Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω την δική μου ιστορία με το νυφικό να γελάσετε. Εμένα λοιπόν κορίτσια για το γάμο τα πεθερικά δεν έβαλαν ευρώ τσακιστό για τίποτα, ούτε και ο άντρας μου γιατί εκείνο το διάστημα είχε μείνει χωρίς δουλειά. Ήξερα βέβαια πως οικογενειακώς δεν είναι και τα πρώτα πορτοφόλια και ούτε είχα καμία απαίτηση. Έτσι λοιπόν σπίτι, έξοδα γάμου και δεξίωσης καινούριο αμάξι, τα ανέλαβα εγώ με τους γονείς μου (τότε προ κρίσης έβγαζα καλά λεφτάκια και μπορούσα). Φυσικά ο μπαμπάς μου λίγο τσίνισε αλλά εγώ πάτησα πόδι και του είπα να μην τολμήσει να φέρει σε δύσκολη θέση τους συμπεθέρους που στη τελική είναι και φτωχοί άνθρωποι και πως σίγουρα αισθάνονται ήδη άσχημα που δε μπορούν να προσφέρουν (που να ήξερα η χαζή!).

Τέσπα ο καιρός περνούσε οι ετοιμασίες συνεχίζονταν κανονικά και εγώ προσπαθούσα με ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό να οργανώσω όσο το δυνατό το γάμο μου καλύτερα. Μάλιστα για να μην νοιώθουν παραγκωνισμένοι πήγαμε τα πεθερικά μου στο κέντρο που διαλέξαμε τους κεράσαμε, τους ρώτησα πόσα προσκλητήρια και μπουμπουνίερες θέλουνε, πόσο κόσμο θα έχουν στο τραπέζι, πως τους φαίνεται το μενού που διαλέξαμε κτλ. Μια μέρα λοιπόν και ενώ κοιτάγαμε σε περιοδικά νυφικά και πίναμε χαλαρά το καφεδάκι μας, μου λέει η πεθερά μου αν θέλω να με πάει σε μια δική της καλή μοδίστρα για να ράψουμε το νυφικό μιας και ήθελα να ράψω και όχι να αγοράσω έτοιμο. Εγώ φυσικά δέχτηκα και σκέφτηκα αχ τη καημένη θέλει να μου κάνει τουλάχιστον δώρο το νυφικό και προφανώς θέλει να με πάει σε δικό της άνθρωπο για να μη της κοστίσει. Ενθουσιασμένη λοιπόν με την πρωτοβουλία αυτή της πεθεράς πάμε στη μοδίστρα με τα σχέδια. Μου λέει λοιπόν η μοδίστρα τι υφάσματα θα χρειαστεί και αν θέλω να πάμε μαζί να τα ψωνίσουμε από ένα μαγαζί που της κάνουν έκπτωση διότι αν πάω μόνη θα πληρώσω πολύ πιο πολλά. Λέω οκ και κλείνω ραντεβού με τη μοδίστρα την επόμενη στο σύνταγμα. Την επόμενη λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο ο σύζυγος και με ρωτάει αν μπορώ να πληρώσω και τα υφάσματα της πεθεράς μου γιατί θα ραβόταν και αυτή στην ίδια μοδίστρα και δε μπορούσε να κατέβει Αθήνα. Λέω εγώ οκ και πληρώνω. Περιττό να σας πω πως τα δικά της υφάσματα κόστιζαν πολύ περισσότερο (ολομέταξα γαρ) διότι εγώ η καψερή προσπαθώντας να κάνω οικονομία έκοβα από όπου μπορούσα. Φυσικά μου έδωσε τα χρήματα μόνο για τα δικά της και δεν ασχολήθηκε ξανά με τη μοδίστρα, ούτε ήρθε μαζί μου σε καμία πρόβα δίνοντας μου το μήνυμα πως ο λογαριασμός είναι δική μου υπόθεση. Μετά πήρε σβάρνα τα ινστιτούτα για καθαρισμούς και κούρες ομορφιάς και προσέλαβε τη μέρα του γάμου σπίτι της κομμώτρια και επαγγελματία μακιγιεζ λές και ήταν αυτή η νύφη. Σε όλο το γάμο είχε μια μούρη ως το πάτωμα και τα χέρια μονίμως σταυρωμένα ακόμα και όταν χαιρετούσε τον κόσμο. Μέχρι τότε δεν είχα θυμώσει, τα πήρα στο κρανίο όταν μου είπε αρκετό καιρό μετά το γάμο πως στο τραπέζι δεν είχαμε αρκετά πιάτα και μας σχολίαζε ο κόσμος (σας θυμίζω δεν διαθέσανε δεκάρα τσακιστή για τίποτα). Ε ρε κορίτσια από εκείνη τη στιγμή τη διέγραψα εντελώς, δεν είπα βέβαια κουβέντα γιατί το σοκ και το παράπονο που με έπιασε ήταν μεγάλο αλλά από τότε δεν υπάρχει για εμένα. Η σχέση μας είναι τυπικές και ότι και να κάνει δε μπορεί να με κερδίσει πίσω, ξέρω ίσως είναι αμαρτία αυτό που λέω αλλά ……….. έχω και ακόμα κανα δύο τέτοια περιστατικά να σας διηγηθώ αλλά άλλη φορα……….

