Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Και αφήστε κορίτσια έχει φρικάρει η πεθερά γιατί ο άλλος αδερφός, αυτός που μένει τώρα μαζί μας θα μείνει με την κοπέλα του επιτέλους μετά από 10-11 χρόνια που είναι μαζί!!!!!!!Και του λέει θα σε πεθάνω στα τηλέφωνα αν δεν έρχεσαι να με βλέπεις συνέχεια και μάλιστα δήλωσε ότι θα πηγαίνει να μένει 6 μήνες με τον άλλο της γιο, το μωρό της όπως είπε (30 χρονών γαϊδούρι) - 3 είναι οι γιοι - και να την ξεχάσουμε για τα σκυλιά που λέμε να πάρουμε, λες και της είπαμε να ανακατευτεί στην ανατροφή των σκύλων!!!!

Και έχει πέσει σε μαύρη κατάθλιψη που δεν θα μείνει και ο γιος ο άλλος (32 χρόνων παρακαλώ), και λέει μα γιατί να θέλει να μείνει μαζί της, εδώ έχει το κομπιούτερ του, τους φίλους του, και της λέει ο άντρας μου ''ε άμα δεν ήθελε κάτι δεν θα πήγαινε καλά, θα έπρεπε να το ψάξουμε!''....Μάλλον την έχει άχτι την άλλη γιατί της είπε ότι φέρεται στον δικό της σαν να είναι μωρό ενώ είναι ολόκληρος άντρας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kai fusika 8a tous pleirwnete eseis.etsi den einai?

Ο άντρας μου και ήδη τον έχουν τρελάνει, αν βγαίνουμε οικονομικά, λες και θα τα βάλουν αυτοί, αλλά τους κόβει την κουβέντα και τους λέει ''δεν γίνεται αλλιώς θα τρελαθούμε στο τέλος!''....Να αγιάσει το στόμα του!

έχουμε ήδη ένα και θα πάρουμε άλλα δύο, λέει συνέχεια ότι δεν τα θέλει αλλά αν της πεις να μην τα έχει αυτή άμα δεν τα θέλει σου λέει ότι τα θέλει...τι να πεις, μεγάλοι άνθρωποι.....

Διαφημίσεις

Ενταξει κοριτσι! θυμηθηκα...τα διαβασα κιολας!!

Η δικια μου πριν το γαμο, 2 μερες ενω ειχε πει οτι θα πληρωσει το νυφικο (και με πηγαν και στην Πινατση, πανακριβη , γιατι δουλευε παλια μια ξαδερφη τους μονο εκει ηθελαν, εγω ουτε ηξερα τι μαγαζι ηταν) τον λεει τον ανδρα μου...θα το πληρωσεις εσυ!

1200ε ! Ουρλιαζα , εκλαιγα, μαλωσα με τον ανδρα μου,τους παιρνει τηλ και τους λεει ακυρο...θα παει να παρει απο ενα φτηνο μαγαζι...το πηραν πισω και αμεσως οχι οχι θα σε δωσουμε τα λεφτα!

Ενω στο γαμο μου ειχα πει 1 παρανυφακι αποτο σοι τους και μια η βαπτιστικια μου , βρεθηκα με 4!

και χωρις να με ρωτησουν! γιατι η καλη μου συνυφαδα επρεπε να κανει και την βαπτιστικια της και τη φιλη της κορης της!

με γυρισε το μυαλο, της τα ειπα..οτι στο γαμο μου κανω κουμαντο εγω και τουλαχιστον να με ρωτησει! κωλος γιναμε!

Αρε ρενα...δυσκολα! Δηλαδη Χριστουγεννα μονη με το παιδι και ο μπαμπας χωρια?

egw foresa nufiko sposa moda kai to plhrwse kai as ths ka8ise straba,alla o babas mou eskase ta lefta ston antra mou kai gia kostoumi kai gia boss papoutsi,eno egw ta dika mou papoutsia pali mou ta plhrwse o babas mou giati auth den to anefere kan!!

rbOEp3.png

Κορίτσια, σας διαβάζω, αλλά δεν έχω χρόνια για αναλυτικό σχολιασμό...

