει οποιος και να τον πειραξει...εγω ομως....οχι!

epang αν την ειχα μεσα στο σπιτι μου.....θα την σκοτωνα δεν υπηρχε περιπτωση!!!!! Αχαχαχαα βαλε βρε βλακα ενα δονητη σε κανενα συρταρι να το ανοιξει και να γινει χαμος......αχαχαχαχαχααχχααχα...και χειροπεδες!!!!!!αχαχαχαχαχαχα

Αφού την ξέρω τι περιέργη και ζηλιάρα είναι, παίρνω σακούλες από καλά μαγαζιά και βάζω μέσα ή παλιές παντόφλες πριν τις πλύνω (μπλιάξ...) ή βρακιά σέξι ή σφραγισμένους φακέλους (να μην μπορεί να τα ανοίξει και να σκάει) και τις αφήνω σε περιίεργα σημεία του σπιτιού και βάζω σημάδια για να δω αν άνοιξε τη σακούλα!!! Σας πληροφορώ ότι το πολύ 2 μέρες να αντέξει... μετά θα την ανοίξει σίγουρα....!!

Αφου τη φόρα με τα σέξι βρακιά είχε προδωθεί από μόνη της... γιατί μου λέει: καλά αυτά τα μικρά βρακάκια είναι δικά σου, πως σου χωράνε, δε σε κόβουνε?? και της απαντάω: που είδες εσύ μικρά βρακάκια, εγώ δεν έχω τέτοια!! και ντάπηκε, έχασε τα λόγια της .... :tongue::tongue:

Αφού την ξέρω τι περιέργη και ζηλιάρα είναι, παίρνω σακούλες από καλά μαγαζιά και βάζω μέσα ή παλιές παντόφλες πριν τις πλύνω (μπλιάξ...) ή βρακιά σέξι ή σφραγισμένους φακέλους (να μην μπορεί να τα ανοίξει και να σκάει) και τις αφήνω σε περιίεργα σημεία του σπιτιού και βάζω σημάδια για να δω αν άνοιξε τη σακούλα!!! Σας πληροφορώ ότι το πολύ 2 μέρες να αντέξει... μετά θα την ανοίξει σίγουρα....!!

Αφου τη φόρα με τα σέξι βρακιά είχε προδωθεί από μόνη της... γιατί μου λέει: καλά αυτά τα μικρά βρακάκια είναι δικά σου, πως σου χωράνε, δε σε κόβουνε?? και της απαντάω: που είδες εσύ μικρά βρακάκια, εγώ δεν έχω τέτοια!! και ντάπηκε, έχασε τα λόγια της .... :tongue::tongue:

Δεν εχουν τσιπα παιδακι μου επανω τους , σιγα μη ντραπηκε.Απλα εχασε τα λογια της γιατι πιαστηκε στα πρασα!!!!!!

Τι να πω......εδω η μανα μου οταν ερχοταν μεχρι να σαραντησω καθε μερα σπιτι για να με βοηθαει, ουτε τα ποτηρια δεν ηξερε που εχω .....αφου της ελεγα ανοιξε χριστιανη μου και παρε οτι θελεις, και ψαξε να βρεις αυτο που θελεις και παλι.....οτι ηθελε μου το ζητουσε.Οχι να αφησω ξενη γυναικα (γιατι για μενα ξενη ειναι η πεθερα μου) μονη στο σπιτι να ψαχουλευει........θα της εκοβα τα χερια.Δοκιμασες να κλειδωνεις την κρεββατοκαμαρα ?.......χιχιχιχιχιχιχ

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Τις προαλλες που γιορταζε ο ανδρας μου, το βραδυ, πηγα να κοιμησω το παιδι, στην κρεββατοκαμαρα μας, και θα τον πηγαινα μετα στο δικο του!

Ηρθε η μανταμ, την ακουω τωρα..ψαχνει εμενα και το μωρο, καλε που ειναι?

Λεει ο μπαμπας μου μεσα ειναι συμπεθερα τον κοιμηζει στην κρεββατοκαμαρα!

Α καλα λεει! βαζει τα χερια την πλατη απο πισω σαν επιθεωρητης Κλουζω και παει στο παιδικο και αρχιζει να ψαχνει και να τριγυρναει!

την ειδε ο μπαμπας μου, απο εκει που καθοταν!

Και εγω επειδη δεν εχω μερος, διπλα στις ντουλαπες εχει ενα κενο και εκει εχω ενα χαλι και μια σακουλα! Πηγε απο εκει πισω και εψαχνε!

Ο μπαμπας μου, τρελαθηκε, με λεει καλα δεν ντρεπεται λεει που ημουν εγω? Ναι καλα λεω! μονο μεγαλους σταυρους κανει!!

τι καλα φετος θα κανουμε Χριστουγεννα στο μπαμπα μου!!!