σιγα που ξεμπλεξα το σκ θελει ο αντρας μου να παμε να τους δουμε. απλα εχω ξεκοψει συναισθηματικα και ειμαι πολυ ευγενικη τυπικη και ψυχρη μαζι τους δε τους αφηνω να με ξαναπληγωσουν. με το υπολοιπο σοι του δεν εχω προβλημα δε μου εκαναν τπτ οι ανθρωποι.

Διαφημίσεις

Ρε ζουζουνι εμείς εδώ τις θάβουμε κανονικά και εσύ λες ότι είναι αμαρτία? Αμαρτία είναι οι μπούρδες που κάνουν και φαρμακώνουν τις ζωές των παιδιών τους (όσες φορές και να το λέω αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ!!!)

Μακριά και μόνο τα τυπικά γιατί αλλιώς θα έχουν και βήμα να στη λένε... εδώ δεν δώσαν μία και κάνουν και κριτική, φαντάσου να γνωρίζουν περισσότερα για το σπίτι σας.... Αστους στην απέξω γιατί έδειξαν τι είναι, μην περιμένεις τίποτα.

Σημερινή ζαβολιά: Πάω να βάλω πλυντήριο και δεν ξεκινάει... λέω τι στο καλό συμβαίνει αφού πριν 2 μέρες έβαλα και όλα ΟΚ...Κλείνω, ανοίγω, ψάχνω, ψάχνω,... και τελικά βλέπω ότι είχε κλείσει τη βρύση που παίρνει νερό το πλυντήριο...!!

Φαντάζεστε να μην το έβλεπα και να καλούσα το σέρβις και να πλήρωνα 80 Ευρώ για τη βλακεία της???? Θα μας κορόΪδευε και ο τεχνικός!!!

η αληθεια ειναι πως το στοματακι τους σταζει φαρμακι στη κυριολεξια για ολον τον κοσμο. να δειτε με ποση περιφρονυση μιλανε για τους αλλους συμπεθερους (η κουνιαδα μου εχει παντρευτει ενα καταπληκτικο παιδι απο πολυ καλη οικογενεια με πολλα χρηματα και δε της λειπει τπτ στη κυριολεξια) αν και τωρα τελευταια προσεχουν τα λογια τους μπροστα μου και δε πολυκακολογουν τριτους. το θεμα ειναι πως τωρα με την κριση μοιαζουν να χαιρονται με τη δυστυχια του κοσμου και κυριολεκτικα ανατριχιαζω καθε φορα που παω!!!

Σημερινή ζαβολιά: Πάω να βάλω πλυντήριο και δεν ξεκινάει... λέω τι στο καλό συμβαίνει αφού πριν 2 μέρες έβαλα και όλα ΟΚ...Κλείνω, ανοίγω, ψάχνω, ψάχνω,... και τελικά βλέπω ότι είχε κλείσει τη βρύση που παίρνει νερό το πλυντήριο...!!

Φαντάζεστε να μην το έβλεπα και να καλούσα το σέρβις και να πλήρωνα 80 Ευρώ για τη βλακεία της???? Θα μας κορόΪδευε και ο τεχνικός!!!

ασε που αμα δε το επερνες χαμπαρι και αφηνες ανοιχτο το πλυντηριο θα παθαινες χοντρη ζημια1!!

Η βλακεια δεν εχει ορια!Εμ σε κανει μια δουλεια εμ παει να σε κανει και ζημια!

Καλα ζουζουνι η δικια μου να δεις...θαβει ολο τον κοσμο, ασε που ειναι και περιεργη! ολο ρωταει ...και αυτη μουγκα!

Λεει για ολο τον κοσμο αλλα την καμπουρα της για τον κουνιαδο μου δεν τη βλεπει!

Αφηστε το πρηξιμο καθε φορα...ετσι κανει ο αλλος εγγονος ετσι κανει η αλλη εγγονη, ετσι κανει η συνυφαδα σου!

Χεστηκα...αλλα ειπαμε δινουν ενοικιο και ανεχομαι!

Μακαρι ο Θεος να μας βοηθησει να βρω και εγω μια δουλιτσα...

Διαφημίσεις

kala sth brush tou pluntiriou ti douleia exei??apo pou kai ws pou peirazoume tetia pragmata???olo m@@@@@ einai oles tous.kalutera zouzounix pou den pleirwse tipota na mhn exei na leei kai apo panw oti sas ekane kai gamo.fantasou eipe pou den pleirwse ti 8a elege an ebaze kai kanena euro!

rbOEp3.png

kala sth brush tou pluntiriou ti douleia exei??apo pou kai ws pou peirazoume tetia pragmata???olo m@@@@@ einai oles tous.kalutera zouzounix pou den pleirwse tipota na mhn exei na leei kai apo panw oti sas ekane kai gamo.fantasou eipe pou den pleirwse ti 8a elege an ebaze kai kanena euro!

σε βρισκω ολοσωστη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...