Χριστινάκι, με το καλό η μετακόμιση, είναι ένα βήμα προς το καλύτερο... από ότι τώρα που είστε στο ίδιο σπίτι.. Όπως είπε και το άλλο κορίτσι, μην αρχίσεις τις καλοσύνες γιατί θα πάρουν θάρρος και άντε μετά να τους το κόψεις, κράτα από την αρχή αυστηρή και σταθερή στάση και με τον άντρα σου, για να καταλάβει ότι να είναι ΟΚ με τους άλλους, αλλά εσύ είσαι τώρα η οικογένειά του...

Α, ρε selestina!! Αυτή θα σου βρει και δουλειά σιγά-σιγά για να σας κρατήσει εκεί.. πρόσεχε!!!

Διαφημίσεις

rena, δώστου επιλογές, πες του να πάει μια επίσκεψη για μια ώρα και όλα καλά. Αλλά αν τελικά θέλει να πάει εκεί για γιορτινό φαγητό, άφησέ τον να πάει... μην τσακωθείς και χαλάσεις τις πρώτες σας γιορτές με το μωρό σας... αλλά να του εξηγήσεις ότι σας αδειάζει με αυτή τη συμπεριφορά. Και για να το καταλάβει, κανόνισε εκείνη την ώρα που θα είναι αυτός στη μάνα του είσεις να πατε μια ωραία βόλτα με το μωρό σου, σε λούνα πάρκ ή σε χριστουγιεννιάτικα στολισμένα μέρη και να περάσετε όμορφα. Να καταλάβει ότι εσύ με το παιδί είστε ένα και αν θέλει αυτός να είναι χώρια είναι επιλογή του. Μήπως έτσι τον ρίξεις στο φιλότιμο δλδ. Είναι ακόμα μωρό η μικρή σας και δεν διεκδικεί έντονα και φανερά, αλλά μόλις μεγαλώσει λίγο να δεις πως θα του τη λέει...

Ο γιός μου καμιά φορά τον κοροΪδεύει: ναι πήγαινε στη μανούλα σου μωράκι !!!

Λοιπόν αποφάσισα όποτε μπορώ να σας λέω τις "ζαβολιές" που μου κάνει η πεθερά μου όταν λείπω.

Εχθές- το κατσαρολάκι που ζέστανε το φαγητό του παιδιού το έβαλε στη θέση του τελείως άπλητο, γεμάτο λάδια. Το ανακάλυψα το βράδυ και σιχάθηκα ...

Εχεις δικιο, για τη Ρενα...ετσι μπας και καταλαβει!!

Πλακα κανεις! ελεος! με τα λαδια...σιχαθηκα και εγω τωρα!

Τι να πω...ετσι και εγω ειμαι νοικοκυρα!

Απορω τα παιδια τους πως τα μεγαλωσαν???

Μα δεν ειχα σκοπο ετσι κι αλλιως να κανω καυγα η να πω κουβεντα.Το μονο που ειπα προχτες το βραδυ ηταν "κανε οτι καταλαβαινεις, αν αντεχεις να περασεις τα πρωτα Χριστουγεννα ή την Πρωτοχρονια χωρια απο την κορη σου, εγω δεν εχω προβλημα....με το παιδακι μου θα ειμαι"

Και να σας πω πολυ θα το ευχαριστηθω αν παει τελικα γιατι εκει ξερω τι θα παιξει......οι τρεις τους ενα φαγητο και γεια σας.Στους γονεις μου θα ειμαστε ολα τα αδερφια μαζεμενα και ξαδερφια και συμπεθερια (εκτος απο τα δικα μου ) και θα γινει χαμος.Και επειδη του αρεσει παντα οταν πηγαινουμε στους γονεις μου, θα δει και την διαφορα!!!!!

Οσο για την μανα του.....να δειτε γελια που θα κανουμε τον Γεναρη που εχει τα πρωτα του γεννεθλια το κοριτσακι μου , τι εχει να γινει!!!!!!!

epang.....ελα να δεις την πεθερα μου βρομα......ουτε νερο δεν πινω σπιτι της!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

den thn paleuoun autes,emeis tsaba skame mono kai autes kanoun ta dika tous!!egw shmera to prwi phga mazi ths ekklisia na koinwnisw kai h mana ths kai h aderfh ths kai mou pernei h dikh mu h mama kai me koroidepse!!mou leei,pws 8a koinwnhseis koritsi mou me auta poy 8a skeftese ekeinh thn wra giaytes??kai lew,aytes na ntreponte oxi egw!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...