Πρωτοχρονια σε εκεινους! δεν μπορω ολους μαζι και να με ρωταει 100 φορες ειναι ωραια , ειναι ωραια??

Ενταξει μαγειρευει ωραια, αλλα μην με πρηζεις τα συκωτια!

Και τωρα που το θυμαμαι και αναβω λαμπακια, περσι Χριστουγεννα δουλευα, ωραριο εορταστικο, εγκυος, και καθησα ο μ@@@ και εκανα γερμανικο στολεν, εκανα και αμυγδαλοπαστα, ψοφησα μεχρι τα μεσανυχτα! το παμε στο τραπεζι η γαιδουρα δεν το εβγαλε! το ειχε αφημενο στην κουζινα, μονο ειπε να εκανε και η Ζωιτσα ενα γλυκακι!

Αλλα η αλλη νυφη της, να εκανε παρα πολυ ωραια! να φατε!!

και παντα αυτο με κανει! της αλλης ειναι τα καλυτερα!

Απλα οταν κανει τραπεζι δεν ειμαι γαιδουρι σαν τον κουνιαδο μου να πηγαινω με αδεια χερια , και παντα κανω κατι!

Και περσι στη γιορτη του πεθερου μια ζωη νηστευουν! εκανα σαμαλι νηστισιμο! αλλα εκανα μεγαλα κομματια!

2 μερες με πρηξε...πιο μικρα κομματια και πιο μικρα ! και δεν γινεται ετσι το σαμαλι!

τη λεω καλα αλλη φορα δεν σε ξανακανω! αμα δε σε αρεσε πεταξε το!

Αι σιχτηρ!!

Τις προαλλες που γιορταζε ο ανδρας μου, το βραδυ, πηγα να κοιμησω το παιδι, στην κρεββατοκαμαρα μας, και θα τον πηγαινα μετα στο δικο του!

Ηρθε η μανταμ, την ακουω τωρα..ψαχνει εμενα και το μωρο, καλε που ειναι?

Λεει ο μπαμπας μου μεσα ειναι συμπεθερα τον κοιμηζει στην κρεββατοκαμαρα!

Α καλα λεει! βαζει τα χερια την πλατη απο πισω σαν επιθεωρητης Κλουζω και παει στο παιδικο και αρχιζει να ψαχνει και να τριγυρναει!

την ειδε ο μπαμπας μου, απο εκει που καθοταν!

Και εγω επειδη δεν εχω μερος, διπλα στις ντουλαπες εχει ενα κενο και εκει εχω ενα χαλι και μια σακουλα! Πηγε απο εκει πισω και εψαχνε!

Ο μπαμπας μου, τρελαθηκε, με λεει καλα δεν ντρεπεται λεει που ημουν εγω? Ναι καλα λεω! μονο μεγαλους σταυρους κανει!!

τι καλα φετος θα κανουμε Χριστουγεννα στο μπαμπα μου!!!

Πρωτοχρονια σε εκεινους! δεν μπορω ολους μαζι και να με ρωταει 100 φορες ειναι ωραια , ειναι ωραια??

Ενταξει μαγειρευει ωραια, αλλα μην με πρηζεις τα συκωτια!

Και τωρα που το θυμαμαι και αναβω λαμπακια, περσι Χριστουγεννα δουλευα, ωραριο εορταστικο, εγκυος, και καθησα ο μ@@@ και εκανα γερμανικο στολεν, εκανα και αμυγδαλοπαστα, ψοφησα μεχρι τα μεσανυχτα! το παμε στο τραπεζι η γαιδουρα δεν το εβγαλε! το ειχε αφημενο στην κουζινα, μονο ειπε να εκανε και η Ζωιτσα ενα γλυκακι!

Αλλα η αλλη νυφη της, να εκανε παρα πολυ ωραια! να φατε!!

και παντα αυτο με κανει! της αλλης ειναι τα καλυτερα!

Απλα οταν κανει τραπεζι δεν ειμαι γαιδουρι σαν τον κουνιαδο μου να πηγαινω με αδεια χερια , και παντα κανω κατι!

Και περσι στη γιορτη του πεθερου μια ζωη νηστευουν! εκανα σαμαλι νηστισιμο! αλλα εκανα μεγαλα κομματια!

2 μερες με πρηξε...πιο μικρα κομματια και πιο μικρα ! και δεν γινεται ετσι το σαμαλι!

τη λεω καλα αλλη φορα δεν σε ξανακανω! αμα δε σε αρεσε πεταξε το!

Αι σιχτηρ!!

Πηγαινε κι εσυ με αδεια χερια και πες την κιολας "αφου καθε φορα βρισκετε και κατι να μου πειτε , αποφασισα να μην ξανακανω τιποτα γιατι προφανως δεν σας αρεσει η μαγειρικη μου" και αι σιχτηρ...........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...